Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
nahmost ezen a konohamaru-ragenganozik-azta dolgon kissé meglepődtem :S
Ezen én is, de alapvetően tetszett ez a fejezet.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-12-12 19:04:18
(#1419) nahmost ezen a konohamaru-ragenganozik-azta dolgon kissé meglepődtem :S
:D
beküldve: 2008-12-06 12:54:46
(#1418) No lássuk az új részt;
Értelmetlen hozzászólás vége. ^^
Kakashi; sokan megköveznek majd, de szvsz nem lenne baj, ha eltávozna az élők sorából, de...egy kicsit epikusabb véget várnék el a copy ninjától, amolyan Perverted Hermit szerűt.
Csalódás lenne, ha apuval beszélgetünk egy jót a halál mezsgyéjén, hogy tűz szelleme, akarata meg banzáj, majd csiga barátunk visszahoz az életbe.
Ha pedig ennyi volt, hát...lehet a média kiégette belőlem a helyes hozzáállást és szenzációvágyat tett a helyére, de ez eddig gyenge.
Ilyenkor, mikor jól leblamálom a történetet, jön a csavar. (%
A Tsunade-Pain összecsapás viszont érdekesnek ígérkezik. Tessék feltölteni sok-sok fluffal, visszaemlékezős párbeszéddel és új ütöm-vágom stílusokkal.
BTW, Naruto koma visszatérhetne már és Konohamaruval mehetne a sexy jutsu. Attól biztos kifeküdnének a támadók. (%
Csalódás lenne, ha apuval beszélgetünk egy jót a halál mezsgyéjén, hogy tűz szelleme, akarata meg banzáj, majd csiga barátunk visszahoz az életbe.
Ha pedig ennyi volt, hát...lehet a média kiégette belőlem a helyes hozzáállást és szenzációvágyat tett a helyére, de ez eddig gyenge.
Ilyenkor, mikor jól leblamálom a történetet, jön a csavar. (%
A Tsunade-Pain összecsapás viszont érdekesnek ígérkezik. Tessék feltölteni sok-sok fluffal, visszaemlékezős párbeszéddel és új ütöm-vágom stílusokkal.
BTW, Naruto koma visszatérhetne már és Konohamaruval mehetne a sexy jutsu. Attól biztos kifeküdnének a támadók. (%
Értelmetlen hozzászólás vége. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-12-06 03:01:44
(#1417) Juhééééééé
Tsunade Sama VS Pein
Szupeeer Someday the Dream will End
Szerk: martin 2008-12-06 03:02:03
beküldve: 2008-12-06 00:24:21
(#1416) Ez nem igaz, azt mondta hogy Couji-papa életben van, de Kakashinál lesütötte a szemét
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Fogadjunk, hogy a történetet karácsonyig huzza, Aztán jöhet a melepi!
jah
remélem h a +lepi az lesz h Kakashi életbenmarad, ez 1 szép karácsonyi ajándék lenne Kishitől
Tsunade aztmondta Chouinak h van még reményük (többesszámban) az életbenmaradásra ha időban érkezik a segítség.
remélem h a +lepi az lesz h Kakashi életbenmarad, ez 1 szép karácsonyi ajándék lenne Kishitől
Tsunade aztmondta Chouinak h van még reményük (többesszámban) az életbenmaradásra ha időban érkezik a segítség.
beküldve: 2008-12-05 22:46:47
(#1414) Fogadjunk, hogy a történetet karácsonyig huzza, Aztán jöhet a melepi!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-12-05 22:42:22
(#1413) hhéhé!!!!Emberek elég a spoiler bobmáért!Ezért strigula jár!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-05 21:34:27
(#1412) Számítottam erre,hogy Tsunade és Pein találkozni fog,Remélem Tsunade jól összeveri Peint,de ha nem is veri össze nagyon 1-2 új jutsut szívesen megnéznék tőle.Ha pedig már Kakashinál tartunk Kishi sensei beígért Sakuráról is valamit,lehet pont itt az ideje,hogy elkezdje.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
beküldve: 2008-12-05 21:33:44
(#1411) ezt tedd spoilerbe,ha kérhetem...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-05 21:20:27
(#1410) jaj remélem nem hal meg én nagyon csípem
HAJRÁ KAKASHI
HAJRÁ KAKASHI
bár nem értem teljesen,h miért de oké
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2008-12-05 21:39:46
Kakasit tekintve nekem rohadt gyanús az a rész, mikor Tsunade csiga-bigája rámászik kedvenc perverz sensei-ünk fejére, és erre Tsunade úgy kiakad, hogy szétveri a "berendezést"
És most még egy hét körömrágás következik!
Neeeeeeeeeeeeeee! Nem halhat meg! Nem akarom! Kakashi az egyik legnagyobb arc ebben a történetben! Legalábbis volt, amíg szerepelt. Mert mostanában nem túl gyakran. Erre csak így kinyírnák? Nem igazság!
Amúgy sztem nem egy hét körömrágás jön. Ha Kishin múlik min. egy hónap! Úgy szokta, nem? Kakashi is mióta haldoklik már?
Narutonak meg hajrá! Már jó lenne, ha visszajönne.
Amúgy sztem nem egy hét körömrágás jön. Ha Kishin múlik min. egy hónap! Úgy szokta, nem? Kakashi is mióta haldoklik már?
Hát igen már 5 hete szal még foja sztem új évre dobja ki azt a részt
×.musz.musz.×
Kakasit tekintve nekem rohadt gyanús az a rész, mikor Tsunade csiga-bigája rámászik kedvenc perverz sensei-ünk fejére, és erre Tsunade úgy kiakad, hogy szétveri a "berendezést"
Neeeeeeeeeeeeeee! Nem halhat meg! Nem akarom! Kakashi az egyik legnagyobb arc ebben a történetben! Legalábbis volt, amíg szerepelt. Mert mostanában nem túl gyakran. Erre csak így kinyírnák? Nem igazság!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-12-05 20:32:15
beküldve: 2008-12-05 20:22:32
(#1407) Megvanvaaaan!!!!!! A klón tudás,elratározódik. 1 klón,az elballag és seninlődik,megszínűnik és akk naruto is senin lesz(vagy fordítva)
beküldve: 2008-12-05 20:18:55
(#1406) na ezmost jó fejezet volt ^__________________^
hátigen,elég sok kakashi-sajnos-meghalt-tsunade-k iakadt ra utaló jel jel van benne...naruto viszont valamire rájött! szentem arra hogy majd csinál egy klónt és akk valahogy bómegosztott figyelemmel csinál valami tutit xD
:D