Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-12-05 13:13:35
(#1405) óóóóó szögény kakashi Kinyiffant szegényt Adjál neki Tsunade!!!!Am szentem ez lesz: kakashi meghalt,naruto csinál magából még 1-et és vhogy úgy sikerül az egyesülés,és mikor tsunade éppen kinyiffanna,naruto egy rasengannal közbelép.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Kezdenek újra izgalmassá válni az események!
Ebből valszeg egy Tsunade vs. Pain lesz. Jó lenne, ha Hokage-sama adna a fejének rendesen. :)))
Kakashiiiii!!!! Kakashit akarunk! Éljen már! Ha Chouji apukája él, akkor Kakashi is éljen! Felőlem húzhatja az agyunkat Kishimoto még egy darabig, de akkor NE feleslegesen!!!!
Kakashiiiii!!!! Kakashit akarunk! Éljen már! Ha Chouji apukája él, akkor Kakashi is éljen! Felőlem húzhatja az agyunkat Kishimoto még egy darabig, de akkor NE feleslegesen!!!!
Kakasit tekintve nekem rohadt gyanús az a rész, mikor Tsunade csiga-bigája rámászik kedvenc perverz sensei-ünk fejére, és erre Tsunade úgy kiakad, hogy szétveri a "berendezést"
És most még egy hét körömrágás következik!
És most még egy hét körömrágás következik!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-05 11:17:31
(#1403) Kezdenek újra izgalmassá válni az események!
Ebből valszeg egy Tsunade vs. Pain lesz. Jó lenne, ha Hokage-sama adna a fejének rendesen. :)))
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-12-05 11:19:14
beküldve: 2008-11-30 21:11:10
(#1402) Tudod, ez az a tűz akarata+ elszántság= yondaime+! szint izé...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-30 21:02:07
(#1401) Konohamaru milyen jutsut ismer sexy no jutsu kivül?Mert, egy Akatsuki ellen nincs sok esélye.
beküldve: 2008-11-30 20:05:44
(#1400) akk gomen^_^
Köszönjük a spoilereket.
Figy,ez szabályos volt,szépen spoilerbe rakva,aki nem akarja tudni hogy mi fog történni,az nem kattint rá.ennyi
Először nem abban volt.
Köszönjük a spoilereket.
Figy,ez szabályos volt,szépen spoilerbe rakva,aki nem akarja tudni hogy mi fog történni,az nem kattint rá.ennyi
Ha Kishi kimeri nyírni Kakashit akkor az egyik barátnömmel alapítunk egy szektát
(célunk az lenne hogy elmegyünk Japánba és széjjel verjük Kishi fejét )
Komolyra fordítva a szót: NEM ÖLHETI MEG KAKASHIT!!!
(Föleg hogy már eddig is egy csomó jó arcot nyírt ki )
beállhatok akk a szektába monyuk én Asuma után már kiakadtam aztán megölte Cho-t (Chouji apját) hát hadd ne monnyam meg Deiadrat
Meg hát
Itachiról meg Jirayaról már ne is beszéljünk...
Szóval ja beléphetsz nyugodtan ha megtörténik a lehetetlen.
... (De reméljük nem lesz rá szükség )
Az élet egy hülye játék aminek csak én nem tudom a szabályait...
Ha Kishi kimeri nyírni Kakashit akkor az egyik barátnömmel alapítunk egy szektát
beállhatok akk a szektába monyuk én Asuma után már kiakadtam aztán megölte Cho-t (Chouji apját) hát hadd ne monnyam meg Deiadrat
×.musz.musz.×
Szerk: Nolee 2008-11-30 19:26:46
beküldve: 2008-11-30 19:01:54
(#1394) Ha Kishi kimeri nyírni Kakashit akkor az egyik barátnömmel alapítunk egy szektát
Az élet egy hülye játék aminek csak én nem tudom a szabályait...
Szerk: Hjúg 2008-11-30 19:06:51
Detto. Na meg, az jutott még eszembe, hogy volt ugye az a bizonyos interjú a mangakával, amikor is
mondta, hogy Kakashival vmi történni fog...És amikor megkérdezték, hogy milyen színnel jellemezné, kéket vagy sötét kéket mondott...Azért ez mégsem a halálra utal sztem.
De lehet, hogy itt reménykedünk meg minden, aztán ... Remélem, a következő utáni fejezetben már megtudjuk. Luxus lenne ugyanis Kishit ismerve azt kérni, hogy már a héten derüljön ki!
De lehet, hogy itt reménykedünk meg minden, aztán ... Remélem, a következő utáni fejezetben már megtudjuk. Luxus lenne ugyanis Kishit ismerve azt kérni, hogy már a héten derüljön ki!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-11-24 00:46:17
(#1392) Én szerintem Kakashi nem hal meg! (remélem nem tévedek) Mi értelme lenne h Kishi belerak 1 túlvilági beszélgetést a mangába? Még 1 szereplőről se mutatott ilyet h az elhunyt hozzátartozókkal társalog (pedig van 1 pár halott benne).
Kishinek nyílván valami "nagy" célja van ezzel a Kakashi+apuci társalgással.
Szerintem Kakashi vissza fog térni valahogyan ebből az állapotból, mert mi értelme lenne megmutatni h 1 halott mit csinál a halála után?
Kishinek nyílván valami "nagy" célja van ezzel a Kakashi+apuci társalgással.
Szerintem Kakashi vissza fog térni valahogyan ebből az állapotból, mert mi értelme lenne megmutatni h 1 halott mit csinál a halála után?
beküldve: 2008-11-21 17:34:43
(#1391) háteza fejezet valami kiakasztó volt
szentem kishi-sensei azért rajzolja ilyen össze-visszán a mangát,hogy bármit kihozhasson belőle,ha meggondolna valamit xD
:D