Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2009-05-31 13:23:59
(#1810) Szerintem félreértettél.
Én arról a háromtagú csapatról beszélek, amit a Hachibi miatt küld az ottani kage Sasukéék után.
Csak nem tűnnek el... biztos, hogy még ők is nekimennek Sasukééknak, habár nem értem ez a mellékszál minek kell....
(417. fejezet)
[Link]
Csak nem tűnnek el... biztos, hogy még ők is nekimennek Sasukééknak, habár nem értem ez a mellékszál minek kell....
(417. fejezet)
[Link]
beküldve: 2009-05-31 11:01:32
(#1809) Világbéka osztag;
Kage, nem kage meg mi lesz Konan nénivel;
Sasuke;
Nagato egy testileg-lelkileg meggyötört beteg emberke. Mondogatta is, hogy úgy akar békét teremteni, hogy lerombol és elpusztít mindent és akkor az emberek majd talán észhez kapnak, ha meg nem, na bumm, így jártak.
A falut elméletileg Narutó és a rókadémon miatt támadta meg. Az elején emlegette, hogy ha megmondják, hol van, akkor mindenkit békén hagy.
A bosszú is ott volt biztos a kobakjában, csak megpróbált nagy szavakkal dobálózni.
A történelemben és a jelenlegi politikában is van erre számos példa.
A falut elméletileg Narutó és a rókadémon miatt támadta meg. Az elején emlegette, hogy ha megmondják, hol van, akkor mindenkit békén hagy.
A bosszú is ott volt biztos a kobakjában, csak megpróbált nagy szavakkal dobálózni.
A történelemben és a jelenlegi politikában is van erre számos példa.
Kage, nem kage meg mi lesz Konan nénivel;
Pein tudtommal nem volt sosem kage. Öt nagy falu van (Earth, Wind, Fire, Thunder, Water) és ezért öt kage.
A Land of Water faluja a Mist, ahol Madara volt/most is a Mizukage.
Pein Rain azaz az Eső faluból jött, meg Hanzou is. vezetők voltak mindketten, de nem kagek.
Tessék megnézni a fejpántokat és akkor minden tisztább lesz.
Konan meg szvsz belemegy a nagy semmibe és innentől kezdve nem sokat hallunk a hölgyről.
Pein pedig csak névlegesen az Akatsuki vezetője. Madara a bábjátékos.
A Land of Water faluja a Mist, ahol Madara volt/most is a Mizukage.
Pein Rain azaz az Eső faluból jött, meg Hanzou is. vezetők voltak mindketten, de nem kagek.
Tessék megnézni a fejpántokat és akkor minden tisztább lesz.
Konan meg szvsz belemegy a nagy semmibe és innentől kezdve nem sokat hallunk a hölgyről.
Pein pedig csak névlegesen az Akatsuki vezetője. Madara a bábjátékos.
Sasuke;
A másik betegszemű emófiú. Miért van az, hogy ebben a mangában minden betegszemű fiú hisztizik, hogy jaj de rossz az élet?
Szvsz van potencia a srác történetében, csak rendasen neki kellene feküdni. Reméljük, hogy nem annyi lesz a párbeszéd a harc alatt, hogy morci vagyok irgumburgum.
Legyen már egy igazi antihős.
Sasukénak erősebbnek kell lennie, mint Nagatonak, mert mint tudjuk, mindig táposabb emberkék jönnek, ha másért nem, akkor az érzelmek miatt lesz bonyolultabb az összecsapás.
Szvsz van potencia a srác történetében, csak rendasen neki kellene feküdni. Reméljük, hogy nem annyi lesz a párbeszéd a harc alatt, hogy morci vagyok irgumburgum.
Legyen már egy igazi antihős.
Sasukénak erősebbnek kell lennie, mint Nagatonak, mert mint tudjuk, mindig táposabb emberkék jönnek, ha másért nem, akkor az érzelmek miatt lesz bonyolultabb az összecsapás.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-05-31 11:32:59
beküldve: 2009-05-31 10:49:08
(#1808) Még ott van az a három alak is, akik Sasuke-kunon állnak bosszút. Mert az utolsó akit elkaptak (hachibi), az ottani kage testvére volt... szal szerintem még a takának ott lesz ez a négy a három ellen fájt. Kíváncsi vagyok
Nem vagyok én ilyen erőszakimádó, de eddig olyan más hangulata volt a Narutónak... már nem a régi
Igen, már teljesen más...Hol van a régi, buta, szeleburdi Naruto? A történet együtt komolyodott a rókakölyökkel.
