Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Lehet?!Biztos,hogy Naruto is vissza emlékezik
Igen, én is ettől tartok...Kishi sensei már túl sokáig húzza a Naruto vs. Pein harcot.
Nagato a mostani a fejezet végén rádöbben valamire, azt a következő részben tudhatjuk meg, aztán Naruto 1-2 fejezetben emlékezik, végül Nagato valahogy meghal... Ez min. még 4 fejezet lehet szerintem. Remélem rossz a tippem.
Kakashiról sem tudunk még semmi biztosat, vajon túlélte-e. De valószínű, hogy nem.
Kakashiról sem tudunk még semmi biztosat, vajon túlélte-e. De valószínű, hogy nem.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-05-10 19:09:24
beküldve: 2009-05-10 14:06:59
(#1749) Lehet?!Biztos,hogy Naruto is vissza emlékezik
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-05-10 13:46:37
(#1748) Szegény Yahiko,pedig kezdtem megkedvelni ezt a karaktert. Szerintem még az is megtörténhet,hogy Naruto is elmeséli a saját történetét.Lehet,hogy Kishi most ezt gondolja:Ugyan minek elsietni,egy fejezet ide,egy fejezet oda,ha eddig olvasták,ez már meg se kottyan nekik. xD De azért jó lenne,ha lassacskán véget érne ez a Naruto v.s. Pein résznek.
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
Konant megkérni egy kissé olyan lenne, mint anno amikor Yahiko megkérte őt (bár mondjuk ez így túlzás, de végtére is felelősnek érezte magát sztem), és ez elég fájdalmas érzés volt Nagatonak, ergo nem hinném, hogy - ha vmit is érez Konan iránt-, akkor erre kérné. Persze, lehet sokkal egocentrikusabb és nem foglalkozik ilyenekkel, de az ő szempontjából nézve akkoris Naruto lenne az ideális ilyen téren. (Elvégre Naruto győzte le stb.)
Igen, valóban olyan lenne, de ennél jobban nem nagyon lehet lezárni ezt a szálat. Ha Nagato Naruto keze által hal meg (vagy akár csak a kimerültségtől a Naruto elleni harc miatt), igy is úgy is fájdalmas lesz Konannak, és akkor ottmarad a gyűlölettel telt Konan, aki valószinűleg megint bosszút fogad, és az ördögi gyűlöletkör kezdődik előről. Viszont ha Nagato valami módon belátja, hogy tévedett, és a halált választja (más választása nincs szerintem, mert amilyen állapotban van, túl messzire ment, hogy visszaforduljon), szerintem logikus, hogy inkább Konant kérje meg, mint Narutot, mert igy döntése szabad választás lenne, és nem a vereség elfogadása. Konannak valószinűleg nem akaródzik megtennie, de ha Nagatonak esetleg fájdalmai vannak, szerintem képes lenne rá. Márcsak azért is, mert a japán hagyomány is tényleg ezt támogatja, a rituális öngyilkossághoz is egy barátot kértek fel segitőnek, aki egy katanával levágta az illető fejét a szeppuku elvégzése után, és ebben semmi kegyetlenség nem volt.
Jelenlegi japán vendéglátó családom szerint is, ahogy egy ilyen szamurájos film után mondták, a legrosszabb egyedül meghalni. Ezért olyan gyakori itt a vonat elé ugrás formája az öngyilkosságnak, mert igy sok ember lesz részese az illető halálának. Úgy tűmik ez eléggé része a japán gondolkodásnak, ellentétben a nyugati államokkal, ahol az öngyilkosság szégyen, és az illető általában visszahúzódik valahová egyedül meghalni.
Aztán ha Konan segitette Nagatot a (békés) halálba, neki sincs már kire haragudnia, és (esetleg Nagato utolsó kivánsága szerint) megpróbálhat tiszta lappal új életet kezdeni.
