Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2009-03-15 19:44:33
(#1645) Köszönöm, köszönöm! Igazán köszönöm!
Mondjuk engem azért az is érdekelne, hogy Naruto, hogy a csudában fog észhez térni. Yamatonak az is elég nehéz menet volt, hogy négy farok után visszahozza Narutot. Akkor mi a csudát fog csinálni nyolc farokkal főleg, hogíy az Első Hokage nyaklánca is megsemmisült. Bár lehet, hogy mire odaér addigra Naruto apjának megjelenése megoldja a problémát. De előbb azért nyírja ki Peint!
Mondjuk engem azért az is érdekelne, hogy Naruto, hogy a csudában fog észhez térni. Yamatonak az is elég nehéz menet volt, hogy négy farok után visszahozza Narutot. Akkor mi a csudát fog csinálni nyolc farokkal főleg, hogíy az Első Hokage nyaklánca is megsemmisült. Bár lehet, hogy mire odaér addigra Naruto apjának megjelenése megoldja a problémát. De előbb azért nyírja ki Peint!
Sötétség nélkül nincs fény.
Felhívnám a figyelmet, hogy a hatodiknál egy rokacsontváz jelent meg a teste körül. Biztos vagyok benne, hogy az izomzat erre épült éppen ezért Naruto igazi teste benne van a nyolcfarkú verzióban.
jééé,tényleg!
hogy te milyen okos vagy!
nekem ez eddig totál elkerülte a figyelmemet! aaaztaaa! de ténlyeg igazad van,mert a csontváz alatt ott van azéptestű szöszke haverunk
ez mekkora nagy jó
(am én azrét voltam úgy kiakadva,mert azt hittem,hogy azok naruto saját izmai,de így már wiiiiiiiii!
)Eris,benned egy igazi zseni veszett el
:D
Szerk: mangakukac 2009-03-15 14:16:27
beküldve: 2009-03-14 21:27:07
(#1643) Valószínűsítem, hogy Naruto halálával a Kyuubi is oda lenne de ezt én inkább annak a jelenetnek tudom be, amikor Sasuke meglátja mi lakozik Narutoban. A Rókadémon akkor megfenyegeti, hogy ne merje megölni Narutot. A regenerálódás is nagyon érdekes. Többször emlegették, hogy mikor megjelenik a Rókadémon palástja Naruto bőre sérül a csakrától ugyanakkor a Kyuubi ereje gyógyítja. Ha ezt sokáig csinálja akkor felgyorsul az öregedési folyamat és korábban hal meg. Pont mint Tsunade. Ugyanakkor a négy farok után tényleg nem történt semmi. Amúgy azt se hiszem, hogy Naruto elégne a nyolc farok után. Felhívnám a figyelmet, hogy a hatodiknál egy rokacsontváz jelent meg a teste körül. Biztos vagyok benne, hogy az izomzat erre épült éppen ezért Naruto igazi teste benne van a nyolcfarkú verzióban.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-03-14 21:20:26
(#1642) Hmm..érdekes felvetések.
Nekem eddig pont az jött le, hogyha Naruto meghal a róka kiszabadul. Mert amikor anno Sasuke ott volt Naruto elméjében a Sharingannal, a róka megfenyegette, hogy nehogy megölje Naruto, mert azt nagyon megbánja. Ennek ellenére, nem tűnik úgy, hogy a rókának érdeke lenne, h Naruto meghaljon. Lehet, hogy azért nem, mert ha csak simán meghal, attól még ő nem szabadul ki, csak ha Naruto leszedi előtte a pecsétet. Ergo, addig inkább életben tartja/segíti az erejével Narutot.
Amúgy sztem most elég jól kiüti magát a srác, de talán haja azért marad.
Remélem...
Nekem eddig pont az jött le, hogyha Naruto meghal a róka kiszabadul. Mert amikor anno Sasuke ott volt Naruto elméjében a Sharingannal, a róka megfenyegette, hogy nehogy megölje Naruto, mert azt nagyon megbánja. Ennek ellenére, nem tűnik úgy, hogy a rókának érdeke lenne, h Naruto meghaljon. Lehet, hogy azért nem, mert ha csak simán meghal, attól még ő nem szabadul ki, csak ha Naruto leszedi előtte a pecsétet. Ergo, addig inkább életben tartja/segíti az erejével Narutot.Amúgy sztem most elég jól kiüti magát a srác, de talán haja azért marad.
Remélem...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2009-03-14 21:21:47
beküldve: 2009-03-14 21:14:43
(#1641) Nem tom.... Túl zagyva az egész.
