Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2009-01-16 15:49:46
(#1450) Végre Naruto! Remélem, az ilyen kéthetes kihagyásokat most elfelejtik egy időre.
Jó ez a fejezet!
Ez a záróvizsgás felvetés érdekes. ^_^ Nem tom', hogy gondolta a sensei, de Naruto tuti egyidős a többiekkel.
És mekkora már, hogy amikor kijön az új fejezet, akkor félig összeomlik az oldal, legalábbis ahol olvasom. Kisebb roham a rajongóktól...
Jó ez a fejezet!
Rúgja jól szét Paint, aztán jöhetnek a többiek.
Nekem is pont ez jutott eszembe Kakashival kapcsolatban, hogy talán... TALÁN csak nem érzik a csakráját, de életben van. Én örülnék neki, ha így lenne. A lakótársammal szoktuk dumálni, hogy vannak karik ebben a történetben, akik miatt olvassa az ember. Kakashi ilyen, mégha keveset is szerepel mostanság. (Nem beszélve arról, hogy a múltkor a kezembe került egy nagyon jó character-book Narutoból, ami elég friss, és ott (ha jól értelmeztem az anyagot) Naruto még mindig "csak" a 2. legmenőbb arc a szavazás szerint... hát lehet emiatt kell kiírni szegény Kakashit De ez kicseszés lenne mindenkivel a mangaka részéről, saját magával és a rajongókkal is. Sztem. Mindenesetre én még mindig reménykedem, hogy él.
Kíváncsi vagyok hány fejezetes meccs van előttünk, illetve mit fog Naruto most bevetni.
Nekem is pont ez jutott eszembe Kakashival kapcsolatban, hogy talán... TALÁN csak nem érzik a csakráját, de életben van. Én örülnék neki, ha így lenne. A lakótársammal szoktuk dumálni, hogy vannak karik ebben a történetben, akik miatt olvassa az ember. Kakashi ilyen, mégha keveset is szerepel mostanság. (Nem beszélve arról, hogy a múltkor a kezembe került egy nagyon jó character-book Narutoból, ami elég friss, és ott (ha jól értelmeztem az anyagot) Naruto még mindig "csak" a 2. legmenőbb arc a szavazás szerint... hát lehet emiatt kell kiírni szegény Kakashit De ez kicseszés lenne mindenkivel a mangaka részéről, saját magával és a rajongókkal is. Sztem. Mindenesetre én még mindig reménykedem, hogy él.
Kíváncsi vagyok hány fejezetes meccs van előttünk, illetve mit fog Naruto most bevetni.
Ez a záróvizsgás felvetés érdekes. ^_^ Nem tom', hogy gondolta a sensei, de Naruto tuti egyidős a többiekkel.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2009-01-16 15:52:06
Szomorú leszek nagyon, ha Kakashi valóban halott, de egyetértek Veled abban, hogyha egyszer Naruto nem érezte a chakráját, akkor maradjon is úgy a dolog... De... Abban is van valami, hogy legyengült és azért nem... Nem? Bár nem tudom... Nem tudom, hogy a chakrát nem érezni az egyenlő-e a személy halálával... Elgondolkodtató.
Mindenesetre, a jelenlegi lehetőségek közül bárhogy is lesz, Kishi-sama remekül indítja a Naruto10 évet... Olyan hihetetlen, nem? 10 éve indult el...
Mindenesetre, a jelenlegi lehetőségek közül bárhogy is lesz, Kishi-sama remekül indítja a Naruto10 évet... Olyan hihetetlen, nem? 10 éve indult el...
beküldve: 2009-01-16 14:38:29
(#1448) Ch. 431
Kíváncsi vagyok rá, hogy mi lesz ebből. Az lenne a legjobb, ha Naruto tényleg legyőzné Paint, és nem úgy kerülnénk ki ebből az arc-ból, hogy ''Pain megmenekült, Naruto megsebesült, Kakashi meg halott'' Merthogy most már egészen biztos, hogy Kakashi meghalt. Ha mégis visszahozzák valahogy (pl. á, nem is halt meg, csak nagyon legyengült, ezért nem érezte Naruto a chakráját...) akkor nagyon mérges leszek. Ne értsetek félre, Kakashi nagyon jó karakter, szeretem. De ha egyszer az alkotó már elkezdett valamit, akkor azt NE vonja vissza. Hiteltelennek fog tűnni, ha megteszi. Annak örülnék a legjobban, ha Naruto legyőzné Paint, mert ha ez nem történik meg, akkor csak még jobban elhúzódik a sztori.
