Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2009-06-05 17:40:52
(#1855) Húdeizé. Danzo msot elérte a célját. Mondjuk ez várható volt, de remélema zért valaki majd elleneszegül. Különben Kakashi fura lenne Hokagének, nem?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Oh, valóban, párdon, akkor hülyeéget írtam az előbb. Köszönjük Kapitány!
beküldve: 2009-06-05 15:21:29
(#1853) Tsunade a Hokage.
Danzo az ANBU főnök.
A két öreg, a falu vénjei. Minden közösségben vannak öregek, akik pusztán a koruk miatt okoskodnak és mindenki utálja őket. Na ezek ők. xD
Ez eddig a falu, Konoha vezetősége. A falu pedig a Tűz országában találhatő, akinek van egy külön vezetője.
A sok feketeruhás, sapis emberke pedig a nindzsákkal szemben a bürökratikus rendszer harcosai. (;
Az országon belül van egy megye, település, ahol a speciális hadsereg, a nindzsák állomásoznak és. Vannak jogaik és szabadságuk, de alárendeltek az ország vezetőjével szemben, akitől függenek.
Amikor Narutóék elkezdek a küldetésesdit még a legelején, ott elmagyarázzák ezt értelmesebben is.
Itt angolul olvasható.
Danzo az ANBU főnök.
A két öreg, a falu vénjei. Minden közösségben vannak öregek, akik pusztán a koruk miatt okoskodnak és mindenki utálja őket. Na ezek ők. xD
Ez eddig a falu, Konoha vezetősége. A falu pedig a Tűz országában találhatő, akinek van egy külön vezetője.
A sok feketeruhás, sapis emberke pedig a nindzsákkal szemben a bürökratikus rendszer harcosai. (;
Az országon belül van egy megye, település, ahol a speciális hadsereg, a nindzsák állomásoznak és. Vannak jogaik és szabadságuk, de alárendeltek az ország vezetőjével szemben, akitől függenek.
Amikor Narutóék elkezdek a küldetésesdit még a legelején, ott elmagyarázzák ezt értelmesebben is.
Itt angolul olvasható.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-06-05 15:24:57
Ezt én se értem amúgy...
Ez valami olyasmi lehet, mint nálunk a köztársasági elnök és a miniszterelnök+parlament kapcsolata...
Hokage=köztársasági elnök, a két öreg meg a konkrét kormányzat.
(Bár azért a Hokage nem teljesen olyan, mint a köztársasági elnök, mert azért a Hokage sok mindenben dönthet egymaga is és nem csak vétózhat, no mindegy, gyenge hasonlat volt. )
Ez valami olyasmi lehet, mint nálunk a köztársasági elnök és a miniszterelnök+parlament kapcsolata...
Hokage=köztársasági elnök, a két öreg meg a konkrét kormányzat.
(Bár azért a Hokage nem teljesen olyan, mint a köztársasági elnök, mert azért a Hokage sok mindenben dönthet egymaga is és nem csak vétózhat, no mindegy, gyenge hasonlat volt. )
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-05 14:09:33
beküldve: 2009-06-05 13:47:08
(#1851) Jaja! Időközben leesett. De mégis mire jó a Hokage ha nincs beleszólása egy ilyen ügybe, helyette két aszott izé dönt akiknek meg kellő rálátása nincs?
Sötétség nélkül nincs fény.
A Tűz országának vezetői az a két öreg szenyaság. Tsunade a Hokage, az más.
beküldve: 2009-06-05 13:31:51
(#1849) Na ja. Először is halálra fárasztja magát utána feltámad és hirtelen megint ereje teljében lesz. Csak nehogy Naruto is úgy járjon mint Kakashi amikor Gai vitte haza Gaara megmentését követően. Szegénykém akkor rosszabbul volt mint induláskor. Lehet gonosznak nevezni de én azon a jelenetsoron majd meghaltam a nevetéstől. Folytak a könnyeim, görcsölt az oldalam, majd leestem a székről, minden bajom volt.
Jut eszembe Tűz ország vezetője alatt Tsunedét érted? Ha igen elég gáz, hogy az ta szemetet támogatja és nem Kakashit aki már legalább bizonyította, hogy elég erős lenne a feledatra. Az egy hataloméhes segg! Bocsi!
