Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Küldtem neked üzit ezzel kapcsolatban. ^_^
Ezer hála, köszönet és egyéb nyalánkságok!
Off vége.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Küldtem neked üzit ezzel kapcsolatban. ^_^
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-09-12 12:46:45
(#1253) Sajnos én sem tudom "elérni" a honlapot (nem akarok reklámozni,úgyis tudjátok miről van szó). Így nincs új manga-fejezet sem Valaki megsegítene, hogy hol tudom elérni
(mangafox kilőve,ott még nincs friss)
? Vagy elküldenétek nekem az e-mailemre? *könyörgő cicaszemek*"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-09-12 12:47:12
beküldve: 2008-09-12 12:24:06
(#1252) Most még csak úgy futtában olvastam, de érdekes...
A könyv jópofa, illetve jó volt látni pár képkockát arról az időszakról, amikor Naruto Jiraiyaval volt. Egyébként jól mutat Naruto-n is az egyenruha, kiváncsi leszek, ha Hokage lesz, azért csak lecseréli a narancs-fekete cuccot valami komolyabbra. Na, de ez még odébb van...
Hát Sasuke...én nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar és egyszerűen visszaérnek. Még legalább arra tippeltem, hogy a Raikage megtámadja őket, mielőtt elhagynák a területet, bár nehezen úszták volna meg azt ilyen állapotban. Szóval a sensei ezt a meccset most gyorsan lerendezte. Legalábbis az 1. felvonást...
Aztán az a beszélgetés sem semmi Tobival. Megölni az egész falut? Na persze! Ezt nem hiszem el, annyira átlátszó és abszurd. (Vagy inkább nem akarom elhinni ) Különben is, előtte a csatában még Narutoékra gondol, utána meg ki akarja nyírni őket (is)!? A szavait ütik a gondolatai, szóval továbbra is remélem, hogy ez Tobinak irányul. Bár azt, hogy a 3 öreget el akarja intézni, azt elhiszem, de az egész falut? Mondjuk nehéz lesz ebből a szituból jól kijönni, mert ezután fel kell majd mutatni valamit Tobinak, szóval nem tudom, hogy gondolja a srác, de remélem nem így, ahogy most láttuk!
Most pedig, hogy ennek vége, esedékes a Pain vs. Naruto(ill. Konoha) meccs is.
Hát Sasuke...én nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar és egyszerűen visszaérnek. Még legalább arra tippeltem, hogy a Raikage megtámadja őket, mielőtt elhagynák a területet, bár nehezen úszták volna meg azt ilyen állapotban. Szóval a sensei ezt a meccset most gyorsan lerendezte. Legalábbis az 1. felvonást...
Aztán az a beszélgetés sem semmi Tobival. Megölni az egész falut? Na persze! Ezt nem hiszem el, annyira átlátszó és abszurd. (Vagy inkább nem akarom elhinni ) Különben is, előtte a csatában még Narutoékra gondol, utána meg ki akarja nyírni őket (is)!? A szavait ütik a gondolatai, szóval továbbra is remélem, hogy ez Tobinak irányul. Bár azt, hogy a 3 öreget el akarja intézni, azt elhiszem, de az egész falut? Mondjuk nehéz lesz ebből a szituból jól kijönni, mert ezután fel kell majd mutatni valamit Tobinak, szóval nem tudom, hogy gondolja a srác, de remélem nem így, ahogy most láttuk!
