Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Rájön, hogy mekkora marhaságokat (is) csinált, nagy égszakadás közben megtér, majd elsiratja Kakashi-senseit és Narutóval az oldalán kinyírja Paint? Nem túl valószínű...
9/28 NEVER FORGET
Véleményem szerint kamu az egész "elkapták-Narutot-jáj! " dolog.... tuti a békák genjutsuja van a dologban...
Legalábbis remélem.
Legalábbis remélem.
Egyetértek. Valami kamu van benne, mert
ekkora meccs után Naruto sem dőlt volna ki ilyen lazán. Bár, hogy genjutsu-e vagy sem...? Narutonak egyébként nincs még egy klónja? Mert én úgy emlékeztem, hogy van, de aztán kicsit elkeveredtem.
Kinokane Miho: Ezt a
Sasuke esetleg megjelenik dolgot, hogy gondoltad? Jön ő is falut rombolni vagy...? Tehát erre a "mittudomén mitcsinál dologra" gondolok...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2009-02-07 20:21:04
hahah nagyon vices
ki szavaz arra hogy töröljük eme alsóbbrendü lényt?
én én én
Szerk: Dan 2009-02-07 20:14:36
beküldve: 2009-02-07 20:08:58
(#1551) beküldve: 2009-02-07 20:05:41
(#1550) beküldve: 2009-02-07 19:48:37
(#1549) yay,megvan kibogoztam: valaki nézte a fűrész 4-et én nem láttam azt a filmet.
1: Tanulj meg írni
2: Tanuld meg,hogy az ilyeneket a megfelelő topicba írd...
jó ötlet
beküldve: 2009-02-07 19:38:31
(#1547) yay,megvan kibogoztam: valaki nézte a fűrész 4-et én nem láttam azt a filmet.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-02-07 19:39:06
beküldve: 2009-02-07 19:34:07
(#1546) valaki nesztea furesz4reszt en námlátm aszt filmet
Fordítok:
Valamit a Neszteáról beszélt.
Szerk: .., 2009-02-07 19:33:44
beküldve: 2009-02-07 19:32:06
(#1544) Zsuli...
Ez úgy látszik reménytelen... Értsd meg: az ilyesfajta kérdéseket nem lökheted be akárhova! És ha nem találsz megfelelő topicot az ehhez hasonló kérdéseknek, az biztosan nem véletlen...
Bocsánat, de ma szinte egész nap figyelemmel követhettem fórumozói ténykedésed, és kicsit kiakadtam.
A témájoz hozzászólva:
szerk.: Közben Naruto megelőzött.
Ez úgy látszik reménytelen... Értsd meg: az ilyesfajta kérdéseket nem lökheted be akárhova! És ha nem találsz megfelelő topicot az ehhez hasonló kérdéseknek, az biztosan nem véletlen...
Bocsánat, de ma szinte egész nap figyelemmel követhettem fórumozói ténykedésed, és kicsit kiakadtam.
A témájoz hozzászólva:
Én a Sasuke jön, és kitudjamégmitiscsinálmajd dolgot tartom legelképzelhetőbbnek. Bár, az, hogy kamu lenne ez az egész Naruto elhagyja magát szitu, az is elfogadharó és érdekfeszítő lenne.
szerk.: Közben Naruto megelőzött.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-07 19:33:37
valaki nesztea furesz4reszt en námlátm aszt filmet
zsuli ez most egy annyira nem ideillő mondat volt hogy az csak úgy zengett!
Mindennek van egy topic-ja...
Ez a kérdés mondjuk mehetett volna a dumcsiba!
mivan?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-07 19:24:50
(#1541)