Jut eszembe Tűz ország vezetője alatt Tsunedét érted? Ha igen elég gáz, hogy az ta szemetet támogatja és nem Kakashit aki már legalább bizonyította, hogy elég erős lenne a feledatra. Az egy hataloméhes segg! Bocsi!
Kapitány, honnan tudsz ilyen dolgokat? Fhuh de várom már a holnapot!!!X3 Ezek után valóban csupa móka és kacagás lesz! Szuper!
Mondjuk az kicsit vicces, ha Kakashi fog segíteni Narutonak hazatántorogni, tekintve, hogy Kakashi sincs valami jó börben, hiszen kicsit meg volt halva a szentem... No sebaj.
beküldve: 2009-06-04 21:59:10
(#1847) Biztosnak tűnő spoiler a mostnai epozódról;
Lesz itt móka, kérem.
Naratu hazaindul a faluba, Kakashi segít neki, mert kimerült.
A szobor neve, amiben a démonok csakráját őrzik, a Demonic Statue of the Outer Path-ot madaráék most nem bírják megidézni, két ember kevés hozzá (Madara, Zetsu).
Kisamet a nyolcfarkú után küldi.
Konan már biztos, hogy nem megy vissza az Akatsukihoz.
A nyolcfarkú haverjai megérkeznek Konohába.
Tsunade teljesen kimerült a gyógyításban, a teste is az eredeti, idős alakjában van. Sakura nem tud mit tenni. Új Hokaget választanak.
Danzo nevezi magát, Shikamaru apja viszont kakashit ajánlja.
A Tűz ország vezetője azonban Danzot támogatja.
A szobor neve, amiben a démonok csakráját őrzik, a Demonic Statue of the Outer Path-ot madaráék most nem bírják megidézni, két ember kevés hozzá (Madara, Zetsu).
Kisamet a nyolcfarkú után küldi.
Konan már biztos, hogy nem megy vissza az Akatsukihoz.
A nyolcfarkú haverjai megérkeznek Konohába.
Tsunade teljesen kimerült a gyógyításban, a teste is az eredeti, idős alakjában van. Sakura nem tud mit tenni. Új Hokaget választanak.
Danzo nevezi magát, Shikamaru apja viszont kakashit ajánlja.
A Tűz ország vezetője azonban Danzot támogatja.
Lesz itt móka, kérem.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-06-04 22:01:58
1.:a "szöszkéről" ugye Sasuket értetted?!
2.:-.- neeee már ha nem hal meg senki akkor meg az egész
3.:Spoit kéne használnod.
2.:-.- neeee már ha nem hal meg senki akkor meg az egész
3.:Spoit kéne használnod.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-06-04 21:02:05
(#1845) Ha meg Naruto meghalna...az nem lenne egy kicsit furcsa? Már régebben is volt erről szó(nem tudom pontosan, lehet h éppen nem itt-akkor bocs ) szal, akkor nem lenne értelme az egész animének, mert végülis a szöszkéről szól nem? neeem??
beküldve: 2009-06-04 20:58:46
(#1844) Együtt szeretnék érteni az elöttem szólókkal
Ne legyen már ennyire gyilkos kedvetek
lehet h Kishi-sensei egy...kicsit elpuhult..vagy csak nem igazán volt ihlet...
No mindegy...én nöm szeretném ha minden Uchiha kipusztulna(Szászke mehet őt nem szeretem xD)de Madárka maraggyon, legalább 1 igazi antihős
Ne legyen már ennyire gyilkos kedvetek
lehet h Kishi-sensei egy...kicsit elpuhult..vagy csak nem igazán volt ihlet...
No mindegy...én nöm szeretném ha minden Uchiha kipusztulna(Szászke mehet őt nem szeretem xD)de Madárka maraggyon, legalább 1 igazi antihős
beküldve: 2009-06-04 18:29:39
(#1843) Hehe! Vissza kéne mened az ókori Rómába. Amúgy Madara felőlem meghelhet. De ha megteszi akkor jó véres és fájdalmas elhalálozása legyen. Hidant se tudtam sajnálni, meg Kakuzut se neki meg külön örülni fogok.
