Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-07-12 18:05:34
(#1165) Amúgy mi lehet "aloe vera"(zetsu) komával? Őt h. fogják kicsinállni?
És én simán el tudom képzelni hogy
Az új rész naon cool csak olyan érzésem van h. hamarosan vége a Narutonak
És én simán el tudom képzelni hogy
a kék csaj az újabb Pain test, hiszen olyan shinobikat rak a "gyüjteményébe" akik kapcsolódnak Jirayahoz!
Az új rész naon cool csak olyan érzésem van h. hamarosan vége a Narutonak
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-07-12 09:16:27
(#1164) Akárhogy nézzük, túlvagyunk már 400 részen és ilyenkor akaratlanul is elkezdődik a tápolás a titánok harcára. Sajnos vagy nem sajnos, döntse el mindenki maga.
SZVSZ ahogy Naruto erősödik, "Utálom a Világot" barátunk aka Sasuke is egyre erősebb lesz. Nomeg, a kezdetektől adott volt egy szintkülömbség kettőjük között.
Más, Naruto tanulása;
No, eszetlen fanatzmagóriáim reggeli összefoglalója véget ért.
SZVSZ ahogy Naruto erősödik, "Utálom a Világot" barátunk aka Sasuke is egyre erősebb lesz. Nomeg, a kezdetektől adott volt egy szintkülömbség kettőjük között.
Más, Naruto tanulása;
Idő biztos, hogy lesz rá. Legalábbis illene. A béka nagypapi egy hétről beszélt, ha jól emlékszem. Az idő pedig...senki sem tudja, Sasuke meddig maradt Madaránál, meddig tartott az út a célpontjához, Pein mikor indult el. Legalábbis én nem tudom követni.
Esetleg egy last minute antrét tudok még elképzelni Narutónak. Az egész falu ostrom alatt ő pedig padammm, valami aloe vera szerű agyatlanság benyögésével bevigyorog a képbe. (%
És...ha nem is lesz uborka orra, sem vállán csücsülő békéák, legalább perverz legyen. kell egy perverz ebbe a világba.
Esetleg egy last minute antrét tudok még elképzelni Narutónak. Az egész falu ostrom alatt ő pedig padammm, valami aloe vera szerű agyatlanság benyögésével bevigyorog a képbe. (%
És...ha nem is lesz uborka orra, sem vállán csücsülő békéák, legalább perverz legyen. kell egy perverz ebbe a világba.
No, eszetlen fanatzmagóriáim reggeli összefoglalója véget ért.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Ésés remélem, hogy Naruto nem kap krumplyorrot, mert akkor tényleg fejberúgom magam
Nemtudom, nekem jira is tetszett a kovászos uborka orral, narutoval se lenne bajom, főleg ha az az orr azt jelentené hogy 2 kézbe 2 rasenshurikent kap.
Amúgy azon gondolkoztam hogy ha mindent megcsinálnak narutoval amit akarnak, akkor kb megállíthatatlan lessz. Miért?
1. Teljesen bele akarják zárni a kyuubi chakráját, most csak félig van, ez rosszat nem jelenthet.
2. Fuuton Rasenshurikennel egyszerre kiütötte a csápos tagnak két szívét, harcképtelenné tette, és képtelenné a további shinobi életmódra. Akárhogy is nézem, itt még csak 50%-osan tudta használni a rasenshurikent, ha fel tudna menni 100%-ra, az brutális lenne, és lehet hogy elég lenne a kyuubi páncélja hogy ne sértse a testét. Ez ugye az első pontban leírtakkal megvalósítható.
3. Ha megtanulja a sage technikát, ki fog az útjába állni ha a fenti két pont is mellette áll?
Jiraiya ugyanolyan erős volt mint a másik 2 legendás nin, addig amíg a sage technikát nem alkalmazta. Miután azzal előjött 3 peint szó szerint kibelezett, csak egy cselen múlott hogy beszívta.
Egyedül két valakit látok esélyesnek, hogy esetleg megállíthassa, sasukét és madarát. Abban majdnem biztos vagyok hogy elősször madarával fog sasuke megküzdeni, aztán narutoval, de vele semmit nem fog tudni kezdeni az új mangekyou-jával, mert...
4. ...itachi ugye valamilyen technikát adott narutonak, ami mi más lenne mint rezisztancia a mangekyoura. Narutonak eddig is ez volt az igazi gyenge pontja, nem tudott mit kezdeni a genjutsukkal.
Ha minden így jön be, akkor igazán szép fejezeteknek nézünk elébe jövőre. Addig úgyis el fog tartani néhány harc meg az edzés.
