Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2009-03-23 18:59:40
(#1675) A külsejével olyan értelemben nincs problémám, hogy ílyenre találták ki. Elég dús fantáziára vall ha valaki ennyi karakterrel a háta mögött is tud újat és különlegeset mutatni. Nekem az összhatással van gondom. Hogy nyavajog az őt ért sérelmek miatt és az ezzel kapcsolatos bosszúját öltözteti a világ megmentésének köpenyébe. Plusz ehez az ahogy kinéz... Tömöre: undorító és szánalmas!
Sötétség nélkül nincs fény.
Ahogy ő kinéz az inkább szánalmas semmint félelmetes. Vagy inkább undorító. És pont ő papol a világ megváltásáról!
Miért, csak bishounenek akarhatják megváltani a világot? (lásd: Yagami Light...)
Szerintem tökéletes a külseje. Végre nem egy olyan negatív karakter, akinek az eszméivel csak a külcsínye miatt szimpatizálnak a fanok... Ízig-vérig undorító, anti-hős!
beküldve: 2009-03-22 21:18:57
(#1673) Ja akkor azt még én is láttam! Szerintem is az eső meg az árnyék tehetett róla.
amúgy az animeben egyszer már mutatták,és ilyyen metálezüstös színe volt pedig vörös haja van,és normál bőrszíne
Asszem az azért volt, mert éppen veszettül szakadt az eső és emósunk az árnyékban is csücsült....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-22 20:33:33
(#1671) Az animében még nem volt hozzá szerencsém. Sajnos megszüntették azt az oldalt ahol eddig néztem és még nem találtam méltó utódot.
beküldve: 2009-03-22 18:41:36
(#1670) amúgy az animeben egyszer már mutatták,és ilyyen metálezüstös színe volt pedig vörös haja van,és normál bőrszíne
:D
beküldve: 2009-03-20 20:51:15
(#1669) Tegyük hozzá, hogy a kemény kinézete is csak egy hulla. Ahogy ő kinéz az inkább szánalmas semmint félelmetes. Vagy inkább undorító. És pont ő papol a világ megváltásáról!
pain sír mint egy kislány...höhö...ez teccik
Miért, csinált bármi mást a hisztin kívül, hogy neki milyen rossz és ezért másnak is legyen rossz? Majd hozta a durcás kisgyerek iskolapéldáját, aki azért, mert eltörték a homokozólapátját, ő is eltöri valaki másét.
Attól, hogy piercinges vagy meg tüsi a hajad, még nem leszel kemény, emo boy! (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-20 18:27:44
De, csak, hogy a maszkos alak az Akatsukiból. Vagy kitalálják, hogy csak egyetlen ember képes a kyuubit az uralma alá vonni és rájönnek, vagy majd egy esetleges katarzisban felfedi magát maszkos barátunk.
A ki dől ki, ki marad állva dologhoz pedig;
Természetesen Pein fog nagyon csúnyán elkenődni és majd sírhat mind egy kislány.
Természetesen Pein fog nagyon csúnyán elkenődni és majd sírhat mind egy kislány.
köszöntem
pain sír mint egy kislány...höhö...ez teccik
De, csak, hogy a maszkos alak az Akatsukiból. Vagy kitalálják, hogy csak egyetlen ember képes a kyuubit az uralma alá vonni és rájönnek, vagy majd egy esetleges katarzisban felfedi magát maszkos barátunk.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Én is olvastam!!!!!Nagyon szuper fejezet volt!Kiváncsi vagyok,hogy most mi lesz! Ki fog meghalni?Pein vagy Naruto...bár én nem hiszem,hogy Naruto meghalna,de ki tudja...hisz nagyon sokan a cél elött buktak el !De azért reménykedek benne,hogy nem Naruto...
főleg most,hogy tudja ki az apja
Amúgy a következő fejezet címe:Pein és Naruto halálig tartó küzdelme!...emiatt izgat ennyire,hogy most mi lesz mi? mi?! naruto nem halhat meg! a főszereplő(itt főhős sosem halhat meg! valahogyan mindig túléli! nemár! olyan elcsépelt befejezés lenne
beküldve: 2009-03-20 18:01:36
(#1664) am nem csak annyit mondott el minato narutonak,hogy az akatsukiból a maszkos alak irányította 16 éve a rókát? vagy csak nekem nem dereng,hogy konkrétan megnevezte volna-igen,uchiha madara volt-?
új fejezetet akaroooooooook!
új fejezetet akaroooooooook!
beküldve: 2009-03-20 17:56:31
(#1663) Én is olvastam!!!!!Nagyon szuper fejezet volt!Kiváncsi vagyok,hogy most mi lesz! Ki fog meghalni?Pein vagy Naruto...bár én nem hiszem,hogy Naruto meghalna,de ki tudja...hisz nagyon sokan a cél elött buktak el !De azért reménykedek benne,hogy nem Naruto...
főleg most,hogy tudja ki az apja
Amúgy a következő fejezet címe:Pein és Naruto halálig tartó küzdelme!...emiatt izgat ennyire,hogy most mi lesz "Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-03-20 16:58:13
(#1662) Hát ez...ez...ez...
Kövi fejezetet aakaaroook!!!
...ez a fejezet egyszerre volt izgalmas, felemelő és megható. Naruto végre tudja ki az apja, ki miatt volt ilyen nehéz élete - itt Madarára gondolok, aki mint tudjuk a Kilencfarkút irányította. Mikor Naruto hasbavágta a Yondaimét...az szép volt. Minato azt mondta neki, hogy csak bánatot és szenvedést okozott a fiának. De azt nem mondta neki, hogy ő azt akarta, hogy a fiára hősként tekintsenek.
A Kyuubi felszívódott és Naruto visszanyerte a Sennin formát! Csúcs!
Szerk: Naruto anyja Uzumaki Kushina, apja Namikaze Minato. Minato ebben a fejezetben, azt mondta, hogy ha mindenki tudná, hogy ki is az ő fia akkor Naruto állandó veszélyben lenne. Gondolom ezért kapta az Uzumaki nevet!
A Kyuubi felszívódott és Naruto visszanyerte a Sennin formát! Csúcs!
Szerk: Naruto anyja Uzumaki Kushina, apja Namikaze Minato. Minato ebben a fejezetben, azt mondta, hogy ha mindenki tudná, hogy ki is az ő fia akkor Naruto állandó veszélyben lenne. Gondolom ezért kapta az Uzumaki nevet!
Kövi fejezetet aakaaroook!!!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-03-20 17:01:14
beküldve: 2009-03-20 15:33:08
(#1661) -hehehe -Naruto hogy fel van háborodva apucira!XD
De olyan éééédes OwO Nya ja Minato és Naruto......Naruto és Minato..hmm... ...állati! teccik!X3
De olyan éééédes OwO Nya ja Minato és Naruto......Naruto és Minato..hmm... ...állati! teccik!X3