Most pedig, hogy ennek vége, esedékes a Pain vs. Naruto(ill. Konoha) meccs is.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-09-11 19:39:26
(#1251) nektek se jön be a naruto-kun.hu,vagy csak az én számítógépem xarakszik? már olvasnám a mangát
:D
yay téényleg... köszi, erről megfeledkeztem...Na, akkor kíváncsi vagyok rá, h mire fogja venni h a könyv fsz-je is Naruto XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-09-07 10:20:33
(#1249) tééééééééényleg! úgy volt (még valamikor )hogy akatsukiék megtámadják konohat...azt folytathatnák már...én már totál el is felejettem egyáltalán konohát,túlzottan ráfókuszáltak szászke-kunra..mondjuk azért legalább megfűszerezték egy kis naruto edzéssel is
Mostani manga-fejihez:
Naru szépen alakulgat ezzel az edzéssel...Meg Sasukéék elintézték a bikát, szal mostmár lassan indulhatnának a nagy falu-rombolásra! Bár még Narutonak van mit dolgoznia azzal a könyvvel Képzelem mit írhatott bele Jiraiya Bár lehet h ez nem olyan icha icha-szerű
Ha visszaolvasod azt a részt, amikor Jiraiya meghalt - még mindig sírnom kell tőle!- szóval ő ott visszaemlékezik Minatora/a Negyedikre, aki arról magyaráz neki, hogy a könyv főszereplőjéról nevezik el a fiúkat
Narutot, ugye
Szóval nem nyali-fali könyvről van szó"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-09-06 19:32:53
beküldve: 2008-09-06 18:18:23
(#1247) Am. visszatérve Szászke-kunhoz:
Mostani manga-fejihez:
Sztem most nem olyan goni, pl.: Karint is próbálta megmenteni, meg is mentette, ezt előtte nem csinálta volna...mert régebben azt mondta h idegesítő...Mondjuk nem vok nagy fangörl, de azért szejessem, szal én egészen bírom őt
Mostani manga-fejihez:
Naru szépen alakulgat ezzel az edzéssel...Meg Sasukéék elintézték a bikát, szal mostmár lassan indulhatnának a nagy falu-rombolásra! Bár még Narutonak van mit dolgoznia azzal a könyvvel Képzelem mit írhatott bele Jiraiya Bár lehet h ez nem olyan icha icha-szerű
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-09-06 18:08:58
(#1246) Hmm...Talán tényleg újra kéne olvasnom....
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
de igen így volt,és jiraya mondta is yondinak,hogy ez a név ramen evés közben jutott eszébe,és ne ez legyen a gyerek neve,de naruto anyja mondta h ez egy szép név stb..stb..
Szerk: mangakukac 2008-09-06 16:56:11
ÁÁÁÁÁ,de mért ilyen rövid Olyan kira!!!!!!(Nem,nem death note idézet :)
Az az a könyv amitJiraya írt Yondaime ról,és naruto születéséről is szó van(asszem így van,nem emlékszem már pontosan,lehet hogy tévedek)
ÁÁÁÁÁÁÁÁ MIKOR JÖN MÁR KI AZ ÚJ FEJEZEEEET!
nem úgy volt h jiraya írt egy könyvet aminek a főszereplője egy naruto nevű srác,és sosem adja fel,és róla nevezték el yondiék a fiukat? meghogy azt akarták h pont olyan legyen a fiuk mint a könyv főszereplője? de igen,így volt.. azért én is nagyon nagy vagyok,válaszolok a saját kérdésemre xD
Ömm ömmm.
Tudod naruto-nak Jiraya naruto keresztapja,és ő adta neki ezt a nevet,ramenevés közben jutott eszébe.Emlékszem ám én is!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
ÁÁÁÁÁ,de mért ilyen rövid Olyan kira!!!!!!(Nem,nem death note idézet :)
Az az a könyv amitJiraya írt Yondaime ról,és naruto születéséről is szó van(asszem így van,nem emlékszem már pontosan,lehet hogy tévedek)
nem úgy volt h jiraya írt egy könyvet aminek a főszereplője egy naruto nevű srác,és sosem adja fel,és róla nevezték el yondiék a fiukat? meghogy azt akarták h pont olyan legyen a fiuk mint a könyv főszereplője? de igen,így volt.. azért én is nagyon nagy vagyok,válaszolok a saját kérdésemre xD
beküldve: 2008-09-05 21:25:15
(#1242) ÁÁÁÁÁ,de mért ilyen rövid Olyan kira!!!!!!(Nem,nem death note idézet :)
beküldve: 2008-09-05 21:08:33
(#1241) Új fejezet naon cool
Sasu simán legyőzi a nyolcfarkút, aki egyébként a reikage tesója.
És az öreg béka odaadta narutónak Yiraya 1. könyvét!!! Vagyis hamarosan miden kiderül !!!
És az öreg béka odaadta narutónak Yiraya 1. könyvét!!! Vagyis hamarosan miden kiderül !!!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-09-05 21:08:50