9/28 NEVER FORGET
Más. Ugye úgy kezdődik a manga, hogy Iruka lecseszerinti Narutot, mert már kétszer megbukott a záróvizsgán (ami szerintem évente egyszer van). Akkor mégis, hogy lehet, hogy egyidős Naruto Szaszukéval és Szakurával? Van ebben logika? Mert ez alapján idősebbnek kéne lennie, vagy nem?
Nincs életkorhoz kötve, hogy mikor kezdheti el a tanulást.
Biztos korábban kezdte, mint a többiek.
Gondolj arra, hogy Kakashi milyen fiatalon érte el az egyes "szinteket".
Máshogy nem nagyon lehetnének egyidősek. :)
Egyébként tudja valaki, hogy mikor lesz új fejezet?
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Szerk: Viki 2009-01-13 22:21:15
beküldve: 2009-01-13 20:42:30
(#1446) de mi a helyzet Kakashival? remélem minden oké, szóval nem hallt meg vagy még nem is lehet tudni?? ez egy értelmes kérdés lett
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Más. Ugye úgy kezdődik a manga, hogy Iruka lecseszerinti Narutot, mert már kétszer megbukott a záróvizsgán (ami szerintem évente egyszer van). Akkor mégis, hogy lehet, hogy egyidős Naruto Szaszukéval és Szakurával? Van ebben logika? Mert ez alapján idősebbnek kéne lennie, vagy nem?
Ez már nekem is feltűnt (igaz, nem a záróvizsga miatt, de nem ez a lényeg). Tud valaki erre valamit érdemben mondani, vagy Sensei egész egyszerűen ezt nem gondolta át teljesen?
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-02 19:12:32
(#1444) Nya, egész eddig azon filóztam, hogyan is véleményezzem az új fejezetet.
Tehát....
Tehát....
Színes nyitóképek, lol! Csodaszép! (Bár Naruto köpenyének a színe.... miért Sensei?Miért magenta? ÁÁÁ )
Viszont fekete-fehérben már nagyon kúl kis összeállítás a ruci...
Tetszett, hogy Kishi egy-hét kocka erejéig megmutatta a "mellékszálakat", Tsunade meg végre újra az a tökös nő volt, mint amikor belépett a sorozatba, így már szeretem.
S lám, Naruto végre kicsit megkomolyodott. Vagy csak én hiszem azt?
No, mindegy. Alig várom a jövő hetet...
Három vizsga letudva....és új Naruto fejezet!
Időugrásra felkészülni.....
*pukk*
Franc, megint nem sikerült....
Viszont fekete-fehérben már nagyon kúl kis összeállítás a ruci...
Tetszett, hogy Kishi egy-hét kocka erejéig megmutatta a "mellékszálakat", Tsunade meg végre újra az a tökös nő volt, mint amikor belépett a sorozatba, így már szeretem.
S lám, Naruto végre kicsit megkomolyodott. Vagy csak én hiszem azt?
No, mindegy. Alig várom a jövő hetet...
Három vizsga letudva....és új Naruto fejezet!
Időugrásra felkészülni.....
*pukk*
Franc, megint nem sikerült....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-01-02 19:14:10
beküldve: 2009-01-02 18:40:12
(#1443) VÉÉÉGRE!!! remélem Naruto mostmár kizárólagos főszerepbe kerül
De azt is remélem, hogy a story kicsit bonyolultabb lesz annál, hogy jön a full-táp-eksönhíró-Naruto és végigdarálja a konohára támadó csúnya-gonosz terroristákat...
