Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2009-03-15 19:44:33
(#1645) Köszönöm, köszönöm! Igazán köszönöm!
Mondjuk engem azért az is érdekelne, hogy Naruto, hogy a csudában fog észhez térni. Yamatonak az is elég nehéz menet volt, hogy négy farok után visszahozza Narutot. Akkor mi a csudát fog csinálni nyolc farokkal főleg, hogíy az Első Hokage nyaklánca is megsemmisült. Bár lehet, hogy mire odaér addigra Naruto apjának megjelenése megoldja a problémát. De előbb azért nyírja ki Peint!
Mondjuk engem azért az is érdekelne, hogy Naruto, hogy a csudában fog észhez térni. Yamatonak az is elég nehéz menet volt, hogy négy farok után visszahozza Narutot. Akkor mi a csudát fog csinálni nyolc farokkal főleg, hogíy az Első Hokage nyaklánca is megsemmisült. Bár lehet, hogy mire odaér addigra Naruto apjának megjelenése megoldja a problémát. De előbb azért nyírja ki Peint!
Sötétség nélkül nincs fény.
Felhívnám a figyelmet, hogy a hatodiknál egy rokacsontváz jelent meg a teste körül. Biztos vagyok benne, hogy az izomzat erre épült éppen ezért Naruto igazi teste benne van a nyolcfarkú verzióban.
jééé,tényleg! hogy te milyen okos vagy! nekem ez eddig totál elkerülte a figyelmemet! aaaztaaa! de ténlyeg igazad van,mert a csontváz alatt ott van azéptestű szöszke haverunk ez mekkora nagy jó (am én azrét voltam úgy kiakadva,mert azt hittem,hogy azok naruto saját izmai,de így már wiiiiiiiii! )
Eris,benned egy igazi zseni veszett el
:D
Szerk: mangakukac 2009-03-15 14:16:27
beküldve: 2009-03-14 21:27:07
(#1643) Valószínűsítem, hogy Naruto halálával a Kyuubi is oda lenne de ezt én inkább annak a jelenetnek tudom be, amikor Sasuke meglátja mi lakozik Narutoban. A Rókadémon akkor megfenyegeti, hogy ne merje megölni Narutot. A regenerálódás is nagyon érdekes. Többször emlegették, hogy mikor megjelenik a Rókadémon palástja Naruto bőre sérül a csakrától ugyanakkor a Kyuubi ereje gyógyítja. Ha ezt sokáig csinálja akkor felgyorsul az öregedési folyamat és korábban hal meg. Pont mint Tsunade. Ugyanakkor a négy farok után tényleg nem történt semmi. Amúgy azt se hiszem, hogy Naruto elégne a nyolc farok után. Felhívnám a figyelmet, hogy a hatodiknál egy rokacsontváz jelent meg a teste körül. Biztos vagyok benne, hogy az izomzat erre épült éppen ezért Naruto igazi teste benne van a nyolcfarkú verzióban.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-03-14 21:20:26
(#1642) Hmm..érdekes felvetések. Nekem eddig pont az jött le, hogyha Naruto meghal a róka kiszabadul. Mert amikor anno Sasuke ott volt Naruto elméjében a Sharingannal, a róka megfenyegette, hogy nehogy megölje Naruto, mert azt nagyon megbánja. Ennek ellenére, nem tűnik úgy, hogy a rókának érdeke lenne, h Naruto meghaljon. Lehet, hogy azért nem, mert ha csak simán meghal, attól még ő nem szabadul ki, csak ha Naruto leszedi előtte a pecsétet. Ergo, addig inkább életben tartja/segíti az erejével Narutot.
Amúgy sztem most elég jól kiüti magát a srác, de talán haja azért marad. Remélem...
Amúgy sztem most elég jól kiüti magát a srác, de talán haja azért marad. Remélem...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2009-03-14 21:21:47
beküldve: 2009-03-14 21:14:43
(#1641) Nem tom.... Túl zagyva az egész.
Az biztos, hogy valamilyen szimbiózis van a kölök és a róka közt, de nem tökéletes.