Az biztos, hogy valamilyen szimbiózis van a kölök és a róka közt, de nem tökéletes.
Továbbá szerintem azért nem tudja a Kilencfarkú meggyógyítani Narutot, miután bántotta, mert a saját csakrájával szemben ő is tehetetlen.
Az biztos, hogy valamilyen szimbiózis van a kölök és a róka közt, de nem tökéletes.
Továbbá szerintem azért nem tudja a Kilencfarkú meggyógyítani Narutot, miután bántotta, mert a saját csakrájával szemben ő is tehetetlen.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Ha meghal a kispajtás akkor a rókadémonnak is annyi (ha jól tudom és nem pont ellenkezőleg, kiszabadul).
Ha jól emlékszem, még a Chuunin-vizsga utolsó fordulója előőt, amikor Naruto Jirayával edz...az öreg lelöki őt egy szakadákba. Akkor, ahoz, hogy Naruto túlélje elő kellett hívnia a róka erejét. Naruto kért a kyuubitól egy kicsit, és akkor a démon azt mondta, hogy ad neki, mert ha a kölyök meghal akkor ő is meghal. Így volt valahogy nem?
Tehát, ha nem a démon okozza a sérülést Narutot meggyógyítja, ha viszont ő okozza akkor nem?
Valahogy így...szerintem
meh....
Szerk: Maryke 2009-03-14 21:12:49
Ha meghal a kispajtás akkor a rókadémonnak is annyi (ha jól tudom és nem pont ellenkezőleg, kiszabadul).
Ha jól emlékszem, még a Chuunin-vizsga utolsó fordulója előőt, amikor Naruto Jirayával edz...az öreg lelöki őt egy szakadákba. Akkor, ahoz, hogy Naruto túlélje elő kellett hívnia a róka erejét. Naruto kért a kyuubitól egy kicsit, és akkor a démon azt mondta, hogy ad neki, mert ha a kölyök meghal akkor ő is meghal. Így volt valahogy nem?
Tehát, ha nem a démon okozza a sérülést Narutot meggyógyítja, ha viszont ő okozza akkor nem?
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Dóhhh, jogos. Túl sok túl hosszú történet, nekem meg pocsék a memóriám.
Nos, akkor az én szép kis teóriámnak annyi.
Új ötlet; ha már Yondaime úgy tervezt, hogy megjelenik, mikor a nyolcadik farok is előkerül, biztos számolt azzal, hogy ez milyen fizikai sérüléseket okozhat a fiának. Valami csili-vili varázslat biztos lesz a tarsolyában amival pikk-pakk megoldják a bajt.
Vagy jön Tsunade mama és meggyógyítja. XD
Figyelem, az alábbi link erős orrvérzést okozhat!!!
[Link]
Nos, akkor az én szép kis teóriámnak annyi.
Új ötlet; ha már Yondaime úgy tervezt, hogy megjelenik, mikor a nyolcadik farok is előkerül, biztos számolt azzal, hogy ez milyen fizikai sérüléseket okozhat a fiának. Valami csili-vili varázslat biztos lesz a tarsolyában amival pikk-pakk megoldják a bajt.
Vagy jön Tsunade mama és meggyógyítja. XD
Figyelem, az alábbi link erős orrvérzést okozhat!!!
[Link]
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-14 19:42:21
(...) lenyugszik,ott lesz egy bőrnélküli-csupasz-kopasz-brr rrrrrr (...)
Á, még a ruha is rajta fog maradni, aztán meg meggyógyul egykettőre
Someday the Dream will End
Nem, nem.
Ha a Démonróka miatt sérül meg - mint a négyfarokkal Orocsimaru ellen esetnél is - akkor nem gyógyítja meg Narutót a Démon.
Emlékezz csak Kapitány, Szakura mennyit szenvedett, hogy összekaparja a kölköt.
Kicsit zűrzagyva a kettejük kapcsolata, se nem szimbiózis se nem élősködés.... hm.
Ha a Démonróka miatt sérül meg - mint a négyfarokkal Orocsimaru ellen esetnél is - akkor nem gyógyítja meg Narutót a Démon.
Emlékezz csak Kapitány, Szakura mennyit szenvedett, hogy összekaparja a kölköt.
Kicsit zűrzagyva a kettejük kapcsolata, se nem szimbiózis se nem élősködés.... hm.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
A kyuubi miatt nagyon gyorsan gyógyul Naruto, nem? Ha meghal a kispajtás akkor a rókadémonnak is annyi (ha jól tudom és nem pont ellenkezőleg, kiszabadul).
