Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2009-05-30 16:08:12
(#1795) Jahjjj!
Wiiii- de örülök h Kakashi-sensei él!Dejó!*öröm tánc* Tényleg kicsit furcsa, hogy Nagato, ennyire elpudingosodott volna, de én midnenesetre örülök, hogy nem "ette" meg Kakashit Ráadásul végre Sasuke-t isis "visszahozta"...már kezdtem teljesen elfelejteni, hogy még ő is itt van Jujj, már várom mi lesz!
Botond;
Ha még ezek után sem világos, mi is a bajom, akkor a többit e-mailben, ne pedig itt.
Az a bajom, kedves Botond, hogy mindenhová logikátlan butaságokat írsz és többszöri felszólításra sem emberelted meg magad egyik topicon sem, hanem tovább folytatod ezt a tevékenységed.
Kérlek, szedd össze a gondolataidat, mielőtt nekiállsz 1-2 szavas, teljesen értelmetlen hozzászólásokkal bombázni az oldalt.
Ez 'szem nem egy nagy kérés és teljesíthető. Köszönöm.
Ha még ezek után sem világos, mi is a bajom, akkor a többit e-mailben, ne pedig itt.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-05-30 16:03:58
beküldve: 2009-05-30 15:09:01
(#1793) Hmm.. hát egy kicsit kiábrándított Nagato megpuhulása.. Már az sem lepne meg ha Sasukének szerveznének egy Woodstock-ot mire odaér.
Mi van???????Tényleg elmondta mekkora idióta vagyok ja és igazad van Szuszike ne most támadjon elöbb üssék Hokagevé Narutot.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-05-30 10:38:25
(#1791) 449.
Mindenki él! Kakashi tényleg halott volt...Az a rész nekm se tetszett, mikor az apjával beszélt. Annyit tudtunk meg belőle, hogy megbocsátott az apjának...
Nagato hisz Narutoban, feltámasztja a holtakat. Naruto tovább komolyodott, mostmár tényleg felnőtt.
Tudtam, hogy Kishi nem bírja tovább a drágalátós Sasuke-kunja nélkül. Szerintem, még várhatott volna vele 1-2 fejezetet, de már jön is Konoha ellen!
Botond:
Nagato hisz Narutoban, feltámasztja a holtakat. Naruto tovább komolyodott, mostmár tényleg felnőtt.
Tudtam, hogy Kishi nem bírja tovább a drágalátós Sasuke-kunja nélkül. Szerintem, még várhatott volna vele 1-2 fejezetet, de már jön is Konoha ellen!
Botond:
Parasikolynak igaza van; te lehet, hogy csak a képeket nézed... Nagato elmondta, hogy csak azokat tudja feltámasztani, akik most, ebben a harcban haltak meg. (ezt azért mondom, hogy figyelj oda kicsit jobban, és legközelebb ne forduljon elő )
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-05-29 20:54:42
(#1790) Na igen érdekesen festene Jiraiya min zombi.
Sötétség nélkül nincs fény.
Jiraya neméled fel mert nem "friss hulla", a Konohai emberkék + azok voltak. ha nem csak frissen +haltakat tudna visszahozni akk visszahozta volna Yahikot is.
Ó értem Ayumichan.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-05-29 19:18:04
(#1788) Jiraya neméled fel mert nem "friss hulla", a Konohai emberkék + azok voltak. ha nem csak frissen +haltakat tudna visszahozni akk visszahozta volna Yahikot is.
beküldve: 2009-05-29 18:44:21
(#1787) Akkor lehetséges.hogy Jiraya is feléled?Mondjuk az elég szánalmas lenne
Parasikoly mi a bajod már megint velem?
Szerk: Bartha Botond 2009-05-29 18:45:17
beküldve: 2009-05-29 15:01:20
(#1786) Ez a feltámasztósdi is xcsak a lélekzabáló miatt van. csak azért tudja visszaadni a lelkeket mert eddig még csak összegyűjtötte őket. Még jó, hogy nem indult be az emésztés!!
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-05-29 11:32:02
(#1785) Arion;
Jogos, teljesen kiment a fejemből, hogy meggyógyították és nem csak megtalálták.
Átfogalmazva; ne feledjük, hogy Hinata szerelmet vallott és jöhetne a lámúr. ^^
Átfogalmazva; ne feledjük, hogy Hinata szerelmet vallott és jöhetne a lámúr. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-05-29 11:14:39
(#1783) Yeah!!!!
Jó ez a rész! ^_^ Nagato végre megemberelte magát. Sejtettem, hogy nem megy Naruto ellen, de hogy ennyire 'segítőkész' legyen?! Mindenesetre örülök neki...főleg Kakashi miatt!
Kérdés, hogy amit meg szokott idézni AK-s talikon és amiben az eddig begyűjtött csakra van, azzal mi lett most? Kétlem, hogy Madara csak úgy vállalta volna a rizikót, hogy Painnel együtt az eddigi meló is odavész (ami végülis bekövetkezett).
Áh, örülök, hogy más szálra terelődött a történet dedede... nem gyors ez így egy kicsit? Paint még ki sem söpörték szinte, erre már jön Sasuke? (Logikusnak végülis logikus... Meg legalább addig harcoljanak ott, amíg még a falu úgyis romos.)
Sasuke is sztem jól megszívja majd , de végülis magának keresi a bajt.
Kérdés, hogy amit meg szokott idézni AK-s talikon és amiben az eddig begyűjtött csakra van, azzal mi lett most? Kétlem, hogy Madara csak úgy vállalta volna a rizikót, hogy Painnel együtt az eddigi meló is odavész (ami végülis bekövetkezett).
Áh, örülök, hogy más szálra terelődött a történet dedede... nem gyors ez így egy kicsit? Paint még ki sem söpörték szinte, erre már jön Sasuke? (Logikusnak végülis logikus... Meg legalább addig harcoljanak ott, amíg még a falu úgyis romos.)
Sasuke is sztem jól megszívja majd , de végülis magának keresi a bajt.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Ne feledjük, hogy így Hinata sem halt meg és majd jöhet végre a lámúr. (;
Hinata eddig sem volt halott, csak sebesült, és Sakura már rég helyrekalapálta. Időnként mutatták ahogy Narutóért aggódik.
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
beküldve: 2009-05-29 08:25:58
(#1781) Akkor most már minden tudott;
Botond; te olvasni is szoktad a történetet vagy csak a képeket nézegeted?
Kakashi bizony halott volt (vagy félholt, de inkább halott)! ^^
Nagato barátunk annyira tápos, hogy élet és halál ura, így fogja, és az egész falut feltámasztja, akit megölt.
A megkövetés asszem elmarad most.
Azért a Kakashi-apukás rész még mindig nagyon gyenge volt...
Nagato barátunk annyira tápos, hogy élet és halál ura, így fogja, és az egész falut feltámasztja, akit megölt.
A megkövetés asszem elmarad most.
Azért a Kakashi-apukás rész még mindig nagyon gyenge volt...
Botond; te olvasni is szoktad a történetet vagy csak a képeket nézegeted?