Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Fizikai-Kémiai-alkímiai lehetetlenség hogy animében is legyenMivelhogy a Kakshi gaiden egy rajongói manga-ergo nem Kishis-sama agyából pattant ki
Tudomásom szerint a Kakashi Gaiden NEM rajongói manga!
Anime eddig nem készült belőle.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-08-17 17:20:38
(#1194) Fizikai-Kémiai-alkímiai lehetetlenség hogy animében is legyenMivelhogy a Kakshi gaiden egy rajongói manga-ergo nem Kishis-sama agyából pattant ki
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
nem te vagy az egyedüli aki mindet kivégezte
bár a moviek szerintem nagyon uncsik voltak
az OVA-k közül is csak az extra jó (ami movie extra néven is fut)
de a többi is uncsi, a legjobbak szerintem pl a Kakashi Gaiden, na azon sírtam vagy egy óráig
De nekem még mindig a rendes 220 részes Naruto a fav
az, amikor Narunak wc-re kell mennie
de a többi is uncsi, a legjobbak szerintem pl a Kakashi Gaiden, na azon sírtam vagy egy óráig
A Kakashi Gaiden csak a mangában van, nem? Vagy úgy értetted? Mert animéről még nem hallottam... az lenne a legjobb OVA, ha megcsinálnák. Mert ugye ez totál kimaradt az egész animéből
beküldve: 2008-08-17 16:11:41
(#1192) beküldve: 2008-08-16 10:18:31
(#1191) a shippuuden nekem is jobban tetszik főleg mert naruto már nem olyan "szerencsétlen"
annyira xD
,persze az eredeti narutoban se volt az de itt már érettebbek meg minden :D
beküldve: 2008-08-14 11:54:49
(#1190) beküldve: 2008-08-14 11:17:29
(#1189) Én a shippet szeretem jobban mert ott érettebb mindenki.a sima meg nagyon el van nyújtva fillerrel ami meg nem jó:(De amgy én élveztem a moviekat főleg a shippuden movietnaruto szövege a végénMi lenne ha betartaná
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
nem te vagy az egyedüli aki mindet kivégezte
az, amikor Narunak wc-re kell mennie
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-08-14 11:07:46
beküldve: 2008-08-14 09:48:39
(#1187) ah és az OVA az ilyen kiegészítő sztori.de azok is egész jók.
ÉN kivégeztem az egész narutot.MIndent láttam:PShipp,sima,Moviek,OVA-k ,Manga,Kakashi Gaiden,Yondaime Gaiden...
Ezek mind megvannak neked? Jó lenne lemásolni... főleg a Kakashi Gaiden és a Yondaime Gaiden... Az OVA az mit takar?
Ő most olyan gondban vgyok hogy nincs meg csak kb 90-ig a manga és nincsenek meg a kakashi meg Yondaime gaiden-esek mert újra lett rakva a gép és törölnöm kellett mindent:(De amgy letölthető a ..........-ról.Vagyis most onnan se mert költözik a tárhelyha akarsz érdeklődni akk írj az e-mail-emre
ÉN kivégeztem az egész narutot.MIndent láttam:PShipp,sima,Moviek,OVA-k ,Manga,Kakashi Gaiden,Yondaime Gaiden...
Hát ez nem semmi.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Szerk: Echiko 2008-08-14 09:27:56
Ezek mind megvannak neked? Jó lenne lemásolni... főleg a Kakashi Gaiden és a Yondaime Gaiden... Az OVA az mit takar?
beküldve: 2008-08-14 08:38:20
(#1183) ÉN kivégeztem az egész narutot.MIndent láttam:PShipp,sima,Moviek,OVA-k ,Manga,Kakashi Gaiden,Yondaime Gaiden...
beküldve: 2008-08-14 08:30:04
(#1182) beküldve: 2008-08-14 07:50:43
(#1181) Télleg róla el is felejtkeztem:P De szentem azért nem fog új gonosz előlépni mivel itt már minden a végkifejletnél van és azt kelll mondjam mostmár minden világos és minden köthető mindenhez...És szentem tanulva az előző hosszakból Kishi-sama nem fog írni hozzzá még extra sztorit.szentem majd kiad 1 kötetet pluszba amiben naruto-ból hokage lesz és összejön Sakurával...Nah azt mondjuk szivesen elolvasnám:P