Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-08-23 11:20:19
(#1210) Engem naon meglepett hogy
a 8farkú 1 bika, eddig mindenhol úgy tüntették fel mint 1 denevért !
És remélem gyorsan végeznek a bikucival aztán mennek madara után! Alig várom a 2.sasuke vs. naruto harcot ! S kíváncsi vok Itachi mit adott narutonak!
1 biztos a narutonak még korántsincs vége!
És remélem gyorsan végeznek a bikucival aztán mennek madara után! Alig várom a 2.sasuke vs. naruto harcot ! S kíváncsi vok Itachi mit adott narutonak!
1 biztos a narutonak még korántsincs vége!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Lehet,hogy felmerült,de kérlek mellőzzétek az ilyen vitákat.Szerintem erre senkinek semmi szüksége,de ha igen mondom ott a vitaszoba.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-08-22 23:27:51
Még mindig nem ez a topic témája.Ha bajotok van egymással ott a vitaszoba!
A sensei pedig nem fogja nyilván cserbenhagyni drága kedvencét amint ezt megszokhattuk tőle.Eddig is tudtuk,hogy ez a csata nem egy hagyományos csata,de legalább megismerhetjük a többi tag képességeit is.
A sensei pedig nem fogja nyilván cserbenhagyni drága kedvencét amint ezt megszokhattuk tőle.Eddig is tudtuk,hogy ez a csata nem egy hagyományos csata,de legalább megismerhetjük a többi tag képességeit is.
Jó jó sry csak felmerült a téma....
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-22 23:14:35
(#1207) Még mindig nem ez a topic témája.Ha bajotok van egymással ott a vitaszoba!
Szerk: Syan 2008-08-22 23:15:45
beküldve: 2008-08-22 22:39:22
(#1206) Na télleg.Ki nem tud itt írni?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
nah pubi...először is...az lehet h kijártad az első osztájt de tovább nemnagyon jutottál mert az írás még nem megy, javaslom gyakorolj kicsit, esetleg olvasd el a postod.
hmm...osztájt?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-22 22:32:58
(#1204) Én nem sajnálom!Kapja csak meg!Én nem konoha elpusztítását akarnám azért hogy megbosszuljam itachit
beküldve: 2008-08-22 22:30:16
(#1203) ennyi vagy Sasuke
sz*rt sem ér a mangekyoud a a 8 farkú ellen
bár már kezdem sajnálni mint utolsó Uchihát
sz*rt sem ér a mangekyoud a a 8 farkú ellen
bár már kezdem sajnálni mint utolsó Uchihát
beküldve: 2008-08-19 18:02:16
(#1202) Nem lehetne ezt egy másik topicban folytatni?Ez már rég nem a manga hatáskörébe tartozik,feleslegesen meg ne offoljátok szét a topicot!!
Szerk: Syan 2008-08-19 18:03:03
beküldve: 2008-08-19 17:58:25
(#1201) Hát mit is mondjak?1:Honnan rendeled meg?Ha adnál egy linket akk már hihetőbb lenne az érvelésed.2:Nem zargatom ezzel csabát.Minek?Ha kiadják igen ha nem nem.Ha igen neked,ha nem akk nkem volt igazam.ennyi.És ne nevezz 10 éves fanboynak.12 vagyok,most mék 7.-be és több eszem van egy átlagos 12-13 éves gyereknél.Ennyit rólam.Az meg ha pár szót helyesírásban tévesztek itt mit számít?Rajtad kívűl ki nézi?
beküldve: 2008-08-19 17:47:32
(#1200) nah pubi...először is...az lehet h kijártad az első osztájt de tovább nemnagyon jutottál mert az írás még nem megy, javaslom gyakorolj kicsit, esetleg olvasd el a postod.
aztán ha nemhiszed h Kakashi Gaiden, nem ide tartozik, akkor nyugodtan zaklathatod Csabát, bár tőle elnézést kérek, h hozzá irányítom a 10 éves fanboyokat.
egyébként ha meg nem adják ki(amit ugye nagyon kétlek) akk szépen megrendelem Ausztriából és ennyi, ott figyel a polcomon.
uff, mennyé jáccani
ja és gugli a barátod wp a bnőd...utánanézhecc miis az a KG.
aztán ha nemhiszed h Kakashi Gaiden, nem ide tartozik, akkor nyugodtan zaklathatod Csabát, bár tőle elnézést kérek, h hozzá irányítom a 10 éves fanboyokat.
egyébként ha meg nem adják ki(amit ugye nagyon kétlek) akk szépen megrendelem Ausztriából és ennyi, ott figyel a polcomon.
uff, mennyé jáccani
ja és gugli a barátod wp a bnőd...utánanézhecc miis az a KG.
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-08-19 17:55:26
beküldve: 2008-08-19 13:45:45
(#1199) Hm.Édes jó ecséim.Nemhinném,hogy tévedtem.Tudod kijártam az édes-kedves 1. osztályt és megtanultam olvasni.2:Tudjátok Kishi-sama szerződésbe foglalta hogy a naruto mangáját animébe csinálják meg.És nincsen a kakashi gaden nincs animében.pont.
beküldve: 2008-08-19 13:24:15
(#1198) nyehh...egyetértrek az előttem szólóval,fogadj magántanárt értőolvasásból xD
:D
beküldve: 2008-08-17 18:42:04
(#1197) ismét ékes példáját láthatjuk a korábban már általam említett "érdekes" embereknek itt a mangafan fórumán...vmit félreértettél barátom, de nagyon...ingyenes rajongói fordítás...nem alkotás...értőolvasásból bukta, érettségin sem jósolok sok jót...
am max olvashattad h ingyenes rajongói fordítása 1 mangának...a mangafan is ki fogja adni a Kakashi Gaident, ebben biztos lehecc
am max olvashattad h ingyenes rajongói fordítása 1 mangának...a mangafan is ki fogja adni a Kakashi Gaident, ebben biztos lehecc
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-08-17 18:43:20
beküldve: 2008-08-17 18:29:51
(#1196) hát nem tudom.Én a naruto-kun-ról szedtem le és annak az 1. lapján már ki is volt írva hogy ez egy ingyenes rajongói manga,ingeyenes rajongó fordítással.Csak most nem lehet leszedni mert a tárhely költözés alatt van