Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2009-05-22 18:12:04
(#1765) Őhhh...Nem volt rossz....ez annyira váratlan volt,már mit,hogy még külön a könyv történetére is kitért Kishi,^^' Na,de nem baj.Már nekem is nagyon kezd hiányozni a többi szereplő!!!!Am' az a technika amit Nagato alkalmazni fog...szerintem nem önpusztítás lesz.Bár kitudja?
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-05-22 18:07:00
(#1764) Nekem tetszett ez a rész aranyos volt....Hát a jutsu....nem tudom...talán,szerintem...hát az önpusztítást bírnám de biztos valami nyálas dolog fogg történni
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Végre valahára.
Volt visszaemlékezés, meg nagy szavak, de Nagato barátunk a jelek szerint kinőtte a krájbébiemózást.
Tippek, hogy milyen technikát fog most alkalmazni?
Önpusztít vagy pikpak begyógyítja a falu sebeit, amit ő okozott?
Madara elvtárs morci lesz, ha nem viszi el neki narutót és még ki is lép az akacuki-fundalukából.
Madara elvtárs morci lesz, ha nem viszi el neki narutót és még ki is lép az akacuki-fundalukából.
Miután elolvastam ezt a fejezetet I was like WTF.
Pár jó szó után csak úgy megtörik a kicktheassofall Pein? De végülis mindegy. Szerintem önpusztít. a Falu sebeit nemhiszem hogy betudná gyógyatínai.
Awww és mi van kakashival? Ott ragadtunk le, hogy az sapjávla ebszélget...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-05-22 15:26:01
(#1762) Végre valahára.
Volt visszaemlékezés, meg nagy szavak, de Nagato barátunk a jelek szerint kinőtte a krájbébiemózást.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Én nem vagyok annyira biztos benne, hogy Sasuke le akarná rombolni Konohát. Igen, tényleg ezt mondta, végülis emiatt kellett meghalni a családjának, ugyanakkor a bátyja emléke is elég erős benne, és a bátyja mindent feláldozott Konoháért (és érte). Ha ezután Sasuke lerombolja a falut, a bátyja áldozata lesz hiábavaló, és Madara elgondolása szerint történnének a dolgok. Végülis a háttérben végig Madara mozgatta a szálakat, úgyhogy ha Sasuke valakit hibáztatni akar, inkább Madarát kellene. És szerintem Sasuke át is lát ezen annyira, hogy ellene forduljon, és Madara ellen meg csak akkor lehet esélye, ha elhiteti vele, hogy egyetért vele, és a falu ellen megy. És szerintem Sasuke pont ezt csinálja.
Egyetértek. És remélem, hogy ez tényleg így lesz, mert azért van pár aggasztó jel is
Sasuke viselkedését illetőleg, de remélem inkább azt a kijelentését gondolja komolyan, hogy "csak kihasználjuk" az AK-t és Madarát.
Nekem is hiányoznak már a többiek és jó lenne már látni, hogy mi lesz akkor most Konohával, Kakashival, Narutoval és Hanatával esetleg, stb... És persze nem ártana kis Sasuke és bandája ill. Madara sem.
Kíváncsi vagyok Madara most mit fog lépni. Logikus lenne ha most menne neki a falunak, mert ha az a célja, hogy eltörölje a föld színéről, akkor itt a legjobb lehetőség. Bár most még a 8.farkúval is foglalkoznia kell
Mindenesetre talán a következő fejezet már előrelépés lesz ilyen téren.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2009-05-19 14:25:38
beküldve: 2009-05-17 20:47:32
(#1760) Légyszives hívjuk őt Nagatonak pain vagy Pain vagy Pein hellyett.Megértésüket köszönöm xP
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Valahogy éreztem,hogy ebből nem lesz harc...
mi? naruto? azzal a csontkollekcióval?,ti amúgy figyu
attól még,hogy naruto kijelentette,hogy nem fogja megölni paint, pain lehet hogy úgy érzi,egyszerűbb,ha elsöpri szösze barátunkat az útjából,ezért persze narutonak védenie kell majd magát,hiszen csak nem hagyja magát kínyírni,és a vége lehet hogy mégis az lesz,hogy ha nem is öli meg,de legalább tamadásképtelenné teszi pain bácsit.szentem ez is elképzelhető
:D
beküldve: 2009-05-16 16:50:19
(#1758) Valahogy éreztem,hogy ebből nem lesz harc... Na,de sebaj.Az eleje kicsit uncsi volt,de vége tetszett!Remélem a kövi részben valami érdekesebb is fog történni.
