Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Ha érthetetlen amit írtam akkor boccsessz
Amúgy az engem is érdekelne, hogy milyen technikával harcol az öreg múmia. O_O
HinaKiba...?!O___O Nah neee!!! Ez borzasztó lenne!-___-
Nem akarok várni jövő hétiiig...T_T
Danzo bácsi: így tovább... remélem, Naruto még Sasuke érkezése előtt darabokra szedi...
Ah, vagy mégsem kéne...mert akkor oda a közös ellenség.
Nekem is nagyon tetszett, hogy megjelentek régi ismerősök. Én is főleg Gaaráék segítségnyújtására számítottam. Szerintem ők is jönni fognak még.
Sasuke: pedig mintha szó lett volna róla, hogy eddig is missing-nin. (Vagy csak Danzo listáján volt az?) Mindegy, max. akkor nem olyan prioritást élvezett, mint mostantól. Mondjuk az tény, hogy Oroval lógott meg ilyesmi, de eddig Konohának elég jó dolgokat tett (Oro, Itachi, Dei :P leszedése), mostantól jön az a rész, amiért tényleg listás lehet.
(Ok, Itachi nem volt épp jó dolog, mert vhogy az egész dolog úgy nézett ki, hogy Paint csak Itachi halála után merte Madara ráengedni a falura, ergo tény, hogy Itachi, mint vmi "védőbástya" olyan volt Konohának...de a falusiak szemében még egyelőre gyilkos...tehát ha így nézzük, őt legyőzni nem volt épp negatív dolog Sasu részéről...)
Nagyon tetszett, ahogy Naruto elmondta az érzéseit és, hogy mostmár tudja mit jelent a bosszú. Woow, remélem ebből még lesz békülés (bár előbb valszeg Sasuket is laposra kell vernie, mint Paint. )
Egyre szimpatikusabb Danzo. Kíváncsi vagyok, milyen technikával fog harcolni. ^^
Inaro első ránézésre tiszta Sasuke.
Megnyugodtam, hogy a spoilernek csak a fele lett igaz. Hinatát Kibával akarták összehozni a neten. csak nehogy a következő részben törtnjen meg ez az abszurdum. Hinata Narutóé!
Az inkompetens Sakure meg mennyen a betegszemű emófiúhoz vagy a szemöldögharcos Rock Leehez. ddd:
Már annyira hiányoltam igazán régi ismerős arcokat erre nesze nekem: a kis síró, majd kis tökös Inari és a nagyfaterja Tazuna bá'! Annyira nosztalgikus érzés őket viszont látni.^^
Megjegyzem a lelkem mélyén abban reménykedtem, hogy majd a Homok faluból érkeznek segítők, de ezt megszívtam... -_- Hol van az én drága Kazekagém?!>_<*Gaara fan*
No mindegy fangilr-hiszti mode OFF.
És ez a nyomorék Danzo máris elkezdte kavarni a...****! Fúj, de egy...*lenyugszik* Borzasztó egy alak!
Még valami. Számítottam rá, hogy nem lesz NaruHina öszeborulás, de könyörgöm!: egy ekkora drámai történés után, hogy Hinata tényleg bevallotta az érzéseit, sőt aztán még jól helyben is hagyták... Nem lesz semmi?o_O Nem arra vágyom, hogy kézenfogva sétáljanak Konoha romjain - micsoda idill...XD - de legalább egy összetalálkozással egybekötött öszemosolygás jól jönne.*o*
Jövő hétig persze megint megesz majd a fene... Hozzá szokhatnék már.
Én nem bánom, hogy a "Gézfejű" lett a Hokage. A falunak persze szívás a köbön, de így legalább még több létjogosultság lesz a leírtására a fazonnak (mind Naruto mind Sasuke részéről. ) Az nekem sem jött be, ahogy simán rábólintottak. Kicsit lehetett volna több vita (bár arra meg kevés ez a heti 17 oldal )
Kakashit ajánlani viszont jó volt, de nem tudnám elképzelni Hokagenek valamiért.
Tsunadet sajnálom és remélem mielőbb felépül és az ellenállás (Danzo ellen) élére áll. Bár egy belső ellenséggel küzdeni megint más, mint mikor mindenki a saját országát/faluját védi. (Mindenki Danzot kivéve, erre most Hokage... ) Nem beszélve arról, hogy kötelesség ide vagy oda, lesz bőven ninja, aki szembe fog szegülni, ha Danzo túlzásba viszi a dolgokat (és ez körvonalazódni látszik már most). Na, a gondolatmenet lényege: akkor mi lesz? Nem polgárháború? Ergo Uchiha anno kiírtása sem volt TELJESEN jogos. Most kit fognak? Aki ellenszegül? A fél falut esetleg?
