Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Ez komoly?!
Narutó simán lezuzza Sasukét csak megölni nem tudja... az más kérdés mert Sakura fogja kicsinálni
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Hmm... én ebben azért mostmár nem annyira vagyok biztos. Tény, hogy eleinte arra gondoltam, hogy Narutonak Sasuke az egyik legrosszabb ellenfél, mert a Sharingant (és főleg a genjutsukat) nem éppen jól tudta eddig védeni...DE! aztán jobban belegondolva:
Ja, hát a bekattanás szerintem is jogos. Illetve, hogy teljesen megzavarodott. Kicsi korától utált valakit, akit előtte szeretett, most megint kiderül, hogy mindez felesleges volt?? Plusz mostmár a bűntudat is ott van Itachi miatt...valszeg.
1. A 8farkú szinte simán kivédte a Tsukiyomit, ergo Narutonak is meg kéne tudni csinálni.
2. Oké, tegyük fel Tsukiyomi kilőve. Amaterasu...hát ez necces kérdés megint, de itt van még az a dolog, amit Itachitól kapott. Lehet, pont erre fog vonatkozni.
3. Sokkal több csakrája van Sasukénél. Ha Sasu nem üti ki hamar vmi illúzió alapú technikával, akkor utána nagy valószínűséggel ő fog kidőlni. Sasuke a legutóbbi részben mondta, hogy valamit ki akar próbálni. Nekem ebből rögtön a Susanoo ugrott be. (Persze ez is csak feltételezés), de ha sikerül is a Susannot használnia, a Kilencfarkú ereje még azt is összezúzná szerintem.
Szvsz ha Naruto még gyúr egy kicsit a Tsukiyomira és Itachi technikái is beválnak, akkor mégis van esélye.
2. Oké, tegyük fel Tsukiyomi kilőve. Amaterasu...hát ez necces kérdés megint, de itt van még az a dolog, amit Itachitól kapott. Lehet, pont erre fog vonatkozni.
3. Sokkal több csakrája van Sasukénél. Ha Sasu nem üti ki hamar vmi illúzió alapú technikával, akkor utána nagy valószínűséggel ő fog kidőlni. Sasuke a legutóbbi részben mondta, hogy valamit ki akar próbálni. Nekem ebből rögtön a Susanoo ugrott be. (Persze ez is csak feltételezés), de ha sikerül is a Susannot használnia, a Kilencfarkú ereje még azt is összezúzná szerintem.
Szvsz ha Naruto még gyúr egy kicsit a Tsukiyomira és Itachi technikái is beválnak, akkor mégis van esélye.
Hehe..nem beszélve arról, hogy egy revanssal még lóg Sasukének és hát mégis ő a főszereplő, csak nem maradhat "szégyenben" a múltkori miatt.
Ja, hát a bekattanás szerintem is jogos. Illetve, hogy teljesen megzavarodott. Kicsi korától utált valakit, akit előtte szeretett, most megint kiderül, hogy mindez felesleges volt?? Plusz mostmár a bűntudat is ott van Itachi miatt...valszeg.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: Moderátor 2009-07-02 19:02:11
453.:
Sasuke:
Látom, mindenkinek egyezik a véleménye ezen a téren. Nekem is az tűnt fel igencsak, hogy Sasuke kicsit "megtébolyodott". (Ami, sztem elég érthető...) Látszik, hogy Itachi után nincs már igazi célja, hiszen össze-vissza kapkod, váltogat az álláspontok között. Én még mindig remélem, hogy egy alapos verés után Narutotól, helyrejön a feje...
A kagékat kinyírni...azért tényleg erős húzás erre egyáltalán gondolni, de megvalósítani?! Mert oké...1:1 arányban még csak-csak, de mindet?! Nem mellesleg mi a baja a másik néggyel? (Lehet, hogy csak a túlélési ösztön beszélt belőle, hogy megint vmi Madarának tetsző dolgot mondjon... )
Az meg, hogy nem zavarja, hogy Naruto erősebb nála, szimplán: LOL (KIZÁRT!)
