Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Hát szerintem nem...
Bennem, az merült fel,hogy Danzou és Tobi nagy haverok....
Bennem, az merült fel,hogy Danzou és Tobi nagy haverok....
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-07-11 12:11:12
beküldve: 2009-07-11 12:04:47
(#1930) Jaja 1etértek veled,hogy a tempó nem a legjobb meg az lehet,hogy Danzou Madaratól szedte a Sharingant.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
De várjunk, nem ugyanazon az oldalon van a saringanja, mint Madarának?
Én ezek után azt is el tudom képzelni, hogy...
Valójában Danzo Madara, és Tobi a tesó. Ugyanis Danzo saringanja elég ramatyul néz ki, inkább elhiszem, hogy úgy szedte el valakitől, mint hogy vele született, úgyhogy inkább hinném el, hogy Tobi bal szeme van most Danzo jobb szeme helyén...
Persze ez is csak feltételezés, ráadásul már csak félig emlékszem mik is derületek ki eddig a múltbéli dolgokból. Kicsit lassan halad a cselekmény, és homályba vesznek a régi fejezetek .
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
beküldve: 2009-07-10 23:16:11
(#1927) Ami lényeg is az,hogy:
Az összes gyökér tudj a Sharinganról vagy csak az a 2?
Szerintem az össz.
Az összes gyökér tudj a Sharinganról vagy csak az a 2?
Szerintem az össz.
beküldve: 2009-07-10 21:38:50
(#1926) Hehe, gondolhattuk volna, hogy ez a Danzo gyerek is egy betegszemű cryemó. xD
Egyre szimpatikusabb a vén fószer, márha megmarad rosszfiúnak. Egy újabb mártír a klánból elég gyenge ötlet lenne most.
Orochimaruval való okoskodás? Lesz itt móka.
A Narutos-másik falus gyépés részek viszont nekem túl homoerotikusak és szimplán unalmasak. Lehet kövezni.
Ellenben még több minirucis bögyös fehér macát a sorozatba. ^^
Egyre szimpatikusabb a vén fószer, márha megmarad rosszfiúnak. Egy újabb mártír a klánból elég gyenge ötlet lenne most.
Orochimaruval való okoskodás? Lesz itt móka.
A Narutos-másik falus gyépés részek viszont nekem túl homoerotikusak és szimplán unalmasak. Lehet kövezni.
Ellenben még több minirucis bögyös fehér macát a sorozatba. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-07-10 21:18:42
(#1925) omg
455.fejezet és még mindig tartogat meglepetést a naruto
455.fejezet és még mindig tartogat meglepetést a naruto
Danzou és a Sharingan?! Elég abszurd:S
bár Kakashinak is van... Lehet, hogy Danzou kitalált valami technikát és ellopta vki szemét, sőt lehet, hogy még anno Orochimaru egyik befejezetlen jutsuja volt, mivel mint tudjuk Orochimaru nagyon vágyott a Sharingan erejére...
bár Kakashinak is van... Lehet, hogy Danzou kitalált valami technikát és ellopta vki szemét, sőt lehet, hogy még anno Orochimaru egyik befejezetlen jutsuja volt, mivel mint tudjuk Orochimaru nagyon vágyott a Sharingan erejére...
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
beküldve: 2009-07-10 17:52:06
(#1924) Érdekes új fejezet.
Én mondtam, hogy van valami Danzou szemével és kezével. Szerintem tényleg lehet, hogy ő Madara tesója. De várjunk, nem ugyanazon az oldalon van a saringanja, mint Madarának?
Különben mitől olyan "ritka" képesség ez a sharingan, ha minden szereplőnek van legalább 3?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Úúúú ez a rész nagyon...mondjuk annyira nem lepődtem túl ságosan,mondhatni ezek is benne voltak a számításokban.... de még mielött bármit mondanék ehez a részhez megvárom a magyarosítást!
beküldve: 2009-07-10 12:07:25
(#1922) Úgy tűnik a tesó elmélet nem lehetetlen, az új fejezetben,
felvillant Danzou Sharinganja
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Hát annyira nem mert ez az ember nagyon züllödt és mi van ha megakar tartani vmi titkot és ahoz kikellett írtani a klánját
De te ezt kitől hallodtad,hogy Mad. és Dan. tesók?Mikor?Hol?
Egyébként mi ez az új híresztelés, amit mostanában hallok miszerint: Danzo és Madara tesók? Szerintem ez eléggé kizárható és nem értem mi az alapja. Ötletek?
szentem ez kizárható, ugyanis danzo volt az egyik főfőfő akarója/elintézője annak(mert mint tudjuk ő mindig keveri a sz@rt), hogy itachit megbízzák az uchiha klán megölésével. mégis miért irtatta volna ki a saját klánját? elég abszurd elképzelés...
:D
454.:
Vegyes érzések fogtak el, miután elolvastam.
Jó volt látni a kagékat. :P Elég egyedinek és szórakozottnak tűnik mind. ^^
Mizukagének pedig nagyon szép a dizájnja. XD
De kicsit meglepődtem, hogy nő, mert elvileg arra számítottam, hogy Madara a Mizukage és max. valami más alakban, de megjelenik. De nem hinném, hogy nőnek álcázná magát, szóval itt Kishi megint kavart valamit.
A Narutot verő rész nekem se jött be. A csaj eddig sem volt szimpi, mostmeg egyenesen negatív listára került nálam.
Danzo... most még Ankonak is neki menne. Ezek szerint még jóval a Saios eset előtt kellett, hogy legyen valami kapcsolata Oroval, ha Anko bekerült a képbe. (Bár most így visszagondolva, Sai tényleg úgy állított oda Orohoz, hogy üzi Danzotól XD...tehát nem mint valami ismeretlen.)
Egyébként mi ez az új híresztelés, amit mostanában hallok miszerint: Danzo és Madara tesók? Szerintem ez eléggé kizárható és nem értem mi az alapja. Ötletek?
De kicsit meglepődtem, hogy nő, mert elvileg arra számítottam, hogy Madara a Mizukage és max. valami más alakban, de megjelenik. De nem hinném, hogy nőnek álcázná magát, szóval itt Kishi megint kavart valamit.
A Narutot verő rész nekem se jött be. A csaj eddig sem volt szimpi, mostmeg egyenesen negatív listára került nálam.
Danzo... most még Ankonak is neki menne. Ezek szerint még jóval a Saios eset előtt kellett, hogy legyen valami kapcsolata Oroval, ha Anko bekerült a képbe. (Bár most így visszagondolva, Sai tényleg úgy állított oda Orohoz, hogy üzi Danzotól XD...tehát nem mint valami ismeretlen.)
Én nem hallottam erről..és sztem nem is igaz. Madárkának meg volt a saját tesója Donzoról szó sem esett...Áh, a lényeg, hogy én szerintem... semmi közük egymáshoz. Legalábbis remélem
beküldve: 2009-07-04 12:47:01
(#1918) 454.:
Vegyes érzések fogtak el, miután elolvastam.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2009-07-03 13:53:24
(#1917) 454.jajmár...
naruto hagyja magát összeverni sasuke miatt... sasuke ezt nem is érdemli meg hogy naruto ennyi mindent megtesz érte, ez benne a legdühítőbb...
érdekes volt látni a többi kaget
danzoval meg orochimaruval meg mivan???
érdekes volt látni a többi kaget
danzoval meg orochimaruval meg mivan???
:D