Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2009-02-27 12:12:44
(#1585) 431:
Első olvasat után.... WTF????
Erős kiakadás, és állvakarás a parkettáról. Mi a tökömet csinál már Kisi-sensei? Húzza az időt, Hinatát kinyírja (részemről mondjuk nem siratom meg), Narutoból meg 6farkú rókát csinál!
Jó, azt díjaztam, hogy Hinata végre összekaparta magát, de hol a fenébe vannak a többiek? Végre láttuk Gai-senseijéket is.... hajrá!
És talán (!) Shika-ék is akcióba lendülnek....
Még egy hét körömrágás.... haj.
Erős kiakadás, és állvakarás a parkettáról. Mi a tökömet csinál már Kisi-sensei? Húzza az időt, Hinatát kinyírja (részemről mondjuk nem siratom meg), Narutoból meg 6farkú rókát csinál!
Jó, azt díjaztam, hogy Hinata végre összekaparta magát, de hol a fenébe vannak a többiek? Végre láttuk Gai-senseijéket is.... hajrá!
És talán (!) Shika-ék is akcióba lendülnek....
Még egy hét körömrágás.... haj.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
xDDD
Bár még hátra van Sasuke is...még ők is találkoznak, aztán harc is lesz...Vagy lehet h Narutot még a 6farkával együtt is legyőzi Pein, és majd jön Sasuke, mint felmentősereg? Bár elég bizarr lenne xDRemélem nem x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Ha mesternek van esze, nem hagyja ezt az új történet lehetőséget parlagon heverni.
A nagy csitt-csatt harc után egy első randis ramenezés a posztapokaliptikus Konohában milyen móka lenne már.
A Naruto - Pein harc pedig most már nyiltan átment egy "kinek nagyobb a fájdalma, gyűlölete" harcba, azzal, hogy Naruto így átadta magát a kyubi hatalmának. 6 farok! mi lesz itt? O:
És igen, go, Hinata, go! Fura szemű, lila hajú, nagy tüdejű félős lányok akik bátrak lezsnek rulzZ! XD
A Naruto - Pein harc pedig most már nyiltan átment egy "kinek nagyobb a fájdalma, gyűlölete" harcba, azzal, hogy Naruto így átadta magát a kyubi hatalmának. 6 farok! mi lesz itt? O:
És igen, go, Hinata, go! Fura szemű, lila hajú, nagy tüdejű félős lányok akik bátrak lezsnek rulzZ! XD
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-27 11:06:33
tényleg elég izgi volt...nagyon kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle...
Go, Hinata, go!!! (vagyis...miután Naruto megment..xD)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-27 10:49:15
(#1581) Tyű meg hű ez a mai rész.
El se hiszem, hogy mik történnek itt.
De messze van a következő péntek. S:
El se hiszem, hogy mik történnek itt.
Kedvenc kis félős bögyös Hinatánk összeszedte a bátorságát, először Naruto és Pein közé állt majd bevallotta, hogy szereti!
Ha ezek után meghal Pein támadásától az azért elég nagy szemétség lenne.
Amú azért gyanús, mert Naruto kiskalóz 6 farkú rókaalakot vett fel. O_x
Ha ezek után meghal Pein támadásától az azért elég nagy szemétség lenne.
Amú azért gyanús, mert Naruto kiskalóz 6 farkú rókaalakot vett fel. O_x
De messze van a következő péntek. S:
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Az hotdog sütő.
szüper turbó szolárium...
Oh, édes Istennőm, hagyjátok abba, mert már nagyon kész vagyok!!! *sírva röhög*
Az hotdog sütő.
szüper turbó szolárium...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Milyen másmilyen lenne?
Gondolom, a fiatalkori harcok alaposan ott hagyták a bélyegüket rajta és az az ezsméletlen mennyiségű chakra, amit flehasznál sem tesz valami jót neki.
Valami Mátrix-szerű gépre van kapcsolva, biztos annak a segítségével küldi a chakrát a többi testbe és nem hiszem, hogy nagyon törődne az egészéges táplálkozással, amitől hű de izmos lenne.
