Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Végül is Kishi sensei is csak ember. Egy naon véres kezű ember. Azért kíváncsi vagyok mi történhetett, hiszen a halálozások száma hihetetlenül megőtt! Vajon ilyen a sensei igazi énje? Vagy csak élvezi a főszereplők legyilkolását?
Szerintem csak rájött a gyilkolhatnék^^
beküldve: 2009-03-07 12:17:48
(#1614) Végül is Kishi sensei is csak ember. Egy naon véres kezű ember. Azért kíváncsi vagyok mi történhetett, hiszen a halálozások száma hihetetlenül megőtt! Vajon ilyen a sensei igazi énje? Vagy csak élvezi a főszereplők legyilkolását?
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2009-03-07 12:18:08
igen én is úgy emlékszem, hogy lezúzta a fejeket...
Kishi-sensei egy kis bakit vétett talán?
Kishi-sensei egy kis bakit vétett talán?
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-03-07 12:09:17
(#1612) Igen ez érdekes, mert szerintem is "lezúzta" a szobrokat.
De lehet hogy a halott kagék szellemei visszaállították
De lehet hogy a halott kagék szellemei visszaállították
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2009-03-07 11:39:48
(#1611) ömm ... gyerekek,lehet hogy én vagyok hülye,de amikor painpajtás lerombolta az egész falut akkor nem a hokagek fejeit is lezúzta a hegyoldalról?ebben a fejezetben meg ott vannak...valszleg tévedek,plíz valaki homályosítson le
:D
MIÉRT IMÁDJÁTOK HINATAT?????????
Mert cuki, aranyos, kedves, szép... Nekem ő a kedvencem a kazdeketől... (Volt több kedvencem is, csak meghaltak )
beküldve: 2009-03-07 09:44:19
(#1609) Habár szerintem ez kétség kívül a legizgalmasabb rész lett a Naruto vs. Peinből
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-03-06 22:32:29
(#1608) MIÉRT IMÁDJÁTOK HINATAT?????????
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szvsz ez a hány farka van a róka komának mézesmadzag húzogatás előttünk. Mikor átadja magát a kyubinak, mindig több farokkal rendelkező verziót láthatunk. Azt tudom elképzelni, hogy Peint így, 6 farkú verzióban győzi le és majd fa-jutsu valamint esetleg az életben maradt Hinata lenyugtathatja.
Ha előjön a kilencedik farok is, akkor Narutot teljesen felemésztette a rókadémon, nem? Mindenesetre én csak Sasukénál tudom elképzelni a teljesen kibontakozott verziót. Amikor az ajnározott kishaberja akar majd megint a falu (van még olyan?) ellen jönn, no azon még ennél is jobban be fog pöcceni Naruto kispajtás.
Ezek mind csak lüke kis gyerekes feltételezések.
A lényeg itt Hinata volt. ^^ Go ,baba, go! (%
Ha előjön a kilencedik farok is, akkor Narutot teljesen felemésztette a rókadémon, nem? Mindenesetre én csak Sasukénál tudom elképzelni a teljesen kibontakozott verziót. Amikor az ajnározott kishaberja akar majd megint a falu (van még olyan?) ellen jönn, no azon még ennél is jobban be fog pöcceni Naruto kispajtás.
Ezek mind csak lüke kis gyerekes feltételezések.
A lényeg itt Hinata volt. ^^ Go ,baba, go! (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-03-06 19:48:22
(#1606) jájj gyerekek hinata életben maradt és mostmár életben is fog.olyan jóóó csak most ez 6 farkas dolog engem azon gondolkoztat el,hogy kishi-sensei valyon úgy gondolja,eljött az ideje a totális kyuubiulásnak,kilenc farokkal,mindennel,vagy azt csak sasukenél fogja elővenni nemtom.de hinata NEM HALT MEG!!! wiiiiiiiii
Szerk: mangakukac 2009-03-06 19:49:21
Kapitány!
Ajánlom figyelmedbe az aktuális Naruto epizódot!!!Jól telerakták akciójelenetekkel!
A mangát meg már fél 9 kor elolvastam
Überkirály!!!
ccöh...egy hét kihagyás és az ember totálisan lemarad gyááá ez nem jó... öhm...sok mindent történt?<Ajánlom figyelmedbe az aktuális Naruto epizódot!!!Jól telerakták akciójelenetekkel!
Überkirály!!!
Kapitány!
Ajánlom figyelmedbe az aktuális Naruto epizódot!!!Jól telerakták akciójelenetekkel!
Überkirály!!!
Überkirály!!!
Szerk: Kuran Kaname 2009-03-06 11:08:06
beküldve: 2009-03-06 11:04:33
(#1603) Új Naruto
És akkor most még egy hét várakozás.
Lehet, újra nézni kellene az animet is. Biztos látványos lesz ez a nagy pusztítás.
Naruto rendesen szabadjára engedte a dühét. A pecsétül szolgáló amulett eltörésével érdekes lesz a visszaváltozás...
Hinata életben marad szerintem, a többiek most már érte tudnak menni. Kitartás, kislány!
Narutonak pedig bakfitty lesz holmi Chibaku Tensei. ^^
Hinata életben marad szerintem, a többiek most már érte tudnak menni. Kitartás, kislány!
Narutonak pedig bakfitty lesz holmi Chibaku Tensei. ^^
És akkor most még egy hét várakozás.
Lehet, újra nézni kellene az animet is. Biztos látványos lesz ez a nagy pusztítás.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-03-03 18:16:22
(#1602) kedves emese,önnek,mint tévés reklámarc,mit mond az a kifejezés,,hogy tsukuyomi moonphace?
waargh!zoltán szerint így hívják a buddhistáknál a szent állatot
nem emese,azt tehénnek hívják.a tsukuyomi moonphace egy könnyed vámpíros anim(?!EEE),ahol a vérszopó kislány szeretetből csapolja le a haveri kör vérállományát,mindezt úgy,hogy már-már a lolicon határait súrolja.
zooltááán,what a fuck is lolicon?
emese,ez egy számodra olyan ismeretlen fogalom,ha megismernéd,az animepiac hitelkórban összeomlana.
és itt jön keresztapa de így is enyhén túlléptem a nemideillés fogalmát
antifaces forev
waargh!zoltán szerint így hívják a buddhistáknál a szent állatot
nem emese,azt tehénnek hívják.a tsukuyomi moonphace egy könnyed vámpíros anim(?!EEE),ahol a vérszopó kislány szeretetből csapolja le a haveri kör vérállományát,mindezt úgy,hogy már-már a lolicon határait súrolja.
zooltááán,what a fuck is lolicon?
emese,ez egy számodra olyan ismeretlen fogalom,ha megismernéd,az animepiac hitelkórban összeomlana.
és itt jön keresztapa de így is enyhén túlléptem a nemideillés fogalmát
antifaces forev
Folytatás:Mi normál emberek hősnek hívjuk őket. Hősök...Hát icsigóóó és Narutóóó már jóval túl vannak a barátságon...(zene) I want to change the world...
XD