Tényleg: Madara mit akar most, hogy már nincs Konoha? Ok, van ez a Moon-os terve, de elvileg Konoha volt az eredeti cél, nem? Innentől egyértelműen VILÁGURALOM!!!! *evil laugh*
Egyébként Madara is elég... khm... "túlüber" kari (hogy ne tápost írjak). Persze érthető, hiszen egy erősebb után fura lenne, ha gyengébb karik jönnének. Na meg neki volt "pár"
évtizede összeszedni ennyi tudást. Most úgy látom, nagyon megorrolt Narutora... mi lesz itt, kérem?
Sakuránál én azon lepődtem (még az előző fejezetben), hogy mennyire lazán lerúgták szegényt... Pedig már kezdett "tökösödni" ő is. És sztem is Narutot szereti, Sasuke miatt inkább sajnálatból sír, illetve magán a helyzeten, hogy az AK is bekerült a képbe Sasukénél meg ilyesmik... (Talán.)
NaruHina!!! ^_^ Jó lenne, ha a háttérben folynának az események és egyszer csak a semmiből kéz a kézben látnánk őket.
Sztem nagyon jó fejezet volt, sok minden új dolog kezdődött benne. És yeah! Gaara is végre ismét a színen! ^_^ ... Kankuro dizájnja nekem sem tetszik.
Látom, mindenkinek egyezik a véleménye ezen a téren. Nekem is az tűnt fel igencsak, hogy Sasuke kicsit "megtébolyodott". (Ami, sztem elég érthető...) Látszik, hogy Itachi után nincs már igazi célja, hiszen össze-vissza kapkod, váltogat az álláspontok között. Én még mindig remélem, hogy egy alapos verés után Narutotól, helyrejön a feje...
A kagékat kinyírni...azért tényleg erős húzás erre egyáltalán gondolni, de megvalósítani?! Mert oké...1:1 arányban még csak-csak, de mindet?! Nem mellesleg mi a baja a másik néggyel? (Lehet, hogy csak a túlélési ösztön beszélt belőle, hogy megint vmi Madarának tetsző dolgot mondjon... )
Tényleg: Madara mit akar most, hogy már nincs Konoha? Ok, van ez a Moon-os terve, de elvileg Konoha volt az eredeti cél, nem? Innentől egyértelműen VILÁGURALOM!!!! *evil laugh*
Egyébként Madara is elég... khm... "túlüber" kari (hogy ne tápost írjak). Persze érthető, hiszen egy erősebb után fura lenne, ha gyengébb karik jönnének. Na meg neki volt "pár"
évtizede összeszedni ennyi tudást. Most úgy látom, nagyon megorrolt Narutora... mi lesz itt, kérem?
Sakuránál én azon lepődtem (még az előző fejezetben), hogy mennyire lazán lerúgták szegényt... Pedig már kezdett "tökösödni" ő is. És sztem is Narutot szereti, Sasuke miatt inkább sajnálatból sír, illetve magán a helyzeten, hogy az AK is bekerült a képbe Sasukénél meg ilyesmik... (Talán.)
NaruHina!!! ^_^ Jó lenne, ha a háttérben folynának az események és egyszer csak a semmiből kéz a kézben látnánk őket.
Sztem nagyon jó fejezet volt, sok minden új dolog kezdődött benne. És yeah! Gaara is végre ismét a színen! ^_^ ... Kankuro dizájnja nekem sem tetszik.
Sztem egy Naruto, Sasuke harcban biztos Sasuke győzne(mondjuk én is örülnék ha helyre ráznák egy kicsit)
a megtébolyodással kapcsolatban én is eléggé ki lennék dőlve ha megöltem volna a testvéremet aki igazából szeretett.
beküldve: 2009-06-27 13:51:38
(#1913) Konoha;
Nagato elpusztította a falut, ez tény, de minden emberkét felélesztett. Tehát a lakói nem pusztultak el. Csak Tusnade merült ki teljesen és "haldoklik". Az új Hokage Danzo lett, aki összehívta a kagek tanácsát.
Az újáépítás viszont már erőteljesen elkezdődött, az ANBU-s ninja pölö épületeket emelt a fa technikájával és a hídépítős haverok is megérkeztek. Tehát a falu a legjobb úton halad az újáépülés útján.
