Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2009-01-24 09:36:27
(#1480) Ismét nagyon jó fejezet volt
És persze pont a legizgibb résznél lett vége >.<
Szerintem jön a Kyuubi..
És persze pont a legizgibb résznél lett vége >.<
Szerintem jön a Kyuubi..
MIANEVED?!
beküldve: 2009-01-23 23:39:04
(#1479) Jó volt az új fejezet! ^^ (Ellentétben az animevel... )
Bár én azt hittem, Naruto végig nyomja majd sage módban, de sebaj. A Kyuubi vs. Pain nekem is eszembejutott, de ennek a szerencsétlen falunak már csak a Kilencfarkú hiányzik még oda. Ha Naruto átmegy "nem tudom irányítani az erőm" módba -
mert erre volt már példa, bár azóta jobban figyel, de ha nagyon kell neki az erő...kitudja? - ,
na szóval akkor lehet Konoha végképp eltűnik a térképről... Á, de biztos(?) nem lesz ilyen...^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2009-01-23 23:39:46
beküldve: 2009-01-23 20:14:15
(#1478) A mostani fejezetben nem sok érdekes dolog történt, húzzák az egészet. ;)
Kivétel a rasen shuriken. Viszont most, hogy vége a sage mode-nak, kíváncsi leszek, hogy mi lesz. Esetleg látni fogunk még egy jó kis Kyuubi vs Pain harcot?
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-23 20:06:09
(#1477) juhúj,mostmár nagyon kiváncsi vagyok,mi lesz ennek a pein Vs. naruto történetnek a vége
a mostai felyezetben azt nem értettem h naruto tulképp mikor fejlesztette ki a rasen surikkent eldobhatóra
ja de egyszer a varangyhegyes részek között valamelyikben elment egyedül gyakorolni...télleg..biztos akk
ja de egyszer a varangyhegyes részek között valamelyikben elment egyedül gyakorolni...télleg..biztos akk
:D
azt benéztem. orvosi maszk van rajta.gomen mindenkitől,aki beleélte magát *elássa magát 15-én 13 méter mélyre *
Csodálkoztam is... Azt hittem rosszul emlékszem, és egy ilyen "történelmi pillanat" elkerülte a figyelmem. De akkor okés.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-17 14:06:51
beküldve: 2009-01-17 13:42:13
(#1474) 2:02-nél
szerk: azt benéztem. orvosi maszk van rajta.gomen mindenkitől,aki beleélte magát *elássa magát 15-én 13 méter mélyre *
szerk: azt benéztem. orvosi maszk van rajta.gomen mindenkitől,aki beleélte magát *elássa magát 15-én 13 méter mélyre *
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-01-17 13:43:25
EMBEREK!!! megtaláltam Kakashi IGAZI arcát!!!Ez nem fikció.Menjetek fel naruto-kun-ra és töltsétek le a Gauken den specialt! Lesz egy jelenet,ahol mindenki együtt áll és kakashi maszk nélkül vakargatja az állát!!!!!
wáw komoly?
na,meek,meglesem
ez a fejezet annyira coool volt most.legalább is nekem.
egyik kezemmel kattintgattam a kövi oldalra,a másikkal konkrétan az államat kellett tartani szentem most kishi úgy gondolta,kárpótolja az olvasókat az eddigi időhúzásért,és mostmár aztán fight! naruto télleg nagyon ultra szuper meg erős lett.pein is enyhén meglepődött rajta engem az teljesen lefagyasztott,mikk azt a rinocérosz szerű izét elhajította de sooo coool.kakashit viszont sajnálom...meg lehet,hogy tsunade-nagyin is meg fog halni jájj...nemtom...de már nagyon kíváncsi vagyok arra az új technikára
:D
beküldve: 2009-01-17 08:39:57
(#1471) EMBEREK!!! megtaláltam Kakashi IGAZI arcát!!!Ez nem fikció.Menjetek fel naruto-kun-ra és töltsétek le a Gauken den specialt! Lesz egy jelenet,ahol mindenki együtt áll és kakashi maszk nélkül vakargatja az állát!!!!!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-17 08:27:00
(#1470) Na, ebben a fejezetben csalódtam. Alig van szöveg. Meg nem tetszet de látom (látjuk?) hogy Naruto erösebb lett.
Meg a új manga fejezet kivül:
Naruto Manga Jump Heroes Különkiadás
Ott volt Kakashi és még Jiara is engem ez üttöt:"És az áru?"-Kakashi sensei XD
beküldve: 2009-01-16 21:33:04
(#1469) Na ez már tulzás
Te jó ég, Naruto olyan erős hogy pein is csak pislog. Eccerűen hihetetlen.És cs. most kezd beindulni.
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2009-01-16 16:47:28
(#1468) Felismerünk így is, úgy is, nyugi. Csak azt mondtam, hogy hagyjuk ezt a "meddig menjen a Naruto'' témát, mert elbeszélünk egymás mellett.
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-16 16:42:15
(#1466)