Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-12-30 17:19:31
(#1435) aaanyira vároma kövi fejezetet omg nem bírom
rem kishi-sensei am nem fogja tovább húzni az idegszálakat és nem teszi meg a kövi fejezetet egy emlékezős-összehasonlító s-naruto-de-hasonlít-apucira-me g-jirayara-jújj mert akk nagyon ki leszek akadva... bár én kinézem belőle,h húzza még egy fejezet erelyéig a harcot ajjj..lehetne újévi ajándék h nem húzza X)
rem kishi-sensei am nem fogja tovább húzni az idegszálakat és nem teszi meg a kövi fejezetet egy emlékezős-összehasonlító s-naruto-de-hasonlít-apucira-me g-jirayara-jújj mert akk nagyon ki leszek akadva... bár én kinézem belőle,h húzza még egy fejezet erelyéig a harcot ajjj..lehetne újévi ajándék h nem húzza X)
:D
beküldve: 2008-12-29 22:28:03
(#1434) Elolvasva... azt hittem, hogy csak később lesz fenn, de kellemes meglepi volt ez most
Nagyon jó fejezet! Végre, végre kezd megint olyan igazán narutós lenni a manga
Nagyon jó fejezet! Végre, végre kezd megint olyan igazán narutós lenni a manga
És hajrá kedvenc "kis" rókánknak! Bár ha Paint elintézi már nem sok akadály lesz. ... bár a mangaka biztos kerít majd...
Sasukenél erősebb lesz vagy már az Naruto. Azért érdekes lenne látni mit fightolnak össze ketten. (Mármint technikailag, mert én jobban örülnék ha Sasukenek is megjönne az esze és nem lenne nagyobb balhé kettejük között, de ez kizárt... ) Madarát nem tudom hová tenni ilyen téren. Maximum még ott van az rengeteg, szörnyekből kivett energia, esetleg még ha Madara manipulál velük abból lehet gond. Vagy nem tudom, hogy most a Naruto vs. Pain hogy végződik. Mert ugye Painről azt mondták, hogy az igazi nincs ott... Nehogy már így ússza meg vagy valami. Mert akkor sose lesz vége. Szóval remélem, Naruto teljesen "eltakarítja" a színről a csávót.
Ez a teázós beszólás nekem is bejött
Sasukenél erősebb lesz vagy már az Naruto. Azért érdekes lenne látni mit fightolnak össze ketten. (Mármint technikailag, mert én jobban örülnék ha Sasukenek is megjönne az esze és nem lenne nagyobb balhé kettejük között, de ez kizárt... ) Madarát nem tudom hová tenni ilyen téren. Maximum még ott van az rengeteg, szörnyekből kivett energia, esetleg még ha Madara manipulál velük abból lehet gond. Vagy nem tudom, hogy most a Naruto vs. Pain hogy végződik. Mert ugye Painről azt mondták, hogy az igazi nincs ott... Nehogy már így ússza meg vagy valami. Mert akkor sose lesz vége. Szóval remélem, Naruto teljesen "eltakarítja" a színről a csávót.
Ez a teázós beszólás nekem is bejött
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-12-29 21:56:08
(#1433) Oké, elolvastam az angol translationt. Már csak egy jobb minőségű scanlation jönne már.
Egyre jobb a manga. És egyetértek, az a Naruto vs. Sasuke már nagyon hiányzik a sztoriból.
Azon lepődtem meg a leginkább, hogy a szöveg nem sokat tett hozzá ahhoz, amit a képekből már megértettem. De azért Naruto "Inkább menj teázni, vagy valami, baa-san" beszólásán jót nevettem.
Egyre jobb a manga. És egyetértek, az a Naruto vs. Sasuke már nagyon hiányzik a sztoriból.
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2008-12-29 21:50:21
(#1432) Ááá Naruto überjó, mint a régi szép DBZ-s időkben. Végre nem az a nyámnyila alak már.
Aztán remélem a Naruto vs Sasuke összecsapásra sem kell sokat várni majd
Aztán remélem a Naruto vs Sasuke összecsapásra sem kell sokat várni majd
Someday the Dream will End
beküldve: 2008-12-29 21:02:14
(#1431) Jujjde várom már a magyar, de legalább az angol verzsönt....