Kicsit extrém eset, de ha tovább akar élni, mégha bezárva is a fiú testébe, meggyógyítja, volt már rá példa.
Kicsit extrém eset, de ha tovább akar élni, mégha bezárva is a fiú testébe, meggyógyítja, volt már rá példa.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-03-14 16:55:46
(#1634) amúgy szentem nagyon durva volt amikor legutoljára mutatták narutot(nem az apjával,hanem azt,amit pain is lát),ebből...jujj...kishi lerajzolta az izmokat is,tehát gyakorlatilag naruto bőre totálkáros...és a haja is...
és majd mikor(tudom,most nagyon előre fogok szaladni,de akkor is megemlítem) lenyugszik,ott lesz egy bőrnélküli-csupasz-kopasz-brr rrrrrrr*na most kirázott a hideg*-naruto?esetleg még az jöhet szóba,hogy sakura inoval meggyógyítja,de az akkora nagy meseszerűség lenne
mert azért ennyire komoly sérülést...hogy lehetne meggyógyítani? én konkrétan emiatt nemenyhén aggódom/értsd:
/,plíz valaki mondjom nekem egy értelmes verziót eme probléma kiküszöbölésére,mert kishi-sensei biztos hogy még jó ideig nem fog megnyugtatni
és majd mikor(tudom,most nagyon előre fogok szaladni,de akkor is megemlítem) lenyugszik,ott lesz egy bőrnélküli-csupasz-kopasz-brr rrrrrrr*na most kirázott a hideg*-naruto?esetleg még az jöhet szóba,hogy sakura inoval meggyógyítja,de az akkora nagy meseszerűség lenne
mert azért ennyire komoly sérülést...hogy lehetne meggyógyítani? én konkrétan emiatt nemenyhén aggódom/értsd:
/,plíz valaki mondjom nekem egy értelmes verziót eme probléma kiküszöbölésére,mert kishi-sensei biztos hogy még jó ideig nem fog megnyugtatni
:D
Iggen még Madara is hátravan, +Naruto és Sakura még Sasukét is vissza akarja hozni.
Hmm...ez jól hangzik.
Én meg azon filóztam, hogy ha most ilyen szintre jutott a sztori
Én meg azon filóztam, hogy ha most ilyen szintre jutott a sztori
-kis híján a teljes rókadémon előjött- akkor hogy lehet ezt még fokozni?(Mondjuk biztos lehet...
)
Mert elvileg egy még erősebb(?) ellenfél, Madara még hátra van. Bár vannak tippjeim, hogy Kishi mit akar majd onnan kihozni (pl. Sasuke a csali stb...), de akkor is. Narutonak most megint szintet kell lépni, nem? Lehet, hogy most az lesz, hogy megkomolyodik még jobban és, vagy megtanul uralkodni magán a róka erejének használását illetőleg, vagy megtanulja esetleg 8 farokig uralni...vagy egyéb
Bár ez a 8 farkas dolog, meg az, hogy most még ezek után a saját erejéből nyerjen elég kérdéses...ld. legutóbb a 4 farok után milyen állapotba került.
De azért szurkolok, hogy a fentebb említett dolog összejöjjön neki és legyőzze Nagato-t.
)Mert elvileg egy még erősebb(?) ellenfél, Madara még hátra van. Bár vannak tippjeim, hogy Kishi mit akar majd onnan kihozni (pl. Sasuke a csali stb...), de akkor is. Narutonak most megint szintet kell lépni, nem? Lehet, hogy most az lesz, hogy megkomolyodik még jobban és, vagy megtanul uralkodni magán a róka erejének használását illetőleg, vagy megtanulja esetleg 8 farokig uralni...vagy egyéb
Bár ez a 8 farkas dolog, meg az, hogy most még ezek után a saját erejéből nyerjen elég kérdéses...ld. legutóbb a 4 farok után milyen állapotba került.
De azért szurkolok, hogy a fentebb említett dolog összejöjjön neki és legyőzze Nagato-t.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2009-03-14 11:56:55
beküldve: 2009-03-14 11:02:20
(#1631) Tippeim még a kövi részekre:
Már említettem, hogy számítok egy nagy beszélgetésre... Namármost, Naruto lenyugszik, a farkai eltünnek, és akkora erőt merített abból, hogy megtudta ki az apja, hogy saját erejéből győzi le a már amúgy is kimerült Nagatot!