Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Színes:
Pl.Sasuke vs. Deidara (nem az egész harc :P)
Pl.Sasuke vs. Deidara (nem az egész harc :P)
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-04-04 14:11:28
beküldve: 2009-04-04 11:06:20
(#1704) Ha sakura elkezd féltékenykedni Hinata miat én naon begurulok! HinaNaru punktum. Sakura meg menjen a búsba.
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2009-04-04 10:19:39
(#1703) hááát ez most nem volt valami nagy durr szentem...a tetőpont pölö nekem sakura volt,mikor elcsodálkozik,hogy narutonak sikerült egyedül kontrollálni a rókát,ill. mikor elgondolkodik hinatan és naruton
:D
beküldve: 2009-04-03 19:38:43
(#1702) KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de először mindíg angolul olvasom el:P
de először mindíg angolul olvasom el:P
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-04-03 19:38:57
Nem tudom meg nyitni a naruto-kunt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Ha angolul is jó a manga...
- mangafox.com
- onemanga.com
Egyébként nekem se jó... vmi szerver-hiba lehet
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-03 19:34:03
(#1700) Nem tudom meg nyitni a naruto-kunt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
beküldve: 2009-04-03 18:24:00
(#1699) Az új rész:
Színes oldalak: Tetszik, hogy Szakura Hinata vallomásán töpreng, na ebből lesz meg valami. A másik kép (a 6 paneles) nagyon tetszik, jól sejtem, hogy Szöszke-fanok most nyálcsorgatnak?
A sztori: EZ volt az a nagyon-nagy terv? Nem valami vasziszdasz, de elmegy... Pein végre méltóztatik meghalni? *reménykedik*
A sztori: EZ volt az a nagyon-nagy terv? Nem valami vasziszdasz, de elmegy... Pein végre méltóztatik meghalni? *reménykedik*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-03 09:15:20
(#1698) Biztos a péntek reggeli kedvtelenség miatt, de...nem volt olyan nagy vászizdász ez a mostani epizód, szerintem.
A színes oldalak szépek meg jók is. Fiúknak ugye befigyel Hinata mellkasa? (;
A kiből ki lett hatos is faja.
A következő részben remélem, már tényleg lezárul a harc a Pein-nel és találkozik a saját levében főve haldokló Nagato-val.
Újabb elmélet, miszerint Kakashi meghalt; a flashback. Miért csak ők hárman? kettő közülök halott és szvsz a harmadik is.
A kiből ki lett hatos is faja.
A következő részben remélem, már tényleg lezárul a harc a Pein-nel és találkozik a saját levében főve haldokló Nagato-val.
Újabb elmélet, miszerint Kakashi meghalt; a flashback. Miért csak ők hárman? kettő közülök halott és szvsz a harmadik is.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-03-31 21:34:27
(#1697) www.shinigami.lapunk.hu király bleach nevelde!még sok jó karaktert lehet választani!de csak azoknak akik csinálnák is!
Hellsing 4ever!
beküldve: 2009-03-31 20:47:44
(#1696) Igen, volt már színes. Viszont csak 1-2 oldal erejéig, ha jól rémlik. Szvsz most se várjunk teljesen színes epizódot. Inkább olyan 430. rész féle 2-3 oldalni élvezetet.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-31 20:53:03
beküldve: 2009-03-31 19:52:57
(#1695) Aha csak szólok aki elfelejtette volna,hogy Kabuto beültette Orochimaru génjeit
Volt már korábban is színes, vagy nem? Vagy csak a rajongók durvultak be és olyan feltöltést láttam párszor?
Háááát...én sem igazán tudom!Láttam már színeset,de szerintem az a rajongók műve volt.
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-03-30 16:57:34
(#1693) Volt már korábban is színes, vagy nem? Vagy csak a rajongók durvultak be és olyan feltöltést láttam párszor?
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-03-29 17:26:14
(#1692) Elírtam:színes
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
vagy csak én vagyok ennyire idióta öö..au...
Nem vagy idióta!! Én is csodálkoztam egy kicsit,hogy szines lesz,bár ennek nagyon örülök!Mindent bele Kisi!!!!!