Na ez hosszú lett, ennyit rólam meg a fejtegetésekről.
beküldve: 2008-07-12 07:31:52
(#1162) Nemtom ki hogy van vele, régen minden fejezetért csorgott a nyálam, de most minél többet olvasok, annál lehangoltabb vagyok... egyszerűen sántít az egész.
Remélem Sasuke-kun a hópehelyszemével együtt kinyúlik...
Ésés remélem, hogy Naruto nem kap krumplyorrot, mert akkor tényleg fejberúgom magam
Remélem Sasuke-kun a hópehelyszemével együtt kinyúlik...
Szerintem igazi Peinként Nagato, a háttérből irányít
Aha, én is egyetértek. Főleg most, hogy már a kódban is utaltak erre, sztem szinte 100%, hogy így van. (Na és akkor ilyenkor jön a 180fokos csavar....elvégre a Narutoról van szó. )
Nos azt viszont nem gondolom, hogy az új Pain Konan lenne, mert Konan ott volt, amikor megjelent (persze ez nem jelent semmi önmagában ), de amúgy meg mi oka lett volna pont a társát kiszemelni, ha eddig nem tette? Vagyis eddig is talált shinobikat, miért pont őt kapta volna el?
Ráadásul, lehet, csak nekem tűnt úgy, de Konan annyira nem is erős...inkább egy jó kém, de nem épp kemény-fightokra (Demon Foxokra ) való képessége van. (Legalábbis, amit eddig láttunk belőle... )
(Habár most, hogy így elnézem a képet... meg ahogy Pain beszólt, hogy "Get ready Konan!" erre ott az a kép az új Painről...hát, elbizonytalanodtam )
Painnek viszont most okosan kéne megválogatni a lapokat, elvégre a titkának egy része már ki is derült és ezt ő is tudja. És anno pont azt mondta, hogy esélye sem lenne Jiraiya ellen, ha Jiraiya tudná a titkát. Tehát kéne valami csavart belenyomatnia a Rin'enganba az új Pain által. Valami új rejtélyt....vagy ilyesmit...
Az új fejezet meg:
Hehehe... Sasuke AK-s ruciban feszít??? Na neeeeeeeeeeee! Ezt sosem gondoltam volna. Akkor a Taka elvileg nincs is, hanem AK néven fut? Vagy az AK egy alrészlege lett? (Inkább a 2.)
Ne máár! Legalább a ruhát tartották volna meg, jelezvén valamennyi elkülönülést a csoporton belül. (Vagy a lehajtott gallér annak számít? )
És azon filóztam, hogy vajon Sasuke vs. Tobi/Madara meccs mikor lesz... Mert sztem Madara legalább annyira "kedvelt" helyen áll Sasuke listáján, mint Danzo meg a leaf vezetői...
Hmm...és Narutonak mennyi ideje lehet most békaidézést tanulni? Mert Pain meg elvileg jön. ^^ De lehet, hogy előtte még lesz egy Nyolcfarkú vs. Taka meccs és csak azután ér be a faluba Pain.
Bár azért elég bátor a csávó! (Vagy csak túlteng az önbizalom? ) Bemenni egy ninjafaluba. Igaz, hatodmagával megy (az már nem is rossz arány ^^) de azért a Leaf sem gyenge. Szóval valszeg ő húzza majd a rövidebbet...meghát nem utolsó sorban, rókára megy vadászni ;) ...és a főhősök csak ritkán hullanak a sztori közepén.
Ráadásul, lehet, csak nekem tűnt úgy, de Konan annyira nem is erős...inkább egy jó kém, de nem épp kemény-fightokra (Demon Foxokra ) való képessége van. (Legalábbis, amit eddig láttunk belőle... )
(Habár most, hogy így elnézem a képet... meg ahogy Pain beszólt, hogy "Get ready Konan!" erre ott az a kép az új Painről...hát, elbizonytalanodtam )
Painnek viszont most okosan kéne megválogatni a lapokat, elvégre a titkának egy része már ki is derült és ezt ő is tudja. És anno pont azt mondta, hogy esélye sem lenne Jiraiya ellen, ha Jiraiya tudná a titkát. Tehát kéne valami csavart belenyomatnia a Rin'enganba az új Pain által. Valami új rejtélyt....vagy ilyesmit...
Az új fejezet meg:
Hehehe... Sasuke AK-s ruciban feszít??? Na neeeeeeeeeeee! Ezt sosem gondoltam volna. Akkor a Taka elvileg nincs is, hanem AK néven fut? Vagy az AK egy alrészlege lett? (Inkább a 2.)
Ne máár! Legalább a ruhát tartották volna meg, jelezvén valamennyi elkülönülést a csoporton belül. (Vagy a lehajtott gallér annak számít? )
És azon filóztam, hogy vajon Sasuke vs. Tobi/Madara meccs mikor lesz... Mert sztem Madara legalább annyira "kedvelt" helyen áll Sasuke listáján, mint Danzo meg a leaf vezetői...