Jelenlegi japán vendéglátó családom szerint is, ahogy egy ilyen szamurájos film után mondták, a legrosszabb egyedül meghalni. Ezért olyan gyakori itt a vonat elé ugrás formája az öngyilkosságnak, mert igy sok ember lesz részese az illető halálának. Úgy tűmik ez eléggé része a japán gondolkodásnak, ellentétben a nyugati államokkal, ahol az öngyilkosság szégyen, és az illető általában visszahúzódik valahová egyedül meghalni.
Aztán ha Konan segitette Nagatot a (békés) halálba, neki sincs már kire haragudnia, és (esetleg Nagato utolsó kivánsága szerint) megpróbálhat tiszta lappal új életet kezdeni.
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Köszönöm szépen^^,a tied is tök jó és hívj Botinak
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-05-09 12:39:54
(#1745) Konant megkérni egy kissé olyan lenne, mint anno amikor Yahiko megkérte őt (bár mondjuk ez így túlzás, de végtére is felelősnek érezte magát sztem), és ez elég fájdalmas érzés volt Nagatonak, ergo nem hinném, hogy - ha vmit is érez Konan iránt-, akkor erre kérné. Persze, lehet sokkal egocentrikusabb és nem foglalkozik ilyenekkel, de az ő szempontjából nézve akkoris Naruto lenne az ideális ilyen téren. (Elvégre Naruto győzte le stb.) Az más dolog, hogy Naruto nem biztos, hogy megtenné.
A legjobb fordulat mégis az lenne, ha ezek után nekiesne Madarának. :) Probléma megoldva és még profitálna is a halálából (bár valszeg nem sokat.) Most, hogy így belegondolok egy Rinnengan vs. Sharingan meccset megnéznék (persze inkább Madara ellen, mintsem Sasuke.)
Egyébként ezek szerint a Rinnengan nem ilyen öröklődő jutsu? Mert Jiraiya mitha említette volna, hogy a szerzetes újjászületett Nagatoban... (Vagy csak én gondoltam azt, hogy eleve minden ilyen szemjutsu öröklődik a másik kettő alapján? )
A legjobb fordulat mégis az lenne, ha ezek után nekiesne Madarának. :) Probléma megoldva és még profitálna is a halálából (bár valszeg nem sokat.) Most, hogy így belegondolok egy Rinnengan vs. Sharingan meccset megnéznék (persze inkább Madara ellen, mintsem Sasuke.)
Egyébként ezek szerint a Rinnengan nem ilyen öröklődő jutsu? Mert Jiraiya mitha említette volna, hogy a szerzetes újjászületett Nagatoban... (Vagy csak én gondoltam azt, hogy eleve minden ilyen szemjutsu öröklődik a másik kettő alapján? )
Botond: Ismét egy tök jó aláírás! Itachinak ez a gondolatmenete engem is elgondolkodtatott és sztem érdekes, van benne vmi.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2009-05-09 12:43:49
beküldve: 2009-05-09 11:55:47
(#1744) Na kérem elolvastam, és...
még mindíg flashback... Kishi-sensei lezárhatná már ezt a Pein vs. Naruto eksönt. Szvsz jöhetne valami újdonság.
Szerintem: Nagato még egy fejezetben mesélni fog, aztán Naruto biztos válaszol rá 1-2 fejezetben...
Abban egyetértek, hogy Naruto nem fogja tudni/akarni megölni Nagatot. Már annyira kimerült a mátrix-gépében, hogy vagy magától meghal vagy tényleg megkéri Konant, hogy ölje meg.
De úgy mindent összevetve tetszett ez a fejezet.
Szerintem: Nagato még egy fejezetben mesélni fog, aztán Naruto biztos válaszol rá 1-2 fejezetben...
Abban egyetértek, hogy Naruto nem fogja tudni/akarni megölni Nagatot. Már annyira kimerült a mátrix-gépében, hogy vagy magától meghal vagy tényleg megkéri Konant, hogy ölje meg.