De azt is remélem, hogy a story kicsit bonyolultabb lesz annál, hogy jön a full-táp-eksönhíró-Naruto és végigdarálja a konohára támadó csúnya-gonosz terroristákat...
NARUTO FOREVER!!
beküldve: 2008-12-30 21:51:21
(#1442) Hát nekem nagyon úgy tűnik, hogy marad minden a régi mederben és egy Naruto Pein küzdelmet fogunk látni. Amire nagyon kíváncsi vagyok.
beküldve: 2008-12-30 21:17:39
(#1441) Fogadjunk, hogy most, amint kezd izgalams lenni, átváltanak egy másik történetszálra Általában így szokott lenni
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
LOL
baniaa3: hehe...ez jó meredek elképzelés!
Bár az egész AK nem számlál már olyan sok tagot,
baniaa3: hehe...ez jó meredek elképzelés!
Bár az egész AK nem számlál már olyan sok tagot,
ugyan Tobi/Madara anno egy nagyon ügyes mozdulattal pótolta a hiányt, de ha a Taka-t leszámoljuk, akkor annyira sokan már nincsenek is. Persze igaz, a minőség a fontos
Aztán legyen igazad, hogy együtt harcolnak majd (Sasukevel) és nem egymás ellen! Csak erre most kevés az esély, de ki tudja hogy alakulnak a szálak... ^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Vagy úgy hogy Naruto majdnem meghal és jön sasuke, és harcolnak együt de Sasuke megsebesűl és legyőzik végűl, és jönek majd az egész Akatsuki és egész Konoha odadja Narutonak a Chakrájukat és Sasuke meg a Sharingant és úgy győzi le
beküldve: 2008-12-30 20:33:05
(#1438) Sasuke hirtelen megjelenik, és féltékenységből megöli Peint, mert lerombolta Konohát, pedig azt ő akarta XD
Sztem Tsunade pihen egyet, feltöltődik megint erővel és újraépíti Konoha-t. Narutoból még azért nem biztos, hogy jó hokage lenne, 15 évesen. Azért nemcsak az erő számít, még egy ninjafaluban sem, bár ki tudja? Kishimoto valszeg már igen...
Sztem (remélem) Sasuke nem akarta komolyan Konohát lerombolni, csak azt a bizonyos 3 embert kinyírni.
Kár, pedig érdekelt volna az az elmélet
Mondjuk ha Sasuke kinyírná Madarát (ami érthető is lenne, végülis félig ő is benne volt a klán elleni akcióban... ) és megszerezné a szemeit, hiper-szuper-mega stb... erős lenne, mint ahogy Naruto is szépen erősödik és úgy csapnának össze a végén...
Sztem (remélem) Sasuke nem akarta komolyan Konohát lerombolni, csak azt a bizonyos 3 embert kinyírni.
Kár, pedig érdekelt volna az az elmélet
Mondjuk ha Sasuke kinyírná Madarát (ami érthető is lenne, végülis félig ő is benne volt a klán elleni akcióban... ) és megszerezné a szemeit, hiper-szuper-mega stb... erős lenne, mint ahogy Naruto is szépen erősödik és úgy csapnának össze a végén...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-12-30 20:29:51
beküldve: 2008-12-30 18:57:52
(#1436) Fú és mi van Tsunadéval? Elvesztette az erejét, így nem nagyon lehet hokage... vajon ki lesz helyette? Ez csak így eszembe jutott... azt hittem Peinnel nem Naruto végez majd, de ezek szerint...
Viszont Sasuke-kun már nem tudja lerombolni Konohát... cöcö már megtették helyette.
Különben meg remélem, hogy Sasuke nyírja ki Madarát... az utolsó fájról is vannak elméleteim, de még kicsit várok
Viszont Sasuke-kun már nem tudja lerombolni Konohát... cöcö már megtették helyette.
Különben meg remélem, hogy Sasuke nyírja ki Madarát... az utolsó fájról is vannak elméleteim, de még kicsit várok