Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Hát nekem van 1 olyan érzésem hogy idén lesz vége a naruto-nak.má elégggé a végkifejletnél járunk:Itachi meghalt:(,Tobiról kiderül hogy mizukage volt,ő volt Madara,Jiraya meghalt,Sasuke a 8 farkúval küzd,indulnak az akatsukik naruto-ért,naruto befejezte a rasengant,most is épp edz a moryou hegyben,Asuma is meghalt......szentem idén fejeződik be:(
Én el tudom képzelni h. Kishi sensei addig húzza a naruto-t míg a főszereplő hokage nem lesz! Fogadjunk mikor Madara meghal, 1 új apokaliptikus gonosz lép a helyére! És különben is itt van még Kabutorochimaru is aki éppen erőt gyűlyt!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-08-13 10:12:56
(#1179) Hát nekem van 1 olyan érzésem hogy idén lesz vége a naruto-nak.má elégggé a végkifejletnél járunk:Itachi meghalt:(,Tobiról kiderül hogy mizukage volt,ő volt Madara,Jiraya meghalt,Sasuke a 8 farkúval küzd,indulnak az akatsukik naruto-ért,naruto befejezte a rasengant,most is épp edz a moryou hegyben,Asuma is meghalt......szentem idén fejeződik be:(
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Karint azért harapta meg,mert a kiszívott chakrájának gyógyító hatása van.Egyébként nem volt rossz fejezet elismerem,csak kicsit sok már Sasuke.
a kis élősködő
am olvastam interjút fent van
naruto-kunon
2008-ban sasuke-t fogja nagyrészt erőltetni
Szerk: Kál 2008-08-12 23:38:56
beküldve: 2008-08-12 23:18:54
(#1177) Szentem a legutóbbi egész jó volt de vhogy engem nem köt le a Szászke harc,és inkább látnám naruto edzését
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Jól feltörölték Sasuke-vel a padlót simán megölték volna ha nem nyomják be elé a kardot,h hogy kivédjék a támadást... csak azt nem értem miért kellett megharapnia Karin-t
Karint azért harapta meg,mert a kiszívott chakrájának gyógyító hatása van.Egyébként nem volt rossz fejezet elismerem,csak kicsit sok már Sasuke.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
beküldve: 2008-08-10 09:48:32
(#1175) Tesztett ez a fejezet!
Nem lesz könnyű megverni a 8farkút, mert elég erősnek tűnik, de akkor miért akart lelépni? Talán mégsem verné meg őket olyan lazán és ezt már érezte?
És Sasuke igazán használhatná a feltúrbózott MS-ét. (Bár sztem fogja, csak leblokkolt, ezen nem is csodálkozom.) Az meg egyátalán nem lenne gond, ha közösen harcolnának, mint eddig.
Narutonak meg hajrá! Kell az erő Painhez!
És Sasuke igazán használhatná a feltúrbózott MS-ét. (Bár sztem fogja, csak leblokkolt, ezen nem is csodálkozom.) Az meg egyátalán nem lenne gond, ha közösen harcolnának, mint eddig.
Narutonak meg hajrá! Kell az erő Painhez!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-08-10 09:49:42
beküldve: 2008-08-08 18:58:37
(#1174) Jól feltörölték Sasuke-vel a padlót simán megölték volna ha nem nyomják be elé a kardot,h hogy kivédjék a támadást... csak azt nem értem miért kellett megharapnia Karin-t
beküldve: 2008-08-06 18:25:46
(#1173) Én bírnám
a krumpliorrú narutót ! S most remélem ha nem is öli meg, legalább lebénítja a 8farkú sasut. Amugy jól nézne ki 1 naruto-béka szobor XD
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Hát nemtom, sztem Kishi sensei már nem tud új karaktereket kitalálni (hányan vannak így is, kb 200-an?),
ott van az a könyvtáros csajszi is, vagy ki az... hát ő annyira kilóg az egészből... ni mind1. Bevallom nekem a 8 farkú sem jön be, de annak naon örülök, hogy lezúzta Sasuke-kunt... ideje volt, már rég nem láttam a sokkos arcát De azt hiszem egyértelmű mi lesz a vége...