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
Nos...Hogy Madara mozgatta a szálakat ez így van,és mindenkiben felmerül a kérdés:vajon Tobi=Madara vagy Tobi=Obito....Ahogy Minato barátunk említette nem pontosan ezekkel a szavakkal:lehetséges,hogy igazából Tobi van a dolgok mögött és újra felmerült bennem a kérdés,hogy Tobi=Madara.Tehát akkor ha Tobi=Madara és valóban ő az Akatsuki vezetője
De ez csak az én gondolatom....
Na mind1 nekem tetszett ez a rész
amit nem hiszek!
akkor még mindíg ő mozgatja a szálakat.De ez csak az én gondolatom....
Na mind1 nekem tetszett ez a rész
Szerk: Bartha Botond 2009-05-16 14:44:22
Hmm...Érdekes gondolat.
És nagyon is valószínű, hogy szászke-kun jönni fog. Előbb vagy utóbb.
De, szvsz ekkora pusztítást ne fog okozni, mint Pein. Végtére is ez a faluja. Sakura elmondja majd neki, hogy mennyire fájt neki, mikor elment Konohából. Persze ez nem hatja meg Sasukét. Aztán jön a mi kis rókakölykünk és elkezdődik az eksön.
De, szvsz ekkora pusztítást ne fog okozni, mint Pein. Végtére is ez a faluja. Sakura elmondja majd neki, hogy mennyire fájt neki, mikor elment Konohából. Persze ez nem hatja meg Sasukét. Aztán jön a mi kis rókakölykünk és elkezdődik az eksön.
Én nem vagyok annyira biztos benne, hogy Sasuke le akarná rombolni Konohát. Igen, tényleg ezt mondta, végülis emiatt kellett meghalni a családjának, ugyanakkor a bátyja emléke is elég erős benne, és a bátyja mindent feláldozott Konoháért (és érte). Ha ezután Sasuke lerombolja a falut, a bátyja áldozata lesz hiábavaló, és Madara elgondolása szerint történnének a dolgok. Végülis a háttérben végig Madara mozgatta a szálakat, úgyhogy ha Sasuke valakit hibáztatni akar, inkább Madarát kellene. És szerintem Sasuke át is lát ezen annyira, hogy ellene forduljon, és Madara ellen meg csak akkor lehet esélye, ha elhiteti vele, hogy egyetért vele, és a falu ellen megy. És szerintem Sasuke pont ezt csinálja.
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Szerk: Arion 2009-05-16 12:51:15
igen-igen.kishinek valószínűleg hatalmas szívfájdalom volt elvenni szászke-kuntól konoha rombadöntésének lehetőségét...bár...
OMG! HOLY SHIT! JEZUS CHRIS! mivan,ha sasuke csak azután jön bosszúzni,miután konhát újraépítették? vagy közben? jájj! ez a hirtelen belémhasító gondolat teljesen más lehetséges folytatási verziókat tárt elém!phew...hátgyerekek,ezt most emésztenem kell
Hmm...Érdekes gondolat.
És nagyon is valószínű, hogy szászke-kun jönni fog. Előbb vagy utóbb.
Huhh, a fantázia...
Csak nehogy megint flashbackek jöjjön sok fejezeten keresztül.
Huhh, a fantázia...
