Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-06-20 13:32:49
(#1135) Igen, sajnos én is előbb írtam, aztán gondolkodtam a butaságon. (; :sör:
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-06-20 13:33:02
beküldve: 2008-06-20 13:19:37
(#1134) Konan a rejtett esőből van, ahol Jiraiya tanította, de aztán ott hagyta őket. Hogy került volna Konohába?
Mikor Jiraiya találkozik a felnőtt Konannal, akkor megemlíti nekik, hogy miután eljött tőlük még sokat hallott róluk. Vagyis nem együtt voltak...
Olyan fejezet is van ahol Jiraiya visszaemlékszik Minatoékra, és ott Kushinának szólítja Naruto anyját.
Szülés után visszament volna Konankodni? Nem hiszem... az pedig mellékes, hogy teljesen máshogy néz ki, mert az még megoldható lenne.
Bonyolult dolog ez... ki tudja, de ez már tényleg Barátok köztös lenne A lényeg, hogy sztem Kushina és Konan két különböző személy.
Mikor Jiraiya találkozik a felnőtt Konannal, akkor megemlíti nekik, hogy miután eljött tőlük még sokat hallott róluk. Vagyis nem együtt voltak...
Olyan fejezet is van ahol Jiraiya visszaemlékszik Minatoékra, és ott Kushinának szólítja Naruto anyját.
Szülés után visszament volna Konankodni? Nem hiszem... az pedig mellékes, hogy teljesen máshogy néz ki, mert az még megoldható lenne.
Bonyolult dolog ez... ki tudja, de ez már tényleg Barátok köztös lenne A lényeg, hogy sztem Kushina és Konan két különböző személy.
martin;
Itt is felmerült már meg a neten össze-vissza olvasgatva ilyeneket is talál az ember. Most, hogy ebből mi igaz és mi nem, majd megtudjuk.
Bár most így belegondolva eléggé fake szagú. (%
Vagy Star Wars szagú
Narutooooo, én vagyok az
anyáááád... Nyekk, és kipurcan.
Someday the Dream will End
beküldve: 2008-06-20 12:55:43
(#1132) martin;
Itt is felmerült már meg a neten össze-vissza olvasgatva ilyeneket is talál az ember. Most, hogy ebből mi igaz és mi nem, majd megtudjuk.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
ha igazak a pletykák? Ezt még nem is hallottam. Érdekes feltevés.. Mi utal erre? Egyébként izgalmas lenne
beküldve: 2008-06-20 12:36:46
(#1130) Tsunade szvsz nem indul semerre. Ő a hokage, a falu védleme a szerepe. Ha házhoz jön a baj akkor természetesen ereszd el a hajam, de addig...
Pein pedig Naruto után fog indulni. Kedvenc rókasrácunk pedig nem arról híres, hogy a háttérbe húzódik, míg mások megvédik. Szvsz ő fog összecsapni piercinges barátunkkal.
Bosszút áll a mesterén, a jóslat is beteljesül (kiderül, a két "jóslatos gyerek" közül melyik is az igazi), nem kapják el a benne lévő rókadémon miatt, nomeg inkább békákat mint azt a nagy idétlen csigát lássuk harcban.
Bár, ha igazak azok a pletykák, hogy a Pein oldalán lévő hölgy Naruto anyja, akkor lesz itt harc mindenkinek...
Bosszút áll a mesterén, a jóslat is beteljesül (kiderül, a két "jóslatos gyerek" közül melyik is az igazi), nem kapják el a benne lévő rókadémon miatt, nomeg inkább békákat mint azt a nagy idétlen csigát lássuk harcban.
Bár, ha igazak azok a pletykák, hogy a Pein oldalán lévő hölgy Naruto anyja, akkor lesz itt harc mindenkinek...
beküldve: 2008-06-20 12:29:06
(#1129) Nah, mostmár csak Tsunade-nak kéne elindulni valami
Devárom a kövit..
bosszúhadjáratra pein ellen,
és akkor lenne végre valami jóóó fight. Addigis legalább a kódot fejtsék meg.
Vagy legyen egyszerre a kettő. Devárom a kövit..
beküldve: 2008-06-20 11:41:15
(#1128) Ójeh, végre. Ezzel az epizóddal végre visszatértünk a Sasuke mangától a Naruto mangához. Egy pár héten keresztül maradhatnánk is ezen a vonalon.
Van benne morcos rókakölyök, perverted hermit, granny meg békák. Kinek kellenek innentől kezdve furaszemű emószépfiúk? (%
Van benne morcos rókakölyök, perverted hermit, granny meg békák. Kinek kellenek innentől kezdve furaszemű emószépfiúk? (%
beküldve: 2008-06-19 23:10:37
(#1127) Elnézegettem néhány képet saigetsurol és amikor csak ennyire mosolyog mint a képen, akkor is kilátszik az a ronda foga (vagy csak protézist hord XD ) De az is lehet hogy leborotválata a fogát hogy hasonlítson Zabuzára XXXXDDDD - 1 elmebeteg ember elmebeteg ötleteit olvashatjátok
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
hát meglehet hogy igaz de tobi-obito elmélet is koppant és ott is a hasonlóság miatt hittük azt hogy a két személy egy és ugyanaz, de ezt csak kishi-sensei tudhatja
Azt nem tudom csak, hogyha megmondják valakiről hogy meghalt, akkor azt mért nem lehet elhinni? Biztos nem viccből mondta sai hogy betegségben meghalt a tesó...
beküldve: 2008-06-19 19:58:09
(#1125) Hát...de a Tobi-Obito szerintem direkt volt emgtévesztésnbek...ez viszont snekinek nem jutott még eszébe. vagy lehet h lusta volt Suigetsut skiccelni és a fiúkjából előrántotta Sai bátyját?
Egyébként ha jól tudom ő és Kisame Kappák.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hülye ötlet: Suigetsu nem hasonlít túlzottan Sai bátyjához?
lehet h igazad van??? ááá...vigyázz, ha lelőtted a poént, Kishi-sensei meg fog ölni!!!! ^^
Jó haverom ő nekem..egy ital mellett megbeszéljük a dolgot
Azta de durva! Tényleg hasonlítanak!
Nah de kivi vok... végülis Suigetsu cápa, vagy mi, nem? Máshonnan jött... nemtonemtom. Nem rokonok monnyuk... Orochi kísérletezett rajta... de akkor is. Érdekes elmélet minden esetre
hát meglehet hogy igaz de tobi-obito elmélet is koppant és ott is a hasonlóság miatt hittük azt hogy a két személy egy és ugyanaz, de ezt csak kishi-sensei tudhatja
"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
Szerk: Winchester 2008-06-17 22:29:33
lehet h igazad van??? ááá...vigyázz, ha lelőtted a poént, Kishi-sensei meg fog ölni!!!! ^^
Azta de durva! Tényleg hasonlítanak!
Nah de kivi vok... végülis Suigetsu cápa, vagy mi, nem? Máshonnan jött... nemtonemtom. Nem rokonok monnyuk... Orochi kísérletezett rajta... de akkor is. Érdekes elmélet minden esetre
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."