Naruto... sztem jó, hogy még nem lett Hokage, másrészt jogos a kérdés: a jelenlegi döntésnek mi köze ahhoz, hogy ki a legerősebb a faluban? (Mert ugye a Hokage mindig a legerősebb, ha elvállalja persze ) Ez ugye mostmár kétséget kizáróan Naruto lenne. Arra a dologra pedig, hogy fiatal: csak nézzük meg a jelenlegi Kazekagét.
És én is vártam volna valami NaruHina jelentet, de talán majd legközelebb. Azért Sakura is aranyos volt most.
Raikage csoportja még fog valamit keverni Sasuékkal... De lehet Sasuke rábízza őket a csapatra, amíg ő elmegy harcolni majd másfelé.
Arra kíváncsi vagyok, hogy Madara mit forral most. Gondolom össze kell halászni valakit a továbbaikhoz. Vagy arra is gondoltam (tipp), hogy Sasuval megdumálja, hogy még ne menjen Konohába előbb tanuljon meg még pár jutsut, mert különben úgy végzi, mint Pain... De ez tényleg csak tipp...
(És még egy régebbi felvetéshez: Conant már azért is el kéne távolítania a képből, mert túl sokat tud. Nem feltétlen az árulás (ha ezt nevezhetjük annak) ténye miatt. Bár nekem szimpi a csaj, szal nem örülnék ennek, de logikus lenne. Sőt, még jobb lett volna, ha már eleve mindent kitálalt volna az AKról Narutonak. )
Na jó, oké... Befejeztem
Mindenesetre ha már igy alakult, remélem ennek hatására láthatunk egy kicsivel több Sai-t :P. Őt birom a legjobban, és mostanában nem nagyon jutott neki szerep. Sasuke meg az egyhelyben ácsingózós szem-jutsuja nem túl izgalmas, még Naruto klónjai is érdekesebbek szerintem.
Aztán ha esetleg Sasuke vagy más nem csapná le Danzot időben, még mindig felébredhet Tsunade :P. Szivesen látnám ahogy rászabaditja azt a megértő és türelmes természetét Danzora, kétlem, hogy az öreg egy darabban maradna .
Sasuke azzal a céllal megy Konohába, hogy megölje az öregeket, mást viszont nem akar bántani. Az elsődleges célpont, gondolom én, Danzo majd a két másik vénség (akik szvsz undorítóbbak, mint Danzo).
Ha Danzo Hokage lesz (mert még csak lesz és még nem az) a Hokage, akkor viszont a falu minden nindzsájának kötelező megvédenie, ha szimpatizál vele, ha nem. morális kérdések, kapow!
Kíváncsi vagyok, hogy mire képes az öreg múmia, az ANBU feje. Elég táposnak illene lennie.
Amúgy, Sasuke barátunk ugye nem fogadta el Itachi szemét? Kíváncsi vagyok, mikor fog tönkremenni az a cuki hópihecskéje.
Hanem vmi mega-kage, hisz elméletileg az összes ország felett átveszi a hatalamat, s az országokból egyetlen útópisztikus birodalmat hoz létre - Ó de örülnék ha így érne véget!
(S a mega-kagené Hinata lenne )
De szerintem,hogy mekkora lenne? Hát szörnyet halnék a látványtól vagy valami ilyesmi,de ez inkább a hatása a jelenetnek tehát érthető a véleményet.
és akkor talán még az is meglehetne h :
- Szászke!
- Nárutó!
- Szászke, de jó hogy látlak, mizu?
- Áh, semmi különös. Jól legyőztük, nem?
- Én győztem le, szászke!
- Usuratonkachi... én győztem le.
de most komolyan, mekkora lenne már?
Ha Sasuke tudja ezt, bosszúból megöli. Akkor viszont visszavonom amit lentebb írtam.
2.:Ő javasolta a kiírtást és Sandaime nem is akarta.
nem volt benne ő is abban, hogy itachit ráuszították a klánjára? úgy emlékszem...már akkor is benne volt a falu vezetőségében...habár,etz sasuke honnan tudhatná?