De úgy mindent összevetve tetszett ez a fejezet.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerintem ha megkér valakit, hogy ölje meg, inkább Konan lesz az. Naruto még most sem lenne képes csak igy megölni valakit szerintem. Hogy Konannal mi lesz azután, nem tudom. El tudom képzelni róla hogy öngyilkos lesz, de azt is el tudom hinni hogy megbékél, és megpróbál normális életet kezdeni. Ő nem tűnik annyira megszállottnak ebben a világmegváltó küldetésben, inkább csak a fiúk nyomában járt. A visszaemlékezésben is inkább a kedves segitő, mint harcias tipus. És nekem úgy tűnt a visszaemlékezésben, hogy Yahiko is azért áldozta fel magát Konanért, mert a világmegváltásnál is fontosabb volt neki, hogy Konannak boldog és lehetőleg normális élete lehessen. Talán a lelke mélyén Nagato is igy gondolja, ki tudja?
Nah...! Ez a felvetés már tetszik! Ez illene is a keleti mondakörök drámázásaihoz - lásd pl. Hős, vagy Shinobi, ahol ugyan nem ez történt konkrétan, de hasonló. Az önfeláldozás szinte garantált - és talán még elvárható is. Nem hinném, hogy ebből nagy dádázás lenne a végén, épp ezért tetszik ez és az ehhez hasonló felvetések.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-09 11:33:46
beküldve: 2009-05-09 10:35:16
(#1742) Huhh nekem nagyon tetszett ez a rész,és a rajzok is iszonyú jók!
Szerk: Bartha Botond 2009-05-09 10:35:32
beküldve: 2009-05-09 08:30:42
(#1741) Elegem van na mind a sok manga meg anime amugy imadom a sippudent de meg vok nélküle de imadom a narutot
Eddig a nyilvánvaló szuicidkodás mellett voksoltam, de most el tudom képzelni, hogy megkéri narutot a végén, hogy ölje meg, végetvetve ezzel az egésznek és midnenki kedvence kisrókánkat nevezi ki "messiásnak". Persze, ez csak egy nagyon elfajzott agymenés a részemről.
Engem jobban izgat most már, hogy mi lesz Konan bartnosnénivel. Ötletek?
Szerintem ha megkér valakit, hogy ölje meg, inkább Konan lesz az. Naruto még most sem lenne képes csak igy megölni valakit szerintem. Hogy Konannal mi lesz azután, nem tudom. El tudom képzelni róla hogy öngyilkos lesz, de azt is el tudom hinni hogy megbékél, és megpróbál normális életet kezdeni. Ő nem tűnik annyira megszállottnak ebben a világmegváltó küldetésben, inkább csak a fiúk nyomában járt. A visszaemlékezésben is inkább a kedves segitő, mint harcias tipus. És nekem úgy tűnt a visszaemlékezésben, hogy Yahiko is azért áldozta fel magát Konanért, mert a világmegváltásnál is fontosabb volt neki, hogy Konannak boldog és lehetőleg normális élete lehessen. Talán a lelke mélyén Nagato is igy gondolja, ki tudja?
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
beküldve: 2009-05-08 18:54:43
(#1739) Nagyon vártam már ezt az epizódot aztán...
rájöttem, hogy még mindig crájbébi haverunk sztorija megy. Mondjuk ez már egy fokkal jobb volt, mint az első szívfájdalma harmatvirág lelkemnek anyuci apuci elvesztése sztori.
A vége határozottan tetszett.
Naruto most válaszolni fog erre, az nem is vitás. remélem viszont, hogy újdonságok, vagy másik szögből nézések is lesznek a flashbackben, nem csak rókabőrvadászat.
