Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-11-01 19:15:10
(#1300) Az a japán csaj ismeri Kishit? Mert a Japánban aktuális fejezetek jönnek ide is, hétről hétre... nem értem
beküldve: 2008-11-01 19:11:11
(#1299) Ha annak a japán csajnak igaza lesz én sírógörcsöt kapok!!!
Gyűlölni egyet jelent a halállal, szeretni egyet jelent az élettel.
beküldve: 2008-11-01 19:06:12
(#1298) Amondó vagyok,én azt mondom hogy Kakashi sokmindent túlélt már,de ezt nem fogja.Egyik ismerősöm,azt mondja nem hal meg,mert levelezik egy japán csajjal(angolulu,hogy honnéát ismerik egymást,ne kérdezzétek) aki azt állítja,már mindent tud,és Kakashi nem hal meg,mert Tsunade meggyógyítja...Ezt én már nem hiszem el...Pápá kakashi-sensei
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-01 19:05:42
(#1297) Remélem úgy lesz ahogy mondod, mert nagyon rossz lenne ha Kakashinak vége lenne.
beküldve: 2008-11-01 18:56:44
(#1296) Huh ..
Eddig semmi sem jött be amit gondoltam, a shippuuban mindig az történik, amire nem számítok. De most mégis megírom a véleményem, azt' majd kiderül
Eddig semmi sem jött be amit gondoltam, a shippuuban mindig az történik, amire nem számítok. De most mégis megírom a véleményem, azt' majd kiderül
Sztem Kakashi most nem hal meg, pláne nem ilyen váratlanul. Mindenkinek volt kis bevezetője a halála előtt, és elég kiszámítható is volt, de Kakashi sensei semmiképp nem halhat meg. Max megsérül, vagy Pein kilövi a sharinganját... elválik. Ha egyszer megis hal, nem így és nem most.
*csuriban van az ujja*beküldve: 2008-11-01 18:47:43
(#1295) Kakashi-t nem lenne jövedelmező kivenni a sorozatból. Bár csak remélni merem, hogy nem halt meg, mert azok után, amit ma láttam, tudatosult igazán, hogy a japánok kíméletlenül kiszórják akár nép kedvenc, akár főszereplő az illető. De a Naruto nem Naruto Kakashi kari nélkül.
Kis rókánk meg már így is eléggé fel van húzva Jiraiya miatt is Pain bácsira. Én amondó vagyok, hogy Pain nem nagyon fogja élve elhagyni a falut...legalábbis nagyon remélem.
Teljesen egyetértek veled!!!!!
Kis rókánk meg már így is eléggé fel van húzva Jiraiya miatt is Pain bácsira. Én amondó vagyok, hogy Pain nem nagyon fogja élve elhagyni a falut...legalábbis nagyon remélem.
Teljesen egyetértek veled!!!!!
beküldve: 2008-11-01 17:52:11
(#1294) Sztem
Kakashi-t nem lenne jövedelmező kivenni a sorozatból. Bár csak remélni merem, hogy nem halt meg, mert azok után, amit ma láttam, tudatosult igazán, hogy a japánok kíméletlenül kiszórják akár nép kedvenc, akár főszereplő az illető. De a Naruto nem Naruto Kakashi kari nélkül.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-10-31 20:33:38
(#1293) Amíg Pein és Madara él nem lesz vége a sorozatnak. Jah, és amíg Naruto meg Sasuke nem fightol még egyet Az de jóóó lesz!!
Someday the Dream will End
beküldve: 2008-10-31 20:25:03
(#1292) Ha Naruto megtudja h Kakashi meghót, biztos olyan mérges lesz hogy csak úgy lecsapja Peint mert, és Pein meghal majd. Mind
Someday the Dream will End
Kakashi hulla . Így járt . Narutonak korántsincs vége. Tul sok az ellenség. Túl sok az ismeretlen szál. Kakashi hulla. HAHAHAHAHA
Gonosz vagy...
Úgyse halódik meg Kakasi. Akkor ki csinálna Naruto-ból hokagét?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-10-31 17:34:52
(#1290) őőő....azért a naruto hokage nem annyira ismeretlen szál...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
He?Túl sok az ismeretlen szál??
-Kabutrorochimaru
-Reikage
-8farkú
-Naruto hokage
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-10-31 16:59:08
(#1288) He?Túl sok az ismeretlen szál??
beküldve: 2008-10-31 16:10:50
(#1287) Kakashi hulla . Így járt . Narutonak korántsincs vége. Tul sok az ellenség. Túl sok az ismeretlen szál. Kakashi hulla. HAHAHAHAHA
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-10-31 16:11:05
beküldve: 2008-10-31 15:12:44
(#1286) 423. fejezet:
he???Kakashi neeee!!!Gecc ezt akárhogy is nézem egy mondanivalóm van:tényleg vége.Kakashi meghlat.pont. .Ezek szerint a sztori a végéhez közelít....Mgsem fog elhúzódni az 500. fejezetig a sztori