Naruto szépen ledarálta a démoni peint (mondjuk azon is csodálkoztam h 1általán az még felkelt)
és Kakashi remélem h él, mert a csigusz +óvta a robbanástól (mint sokan másokat), és ilyen vészhelyzetben mint ami most ott van nem foglalkozott volna 1 menthetetlen hullával csak h ne robbanjom szét... (jujj remélem h Kishi is így gondolja)
és Kakashi remélem h él, mert a csigusz +óvta a robbanástól (mint sokan másokat), és ilyen vészhelyzetben mint ami most ott van nem foglalkozott volna 1 menthetetlen hullával csak h ne robbanjom szét... (jujj remélem h Kishi is így gondolja)
beküldve: 2008-12-29 20:10:09
(#1430) "Elolvastam" a raw verziót...
Ugyan a neten már kb. csütörtök óta kering az a bizonyos Naruto vs. Pain panel, de most már legalább biztos, hogy nem fakeről van szó. Az első három oldal gyönyörű szép színes (Naruto!! <333), ráadásul a többi oldal kifejezetten érdekesnek tűnik (Vajon ki mit mondhat??). Naruto végre megmutatja, hogy mit is tud. ;) Összességében nagyon várom már a scanlationt!
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2008-12-29 18:44:00
(#1429) elolvastaaam! na jó,az túlzás,h "olvastam,de megnéztem a japán versiont ;) naruto naon cool azzal a köpenyszerűséggel,tisztára mint az apja x)
annyira nem elégítette ki az elvárásaimat ez a fejezet,de azért legalább azzal fejeződik be,h naruto kijelent(inkább ordít) valami keményet és a köviben mostmáraztán tuti lesz egy jó kis naruto vs pein harc már nagyon várom
Én is nagyon várom már, de sztem majd olyan csütörtök este, péntekre lesz... (A mostani kihagyás miatt pedig igazán kedveskedhetnének dupla fejezettel!
De azt hiszem, ez csak "álom" marad...
)^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-12-29 18:33:24
beküldve: 2008-12-29 12:19:04
(#1427) ááá..mikk jön már ki a kövi fejezet? megőrülök
a részletekben megnéztem azt a pár képet..és ajj! el akarom olvasniii!
Az új fejezet naon, naon. naon cool, Pain lerombolja fél konohát, s naruto végre visszatér!
Tény, hogy elég
durva (mármint ez elég durva fordulat volt úgy értem) események történtek, de nekem ez nem jött be, hogy fél(?) Konohát egyenlővé tette a földdel. Remélem, azért elég sok emberkét sikerült még időben kimenekíteni, de így is biztos rengetegen meghaltak. És szegény Shizune is akkor most? Kakashit már nem is kérdezem, hogy mi lehet vele, majd jövőre... (vagy lehetne mondjuk karácsonyi meglepi, hogy él , de erre ezek után egyre kisebb az esély.
Kis infót megint megtudtunk Painről. És jó lenne, ha Naruto most jönne és szétverné azt a piercinges képét!!! Most úgyis csomó csakrát elhasznált! Hajrá Narutooooo!
Kis infót megint megtudtunk Painről. És jó lenne, ha Naruto most jönne és szétverné azt a piercinges képét!!! Most úgyis csomó csakrát elhasznált! Hajrá Narutooooo!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-12-20 11:17:45
Az új fejezet naon, naon. naon cool, Pain lerombolja fél konohát, s naruto végre visszatér!
Egyezik a véleményünk.... Am szeresük Peinet
beküldve: 2008-12-19 23:12:11
(#1424) Az új fejezet naon, naon. naon cool, Pain lerombolja fél konohát, s naruto végre visszatér!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-12-16 17:44:46
(#1423) aszittem ebben már benne lesz h naruto mit talált ki a klónokkal
aszittem majd itt lesz az,h a konohai vérfürdőt egy fejezet erelyére otthaggyuk,és anruto új technikájának szenteljük az oldalakat...(hmm...túlzott naivitás...alapvető tulajdonságom)de persze csalódnom kellett mint általában xD vagy legalább tsunade-sama elkezdhette volna püfölni peint
beküldve: 2008-12-15 02:36:20
(#1422) Na de nemáár.
Naruto mindent megtanul csak az árnyékklónok miatt, konohamaru meg hirtelen kemény lett. Ő az utolsó Sarutobi (tudtommal) most ő is jól el lesz p*csázva. Remélem. Nah mindegy... Túl hamar túl sok jó karakter halt meg mostanában Asuma rázott meg a legjobban...
Reménytelenül olyan karaktereket utálok, akiket mindenki más Imád (Hitsugaya Toushiro;Sasuke Uchiha;Pip Bernadotte)
beküldve: 2008-12-13 23:18:09
(#1421) Én számítottam a rasenganra S egy picit sem lepődtem meg
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!