Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Szerintem is meg fog halni az a szemét fószer, csak azt tartom valószínűtlennek, hogy Sasuke által... Mert végülis mi érdeke megölnie őt?
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Azt mondod,hogy inkább egy Magnummal lője fejbe?
Najó a lényeg ami lényeg szerintem Danzou pillanatokon belül megfol halni
Najó a lényeg ami lényeg szerintem Danzou pillanatokon belül megfol halni
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-06-06 16:08:46
Nyugi-nyugi jön Sasuke és azonnal megöli őt
Úgy lesz,hogy Danzou ki áll,mint Tsuni amikor beutatkozik a falunak az emberek elkezdenek sztrájkolni mert mindenki utálja őt,és most jön Sasuke a háta mögé megy és egy boxerrel agyon veri és mindenki elkezdi Sasuket éljenezni
Úgy lesz,hogy Danzou ki áll,mint Tsuni amikor beutatkozik a falunak az emberek elkezdenek sztrájkolni mert mindenki utálja őt,és most jön Sasuke a háta mögé megy és egy boxerrel agyon veri és mindenki elkezdi Sasuket éljenezni
Hát ezt nem tartom valószínűnek, de ki tudja...
Danzonak kezdettől fogva az volt a célja, hogy Hokage legyen. Hogy ez sikerül-e neki nem volt biztos.
Egyébként csak akkor Hokage, ha már bemutatkozott a falunak, meg ráadják azt a kalapot? Mert akkor most még csak megválasztották, de a cím ténylegesen még nem az ővé, nem? Szóval, akkor még bármi megtörténhet...
Pont ezt szeretem a Narutoban. Semmi sem biztos és bármi megtörténhet... Eddig minden teóriám megbukott.
Egyébként csak akkor Hokage, ha már bemutatkozott a falunak, meg ráadják azt a kalapot? Mert akkor most még csak megválasztották, de a cím ténylegesen még nem az ővé, nem? Szóval, akkor még bármi megtörténhet...
Pont ezt szeretem a Narutoban. Semmi sem biztos és bármi megtörténhet... Eddig minden teóriám megbukott.
Nyugi-nyugi jön Sasuke és azonnal megöli őt
De tényleg szerintem hamar elfog patkolni vagy ilyesmi szóval nem kell parázni
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-06-06 13:52:27
Danzonak kezdettől fogva az volt a célja, hogy Hokage legyen. Hogy ez sikerül-e neki nem volt biztos.
Csak ebbe a fejezetbe volt az sejthető, hogy ő lesz. Pedig de. Lehet, sőt igaz, hogy tapasztalt, de az előző Hokagékhez képest...
Igen?Vlahogy én egész végig sejtettem,hogy ő lesz
De!Amúgy Narutónak az egyik őő "élet célja" már valóra vált:
Elismerjék őt
Csak ebbe a fejezetbe volt az sejthető, hogy ő lesz. Pedig de. Lehet, sőt igaz, hogy tapasztalt, de az előző Hokagékhez képest...
Sztem nem okvetlenül a tapasztalata hanem a komolyságe hiányzik. Azt a hülyét meg akkor is utálom bár a fordulat jó. Ez van. Ha Naruto életben marad valószínüleg Hokage is lesz, hogy az apja örökébe tudjon lépni.
Ezt nem mondjátok komolyan?!
Ezt simán lehetet tudni,hogy Danzou lesz a Hokage
Eris:te ezt mégis,hogy gondolod?Komolytalan?
Ja és az,hogy Kakashi azért ne legyen Hokage mert tapasztalan hát ez egyszerűen kivan zárva!
Egyszerűen Kakashi azért nem lesz Hokage mert nem áll jól a kezében a Hokage kalapja
beküldve: 2009-06-05 19:45:59
(#1862) Sztem nem okvetlenül a tapasztalata hanem a komolyságe hiányzik. Azt a hülyét meg akkor is utálom bár a fordulat jó. Ez van. Ha Naruto életben marad valószínüleg Hokage is lesz, hogy az apja örökébe tudjon lépni.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-06-05 19:32:27
(#1861) Nem értem azt, hogy mindenki ki van a 6.Hokagéért, "jaj, miért pont az a szemét!" Legyen fordulat a mangába, Naruto hokagének? Ha Naruto legyőzi Szöszkét és Akatsukikat. Elvileg a sorozat elején kiderült, hogy Naruto Hokage akar lenni, pont ezért lenne jó, ha végén lenne ez. Hogy szép vége legyen. Kakashi meg király, erős, de még nem olyan tapasztalt, mint az előző hokagék.
beküldve: 2009-06-05 18:44:55
(#1860) Elolvasom a mangát és az egyetlen ami eszembe jut, hogy Danzo te hülye segg! Olyan a feje mint aki két napja frontálisan ütközött volna egy fallal és még mindig nem lenne rendbena kobakja. Komolyan azzal a kötéssel kéne gúzsbakötni az egész fószert ami a búráján van és utána kicsinálni. Még a bicska is kinyílik tőle a zsebemben. Kakashinak meg kelleztt volna maradnia az ANBU-ban és hatalomátvételt kellett volna elkövetnie. Miért nem lehet ezt a kretént száműzni, vagy megmerényelni, vagy ilyenek? Egy alamuszi háttérben settenkedő, cselszővő! Pein megtámadja Konohát és neki az az első ami eszébe jut, hogy Hokage lesz. Rohadna le a feje.
