Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2009-04-25 15:51:09
(#1735) Nekem bejött ez a rész...szeretem mikor flashback van
Ha meg ritka szar részröl van szó akkor az a Sasuke vs Hachibi.
Ebböl a fejezetböl kiderült hogy eredetileg Yahiko akart isten lenni és Nagato tőle vette át...így már érthető hogy miért Yahiko teste az Isteni birodalom
Ha meg ritka szar részröl van szó akkor az a Sasuke vs Hachibi.
Brühühü,ez nagyon gyengus volt,majdnem elaludtam (jó azért nem) Lehet,hogy a végén harc se lesz belőle?
lehet bár én bízok benne, hogy Kishi-sensei csak az időt akarta húzni, hogy kitalálhassa mi is lesz...hm...ezz..kicsit hülyén "hangzott"
de tény, h ritka szar volt
beküldve: 2009-04-25 12:28:27
(#1733) Brühühü,ez nagyon gyengus volt,majdnem elaludtam (jó azért nem) Lehet,hogy a végén harc se lesz belőle?
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-04-25 10:33:47
(#1732) Én simán eltudnám képzelni,hogy miután Nagi esti mesét mond Narutonak azután Naruto is elmondja azövét ami minden harcban megtörténik legalább egyszer
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-04-25 10:34:09
Igen, azért ment, hogy megmentse a faluját és, hogy legyőzze/megölje Peint aka Nagatot. Ennek több mint a felét teljesítette is.
Naruto már nem nagyon akarja legyakni krájbébi barátunkat, mert azzal csak neki lenne igaza és nem lenne megoldás.
Inkább tudom elképzelni, hogy megbékélve vagy ugyan úgy durcin a lelkében, de nagato bizony öngyi lesz.
Nagyon kemény karakternek tünt, de egy mérhetetlen gyík. Orochimarunál is hendikepesebb.
Naruto már nem nagyon akarja legyakni krájbébi barátunkat, mert azzal csak neki lenne igaza és nem lenne megoldás.
Inkább tudom elképzelni, hogy megbékélve vagy ugyan úgy durcin a lelkében, de nagato bizony öngyi lesz.
Nagyon kemény karakternek tünt, de egy mérhetetlen gyík. Orochimarunál is hendikepesebb.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-04-25 09:25:42
(#1730) Nem sokszor mondok ilyet, de...
...nemteccet! Unom már. Naruto azért jött vissza, hogy megmentse Konohát és legyőzze agatot nem?Akkor meg minek húzzák még? Naruto már simán kinyírhatta volna Nagatot. Jöhetne már valami új is.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-04-24 21:35:03
(#1729) Kiváncsi vagyok,hogy milyen lenne ha a főhősnek/szereplőnek vagy fontos szereplőnek nem haltak meg volna a szülei
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-24 20:06:39
(#1728) A mostani rész szvsz valami ritka gyenge volt.
Node, tombolnásnak vége. Attól még pofátlan semmitmondó rész volt, szerintem.
Már unom a crybaby lil' emosokat akik világmegváltók, isten haragok és kukutyini zabhegyezők akarnak lenni.
A kutyás motivomtól pedig már egyenesen hányingerem van, biztos, mer' macskás vagyok. Így már nem is lehetek ívöl, vagy azért ha veszek egy tacsit, akkor még van esély?
A kutyás motivomtól pedig már egyenesen hányingerem van, biztos, mer' macskás vagyok. Így már nem is lehetek ívöl, vagy azért ha veszek egy tacsit, akkor még van esély?
Node, tombolnásnak vége. Attól még pofátlan semmitmondó rész volt, szerintem.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
asx;
Kaminaga; mit vársz egy ilyen hendikepes krájbébi emótól? xD
Konan szvsz arra gondolt, hogy ne trécseljenek, hanem csapják le/kapják el Narutot és uccu neki haza mielőtt ez a szerencsétlen Nagato legyilkolja saját magát.
Leaf-gyűlölet; szvsz amint megjelennek a szemei, onnantól kezdve nem százas a kölök a következő fájdalom pedig tényleg, csak tovább növeli a tébolyát. De Jiraiya visszaemlékezésében is fura volt már, nem? Vissza kellene néznem...
Akatsuki alapító; szintén szvsz (teória gyártás metál!) Tobi barátunk aka Madara úgy manipulálja Peint, ahogy csak akarja, kihasználva a kattantságát. A társaság eddigre már halott tagjai is jól át lettek verve szerintem, kivéve Itachit és lehet, orochimaru is azért hagyta ott őket. De ez már nagyon elrugaszkodott tipp csak.