Nade...
Jön szászke-kun... Nagy fájtot akarok! De ne felejtsük el Madarát se. Még vele is lesz valami.
Azt én se értem, hogy Nagato úgy akarta elhozni a békét, hogy lerombolja Konohát. Ezzel csak egy újabb harcot érhet el, nem egy békét.
Azt én se értem, hogy Nagato úgy akarta elhozni a békét, hogy lerombolja Konohát. Ezzel csak egy újabb harcot érhet el, nem egy békét.
Csatlakozva superkrumplyhoz: SPOILER GOMB HASZNÁLATA!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-05-31 10:19:58
Ez olyan...gagyi volt, nem? Hogy fél mangán keresztül hűűűdegonosz, aztán két perc beszélgetés után "jaaa téééényleeeeeg"...Szeri ntem Kishimoto jobban is megoldotta, eh nembaj így alakult. De akkor most Konan csatlakozik Narutóékhoz vagy wtf?
Sztem nem csatlakozik Narutóékhoz inkább vissza megy az Esőbe és ott éli tovább az életét.Amúgy ki a kage az Esőben?Nem Pein volt? Nem nem hinném,értelmetlen lenne habár lezúzta a régi Esőkágét(Hanzou) és valami olyat olvastam,hogy "megválasztották" Penit de akkor is Pein az Aka vezetője de attól még simán lehet kage hmmm.....
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-05-31 09:42:40
beküldve: 2009-05-31 08:42:07
(#1805) Ez olyan...gagyi volt, nem? Hogy fél mangán keresztül hűűűdegonosz, aztán két perc beszélgetés után "jaaa téééényleeeeeg"...Szeri ntem Kishimoto jobban is megoldotta, eh nembaj így alakult. De akkor most Konan csatlakozik Narutóékhoz vagy wtf?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-05-30 23:22:56
(#1804) (használjatok spoiler gombot, gyerekek)
Nem vagyok én ilyen erőszakimádó, de eddig olyan más hangulata volt a Narutónak... már nem a régi
A békét akarta... azzal hogy lerombolta Konohát? Ez nekem még mindig nem áll össze.
Különben meg az Uchiháknak pusztulniuk kell. Egyik se bír magával El se tom képzelni, hogy visszamenjen a faluba. Max vándor lesz vagy valami... de nem lenne nevetséges, hogy senki sem hal meg? Mindenki felülmúlhatatlan és a végén megtér? IYADA YO!
Hinata meg tuti összejön Narutóval, de remélem nem valami shojos fogás lesz. Utálom, hogy Naruto felnőtt és megváltó lett. Sokkal jobban szerettem a 12 éves, gyagyás változatát
Különben meg az Uchiháknak pusztulniuk kell. Egyik se bír magával El se tom képzelni, hogy visszamenjen a faluba. Max vándor lesz vagy valami... de nem lenne nevetséges, hogy senki sem hal meg? Mindenki felülmúlhatatlan és a végén megtér? IYADA YO!
Hinata meg tuti összejön Narutóval, de remélem nem valami shojos fogás lesz. Utálom, hogy Naruto felnőtt és megváltó lett. Sokkal jobban szerettem a 12 éves, gyagyás változatát
beküldve: 2009-05-30 22:26:45
(#1803) sasuke bármennyire erős nem múlhatja felül Peint. Ő "egymaga" legyőzött mindenkit. Amúgy ha úgy vesszük nem tért meg továbbra is a békét akarja csak a stratégiája változott meg az új megvilágításnak köszönhetően.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-05-30 21:58:39
(#1802) Kíváncsi vagyok hogy fogadják majd ha visszatér a faluba. Szerintem is kicsit csapong, elég durva hogy egy beszélgetés után vallástváltott és máris feltámasztja a fél falut. Azért remélem Hinata nem fogja letámadni ha meglátja mert akkor lefejelek valamit
Sasuke fejére leszek kíváncsi amikor meglátja, hogy Pein legyalulta Konohát és Naruto egymaga állította meg. Biztos ki akarja csinálni szerencsétlent hogy bebizonyítsa ő az ász
Sasuke fejére leszek kíváncsi amikor meglátja, hogy Pein legyalulta Konohát és Naruto egymaga állította meg. Biztos ki akarja csinálni szerencsétlent hogy bebizonyítsa ő az ász
beküldve: 2009-05-30 21:51:46
(#1801) Ha lesz is harc akkor is mi lesz? Túl sok választási lehetőség nem nagyon van. 1. Sasuke veszít Naruto ellen és meghátrál, egy újabb bosszúhadjáraton törve a fejét. 2. Naruto rá is kifejti rabulejtő képességét, ő is megtörik megállapítja, hogy hisz benne, Konohában marad és együtt törnek Madara ellen. 3. Meghal mert nem hajlandó Naruto kérése ellenére sem a faluban maradni és ennek hatására Naruto feltételezhetően paprikás hangulatban akarja majd elntézni Madarát, mint barátja megrontóját. Negyedik verziót nem tudok felvonultatni, de lehet én látom csak túl végletsen a helyzetet. De mivel eddig mindenki vagy meghalt vagy elkezdett hini Narutoban... Nos ez is elég végletes.