Továbbá szerintem azért nem tudja a Kilencfarkú meggyógyítani Narutot, miután bántotta, mert a saját csakrájával szemben ő is tehetetlen.
Az biztos, hogy valamilyen szimbiózis van a kölök és a róka közt, de nem tökéletes.
Továbbá szerintem azért nem tudja a Kilencfarkú meggyógyítani Narutot, miután bántotta, mert a saját csakrájával szemben ő is tehetetlen.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Ha meghal a kispajtás akkor a rókadémonnak is annyi (ha jól tudom és nem pont ellenkezőleg, kiszabadul).
Ha jól emlékszem, még a Chuunin-vizsga utolsó fordulója előőt, amikor Naruto Jirayával edz...az öreg lelöki őt egy szakadákba. Akkor, ahoz, hogy Naruto túlélje elő kellett hívnia a róka erejét. Naruto kért a kyuubitól egy kicsit, és akkor a démon azt mondta, hogy ad neki, mert ha a kölyök meghal akkor ő is meghal. Így volt valahogy nem?
Tehát, ha nem a démon okozza a sérülést Narutot meggyógyítja, ha viszont ő okozza akkor nem?
Valahogy így...szerintem
meh....
Szerk: Maryke 2009-03-14 21:12:49
Ha meghal a kispajtás akkor a rókadémonnak is annyi (ha jól tudom és nem pont ellenkezőleg, kiszabadul).
Ha jól emlékszem, még a Chuunin-vizsga utolsó fordulója előőt, amikor Naruto Jirayával edz...az öreg lelöki őt egy szakadákba. Akkor, ahoz, hogy Naruto túlélje elő kellett hívnia a róka erejét. Naruto kért a kyuubitól egy kicsit, és akkor a démon azt mondta, hogy ad neki, mert ha a kölyök meghal akkor ő is meghal. Így volt valahogy nem?
Tehát, ha nem a démon okozza a sérülést Narutot meggyógyítja, ha viszont ő okozza akkor nem?
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Dóhhh, jogos. Túl sok túl hosszú történet, nekem meg pocsék a memóriám.
Nos, akkor az én szép kis teóriámnak annyi.
Új ötlet; ha már Yondaime úgy tervezt, hogy megjelenik, mikor a nyolcadik farok is előkerül, biztos számolt azzal, hogy ez milyen fizikai sérüléseket okozhat a fiának. Valami csili-vili varázslat biztos lesz a tarsolyában amival pikk-pakk megoldják a bajt.
Vagy jön Tsunade mama és meggyógyítja. XD
Figyelem, az alábbi link erős orrvérzést okozhat!!!
[Link]
Nos, akkor az én szép kis teóriámnak annyi.
Új ötlet; ha már Yondaime úgy tervezt, hogy megjelenik, mikor a nyolcadik farok is előkerül, biztos számolt azzal, hogy ez milyen fizikai sérüléseket okozhat a fiának. Valami csili-vili varázslat biztos lesz a tarsolyában amival pikk-pakk megoldják a bajt.
Vagy jön Tsunade mama és meggyógyítja. XD
Figyelem, az alábbi link erős orrvérzést okozhat!!!
[Link]
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-14 19:42:21
(...) lenyugszik,ott lesz egy bőrnélküli-csupasz-kopasz-brr rrrrrr (...)
Á, még a ruha is rajta fog maradni, aztán meg meggyógyul egykettőre
Someday the Dream will End
Nem, nem.
Ha a Démonróka miatt sérül meg - mint a négyfarokkal Orocsimaru ellen esetnél is - akkor nem gyógyítja meg Narutót a Démon.
Emlékezz csak Kapitány, Szakura mennyit szenvedett, hogy összekaparja a kölköt.
Kicsit zűrzagyva a kettejük kapcsolata, se nem szimbiózis se nem élősködés.... hm.
Ha a Démonróka miatt sérül meg - mint a négyfarokkal Orocsimaru ellen esetnél is - akkor nem gyógyítja meg Narutót a Démon.
Emlékezz csak Kapitány, Szakura mennyit szenvedett, hogy összekaparja a kölköt.
