Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2009-02-07 19:16:31
(#1540) nyahhh.most akkor
vagy naruto kamuzik ezzel az -elszállt-minden-erőm-elkaptak -dologgal ,vagy most jön a kyuubi,ill. lép színre sasuke .nemtom.vagy a békák valamit hókuszpókuszoltak mielőtt naruto ki lett ütve.
:D
yay,ez az új fejezet...Legalább van megint valamin izgulni ^^
Na igen medidg van különben ez?
Az izgulás? Köbö a manga utolsó öt fejezetéig. Szerintem.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
yay,ez az új fejezet...Legalább van megint valamin izgulni ^^
Na igen medidg van különben ez?
beküldve: 2009-02-07 12:34:22
(#1537) yay,ez az új fejezet...Legalább van megint valamin izgulni ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-06 21:11:51
(#1536) Szerintem elkapták, s Hinata menti ki! De boldog lennék Amúgy az se zavarna ha Naruto kinyiffanna Vicces lenne
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2009-02-06 14:42:47
(#1535) Véleményem szerint kamu az egész "elkapták-Narutot-jáj! " dolog.... tuti a békák genjutsuja van a dologban...
Legalábbis remélem.
Legalábbis remélem.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-06 14:43:04
Sage chakrának annyi, mi lesz Narutóval?? Egyetértek az előttem szólóval, szinte teljesen biztos, hogy végül Naruto győz. Most néhány fejezet erejéig elveri őt Pain, de végül Naruto csak felülkerekedik rajta. Ja, és színes dupla oldal. <33
na jó van remélem is amúgy csak én vagyok ilyen béna vagy még mindíg csak a 434.-ig van?
beküldve: 2009-02-06 11:44:11
(#1533) Sage chakrának annyi, mi lesz Narutóval?? Egyetértek az előttem szólóval, szinte teljesen biztos, hogy végül Naruto győz. Most néhány fejezet erejéig elveri őt Pain, de végül Naruto csak felülkerekedik rajta. Ja, és színes dupla oldal. <33
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-06 11:22:49
(#1532) No végre, új epizód...
A mindenki álltal várt, "most Naruto szétrugja Pein hátsóját" móka elmaradt. Épp ellenkezőleg, éppen szippantyák ki a rókuci csakráját.
Pár rész erejéig egy kis fordulat végre.
A végeredmény gondolom ,ettől függetlenül, Naruto győzelmével ér véget.
Pár rész erejéig egy kis fordulat végre.
A végeredmény gondolom ,ettől függetlenül, Naruto győzelmével ér véget.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-06 11:23:36
Ha olvastad,tudod,hogyan értettem.Ugyna az él,de nem ugyanolyan x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ez nem igaz! nem mindig a jó győz,sem mangában,sem könyvben.lásd: anime: school days: könyv darren shan.bár ott olyan kicsavarodott a vége,mivel a vámpírok és a vérszipolyok egyesülnek,a főhős meg is hal,de mégsem...el kell olvasni,hogy valaki értse,hogy mit beszélek
hehe de a főhős mégis él és ez a lényeg. Lehet hogy nem nyert, de élXD
Ez nem igaz! nem mindig a jó győz,sem mangában,sem könyvben.lásd: anime: school days: könyv darren shan.bár ott olyan kicsavarodott a vége,mivel a vámpírok és a vérszipolyok egyesülnek,a főhős meg is hal,de mégsem...el kell olvasni,hogy valaki értse,hogy mit beszélek
beküldve: 2009-02-03 14:08:45
(#1528) beküldve: 2009-02-03 14:06:01
(#1527) amúgy Kakashi-sensei haláláról annyit, hogy nem hiszem hogy meghal. És még annyi, hogy szerintem nagyon is lehetséges hogy Naruto fog nyerni Pein ellen...
nem akaok okoskodni...
Deee amint tudjuk ez egy manga...és a mangának van egy olyan tulajdonsága, hogy "mindig" a jó győz de mielőtt bárki is mondana bármitXD Asuma, Itachi, Dei, Kakuzu és Hidan ja meg a többi csaka zért halt meg mert néha el kell patkolni vkinek hogy érdekes legyen a történetXDnem?
Hát..ezt aztán jól megmondtam...értelmes beszéd 4everXD
beküldve: 2009-02-02 09:03:35
(#1526) Sasuke halála Narutoval is kicseszés lenne. Pont emiatt a barátság, meg küzdés valakiért feeling miatt. Ha Sasuket meg kell ölnie, akkor kudarcot vallana ebben.
Én igyekszem kitartani mellette, remélem sikerül, mostanában elég fura dolgai vannak. Dehát ez meg a Naruto vs. Sasuke fight előkészítéséhez kellhet. Elvégre Narutonak, mint a főhősnek meg kell szerezni a győzelmet és a revansot. Remélem, hogy helyrerakja az eszét és visszamegy a faluba végül.
Már azért sem örülnék, ha meghalna, mert
Deit én is sajnálom. (Bár ez várható volt, amilyen izgáza kari, hogy egyszer lecsapja vki ) Az egyik kedvenc AKsom volt, főleg amíg Itachiról nem derültek ki dolgok talán A kedvenc. Még a Hidan Kakuzu párost sajnálom, mert ők jelentős poén forrás voltak a sztoriban, kicsit még maradhattak volna.
Én igyekszem kitartani mellette, remélem sikerül, mostanában elég fura dolgai vannak. Dehát ez meg a Naruto vs. Sasuke fight előkészítéséhez kellhet. Elvégre Narutonak, mint a főhősnek meg kell szerezni a győzelmet és a revansot. Remélem, hogy helyrerakja az eszét és visszamegy a faluba végül.
Már azért sem örülnék, ha meghalna, mert
ha Kakashit is kinyírták most (remélem NEM) akkor a mangaka Sasuke halálával mind3 kedvencemet kivenné... Ami azért annyira nem vicces T_T mert én ugyan bírom Narutot is és még rengetek más karit, de nem tudom. Nekem kellenek ezek a karik is a sztoriba :) Na ez érdekes megfogalmazás lett végül...
Deit én is sajnálom. (Bár ez várható volt, amilyen izgáza kari, hogy egyszer lecsapja vki ) Az egyik kedvenc AKsom volt, főleg amíg Itachiról nem derültek ki dolgok talán A kedvenc. Még a Hidan Kakuzu párost sajnálom, mert ők jelentős poén forrás voltak a sztoriban, kicsit még maradhattak volna.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2009-02-02 09:05:24