Hmm...és Narutonak mennyi ideje lehet most békaidézést tanulni? Mert Pain meg elvileg jön. ^^ De lehet, hogy előtte még lesz egy Nyolcfarkú vs. Taka meccs és csak azután ér be a faluba Pain.
Bár azért elég bátor a csávó! (Vagy csak túlteng az önbizalom? ) Bemenni egy ninjafaluba. Igaz, hatodmagával megy (az már nem is rossz arány ^^) de azért a Leaf sem gyenge. Szóval valszeg ő húzza majd a rövidebbet...meghát nem utolsó sorban, rókára megy vadászni ;) ...és a főhősök csak ritkán hullanak a sztori közepén.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-07-12 02:22:30
Kijött a 408-ik rész. Pluszba még a spoilerhez;
Sasuke és kis csapata Akatsuki ruciban van.
Naruto pedig nekiáll a a békákkal megtanulni a sage-módszert.
Elképzelem, ahogy Naruto uborkaorrúan, vállán két békával harcol. (%
Már csak egy kis perverzség kellene hozzá...Perverted Nine-tailed Fox (((%
Akkor már
Perverted Nine Tailed Frog
beküldve: 2008-07-11 10:21:29
(#1159) Kijött a 408-ik rész. Pluszba még a spoilerhez;
Sasuke és kis csapata Akatsuki ruciban van.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-07-10 11:19:47
(#1158) Hitelesített spoiler a 408-ik fejezetből (remélem)
Reméljük, azért több is fog történni. (%
Sasuke morcoslegény nekiindul a nyolcfarkút becserkészni. Láthatjuk akció közben a hópihe szemét, hogy kiszedje az igazat egy öregből, hol van a célpontja.
Amit a nyolcfarkúról tudni lehet, hogy nyolc pengével harcol és bika formájú tetoválása van.
Eközben Naruto nekiáll edzeni Fukasakuval.
Amit a nyolcfarkúról tudni lehet, hogy nyolc pengével harcol és bika formájú tetoválása van.
Eközben Naruto nekiáll edzeni Fukasakuval.
Reméljük, azért több is fog történni. (%
Ja, hasonlóképp gondolom.
Szerintem a fejezet végén megjelenő Pein az igazi Pein.
Hát nem tudom, de nekem az nagyon úgy tűnik mint
Konan pein változata.
Egyszerű a képlet: Jira kinyírt és elvett 1 testet, pótolni kellett, és Konan pont kéznél volt. Azt nem tudni hogy az igazi, vagy egy másolat, de az tuti Konan, ugyanazok a vonások, csak ki van piercingelve, meg hidrogénezve.
Az meg hogy szerintem miért nincs Nagato (az igazi Pein) Pein 6 teste közt: Fekete haj, semmi piercing, az összes test nagy ninjákról van mintázva. Lényegében még csak a visszaemlékezős fejezetekben láttuk az igazi Peint, Nagatot.
Egyszerű a képlet: Jira kinyírt és elvett 1 testet, pótolni kellett, és Konan pont kéznél volt. Azt nem tudni hogy az igazi, vagy egy másolat, de az tuti Konan, ugyanazok a vonások, csak ki van piercingelve, meg hidrogénezve.
Az meg hogy szerintem miért nincs Nagato (az igazi Pein) Pein 6 teste közt: Fekete haj, semmi piercing, az összes test nagy ninjákról van mintázva. Lényegében még csak a visszaemlékezős fejezetekben láttuk az igazi Peint, Nagatot.
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerintem a fejezet végén megjelenő Pein az igazi Pein.
Hát nem tudom, de nekem az nagyon úgy tűnik mint
Konan pein változata.
beküldve: 2008-07-04 22:32:21
(#1154) Szerintem pedig ha megvan a kód és Shizune is tudja az eredményt a boncolásnál látottaknál,majd akkor tudni fogunk mindent.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
beküldve: 2008-07-04 19:18:57
(#1153) Szerintem az igazi Pein az akinek eredetileg is megvolt a rinnegan(vagy mi)
beküldve: 2008-07-04 16:23:23
(#1152) Szerintem a fejezet végén megjelenő Pein az igazi Pein.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-07-04 13:06:45
(#1151) Lehet, hogy nem is Peinre gondolt... ha már a kiválasztottról volt szó, lehet, hogy Narutora gondolt. Hogy ő az igazi... bár a franc tudja. Akkor nem így kellett volna fogalmaznia. Valszeg tényleg az igazi Pein valahol máshol van, és őt kell kinyírni Fáj a fejem...