Madara szvsz nem csak azt akarta, hogy na akkor utcu, döntsünk le pár épületet és akkor majd sírnak, mint a kislányok, hanem egy teljes annihilációt, ahonnan nem áll újra lábra senki és semmi.
Amúgy egyetértek asx-el, valószínűleg világuralmat akar. Amoylan régi világbelit, ahol mindenki mészárol mindenkit vagy valami agykiégetős zsarnokságot.
Az újáépítás viszont már erőteljesen elkezdődött, az ANBU-s ninja pölö épületeket emelt a fa technikájával és a hídépítős haverok is megérkeztek. Tehát a falu a legjobb úton halad az újáépülés útján.
Madara szvsz nem csak azt akarta, hogy na akkor utcu, döntsünk le pár épületet és akkor majd sírnak, mint a kislányok, hanem egy teljes annihilációt, ahonnan nem áll újra lábra senki és semmi.
Amúgy egyetértek asx-el, valószínűleg világuralmat akar. Amoylan régi világbelit, ahol mindenki mészárol mindenkit vagy valami agykiégetős zsarnokságot.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-06-27 13:53:38
beküldve: 2009-06-27 10:15:32
(#1912) 453.:
Sasuke:
Szerk: asx 2009-06-27 10:21:04
beküldve: 2009-06-26 20:35:10
(#1911) Sasuke
Sakura
hozzá ne érjen Gaarahoz! *fangirl*
Mellesleg tényleg nagyon szétszórt lett, semmi terv csak megy a Kage gyűlésre öldökölni. Lazán. Miért is ne? Ő egy Uchiha.
Mellesleg tényleg nagyon szétszórt lett, semmi terv csak megy a Kage gyűlésre öldökölni. Lazán. Miért is ne? Ő egy Uchiha.
Sakura
egyre jobban kezd unszimpatikussá válni. Már megint bőg az ő drágalátós Szászke-kunja után/miatt... Egyépként kezdtem én is azt hinni, hogy Naruto iránt kezd érezni valamit...
Most már tényleg kéne egy NaruHina. Ha olyan nagy öszeborulás nem is, legalább csak egy kis mosoly.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-06-26 16:47:37
(#1910) Kishi valóban összehozhatná már Hinat és Narut. Sakuraról meg annyit… hogy, lehet, hogy hülyeség, de én már teljesen azt hittem, hogy Narutot szereti és Sasukéről letett.
Amúgy elég jó rész volt^^
Amúgy elég jó rész volt^^
beküldve: 2009-06-26 16:24:48
(#1909) Sakura;
Kage móka;
Hinata;
Szvsz még mindig tart a lámúrja és azt siratja most el. Úgy kell neki, höhö! d:
Kage móka;
Nemt'om, ezt hogy gondolta Madara. Sasuke és a csapata olyan erős lenne, hogy le tud győzni 4 kaget, vagy feltartani 3-at, amíg Sasuke megölni Danzot?
Igen, 4, mert az ötödik Madara.
Mindenestre Naruto erősebb jelenleg, mint Sasuke. ^^
Igen, 4, mert az ötödik Madara.
Mindenestre Naruto erősebb jelenleg, mint Sasuke. ^^
Hinata;
Amit én vele látni akarok, az 18-as karika. Használja ki az adottságait. (.{
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Megválaszoltad a saját kérdésed.
És IGEEEN! Hol van Hinataaa?! Bár gondoltam, hogy nem csap majd át a shounen shojoba, de azért egy összemosolygós jelenet kellene a NaruHina híveknek.
Igen, Sakura nyílván azért sír, mert rájött, hogy az a Sasuke, akiért nyáladzik, már nem az a kúl meg hű de kawaii kiskölök...
Emellett az Akatsukiba belépés amúgy sem egy okleveles tett.
Emellett az Akatsukiba belépés amúgy sem egy okleveles tett.
