Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Inkább nem ismétlem magam... Úgy érzem, hogy elbeszélünk egy kicsit egymás mellett.
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-16 16:37:46
(#1464) Nem vicc!Ha befejezik egyszer--komolyan nem tom micsinálok magammal,...minden héten anime és a manga is jön(de valamikor nem )szal---nekem az életembe tartozik mondhatjuk fanatikus vagyok ezilletően!
Belehalok ha egyszer vége lesz!
Belehalok ha egyszer vége lesz!
Bezzeg a Pokémon ma is megy--új részekkel...
Hidd el nekem, hogy jobb, ha addig fejezik be, amíg még értelmes befejezést tudnak neki adni. Ha széthúzzák, akkor a végén már semmi köze nem lesz ahhoz a Narutóhoz, ami valahol elkezdődött...
Az elején úgy indul az egész, hogy
1) Naruto Hokage szeretne lenni (értsd.: ő akar lenni a legjobb a faluban) - na, az hogy legjobb lett-e a faluban végre, mostanság derül ki... Meglátjuk, hogy mi lesz a következő fejezetekben.
2) Sasuke meg akarja ölni Itachit és fel akarja éleszteni a klánját. Itachi pipa, klán még nem - de már nem is úgy néz ki, hogy ezt akarja. (Azt, hogy vajon egészen pontosan mit akar, nem tudom, eléggé megváltozott....)
Ehhez képest, ha bejön még egy új főellenség, és az ellen harcolnak, etc. - akkor a Naruto már nem a Naruto lesz. Én személy szerint nem szeretném, ha csak azért folytatnák, mert pénz van benne. Inkább egy értelmes befejezést szeretnék, ami emlékezetes lenne.
Asx: én sem szeretném, ha Naruto meghalna, de elképzelhetőnek tartom. Sasuke vagy Naruto. Vagy-vagy. Nagyon drámaivá tenné a történet befejezését. De nem hinném, hogy Kishi bevállalna egy ilyet...
Az elején úgy indul az egész, hogy
1) Naruto Hokage szeretne lenni (értsd.: ő akar lenni a legjobb a faluban) - na, az hogy legjobb lett-e a faluban végre, mostanság derül ki... Meglátjuk, hogy mi lesz a következő fejezetekben.
2) Sasuke meg akarja ölni Itachit és fel akarja éleszteni a klánját. Itachi pipa, klán még nem - de már nem is úgy néz ki, hogy ezt akarja. (Azt, hogy vajon egészen pontosan mit akar, nem tudom, eléggé megváltozott....)
Ehhez képest, ha bejön még egy új főellenség, és az ellen harcolnak, etc. - akkor a Naruto már nem a Naruto lesz. Én személy szerint nem szeretném, ha csak azért folytatnák, mert pénz van benne. Inkább egy értelmes befejezést szeretnék, ami emlékezetes lenne.
Asx: én sem szeretném, ha Naruto meghalna, de elképzelhetőnek tartom. Sasuke vagy Naruto. Vagy-vagy. Nagyon drámaivá tenné a történet befejezését. De nem hinném, hogy Kishi bevállalna egy ilyet...
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-16 16:37:58
Sok ponton egyetértek a gondolatmenettel, de néhol kicsit másképp látom. ^^
szerk.: amúgy igaz, kár, hogy egyszer vége lesz... de minden jónak vége szakad egyszer.
Itachi, adott volt, hogy meghal. Attól függetlenül, hogy tényleg nagy szerepe volt a sztoriban.
Én Sasuket is bírtam az elejétől kezdve, de leginkább akkor szerettem meg amikor kicsi volt. ^_^ Tök normális és aranyos kari volt. Illetve minap belelapoztam az 1. kötetbe, és pont azt a részt olvastam, ahol leoktatta Sakurát a magányról. Szal voltak azért neki is jó bemozdulásai.
De mostanában nekem se jött be minden megmozdulása, de hát valszeg ennek is oka van, pl Narutot tekintve nem is kicsi.