Mostmár szerintem kikiálthatnánk Kakashi halálát, a mostani nyitóképen látottak alapján. Lányok, fiúk, kezdjétek feldolgozni.
Remélem, a végén azért lesz egy normálisabb visszaemlékező rész rá, mert az apucival a tűz mellett nagyon gyenge, engem csak ez zavar az egészben.
naruto pedig remélem méltó utódja lesz a két mesterének nem csak erőben, hanem perverzségben is. (%
Leaf-gyűlölet; szvsz amint megjelennek a szemei, onnantól kezdve nem százas a kölök a következő fájdalom pedig tényleg, csak tovább növeli a tébolyát. De Jiraiya visszaemlékezésében is fura volt már, nem? Vissza kellene néznem...
Akatsuki alapító; szintén szvsz (teória gyártás metál!) Tobi barátunk aka Madara úgy manipulálja Peint, ahogy csak akarja, kihasználva a kattantságát. A társaság eddigre már halott tagjai is jól át lettek verve szerintem, kivéve Itachit és lehet, orochimaru is azért hagyta ott őket. De ez már nagyon elrugaszkodott tipp csak.
Mostmár szerintem kikiálthatnánk Kakashi halálát, a mostani nyitóképen látottak alapján. Lányok, fiúk, kezdjétek feldolgozni.
Remélem, a végén azért lesz egy normálisabb visszaemlékező rész rá, mert az apucival a tűz mellett nagyon gyenge, engem csak ez zavar az egészben.
naruto pedig remélem méltó utódja lesz a két mesterének nem csak erőben, hanem perverzségben is. (%
Kaminaga; mit vársz egy ilyen hendikepes krájbébi emótól? xD
Tuti az lesz a vége, hogy öngyi lesz naruto válaszától! xD xD xD
Szerk: Parasikoly 2009-04-18 00:18:19
Igen, de ennek ellenére elfogadta Jiraiyat mesterének, pedig ő is leafes volt... Szóval sztem vminek utána kellett történnie, ami miatt ennyire megkattant. Gondolom ez lesz a 2. nagy fájdalma és Yahikoval kapcsolatban.
Egyébként akkor most ki is az AK alakítója? Mert Pain is, Tobi is magáénak vallja eme 'nemes' cselekedetet... Bár lehet Pain csak azért, mert hivatalosan ő a főnök. :P
Egyébként akkor most ki is az AK alakítója? Mert Pain is, Tobi is magáénak vallja eme 'nemes' cselekedetet... Bár lehet Pain csak azért, mert hivatalosan ő a főnök. :P
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
hogy ez a Nagato mekkora egy idegesítő csóka xD
Miért?
asx:mert a szüleit konohai ninják ölték meg úgy,hogy nem is akarták őket (O.o)eért gondolom azokra :S.
Na mind1 nekem nagyon tetszettek a rajzok a végén de természetes az összes alkotás tetszik
Szerk: Bartha Botond 2009-04-17 19:41:17
beküldve: 2009-04-17 15:17:19
(#1724) hogy ez a Nagato mekkora egy idegesítő csóka xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-04-17 15:13:56
(#1723) Nem tudom, hogy a Naruto esetében van-e olyan, hogy oké vége a heti fejezetnek és ennyi....mert ennek most nagyon, nagyon rosszkor lett vége! Legalább még ez a része a sztorinak fért volna bele, hogy Nagato befejezi ott az eseményeket. Gondolom (remélem ) a köv. részben a Yahikos eset lesz soron, mert erre már azóta várok, amióta a Jiraiya vs. Pain harc alatt szó volt hármukról. Egyre kíváncsibb vagyok vajon mi lett Yahikoval...esetleg őt is a leafesek ölték meg? És Pain akkor most konkrétan a Leafet gyűlöli vagy úgy zusammen mindenkit, aki a háborúban részt vett? Bár mintha most kicsit ő is visszavett volna Naruto hatására vagy szimplán nincs más esélye, mint hogy meghallgassa. Bár nem úgy néznek ki mint akik épp félnek Narutotól, főleg azok után gondolom ezt miután Konan beszólt, hogy "Just hurry up and...!" Ez most vajon arra vonatkozott, hogy lógjanak meg? Vagy...? Nem hiszem el, hogy még ezenkívül vmi van a tarsolyukban!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2009-04-11 10:10:45
(#1722) Az új fejezet...
Naruto karaktere tényleg sokat fejlődött...Már nem az a szeleburdi kiskölyök, mint akit a történet elején megismertünk. Volt egy kép Kakashiról...nem sok jót sejtek vele kapcsolatban, de remélem Kishi sensei nem öli meg az egyik kedvenc szereplőmet.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-04-10 21:02:43
(#1721) aha