Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-11-09 14:25:03
(#1375) Szentem meg százas hogy meghal,Naruto majd megtudja,megtanulja használni a kyuubi erejét és kinyírja az akatsukit,meg fight-ol egyet söszkével...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-09 14:08:15
(#1374) Nem is tom olvastam-e már ilyen össze-vissza fejezetet a Narutoból... ide-oda ugrál a helyszínek között... fogalmam sincs, hogy mi történt...
Valami történjen máááhháár
Kakashi 100as, hogy nem hal meg, ami viszont tök döbbenetes, hogy Choji apja igen
Valami történjen máááhháár
beküldve: 2008-11-07 20:13:38
(#1373) Új fejezet:
Először nem értem, Kakasi hogy a francba ússza meg... Aztán gyászoljuk apukát, megnevelgetjük gyorsan a kölkét... Aztán meg is menti Kakasi Choujit... És megértem miért is úszta meg kedvenc sensei-jem... végül, most megint rághatom a körmeimet (mind a 20at!) Miért teszi ezt velünk Kishi?
Láttátok a következő fejezet beharangozójánál az "end" szócskát?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-11-07 18:51:56
(#1372) az irodalomtanárnőm mondja folyton azt,hogy mindjárt harakirit hajt végre magán
aaa manga nagyon cool szegggény choji faterja kipurcant dehhát ilyen az élet...paff neki xD am nem vok ilyen galád nem vidultam rajta ekkorát tök megható volt nézni ahogy sír ceggényke xP am tényleg..az animet én már nem is nézm am ja,de bocs youtibe-on meglesem az angol sub verziókat,h hol tartanak x))
aaa manga nagyon cool szegggény choji faterja kipurcant dehhát ilyen az élet...paff neki xD am nem vok ilyen galád nem vidultam rajta ekkorát tök megható volt nézni ahogy sír ceggényke xP am tényleg..az animet én már nem is nézm am ja,de bocs youtibe-on meglesem az angol sub verziókat,h hol tartanak x))
:D
beküldve: 2008-11-05 20:59:49
(#1371) WÁÁÁÁÁÁ Holnap Shippu anime/manga, mindjárt megőrülök,mi lessz itt...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Sőt az előbb eleresztettél egy jó kis spoilert is
na most úgy képzejétek el az arckifejezésemet mint az avatáromét elegem van ( az egész a suli hibája kifáradok töllle ) de szerintem most hanyagojunk el engem és hogy idegroncs vagyok és beszélgesünk a forum igazi témájiróóól
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2008-11-05 20:33:50
(#1369) jaja^^
halott uchiha emlékét nem megsérteni xD
jaja mert kölömben jön a harakiri!!
Emm....Titsztában vagy a Harakiri jelentésével?
még szép hogy tom mi!!!
szerkeszt: és most ide is kapok egy fekete pontot vagy mit mert dupláztam (ááááá nem tom megjegyezni )
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Szerk: R.A.M.E.N 2008-11-05 20:22:01
Alapból igazad van, de ahogy ő értette, ahogy a magyarban legtöbbször használatos a harakiri szó, az pont ez. (=Irgum-burgum...csak kicsit durvábban... )
jaja köce!
Alapból igazad van, de ahogy ő értette, ahogy a magyarban legtöbbször használatos a harakiri szó, az pont ez. (=Irgum-burgum...csak kicsit durvábban... )
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
jaja^^
jaja^^
beküldve: 2008-11-05 18:43:09
(#1363) beküldve: 2008-11-02 15:32:20
(#1362) ezaz itachit szeresük mi!!!
(kár hogy elpatkolt )
(kár hogy elpatkolt )
Azért ott azt is írták,
hogy Itachi mindennél jobban gyűlölte a háborút, és ha nem végez a klánjával, akkor ismét az lett volna. Mondjuk a helyébe én nem tudom mit tettem volna, de ő a SZÁMÁRA kevésbé rosszat választotta, a két rossz közül.
én ezzel egyet értek:
egyrészt mert...
Itachi a kedvencem xD
másrészt mert...
nézzétek meg a családját még a Naruto anime első évadjában...ott csesztették folyamatosan...meg mindenki büszke volt rá, és ez sztem nagy teher is volt neki...
Meg aztán aki nem szereti a háborút, de tud gyilkolni...
Ez olyan hippi-s, nem? Béke, béke! xD
Meg aztán aki nem szereti a háborút, de tud gyilkolni...
Ez olyan hippi-s, nem? Béke, béke! xD
Am. is már meghalt szegény és nem kell szekálni... xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-11-02 13:29:09