És IGEEEN! Hol van Hinataaa?! Bár gondoltam, hogy nem csap majd át a shounen shojoba, de azért egy összemosolygós jelenet kellene a NaruHina híveknek.
beküldve: 2009-06-26 15:30:56
(#1907) kishi csak rajzol és rajzol és szegény hinatara már nem is gondol habár lehet hogy a cél az, hogy maguk az olvasók felejtsék el, és majd akkor legyen valami drámai történés...azt tudnám értékelni
453:
453:
hát,hát...sasuke-koma mintha kicsit tényleg szétszórt lenne...ilyen hamar ráugrani madarara...megháthogy csakúgy ok, akkor megöljük a kageket. tök lazán
hehehh naruto le lett blondie-zva(pardon, szöszizve)
de hogy sakura miért pityereg? csak most esett le neki,hogy szászke-kun már naon rég nem ugyanaz? vagy a néger csaj hangneme? vagy mi?
hehehh naruto le lett blondie-zva(pardon, szöszizve)
de hogy sakura miért pityereg? csak most esett le neki,hogy szászke-kun már naon rég nem ugyanaz? vagy a néger csaj hangneme? vagy mi?
:D
Szerk: mangakukac 2009-06-26 15:35:12
beküldve: 2009-06-26 14:26:25
(#1906) Na ne!
Ismételten körmöt rágva várom a jövő hetet...
Végre megjelenik Gaara, erre Sasuke kitalálja, hogy akkor most megöli az összes kagét?! Mi a lóhere van ezzel?!
Egyetértek Kapitánnyal: Sasuke kezd szétesni...
Amúgy az én drága homokosaim nagyon jó ruházatot kaptak - már megint. Kishi-sensei egy zseni.
Egyetértek Kapitánnyal: Sasuke kezd szétesni...
Amúgy az én drága homokosaim nagyon jó ruházatot kaptak - már megint. Kishi-sensei egy zseni.
Ismételten körmöt rágva várom a jövő hetet...
beküldve: 2009-06-26 12:14:25
(#1905) Aszondja, hogy 453;
Sasuke kiskalóz belépett a pubertásba. Vagy csak nekem tűnik olybá, hogy az egyszervolt hidegvér már rég eltűnt belőle? Ide-oda csapódik, ezt csinál-azt csinál. Nekem kicsit szétesettnek tűnik. Kíváncsi vagyok, Madara mennyire tudja az uralma alatt tartani.
Gedo Mazo, no az mi lehet? (.O
Remélem pár fejezet múlva láthatunk egy Sasuke - Danzo harcot. ^^ (egyre szimpibb a megalomán öreg)
Zetsu végre mutatott egy újabb technikát, bár ez is "felderítős". Harcot neki is!
A nyolcfarkú tanítványai fenemód irritálnak.
Moon's Eye Plan = Madara valós célja a démonokkal? Narutopedia szerint a Mangekyo Sharinganját akarja erősíteni.
És végre Gaara színre lép! Tenari menő, Kankoru viszont elég ortopédul néz ki. (itt főleg, de szvsz mindenhol)
Gedo Mazo, no az mi lehet? (.O
Remélem pár fejezet múlva láthatunk egy Sasuke - Danzo harcot. ^^ (egyre szimpibb a megalomán öreg)
Zetsu végre mutatott egy újabb technikát, bár ez is "felderítős". Harcot neki is!
A nyolcfarkú tanítványai fenemód irritálnak.
Moon's Eye Plan = Madara valós célja a démonokkal? Narutopedia szerint a Mangekyo Sharinganját akarja erősíteni.
És végre Gaara színre lép! Tenari menő, Kankoru viszont elég ortopédul néz ki. (itt főleg, de szvsz mindenhol)
beküldve: 2009-06-21 22:24:37
(#1904) Egyetértek abban, hogy miért ment Orochimaruhoz és, hogy esze ágában nem volt odaadni a testét. Az viszont, hogy Naruto erősebb volt csak azért idegesítette, mert lenézte és mert úgy gondolta, ha Naruto legyőzi őt akkor a bátyjval szemben labdába se rúghat. Dettó ugyanaz mint Hakunál, hogy ő csak játszik a homokozóban miközben a világ tele van erős ninjákkal. Sztem szimplán csak irigylte Narutotól, hogy erősebb mint ő.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-06-21 11:06:39
(#1903) 452:
Miért ment Szászke Orohoz?