Sasuke halála elképzelhető, de Naruto-é... hát az már tényleg kegyelem-döfés (?) lenne a sztorinak, ha a végén meghalna. Ezt nehéz elképzelni, hacsak Kishi nem teljesen elborult és annyira nagyon egyedi dolgot akar egy xxx részes shounen-fight mangából kihozni... hogy a végén kinyírja a főhőst. Nem, Narutonak hokagenek kell lenni és Konohát vigyázni...
Én Sasuket is bírtam az elejétől kezdve, de leginkább akkor szerettem meg amikor kicsi volt. ^_^ Tök normális és aranyos kari volt. Illetve minap belelapoztam az 1. kötetbe, és pont azt a részt olvastam, ahol leoktatta Sakurát a magányról. Szal voltak azért neki is jó bemozdulásai.
De mostanában nekem se jött be minden megmozdulása, de hát valszeg ennek is oka van, pl Narutot tekintve nem is kicsi.
Sasuke halála elképzelhető, de Naruto-é... hát az már tényleg kegyelem-döfés (?) lenne a sztorinak, ha a végén meghalna. Ezt nehéz elképzelni, hacsak Kishi nem teljesen elborult és annyira nagyon egyedi dolgot akar egy xxx részes shounen-fight mangából kihozni... hogy a végén kinyírja a főhőst. Nem, Narutonak hokagenek kell lenni és Konohát vigyázni...
szerk.: amúgy igaz, kár, hogy egyszer vége lesz... de minden jónak vége szakad egyszer.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2009-01-16 16:36:41
Nehéz egy kedvenc sorozatot "elveszíteni"... Többé nem jön új fejezet, stb. Ennek ellenére azt mondom, hogy jobb, ha inkább végetér, mert legalább nem húzzák szét, és úgy fejezik be, hogy nagyon jó kis manga volt.
Én a karakterek esetleges halála miatt írtam, hogy sírni fogok. Mert azzal egyetértek, hogy nem kellene már nagyon húzni.
beküldve: 2009-01-16 16:29:29
(#1459) Hohooo...Ne mondj ieneket hogy befejezik mert szörnyet halok!Ezért az animéért érdmes legalább élni basszus...ohh---hátra van még a fél akatsuki csapat...Sasuke meg a többi szerencsecsomag...szal legalább 4-5 évig lesz még a manga!Fogják ezt még nagyon megcsavarni!
Tudna nekem valaki válaszolni a Dumcsizzunkban feltett kérdésemre?
Hát igen, én is abban reménykedem, hogy újra megszeretem Sasukét. Akárhogyis, nálam mindig is Naruto volt a kedvenc, és az is marad, bármi is lesz. :)
Bármi lesz a manga vége, nagyon fogok sírni. Nehéz egy kedvenc sorozatot "elveszíteni"... Többé nem jön új fejezet, stb. Ennek ellenére azt mondom, hogy jobb, ha inkább végetér, mert legalább nem húzzák szét, és úgy fejezik be, hogy nagyon jó kis manga volt.
Bármi lesz a manga vége, nagyon fogok sírni. Nehéz egy kedvenc sorozatot "elveszíteni"... Többé nem jön új fejezet, stb. Ennek ellenére azt mondom, hogy jobb, ha inkább végetér, mert legalább nem húzzák szét, és úgy fejezik be, hogy nagyon jó kis manga volt.
9/28 NEVER FORGET
Én is valamelyikük halálában látom igazán a sztori végét... Bármelyikük is lesz az... Nagyon fogok sírni basszus... Amúgy Sasuke tavalyi szereplései után én is vesztettem kicsit az iránta érzett szimpátiámból - de remélem, hogy sikerül visszaszereznie...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-16 16:22:56
beküldve: 2009-01-16 16:15:16
(#1456) Egyébként érdekes, hogy nekem már az anime legelső részétől Naruto volt a kedvencem. (Azért az animét mondom, mert azt láttam először) Sose értettem igazán a nagy Sasuke mániát... Én igazából akkor kezdtem megszeretni, amikor kezdtem megérteni a barátságuk mélységét Narutóval. Tavaly azonban sokat süllyedt a szememben, mert elég sok olyan dolgot csinált, amivel nem értettem egyet.