Valami Mátrix-szerű gépre van kapcsolva, biztos annak a segítségével küldi a chakrát a többi testbe és nem hiszem, hogy nagyon törődne az egészéges táplálkozással, amitől hű de izmos lenne.
Nem én nem azt mondom,hogy legyen Shongoku de még az arcát se láttam igazán viszont,ahogy már korábban is említették hasonlít Orochimarura(akiből már a
tököm tele van
)BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Az hotdog sütő.
beküldve: 2009-02-21 14:01:38
(#1576) Szerintem Nagato így jó, ahogy van. Az, ha egy secondSasuke-style kawaiiszexikarakter lenne... nos, az lenne a "nyomi", szerintem. Nem igazán tudnám komolyan venni a figurát, ha valami belőtt sérójú fangirl-kedvenc lenne...
szerk.: Jajj, bocsi, secondSasuke...stb. már van...: Sai.
szerk.: Jajj, bocsi, secondSasuke...stb. már van...: Sai.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-21 14:04:02
Milyen másmilyen lenne?
Gondolom, a fiatalkori harcok alaposan ott hagyták a bélyegüket rajta és az az ezsméletlen mennyiségű chakra, amit flehasznál sem tesz valami jót neki.
beküldve: 2009-02-21 13:44:48
(#1574) Aha Nagatot jobban is lerajzolhatná de még nem szerepelt túl sokat szóval inkább nem szolnék
de elég nyomi
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-02-21 12:22:57
(#1573) A kölök fejlődött, szó se róla. Gratula Kisi-apukának.....
Nagato úgy néz ki, mint Orocsimaru egy vészes fogyókúra után.....
Csatlakozom Parasikoly Kapitányhoz: Végre egy kis filozófia!
Hiába no: Nevelni kell még a kölköt Kisi-apuka!
(Asszem köbö ennyi, ami értelmes és vélemény kategóriába esik jelenleg nálam)
Nagato úgy néz ki, mint Orocsimaru egy vészes fogyókúra után.....
Csatlakozom Parasikoly Kapitányhoz: Végre egy kis filozófia!
Hiába no: Nevelni kell még a kölköt Kisi-apuka!
(Asszem köbö ennyi, ami értelmes és vélemény kategóriába esik jelenleg nálam)
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Általában úgy lehet az ember naprakész, friss meg egyébb, ha olvassa az adott heti epizódot.
Egyszóval, én spec onnan tudom, mi van, hogy igen, a mangát olvasom, meg, lévén ez a manga topicja, a többi kiskalóz is.
Ha lemaradtál, olvasd el az azóta kiadótt epizódokat, ez a legegyszerűbb szvsz.
Naruto-kun vagy Onemanga tökéletes erre. (;
És igen-igen-igen. Végre egy tényleg jó rész, ahol nem pár nap alatt kisujjunkból kiszopott übermensch technikák röpködnek, hanem egy rendesebb monológ, dialóg is helyett kapott újra.
Egyszóval, én spec onnan tudom, mi van, hogy igen, a mangát olvasom, meg, lévén ez a manga topicja, a többi kiskalóz is.
Ha lemaradtál, olvasd el az azóta kiadótt epizódokat, ez a legegyszerűbb szvsz.
Naruto-kun vagy Onemanga tökéletes erre. (;
És igen-igen-igen. Végre egy tényleg jó rész, ahol nem pár nap alatt kisujjunkból kiszopott übermensch technikák röpködnek, hanem egy rendesebb monológ, dialóg is helyett kapott újra.
beküldve: 2009-02-21 11:52:48
(#1571) Elnézést a hülyeségeimért de k kicsit lemaradtam...ti honnan tudjátok mikor mivan? youtubon?vagy a mangát olvassátok? tudom...hülyekérdés...na de na mert tubon nemtom megtalálni ezeketx3 kicsit felvilágosítana valaki? köszönöm