Kicsit zűrzagyva a kettejük kapcsolata, se nem szimbiózis se nem élősködés.... hm.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
A kyuubi miatt nagyon gyorsan gyógyul Naruto, nem? Ha meghal a kispajtás akkor a rókadémonnak is annyi (ha jól tudom és nem pont ellenkezőleg, kiszabadul).
Kicsit extrém eset, de ha tovább akar élni, mégha bezárva is a fiú testébe, meggyógyítja, volt már rá példa.
Kicsit extrém eset, de ha tovább akar élni, mégha bezárva is a fiú testébe, meggyógyítja, volt már rá példa.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-03-14 16:55:46
(#1634) amúgy szentem nagyon durva volt amikor legutoljára mutatták narutot(nem az apjával,hanem azt,amit pain is lát),ebből...jujj...kishi lerajzolta az izmokat is,tehát gyakorlatilag naruto bőre totálkáros...és a haja is... és majd mikor(tudom,most nagyon előre fogok szaladni,de akkor is megemlítem) lenyugszik,ott lesz egy bőrnélküli-csupasz-kopasz-brr rrrrrrr*na most kirázott a hideg*-naruto?esetleg még az jöhet szóba,hogy sakura inoval meggyógyítja,de az akkora nagy meseszerűség lenne mert azért ennyire komoly sérülést...hogy lehetne meggyógyítani? én konkrétan emiatt nemenyhén aggódom/értsd: /,plíz valaki mondjom nekem egy értelmes verziót eme probléma kiküszöbölésére,mert kishi-sensei biztos hogy még jó ideig nem fog megnyugtatni
:D
Iggen még Madara is hátravan, +Naruto és Sakura még Sasukét is vissza akarja hozni.
Hmm...ez jól hangzik.
Én meg azon filóztam, hogy ha most ilyen szintre jutott a sztori
Én meg azon filóztam, hogy ha most ilyen szintre jutott a sztori
-kis híján a teljes rókadémon előjött- akkor hogy lehet ezt még fokozni?(Mondjuk biztos lehet... )
Mert elvileg egy még erősebb(?) ellenfél, Madara még hátra van. Bár vannak tippjeim, hogy Kishi mit akar majd onnan kihozni (pl. Sasuke a csali stb...), de akkor is. Narutonak most megint szintet kell lépni, nem? Lehet, hogy most az lesz, hogy megkomolyodik még jobban és, vagy megtanul uralkodni magán a róka erejének használását illetőleg, vagy megtanulja esetleg 8 farokig uralni...vagy egyéb
Bár ez a 8 farkas dolog, meg az, hogy most még ezek után a saját erejéből nyerjen elég kérdéses...ld. legutóbb a 4 farok után milyen állapotba került. De azért szurkolok, hogy a fentebb említett dolog összejöjjön neki és legyőzze Nagato-t.
Mert elvileg egy még erősebb(?) ellenfél, Madara még hátra van. Bár vannak tippjeim, hogy Kishi mit akar majd onnan kihozni (pl. Sasuke a csali stb...), de akkor is. Narutonak most megint szintet kell lépni, nem? Lehet, hogy most az lesz, hogy megkomolyodik még jobban és, vagy megtanul uralkodni magán a róka erejének használását illetőleg, vagy megtanulja esetleg 8 farokig uralni...vagy egyéb
Bár ez a 8 farkas dolog, meg az, hogy most még ezek után a saját erejéből nyerjen elég kérdéses...ld. legutóbb a 4 farok után milyen állapotba került. De azért szurkolok, hogy a fentebb említett dolog összejöjjön neki és legyőzze Nagato-t.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2009-03-14 11:56:55
beküldve: 2009-03-14 11:02:20
(#1631) Tippeim még a kövi részekre:
Már említettem, hogy számítok egy nagy beszélgetésre... Namármost, Naruto lenyugszik, a farkai eltünnek, és akkora erőt merített abból, hogy megtudta ki az apja, hogy saját erejéből győzi le a már amúgy is kimerült Nagatot!