A szereplők haláláról
A szereplők haláláról
Tény, hogy Sasuke nem halt meg, de valahogy úgy érzem, hogy a kettő nem ugyanaz. Egyrészt a manga már a vége felé jár (értsd: 2 évnél nem adok neki többet... Illetve lehet, hogy tovább húzzák, de a történetét nézve nem kellene jóval hosszabb legyen.), másrész Kishi-sensei Itachit is megölte, holott ő a sztori egyik fő mozgatórugója volt. Sasuke már a sorozat elején azzal kezdi, hogy két célja van... etc. Sasuke nem is hallhatott volna meg, mert akkor nem lenne történet. Viszont elképzelhetőnek tartom, hogy a sorozat végén vagy ő, vagy Naruto meghal majd.
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-16 16:16:01
Jaja, ez még az elején a "módszeres-karakter-írtá s" előtt volt. Lehet, hogy most
Teljesen igaz, h rossz, amikor a kedvenc karit kiveszik (ráadásul ez lenne a második alkalom ), szóval a végsőkig reménykedem. ^_^
Kakashi lesz az áldozat, elvégre egyszer innen (AK), egyszer onnan (Konoha) ritkítjuk a szereplőket alapon, hogy meglegyen az egyensúly...
Teljesen igaz, h rossz, amikor a kedvenc karit kiveszik (ráadásul ez lenne a második alkalom ), szóval a végsőkig reménykedem. ^_^
Szerk: asx 2009-01-16 16:16:18
Tééényleg! Mondjuk az várható lépés volt; annyira az elején volt még a történetnek, hogy csoda lett volna, ha kinyírja a karakter-toplisták élén álló, fangirl-kedvenc szereplőt. Meg amúgy is: akkor most egy csomó szál nem is lenne a cselekményben.
Egy érv Kakashi halála mellett; bebizonyítaná, hogy Kishi-sama sztorija még mindig az Ő fantáziáján alapszik. Nem hagyja befolyásolni magát, a gondolatait a rajongók által. Bááár... Lehet, hogy épp csak megijeszteni akar minket, és megmenti Kakashit, mert szereti a karakterét, és még van dolga vele..? Áhhh... mindegy, nekem ez egyelőre nagyon két pólusú.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-16 16:13:33
beküldve: 2009-01-16 16:02:47
(#1453) Hmm... ez igaz, de ellenpéldának: anno a legelején Sasuket visszahozta, pedig akkor is úgy volt, hogy meghalt, nem?
Szerk: asx 2009-01-16 16:03:53
Hai-hai, Naruto valóban felrúghatná már Pain-t, de úgy, hogy kiessenek a piercingjei az állatnak... Hjajj már alig várom, hogy elolvassam...
Iiigen igen, csak októberben... Ha minden jól megy - már említettem egy másik topicban is -, akkor megyek ki a barátnőmmel Tokyo-ba. Remélem lesz valami nagy Naruto-s buli, mert arra el kell mennem.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-16 16:02:34
Megértem, hogy nehéz egy kedvenc szereplő halála, de Kishi-sensei nem arról híres, hogy "visszahozza az embereket" Nem úgy, mint pl. Oda-sensei... De ez egy más kérdés. Ha belegondolunk, Itachi is, Jiraiya is meghalt, és ''kész". Hiába volt nagy rajongói bázisuk, nem hozta őket sem vissza. (Őket persze csak kiemeltem, persze nem csak ők haltak meg...) Tényleg, ahogy most belegondolok, elég sokan meghaltak már a Narutóban...
Mellesleg csak októberben lesz 10 éves a Naruto.
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-16 16:00:03