Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Wááh sokkos állapotba kerültem...*mélyeket lélegzik*
Erre nem is gondoltam volna! Én a kövi fejezetre egy apa-fia lelkizős beszélgetést tippelek.
Erre nem is gondoltam volna! Én a kövi fejezetre egy apa-fia lelkizős beszélgetést tippelek.
Hát igen én is erre leszek kíváncsi!XD
Anime forever!!!!!Imádom az animéket!!
beküldve: 2009-03-14 10:51:07
(#1629) Én már nem bírom tovább, az előző sem volt semmi, de ez...erre nem találok szavakat! Alig várom a következőt, és már csak arra lennék kíváncsi, hogy hogy fog erre Naruto reagálni!
Anime forever!!!!!Imádom az animéket!!
Tudtok nekem abban segiteni hogy milyen idöközönként adják ki magyarul a mangakat? vagyis a könyvet amit itt lehet megvásárolni.. és ez a death note-rol is kerdeznem ha lehet elöre is köszönöm a választ
Hivatalosan 2 havonta, de ez nem mindig jön össze, azért igyekszik a kiadó
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-03-14 09:57:00
(#1627) Wááh sokkos állapotba kerültem...*mélyeket lélegzik*
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-03-13 21:32:22
(#1626) Sziasztok! nekem nagyon bejött az uj 439es manga vmi eszméletlen erre nem is gondoltam volna Tudtok nekem abban segiteni hogy milyen idöközönként adják ki magyarul a mangakat? vagyis a könyvet amit itt lehet megvásárolni.. és ez a death note-rol is kerdeznem ha lehet elöre is köszönöm a választ
beküldve: 2009-03-13 18:46:18
(#1625) úúúrisstenn ez sokkoló volt nálam_beállt az agy fagyás...nem is..inkább aaagyhaalááál...aaagyhaalááál...aaagyhaalááál...AGYHAHÁL,AGYHALÁL!!!
jujj...atyám...miért nincs már egy hét múlva azért [I]errenagyon nem voltam felkészülve lekileg/agyilag/szellemileg,hogy megjelenik apuci...júúúúúúúúúj*lá za p×××s hanghordozás* de jó lenne,ha a kövi rész full apu-naru beszélgetés lenne! nagyon tudnám értékelni
:D
Szerk: mangakukac 2009-03-13 18:46:57
beküldve: 2009-03-13 17:50:18
(#1624) Nagyon tetszett ez a rész!
Végre vmi jóféle dolog is történt és láthatunk egy olyan karit, aki - ugyan érthető módon-, de eddig alig szerepelt. Lehet, hogy pont ebben rejlik a 'vonzereje' Vagy, ebben is. Eleinte nem foglalkoztam vele annyira, de egy ideje nagyon bírom ezt karaktert. Most is olyan 'cool' volt, ahogy ott megjelent. Naruto-ra tényleg ráfér mostmár egy kis pozitív érzelemadag is, azok után amik történtek. Meg ez tök kedves/megható, hogy láthatja az apját és megtudja ki volt.
Már csak Kakashi-nak nem kéne meghalni és nálam heppi lenne a mostani nagy harc vége. (Meg ugye még Pain-t kell végleg kiütni...)
Már csak Kakashi-nak nem kéne meghalni és nálam heppi lenne a mostani nagy harc vége. (Meg ugye még Pain-t kell végleg kiütni...)
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2009-03-13 17:24:20
(#1623) Nos elérkezett az a pont amikor már nemtok hozzászolni SEMMIT!
Pont a múltkor írtam a Kishi-sensei féle írtóhadjáratról,
Váááá megöl az izgalom ! Legyen már kövi péntek!
Pont a múltkor írtam a Kishi-sensei féle írtóhadjáratról,
erre a legholtabb holtat feltámasztja!
Váááá megöl az izgalom ! Legyen már kövi péntek!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2009-03-13 11:57:27
(#1622) hát...az uccsó oldal elolvasásakor sokkot kaptam
de nagyon izginek ígérkezik, most Naruto biztos hitetlenkedni fog egy kicsikét, aztán meg a 4. Hokage meggyőzi őt, meg minden...bár utána nem tudom, hogy fog alakulni...kíváncsian várom a jövő hét pénteket X3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-03-13 11:44:32
(#1621) Ezek szerint hiteles volt a spoiler.
Naganato tényleg kezd a tipikus fanatiklúzer módjára viselkedni. Most, hogy a kyuubi kiszabadult a csilivili God realmjéből, nemt'om, mivel rukkolhat még elő.
Narutot pedig csak sikerül észhez téríteni most, hogy megjelent az apja és választ kap a kérdéseire.
Azért befigyelt a kilencedik farkat jelentő szám az egyik képen. Hajszál... (;
Narutot pedig csak sikerül észhez téríteni most, hogy megjelent az apja és választ kap a kérdéseire.
Azért befigyelt a kilencedik farkat jelentő szám az egyik képen. Hajszál... (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-13 11:45:36
beküldve: 2009-03-13 11:23:29
(#1620) Na kérem alássan:
MINATO! *kibújt belőle a sikítozó fangirl*
Nagato lassan már magától is kipurcan, van egy olyan sanda gyanúm...
Fel nem foghatom Kisi-sensei hogyan? merre? miért? és mit csinál?
...
Még egy hét körömrágás, ajvé....
Nagato lassan már magától is kipurcan, van egy olyan sanda gyanúm...
Fel nem foghatom Kisi-sensei hogyan? merre? miért? és mit csinál?
...
Még egy hét körömrágás, ajvé....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-13 10:34:18
(#1619) Én is láttam...XDna jó sztem má mindenki látta..de elég hitelesnek tűnt..sztem ez lesz
Amennyiben ezek tényleg hiteles infók
De estére remélem már megtudunk mindent. Addig is; go, Hinata, go! XD
akkor, találkozik az apjával, mert ő zárta be a kyuubit és van valamiféle kapcsolat így közöttük.
A kilencedik farok pedig ezek után csak nem jelenik meg, ha megtudja, kik a szülei.
A kilencedik farok pedig ezek után csak nem jelenik meg, ha megtudja, kik a szülei.
De estére remélem már megtudunk mindent. Addig is; go, Hinata, go! XD
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-12 15:45:47
Szerintem jó lenne ha Naruto találkozna a IV. Hokagéval. Épp itt az ideje, hogy megtudja kik is a szülei.
A kyuubival kapcsolatban meg remélem, hogy nem jelenik meg mind a kilenc farok!
A kyuubival kapcsolatban meg remélem, hogy nem jelenik meg mind a kilenc farok!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-03-12 10:53:59
(#1616) Elméletileg 100%-os spoiler;
Hokage fejek lezúzása a 429-es részben volt? Talán csak beleremegtek, nagyon. (:
Előbújik a hetedik, majd a nyolcadik farok is. Naruto elveszti az eszét, és a kyuubinak engedve elkezdi letépni a pecsétet a kapuról. Ekkor megjelenik a Negyedik Hokage és azt mondja, örül, hogy láthatja a felnőtt fiát...
Hokage fejek lezúzása a 429-es részben volt? Talán csak beleremegtek, nagyon. (:
Szerk: Parasikoly 2009-03-12 10:56:41