Csak nehogy megint flashbackek jöjjön sok fejezeten keresztül.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
(te,szented kishi-senseinek nem hiányzik az a drága sasuke-kunja? xD kész rejtély,hogy van meg nélküle ennyi fejezeten keresztül
Ez a kérdés már bennem is felmerült. Hol van a drágalátós szászke-kun??? Legalább egy fejezet kijárna Kishi kedvenc karakterének, most mikor ekkora a zűrzavar, hogy hogyan éli meg mindezt.[/SPOILER][/QUOTE]
igen-igen.kishinek valószínűleg hatalmas szívfájdalom volt elvenni szászke-kuntól konoha rombadöntésének lehetőségét...bár...
OMG! HOLY SHIT! JEZUS CHRIS! mivan,ha sasuke csak azután jön bosszúzni,miután konhát újraépítették? vagy közben? jájj! ez a hirtelen belémhasító gondolat teljesen más lehetséges folytatási verziókat tárt elém!phew...hátgyerekek,ezt most emésztenem kell
beküldve: 2009-05-15 20:00:33
(#1753) Hú, ez úgy fura volt. El sem tudom képzelni, mi jöhet még! De, hogy ne legyünk olyan nagyravágyók: az egyes számú "Pain" újraéled, és Shikamaru összejön Temarival! Tökéletes lenne. (:
beküldve: 2009-05-15 17:52:59
(#1752) New fejezet:
Kishi sensei!!!! Eksönt szeretnék! Lééééci. *bociszemek*
Na de térjünk vissza a 447. fejezethez. Az eleje nem tetszet, csak mikor már visszatértünk a jelenbe. Narutotol valami ilyesmi választ vártam, és várható volt, hogy nem fogja megölni Nagatot. Megjegyzem, a rókakölyök válaszán még a "crybabynk" is meglepődött. Lehet, hogy tényleg kezd felnőni az a hiperaktív kiskölyök?
Hogy mi lesz Nagato sorsa ezek után, nemtudom. Csak találgatni tudok.
De mostmár igazán visszatérhetnénk Konohába a többiekhez. Vajon mi van velük? Kakashi, Tsunade-nagyi, Sizune és a többiek élnek még?
Ez a kérdés már bennem is felmerült. Hol van a drágalátós szászke-kun??? Legalább egy fejezet kijárna Kishi kedvenc karakterének, most mikor ekkora a zűrzavar, hogy hogyan éli meg mindezt.
Na de térjünk vissza a 447. fejezethez. Az eleje nem tetszet, csak mikor már visszatértünk a jelenbe. Narutotol valami ilyesmi választ vártam, és várható volt, hogy nem fogja megölni Nagatot. Megjegyzem, a rókakölyök válaszán még a "crybabynk" is meglepődött. Lehet, hogy tényleg kezd felnőni az a hiperaktív kiskölyök?
Hogy mi lesz Nagato sorsa ezek után, nemtudom. Csak találgatni tudok.
De mostmár igazán visszatérhetnénk Konohába a többiekhez. Vajon mi van velük? Kakashi, Tsunade-nagyi, Sizune és a többiek élnek még?
(te,szented kishi-senseinek nem hiányzik az a drága sasuke-kunja? xD kész rejtély,hogy van meg nélküle ennyi fejezeten keresztül
Ez a kérdés már bennem is felmerült. Hol van a drágalátós szászke-kun??? Legalább egy fejezet kijárna Kishi kedvenc karakterének, most mikor ekkora a zűrzavar, hogy hogyan éli meg mindezt.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-05-15 17:34:50
(#1751) 447.
nyahh,ezt a fejezetet még elnézem kishi-senseinek,de ha a következőben nem történik valami,hát akkor...akkor...igazából akkor nem történik semmi se,mert így innen magyar földről elég nehezen kérhetem majd meg kishimotot,hogy rajzolja már újra azt a pár fejezetet ami nekem nem teccik ezvan.rajta múlik milessz.de már tényleg,szentem a következő fejezetben azért már valami konkrét cselekmény is történik. meg amúgy én hiányolom a többi szereplőt.már egy picit visszatérhetnénk,ha csak pár pillanatra is,a lerombolt faluba.kíváncsi vagyok mi van az ottlévőkkel.