Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2009-03-29 17:21:26
(#1690) beküldve: 2009-03-29 16:59:00
(#1689) Háát Kishi-sensei kitett magáért megint!
Nagato haldoklik a gépében, teljesen kimerült már. Naruto visszanyerte a Sennin alakját. Hinata él! Naruto rájött, hogy hol van Nagato! A mi kis buta ninjánk hamarabb rájött, mint azok akiknek ez volt a feladata! És végül újra láthattunk egy kombót a Kage Shurikent! A következő rész pedig színes lesz!
Hát igen!
Mindenki él!(remélhetőleg kakashi is)minden heppi meg van hol van a gonosz most naruton a sor és a földbe paszírozza paint!hajráh
és...hm kishi-senseit pofoncsapta egy újjabb ihlet?..színes?mé?! bár nagyon örülök csak kicsit fura..szines...de mért egyből színes?!XD
beküldve: 2009-03-28 13:36:57
(#1687) Háát Kishi-sensei kitett magáért megint!
Nagato haldoklik a gépében, teljesen kimerült már. Naruto visszanyerte a Sennin alakját. Hinata él! Naruto rájött, hogy hol van Nagato! A mi kis buta ninjánk hamarabb rájött, mint azok akiknek ez volt a feladata! És végül újra láthattunk egy kombót a Kage Shurikent! A következő rész pedig színes lesz!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-03-27 19:44:20
(#1686) Naruto a Kyuby nélkül próbál lépést tartani, sikerült neki, bár sajnálom, hogy ilyen rövid volt a Naruto V.S Pein, és az is, hogy Naruto a Kyuby nélkül legyőzi,Hinata él!Még is Happy End lesz.Bár még Sasuke és Madarama hátra van, és talán...
Szerk: baniaa3 2009-03-27 19:44:35
beküldve: 2009-03-27 18:08:12
(#1685) áhhúúú gyerekek,ez szuper
jajj de megható volt(tessék,már megint megható.nekem mindig minden megható ) ,naruto sírt,mikor belegondolt,hogy a falubelieket és hinatat kishíján eltörölte a színről...jájj...dájóóó.. szeressem az érzelmes megmozdulásokat és a kövi fejezet:színekkel! ohhyeah
:D
beküldve: 2009-03-27 14:01:47
(#1684) Hát igen! Narutonak végre sikerült felfognia Kakashi és Jiraiya tanítását. Azaz néhe gondolkodni is kell dem csak durr bele a közepébe. Narutonak Nagatot is elöbb sikerült megtalálnia mint annak a csapatnak akiknek nyugisan volt idejük gondolkodni azon, hogy hol lehet. Kakashinál meg én is reménykedem, hogy a leamortizálásnál nagyobb baja nincsen. Bár nem tudhatjuk. Eléggé el lett hanyagolva. És végre Nagato is kipurcan. Kellőképpen kifárasztotta saját magát. Nem mintha nagy kár lenne érte...
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-03-27 11:00:56
(#1683) 441:
Ahhoz képest, hogy a róka előtti harc milyen soká tartott, ezt igencsak gyorsan lezavarja Kisi-sensei... két fejezet, aztán uccu neki Nagatonak! Aki addigra kinyírja önnönmagát!
Az, hogy Hinata él... nem érdekel túlzottan, inkább Szakurát preferálom (tekintetbe véve, hogy sose bírtam a csendes, lapulós típusú csajokat, ami abból fakad, hogy én egy nagyszájú p***a vagyok )
Kíváncsi leszek a Gai-csapatra... Most mihez kezdenek?
Azért remélem a békanagyi még életben van, illetve... Kakasi-sensei ne add fel!
Az, hogy Hinata él... nem érdekel túlzottan, inkább Szakurát preferálom (tekintetbe véve, hogy sose bírtam a csendes, lapulós típusú csajokat, ami abból fakad, hogy én egy nagyszájú p***a vagyok )
Kíváncsi leszek a Gai-csapatra... Most mihez kezdenek?
Azért remélem a békanagyi még életben van, illetve... Kakasi-sensei ne add fel!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-27 07:08:11
(#1682) Hinata él!!! Igen-igen-igen. Már alapban egy jó epizód.
Pein barátunknak a következő részben vége. A shadow shuriken végre megint kombózás, nem pedig dirr-durr.
Arra azért kíváncsi leszek, hogy Naruto hogy tud majd beszélni Nagatoval. Konan nagyon passzív. Valami csihi-puhi neki is kijárna...
Pein barátunknak a következő részben vége. A shadow shuriken végre megint kombózás, nem pedig dirr-durr.
Arra azért kíváncsi leszek, hogy Naruto hogy tud majd beszélni Nagatoval. Konan nagyon passzív. Valami csihi-puhi neki is kijárna...
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Ez sem kizárható, elvégre Conan márr szólt neki, hogy ne eröltesse meg magát. Mire ő közölte, hogy amit ő csinál az nem ér a holdat készítő senin nyomába. Bár purcanna bele!
Én is 1etértek... Kakashit (remélhetőleg csak) leamortizálta, ez vért kíván, nincs bocsánat.
beküldve: 2009-03-25 20:06:41
(#1680) beküldve: 2009-03-24 18:50:37
(#1679) Ez sem kizárható, elvégre Conan márr szólt neki, hogy ne eröltesse meg magát. Mire ő közölte, hogy amit ő csinál az nem ér a holdat készítő senin nyomába. Bár purcanna bele!
beküldve: 2009-03-24 18:23:39
(#1678) szentem az igazi pain konrétan annyira megerőlteti magát abban a matrix feelinges gépben,hogy magától megpurcan
:D
Szerk: mangakukac 2009-03-24 18:24:06
beküldve: 2009-03-23 19:19:54
(#1677) Tényleg utálható!! Én már alig várom, hogy Naruto kitapossa belőle a szuszt is. Bár ha találkozik az igazi testtel akkor lehet nem öli meg. Végül is nem gyilkos. Vagy pedig elmenekül Conan segítségével. Bár jobb lenne holtan látni. Egy ilyen cselekedet után mint amit ő tett én hajlandó vagyok félretenni a szánalmam. Kakashit meg kell bosszulni.