Sorry, sorry sorry!!!!! Ez egy nagyon érzelem irányította kirohanásra sikeredett. De egyszerűen utálom azt a fószert. Még ránézni is förtelem.
beküldve: 2009-06-05 18:33:40
(#1859) nyehehh annyira utálom,mikor nem úgy sül el,ahogy én eltervezem magamban. én konkrétosan egy naruhina lamurra,elpityeredésre, naruto nagy komoly köszönöm, hinatajára, vagy legalább egy jó kis egyik a másik nyakába borulásra vártam. erre sakura mászik rá narutora rarr! de legalább nem olyan "visszatértél a nagy harcból szerelmem,ahh" ölelés volt ez, hanem egy baráti"jaj de jó hogy itt vagy végre" .a hokage dolgon meg kiakadtam. danzo. danzo? DANZO?! huhh.szegény naruto valószínűsítem, a kora miatt nem jöhetett szóba. danzo meg majd szentem nacionalizmussal kezdi, utána meg átcsap komcsi diktátorba. a feje legalább is tiszta olyan, nem?
az viszont hihetetlen volt, mikor az egész falu narutot ünnepelte,és úgy körülzsongták,mint valami hollywoodi filmsztárt ahh,yeah, a megérdemelt őszinte szeretet,tisztelet, sőt,amikor kérdezgették az már a rajongás határait súrolta.
amúgy azért remélem hogy a kövi fejezetben sor kerül egy naruhina párbeszédre(négyszem közt!) ,és ha ez bekövetkezik, akkor naruto nem utasítja vissza hinatat, mert akkor aztán hihetetlen mérges leszek
az viszont hihetetlen volt, mikor az egész falu narutot ünnepelte,és úgy körülzsongták,mint valami hollywoodi filmsztárt ahh,yeah, a megérdemelt őszinte szeretet,tisztelet, sőt,amikor kérdezgették az már a rajongás határait súrolta.
amúgy azért remélem hogy a kövi fejezetben sor kerül egy naruhina párbeszédre(négyszem közt!) ,és ha ez bekövetkezik, akkor naruto nem utasítja vissza hinatat, mert akkor aztán hihetetlen mérges leszek
:D
Engem csak egy valami zavar. Ennyi erővel Naruto álma, hogy egyszer Hokage legyen valóban csak álom marad. Már csak azért is mert ha azoknak akik őt választanák nincs befolyásuk, plusz van egy felsőbb vezetőség aki nem is ismeri max csak mint egy "szörnyeteget", akkor sose lesz belőle Hokage. Mert ha Kakashit leszavazzák aki ráadásul nem is hordozza magában a világ legerősebb démonát akkor mit tehet Naruto? Kakashinak meg nem muszály hordania azt a kissé kort követelő Hokage ruhát. Tsunade se hordta mégis Hokage volt. mondjuk lehet, hogy túl komolytalan lenne a posztra. Bár Tsunade meg a szerencsejáték mániája... Nehéz döntés, nagyon nehéz... de Danzonál mindenki csak jobb lehet.
Hát nemtudom. Én happyendre tippelek. Már látom is magam előtt a manga záró képkockáját: Naruto áll a teraszon, olyan ruhában, mint amilyenben az apja volt, és Hokage.
beküldve: 2009-06-05 18:13:56
(#1857) Engem csak egy valami zavar. Ennyi erővel Naruto álma, hogy egyszer Hokage legyen valóban csak álom marad. Már csak azért is mert ha azoknak akik őt választanák nincs befolyásuk, plusz van egy felsőbb vezetőség aki nem is ismeri max csak mint egy "szörnyeteget", akkor sose lesz belőle Hokage. Mert ha Kakashit leszavazzák aki ráadásul nem is hordozza magában a világ legerősebb démonát akkor mit tehet Naruto? Kakashinak meg nem muszály hordania azt a kissé kort követelő Hokage ruhát. Tsunade se hordta mégis Hokage volt. mondjuk lehet, hogy túl komolytalan lenne a posztra. Bár Tsunade meg a szerencsejáték mániája... Nehéz döntés, nagyon nehéz... de Danzonál mindenki csak jobb lehet.
Ne, csak Danzot Hokagénak ne!! Valahogy ki nem állhatom azt a fickót. Remélem, hamarosan leváltják.
Kakashi tényleg furi lenne Hokagénak, de iztos megállná a helyét!
Azért azt jó volt látni, hogy mindenki Narutot ünnepelte és az álma, hogy hősként fogják tisztelni a faluban teljesült.
Kakashi tényleg furi lenne Hokagénak, de iztos megállná a helyét!
Azért azt jó volt látni, hogy mindenki Narutot ünnepelte és az álma, hogy hősként fogják tisztelni a faluban teljesült.
Szerk: Leighton 2009-06-05 18:01:52