Pein-nek vesznei kell, ez nem is vitás. Eddig a nyilvánvaló szuicidkodás mellett voksoltam, de most el tudom képzelni, hogy megkéri narutot a végén, hogy ölje meg, végetvetve ezzel az egésznek és midnenki kedvence kisrókánkat nevezi ki "messiásnak". Persze, ez csak egy nagyon elfajzott agymenés a részemről.
A vége határozottan tetszett.
Naruto most válaszolni fog erre, az nem is vitás. remélem viszont, hogy újdonságok, vagy másik szögből nézések is lesznek a flashbackben, nem csak rókabőrvadászat.
Pein-nek vesznei kell, ez nem is vitás. Eddig a nyilvánvaló szuicidkodás mellett voksoltam, de most el tudom képzelni, hogy megkéri narutot a végén, hogy ölje meg, végetvetve ezzel az egésznek és midnenki kedvence kisrókánkat nevezi ki "messiásnak". Persze, ez csak egy nagyon elfajzott agymenés a részemről.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-05-08 18:27:28
(#1738) én is elképzelhetőnek tartom, hogy naruto is elregéli a saját szomi-sztoriját,bár nem tartom valószínűnek.elképzelhető.d e nem valószínű. azért kishi-sensei csak nem húzza ennyit az időt. most gondoljatok bele,még ott van az,hogy yahiko halála után mi történt,az egyének bepiercingelése,akatsuki alapítás stb,stb...azért ez után még naruto élettörténete is kicsit nagyon sok húzás lenne,legalábbis szentem
:D
beküldve: 2009-05-08 13:44:29
(#1737) Hogy ez mekkora szemétség volt! És milyen gyáva módszer! Yahikoooooooo! Dizájnra eddig is szimpi volt a kari, de mostmár még jobban bírom. (Tiszta Naruto...) Danzot meg még jobban utálom. Hajrá Sasukének vagy mindegy, hogy ki, csak takarítsák el a színről!
És végre, a jövő fejezet elvileg Naruto válasza és a kb. fél éve tartó harc vége. (És mi lesz Painnel?? )
És végre, a jövő fejezet elvileg Naruto válasza és a kb. fél éve tartó harc vége. (És mi lesz Painnel?? )
beküldve: 2009-04-25 17:39:04
(#1736) Csatlakozom Deihez, nekem sem volt semmi bajom vele. Talán mert
már nagyon vártam, hogy Yahiko szerepeljen és többnyire én is szeretem a visszaemlékezős részeket.
Nem kell mindig 'eksön', most úgyis kaptunk eleget belőle...Sztem is jó lenne, ha már vége lenne ennek a lassan fél éve tartó Konoha-attacknak stb.
Azzal is egyetértek, hogy Pain khm... hát eléggé önsajnálatra hajlamos, de most legalább megtudjuk miért kattant meg és valójában a barátja (és végül a saját) álmát akarja beteljesíteni. Ez az egész istent játszunk dolog már kezdetektől fogva elég gyerekesnek tűnk, tehát ezért...
Nah, mostmár a végjátékra(Yahiko) vagyok kíváncsi, ami remélhetőleg a következő rész lesz...Aztán meg a Naruto vs. Pain végére. (Oké, ne Naruto nyírja ki, de csak nem ússza már meg!)
Nem kell mindig 'eksön', most úgyis kaptunk eleget belőle...Sztem is jó lenne, ha már vége lenne ennek a lassan fél éve tartó Konoha-attacknak stb.
Azzal is egyetértek, hogy Pain khm... hát eléggé önsajnálatra hajlamos, de most legalább megtudjuk miért kattant meg és valójában a barátja (és végül a saját) álmát akarja beteljesíteni. Ez az egész istent játszunk dolog már kezdetektől fogva elég gyerekesnek tűnk, tehát ezért...
Nah, mostmár a végjátékra(Yahiko) vagyok kíváncsi, ami remélhetőleg a következő rész lesz...Aztán meg a Naruto vs. Pain végére. (Oké, ne Naruto nyírja ki, de csak nem ússza már meg!)