Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
nem igazán ebbe a topikba tartozik de ha már szóba jött,asszem április-május környékén lecc nálunk is magyarfelirattal,japánban meg agusztusban bemutatták jó nekik..bár ott perkálni kellett a mozijegyért, nekünk meg ingyen megvan xD
Én szívesen perkálnék érte... nagyon nagy lenne ha itthon is leadnák, képzeld el a shippuus plakátokat... köztulajdont rongálnék
beküldve: 2008-09-03 20:08:16
(#1239) nem igazán ebbe a topikba tartozik de ha már szóba jött,asszem április-május környékén lecc nálunk is magyarfelirattal,japánban meg agusztusban bemutatták jó nekik..bár ott perkálni kellett a mozijegyért, nekünk meg ingyen megvan xD
:D
Szerk: mangakukac 2008-09-03 20:09:11
THX nem kell.Már minden trailert láttam.DE MÁR AKAROM A TELJES MOVIET IS MEGNÉZNIIIII!
nyugi most ugyis elleszünk az akatsukikkal
beküldve: 2008-09-03 19:54:52
(#1237) THX nem kell.Már minden trailert láttam.DE MÁR AKAROM A TELJES MOVIET IS MEGNÉZNIIIII!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Az nem előzetes,Az a movie 2 leadása utáni résztől kezdték el,hogy még többen menenek
Nemtom naruto -kunon asszemm úgy írták hogy movie kettőbe lesz meg minden trailerbe az van hogy összefognak csak ird be a youtubeba hogy movie 2 és kiadja mondjuk adhatok egy linket is [Link]
Szerk: Sabani Urim 2008-09-03 19:46:56
beküldve: 2008-09-03 19:00:16
(#1235) Az nem előzetes,Az a movie 2 leadása utáni résztől kezdték el,hogy még többen menenek
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Én láttam egy oppeninget a Shippudenben amibe az volt,hogy Sasuke és Naruto közösen harcol valami ellen ,bár nem tudom mi lesz.Annyit tudok plusz
Spoileren belül spoiler hogy Itachi tanított valamit narutónak és az Sasuke ellen jó vagy valami ilyesmi ,de nem megölni csak védekezni.
Az az opening a Shippuden 2. movie előzetese ott összfognak majd a gonosz ellen
beküldve: 2008-09-03 17:38:25
(#1233) Én láttam egy oppeninget a Shippudenben amibe az volt,hogy Sasuke és Naruto közösen harcol valami ellen ,bár nem tudom mi lesz.Annyit tudok plusz
Spoileren belül spoiler hogy Itachi tanított valamit narutónak és az Sasuke ellen jó vagy valami ilyesmi ,de nem megölni csak védekezni.
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-09-03 17:16:29
(#1232) tényleg! befolyásolható! ez a megfelelő szó rá! hmm ...végül is...előccör naruto miatt lett normális aztán orochimaru miatt hülye aztán megint úgy -ahogy norma aztán itachi+naruto miatt hülye aztán orochimaru miatt totál gonnocc aztán itachi+madara miatt naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaggyon gonosz! phu! fárasztó egy gondolatmenet
:D
Hát nem tudom, Sasuke lehet-e megint 'jó', mert sztem annyira gonosz sem volt igazán. Voltak szemét húzásai , az tuti, de annyira nem negatív hős, mint pölö Pain, Madara vagy Oro. Annak ellenére, hogy Sasuke fan vagyok én is jópárszor kiakadtam rá mostanság, de valahogy még mindig jobban megértem (értettem) a motivációit, mint az előbb említett szereplőkét. Legalábbis a jelenlegi állás szerint...
Sasuke nem volt gonosz sosem... csak nagyon befolyásolható de hát ez látszik...
beküldve: 2008-09-02 20:35:42
(#1230) Hát én a jelenlegi helyzetekből,már nem tudom eldönteni mi lesz a vége....pl Sasuke:Most akk vissza áll és Happy End vagy megy oszt harcol és meghal?Vagy pl ami még izgat az Sakura:Régebben mint megtett Sasukéért,de most meg narutot szereti....Vajon mi lesz ebből?
beküldve: 2008-09-02 20:20:46
(#1229) Én már százsor megmondtam ha sáske meghalna azt a napot ünnepnapnak titulálnám. Kár h. ő Kishi sensei kedvence
Amúgy sáske egyre idiótább, már én sem tudom mit akar. purcanjon ki azt gomen.
És előre látom h. amikor szembekerül narutoval felismeri magában a jót , közösen legyőzik Madarát és Kabutorochimarut,azzal happy end (pffúj)
Remélem sírós lesz a naru vége
És előre látom h. amikor szembekerül narutoval felismeri magában a jót , közösen legyőzik Madarát és Kabutorochimarut,azzal happy end (pffúj)
Remélem sírós lesz a naru vége
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-09-02 20:27:04
beküldve: 2008-09-02 20:19:25
(#1228) Nekem nagyon tetszett a mostani fejezet, főleg a vége!
Hát nem tudom, Sasuke lehet-e megint 'jó', mert sztem annyira gonosz sem volt igazán. Voltak szemét húzásai , az tuti, de annyira nem negatív hős, mint pölö Pain, Madara vagy Oro. Annak ellenére, hogy Sasuke fan vagyok én is jópárszor kiakadtam rá mostanság, de valahogy még mindig jobban megértem (értettem) a motivációit, mint az előbb említett szereplőkét. Legalábbis a jelenlegi állás szerint...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-09-02 19:24:30
(#1227) beküldve: 2008-08-31 21:22:00
(#1226) Jajj de jó lenne ha Szászke
újra jó lenne
de nincs sok esély