Mostanában Kishi nagyon szélsőséges... nemtom ki hogy van vele, de hol ez van, hol az, ide-oda csapong a történet. Ez a Nagato dolog annyira nem volt jó húzás... mi az hogy 2 fejezet után így megtér? Olyan kiábrándító...
És amit nagyon remélek, hogy Hinatával nem lesz nyáladzás, mert az pláne nem hiányzik...
Csöpögés téren úgyis telítve vagyunk... Kakashi és az apja, Naruto és az apja, mindenki visszatér a halálból, Hinata szerelmet vall (rögtön utána lezúzzák)...
no comm
Remélem valami jó kis fájto jön Sasuke-kunnal... remélem ő nem tér meg. Vagy csak a halálán
Kövezzetek meg, nem baj
És amit nagyon remélek, hogy Hinatával nem lesz nyáladzás, mert az pláne nem hiányzik...
Csöpögés téren úgyis telítve vagyunk... Kakashi és az apja, Naruto és az apja, mindenki visszatér a halálból, Hinata szerelmet vall (rögtön utána lezúzzák)...
no comm
Remélem valami jó kis fájto jön Sasuke-kunnal... remélem ő nem tér meg. Vagy csak a halálán
Kövezzetek meg, nem baj
Hát superkrumply akkor én az ellentéted vagyok én egy kis csendre vágyom,hogy rendbe jöjjenek a dolgok aztán lehet harc.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-05-30 21:06:57
(#1799) Mostanában Kishi nagyon szélsőséges... nemtom ki hogy van vele, de hol ez van, hol az, ide-oda csapong a történet. Ez a Nagato dolog annyira nem volt jó húzás... mi az hogy 2 fejezet után így megtér? Olyan kiábrándító...
no comm
Kövezzetek meg, nem baj
no comm
Kövezzetek meg, nem baj
beküldve: 2009-05-30 19:24:28
(#1798) Nekem van egy olyan érzésem ,hogy Naruto nem igazán fog tudni mit kezdeni ezzel az infóval. Ha még mindig Sakurába szerelmes akkor meg annyira se. De mivel Sakura is tudja, hogy Hinata szerelmes Narutoba ezért lehet félreáll az útból és tényleg lesz a dologból valami.
Akkor most Nagató meghalt, mert Konan egyszer azt mondja, hogy Yahiko fontos számokra másszor meg, hogy az álmaik Narutora száltak. Egyik mondat azt sejteti, hogy csak eszméletlen de él a másik, meg, hogy halott. Akkor mi van most? Ha halott az nagy kár mert jó segítség lett volna és kiderült volna, hogy nem csak a sharingan meg a byakugan a király.
Szerk: Eris 2009-05-30 19:51:21
beküldve: 2009-05-30 16:26:08
(#1797) nemtom. nekem ez egy kicsit nagyon "mesés" volt. de attól még rohadt kreatív, és meglepő. le a kalappal kishi-sensei előtt. nono
nem megmondtam? nem bírja ki sasuke nélkül. én meg nem bírom romantika nélkül. azért remélem, még mielőtt sasuke letámadná konohat, és megkuksizhatjuk ahogy a naruhina párosnál dúl a love.
:D
Jahjjj!
Wiiii- de örülök h Kakashi-sensei él!Dejó!*öröm tánc* Tényleg kicsit furcsa, hogy Nagato, ennyire elpudingosodott volna, de én midnenesetre örülök, hogy nem "ette" meg Kakashit Ráadásul végre Sasuke-t isis "visszahozta"...már kezdtem teljesen elfelejteni, hogy még ő is itt van Jujj, már várom mi lesz!
heeee.... gomen, kicsit gyorsan irtam