Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Jó, hogy mondod! Egyébként én
Yondaimet is szívesen megnézném...Na, de ne menjünk ilyen messzire:
természetesen (csak) emlékezés szintjén. Remélem, erre gondol majd a sensei!
természetesen (csak) emlékezés szintjén. Remélem, erre gondol majd a sensei!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-11-01 20:36:40
beküldve: 2008-11-01 20:35:10
(#1329) Hát,nem tudom,Obito meg Tobi...Sokak szerint a kettő ugyan az,mert odito egyik szemét kakashinak adta,és Tobi félszemű.De emlékeztek,a kiscsaj is mondta hogy már halott.+ Tobinak lett volna annyi esze,hogy túlélje azt a zuhatagot.+Obito akkor szerezte meg a sharingant+Tobi most kb 90 éves...Ita'bá ébresztő!!!!A tesó megint szarban van ;)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Oké, de akkor már
élesszük fel Itachit is!
Édes Artemisz! Már csak ez hiányozna.... Na de komolyan, ez már nagyon-nagyon sok(k) lenne nekem...
Én bevallom: nem szeretem Itachit.... Ne öljetek meg, plíz!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-11-01 20:32:42
(#1327) Yirayáról nehogy megfeledkezzetek!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Oké, de akkor már
élesszük fel Itachit is!
beküldve: 2008-11-01 20:30:27
(#1325) Van egy olyan sanda gyanúm hogy Tobinak köze van Obitohoz... Tudom, ez már tényleg (!) meredek, dehát... fantázia.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
rinnegab-al(így kell írni azért is! )
b-vel ?
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-11-01 20:29:06
A rinnegan az erősebb, csak pain ezt nem tudja XD
-.-...szerintem meg tudja...Tobitól meg azért fél,mert sharingan nélkül is rohadt tápos+ tl gyors ahoz hogy reagálni tudjon a rinnegab-al(így kell írni azért is! )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Sztem próbálkozott volna. Bár lehet, hogy csak a világ elpusztítása érdekli , nem az, hogy ő dirigáljon.
Szerk: asx 2008-11-01 20:28:10
beküldve: 2008-11-01 20:23:40
(#1321) A rinnegan az erősebb, csak pain ezt nem tudja XD
Ha annak a japán csajnak igaza lesz én sírógörcsöt kapok!!!
remélem nem lessz igaza de ha igen akkor én is sírva fakadok
EMBEREK!!!Én azt mondtam,hogy a csaj szerint kakashi túléli,mert jön Tsunade.Énszentem viszont meghal.
beküldve: 2008-11-01 20:21:41
(#1319) asx: Őszintén szólva: Fogalmam sincs...
knightslords: Sajnos, valamiért nem tudom elképzelni. Kicsit már meredek...
knightslords: Sajnos, valamiért nem tudom elképzelni. Kicsit már meredek...
Szerk: Dragda O'Riley 2008-11-01 20:23:31
Ezer bocsánat. a "meglepő" jobb kifejezés?
Aham. Szerintem találóbb, sokkal!!^_^
Ja, ha már belemegyünk itt a Rin'engan kérdéskörbe... Akkor most melyik a jobb? Rin'engan vagy Sharingan? Mert elvileg
Tobi Pain főnöke (Pain meg, hát a fene tudja, de nem hinném, hogy csak úgy hagyná, hogy dirigáljon neki egy nála gyengébb). Viszont Jiraiya szerint meg a Rin'engan a szemjutsuk legerősebbje...
Akkor itt mi a csavar? XD
Akkor itt mi a csavar? XD
Szerk: asx 2008-11-01 20:21:49
Csak remélünk és remélünk, de szinte tuti hogy Kishi-sensei kitalál valami hülye csavart... tuti...
PL
Kavarimivel kicserélte magát az egyik painre habár ahhoz hatástalanítani kéne a rinnegant(vagy mit)
Rinnegan a neve, igen. De szerintem ez nem lehetséges.
Gyűlölni egyet jelent a halállal, szeretni egyet jelent az élettel.
Csak remélünk és remélünk, de szinte tuti hogy Kishi-sensei kitalál valami hülye csavart... tuti...
Hehe... ez szinte egészen biztos, különben nem róla, meg a Naruto mangáról lenne szó. (Bár a "hülyét" zárójelbe tenném^_^.)
Ha meg mégsincs csavar, akkor az lesz a "meglepi"...
Ezer bocsánat. a "meglepő" jobb kifejezés?