Naruto pedig... fúú naon kiváncsi vok milyen lesz az új, erős Naruto Csak a krumpliorrot ne
Naruto pedig... fúú naon kiváncsi vok milyen lesz az új, erős Naruto Csak a krumpliorrot ne
Csak akkor lesz krumpliorros ha nem tudja teljesen elsajátítani azt a technikát, de amilyen ügyes Narutonak biztos sikerülni fog am fejemhez kaptam amikor írta, hogy rappel a 8farkús csávó
Szerk: Kál 2008-08-04 10:39:44
beküldve: 2008-08-03 12:54:47
(#1171) Hát nemtom, sztem Kishi sensei már nem tud új karaktereket kitalálni (hányan vannak így is, kb 200-an?),
ott van az a könyvtáros csajszi is, vagy ki az... hát ő annyira kilóg az egészből... ni mind1. Bevallom nekem a 8 farkú sem jön be, de annak naon örülök, hogy lezúzta Sasuke-kunt... ideje volt, már rég nem láttam a sokkos arcát De azt hiszem egyértelmű mi lesz a vége...
Szerk: superkrumply 2008-08-03 12:55:13
beküldve: 2008-08-03 12:41:41
(#1170) Na várom a folytatást :P
Ja meg arra kíváncsi leszek, hogyan fogják ezt a srácot az animeben megvalósítani
Kíváncsi vagyok mennyit fognak "szenvedni" egymással a felek. Meg, hogy Sasukenek milyen szinten kell harcolni ahhoz, hogy lenyomja a rappersrácot. Elég vicces figura...bírom az ilyen elvont idiótákat is, tök feldobják a sztorit.
Mekkora volt már, hogy Sasuke nekiállna lerúgni, erre előkap egy papírt, mondván, hogy ihlete támadt
Mekkora volt már, hogy Sasuke nekiállna lerúgni, erre előkap egy papírt, mondván, hogy ihlete támadt
Ja meg arra kíváncsi leszek, hogyan fogják ezt a srácot az animeben megvalósítani
beküldve: 2008-07-26 00:55:04
(#1169) Most már csak én írok ide?
Az új rész naon jó
Az új rész naon jó
Saukéék közül a 8farku simán kiüti a zabuza2-őt és az önuralmat tanulgató gyilkológépet, most Sasu jön bunyózni.
Ami Narutót illeti vagy megtanulja a senjutsut vagy békaszobor lesz belőle.XD
Ami Narutót illeti vagy megtanulja a senjutsut vagy békaszobor lesz belőle.XD
beküldve: 2008-07-19 17:01:03
(#1168) Az biztos h. a szemecske tartogat még 1-2 meglepit!
De én Narutora vok kiváncsi
De én Narutora vok kiváncsi
beküldve: 2008-07-19 13:19:34
(#1167) Na már épp azon filóztam, hogy új rész, semmi komment...
Nekem is tetszett. Amúgy ez az
Nekem is tetszett. Amúgy ez az
új békajutsu, hogy összegyűjtjük szépen a természet energiáit...nekem erről hirtelen a DBZ jutott eszembe, amikor Goku gyűjtögette az energiát. Mondjuk azért itt ez tök más, de elsőre rögtön az a szitu ugrott be.
Várom már a Sasuke vs. 8farkút is, mert még az új szemjutsut sem nagyon láttuk akció közben. (Remélem, amennyire nem szép , annyira erős... )
Várom már a Sasuke vs. 8farkút is, mert még az új szemjutsut sem nagyon láttuk akció közben. (Remélem, amennyire nem szép , annyira erős... )
Szerk: asx 2008-07-19 13:22:09
beküldve: 2008-07-19 11:23:26
(#1166) Az új rész naon cool
Naruto elment a békákhoz akik egy új jutsutípust akarnak neki megtanítani neki. ennek a neve senjutsu, avagy remeteművészet mellyel a természet erőinek erejét a saját erejével kombinálja.
Elkezdődött a sasuke vs 8farkú harc
Elkezdődött a sasuke vs 8farkú harc