Szvsz, egyrészt azért mert ő a Bosszúálló és erősödnie kell ahhoz, hogy Itachit legyőzze, mert különben a harcban neki tuti vége... Másrészt pedig, ahogy asx is mondta, zavarta, hogy Naruto már erősebb nála. Akkoriban naggyon nagy volt az egoja.
Szerintem előre eltervezte, hogy nem adja majd át a testét Oronak, mert mikor arra kerülne sor Oro már gyenge, ő pedig erős, és könnyűszerrel legyőzi.
Danzout egyre jobban utálom. Ez a pecsét minden gyökeres nyelvén, nekem eléggé morbid.
Naruto végre rájön, - a rejtet felhő ninjáinak köszönhetően -hogy Sasuke már nem az akinek hitte. Beállt az Akatsukiba, elrabolt egy embert stb.
Kíváncs vagyok, mi lesz a Kage találkozón! Madara szvsz ott lesz Mizukageként.
Ha igaz amit Itachi mondott, akkor Madara árnyéka önmagának, és nem olyan erős, mint amikor a Shodaimával harcolt...
Naruto végre rájön, - a rejtet felhő ninjáinak köszönhetően -hogy Sasuke már nem az akinek hitte. Beállt az Akatsukiba, elrabolt egy embert stb.
Kíváncs vagyok, mi lesz a Kage találkozón! Madara szvsz ott lesz Mizukageként.
Ha igaz amit Itachi mondott, akkor Madara árnyéka önmagának, és nem olyan erős, mint amikor a Shodaimával harcolt...
Miért ment Szászke Orohoz?
Szvsz, egyrészt azért mert ő a Bosszúálló és erősödnie kell ahhoz, hogy Itachit legyőzze, mert különben a harcban neki tuti vége... Másrészt pedig, ahogy asx is mondta, zavarta, hogy Naruto már erősebb nála. Akkoriban naggyon nagy volt az egoja.
Szerintem előre eltervezte, hogy nem adja majd át a testét Oronak, mert mikor arra kerülne sor Oro már gyenge, ő pedig erős, és könnyűszerrel legyőzi.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-06-21 11:12:16
Így van, különben még ennyi esélye sem lett volna Itachival szemben, mint ami volt. Sőt, az ő szemszögéből nézve a tuti halál várt volna rá. Azon néha elgondolkodom, hogy vajon a kezdetektől nem akarta átadni a testét vagy csak amikor már látta, hogy Oronak esélye sincs Itachi ellen. Sztem inkább az első verzió, kiindulva a Sasu személyiségéből.
452:
Meg persze azért is lépett le, mert zavarta, hogy lemaradt a versenyben Narutoval szemben.
452:
Annyira nem dobott fel ez a rész. Kiderült megint pár szemét dolog Danzoról. Miért követnek egy ilyen alakot az ANBUsok? Legalábbis azon részük.
Ja, és akkor már értem, hogy Tobi/Madara mit értett a múltkor "fontosabb dolog" alatt... Ez kész lesz, ha most elmegy Mizukageként egy AK ellenes találkozóra
Nem beszélve arról, hogy lassan Sasukének és bandájának is illene beérni a faluba... és a 3 kumos ninjának köszönhetően mostmár Naruto is kezdi kapisgálni, hogy vmi nincs rendjén még mindig.
Szóval várom a következő eseménydúsabbnak ígérkező ( ) fejezetet.
Ja, és akkor már értem, hogy Tobi/Madara mit értett a múltkor "fontosabb dolog" alatt... Ez kész lesz, ha most elmegy Mizukageként egy AK ellenes találkozóra
Nem beszélve arról, hogy lassan Sasukének és bandájának is illene beérni a faluba... és a 3 kumos ninjának köszönhetően mostmár Naruto is kezdi kapisgálni, hogy vmi nincs rendjén még mindig.
Szóval várom a következő eseménydúsabbnak ígérkező ( ) fejezetet.