Amit mondtál így sokkal reálísabb. Végülis be van zárva és ha a börtön őre meghal sose kapja meg a kulcsot. És ha börtön elenyészik ő sem maradhat meg benne és eltűnik a börtönnel együtt. Így sokkal hihetőbb. Az utolsó csapás meg kitelik tőle. Végülis amikor Sorából távozott a csakrája sem ment átt csendesen Narutoba.
Amit mondtál így sokkal reálísabb. Végülis be van zárva és ha a börtön őre meghal sose kapja meg a kulcsot. És ha börtön elenyészik ő sem maradhat meg benne és eltűnik a börtönnel együtt. Így sokkal hihetőbb. Az utolsó csapás meg kitelik tőle. Végülis amikor Sorából távozott a csakrája sem ment átt csendesen Narutoba.
beküldve: 2009-06-04 17:46:32
(#1842) Démon móka;
Vége móka;
Elég sokszínű szerencsére a paletta. Majdnem minden történetben másmilyenek a démonok, akárcsak a vámpírok, vérfarkasok, sárkányok, énkicsipónijaim és ez így is van jól.
Az már tudott, hogy amíg a rókadémon narutó testébe van börtönözve, az élete a fiúével egyenlő. Ha mindenki kedvenc kisnindzsája meghal, akkor bizony ő is. Ezért áll Naruto rendelkezzésére az az eszméletlen mennyiségű vörös csakra, mert a rókának is érdeke, hogy a srác életben maradjon. Szerintem csak úgy tud csak kiszabadulni, ha Naruto letépi a pecsétet és a saját testéből "kikelteti", ahogy azt a Pein elleni harcban is láthattuk már.
Ha Naruto meghal akkor szvsz a démon eszméletlen ereje is elszabadul és mindent elpusztít a környéken, de dzsutcu miatt, amivel bebörtönözték, ő is elpusztul és egy utolsó nagy barackot nyom mindenkinek a buksijára, aki arrafelé tartózkodott.
Ez talán egy lehetséges ok, miért mondta a rókadémon azt, Sasukénak, amit mondott.
Ezek persze nagyon durva vaktában lövöldözések. Remélem, nem írtam túl nagy butyutaságot.
Az már tudott, hogy amíg a rókadémon narutó testébe van börtönözve, az élete a fiúével egyenlő. Ha mindenki kedvenc kisnindzsája meghal, akkor bizony ő is. Ezért áll Naruto rendelkezzésére az az eszméletlen mennyiségű vörös csakra, mert a rókának is érdeke, hogy a srác életben maradjon. Szerintem csak úgy tud csak kiszabadulni, ha Naruto letépi a pecsétet és a saját testéből "kikelteti", ahogy azt a Pein elleni harcban is láthattuk már.
Ha Naruto meghal akkor szvsz a démon eszméletlen ereje is elszabadul és mindent elpusztít a környéken, de dzsutcu miatt, amivel bebörtönözték, ő is elpusztul és egy utolsó nagy barackot nyom mindenkinek a buksijára, aki arrafelé tartózkodott.
Ez talán egy lehetséges ok, miért mondta a rókadémon azt, Sasukénak, amit mondott.
Ezek persze nagyon durva vaktában lövöldözések. Remélem, nem írtam túl nagy butyutaságot.
Vége móka;
Azért nagyon remélem, hogy valaki meghal. nem vagyok én egy vérszomjas ember, de ez, mikor csak cirógatják egymást az ellenfelek, kicsit...gagyi. A drámához halál kell és a nép bizony drámát, vért, szenvedést és halált akar. (%
Szerk: Parasikoly 2009-06-04 17:49:31
beküldve: 2009-06-04 17:05:33
(#1841) Akkor már tényleg belekavarodtam. Amikor Sasuke Konohából való távozás után először találkozik Narutoval akkor a sharingan miatt meglátja benne a Kyuubit. Akkor ugye kiderül, hogy Madara is ténykedett meg minden és a démon megfenyegeti Sasuket, hogy nehogy meg merje ölni Narutot, mert megbánja. Ha a srác halála után nem szabadul ki akkor ugyan mi kára lenne Sasukenak abból ha megölné. Plusz nem értem, hogy egy démon, hogyh alhat meg. A démon pont attól démon, mert halhatatlan. Relatíve egy szellem amit nem lehet elpusztítani. Vagy itt inkább felejtsem el az általános démon meghatározást?