Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Nekem annyira nem tetszett. Vagy csak rossz passzban olvastam el.
Annyi lenne az üzenet, hogy a kiválasztott nem itt van, azaz a vizes városban? Vagy még talán van több is...
Amit furcsálottam, hogy Pein többi testénél eddig is volt egy Konannak megfelelő nőci alteregó?
Amit furcsálottam, hogy Pein többi testénél eddig is volt egy Konannak megfelelő nőci alteregó?
Nem, szerintem az üzenet az hogy
pein 6 testéből egyik sem az igazi, tehát mind másolat, és/vagy pein maga sincs ott, csak távolról irányítja őket.
beküldve: 2008-07-04 11:53:48
(#1149) Annyira nekem sem.
(Jó, mondjuk nem árt néha pihizni a sok drámai rész meg fight után. Ez amolyan kis nyugis fejezet volt. (A vihar előtti csend! )
De a vége!!! )
De a vége!!! )
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-07-04 11:59:28
beküldve: 2008-07-04 11:44:12
(#1148) Nekem annyira nem tetszett. Vagy csak rossz passzban olvastam el.
Annyi lenne az üzenet, hogy a kiválasztott nem itt van, azaz a vizes városban? Vagy még talán van több is...
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-07-04 11:39:49
(#1147) Új fejezet, új izgalmak!
De úgyis mondhatnám, hogy: hűűű, mi lesz itt!!!!
De úgyis mondhatnám, hogy: hűűű, mi lesz itt!!!!
beküldve: 2008-06-29 18:42:50
(#1146) amúgy én már kissé kivagyok azal h. mindent húznak! fogadjunk, az üzenetre is legalább 2 hetet kell várni! (minimum)
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-06-28 13:35:51
(#1145) Hű, de rég írtam már ide...
Még talán az Itachi vs. Sasuke meccs végén...
Hát sensei az én számításaimat is szépen keresztülhúzta, majd' minden téren.
Soha nem tudtam elképzelni, hogyan lesz képes olyan szitut teremteni, amin keresztül Itachit szemlélve szinte egy "hőst" láthatunk. Nálam majdnem a "8. főbűnnek" számított, amit tett, de így szemlélve a dolgokat...jobbat nehéz lett volna mondani , na meg akkor most nincs sztori.
Volt egy csomó rész, amit szinte megkönnyeztem (pl.: legutoljára a 405-t , előtte meg még párat) és volt, ahol ehelyett inkább dühös lettem a végén… Amikor már ennyiszer csavarnak egy karakteren, hogy lehet még egyszer így kifacsarni? Ja, igen, Sasukeről beszélek…amikor volt ez a „lerombolom Konohat” megnyilvánulása, azt hittem behalok! Szerencsére nem sokkal később kicsit finomított a dolgon…(Na meg az új MS!! Akkor inkább hagyta volna meg a simát, de ez szörnyű… ) Hát nem akartam elhinni, de végülis ez várható volt, így többet lehet írni róla (elvégre Sasukeről sokat fog idén), ha csak simán visszament volna a faluba abban nem lett volna semmi abszurd. (Most még kicsit kihasználja az AK-t, mint anno Orot, esetleg összeugrik Narutoval, mint anno és csak utána megy vissza…vagy viszik. )
Jó ez a 406-os! Én is örültem, hogy Naruto-s, Konoha-s és békarejtélymegfejtős részhez érkeztünk, mer’ már kellett ez is és kíváncsi vagyok nagyon a titokra.
Ez a 106cm-es beszólás (Jiraiya-t kár volt kivenni, na!)
Tetszett Shikamaru eszmefutattása és az, hogy mennyire komoly, felelőségteljes srác lett.
Még talán az Itachi vs. Sasuke meccs végén...
Hát sensei az én számításaimat is szépen keresztülhúzta, majd' minden téren.
Soha nem tudtam elképzelni, hogyan lesz képes olyan szitut teremteni, amin keresztül Itachit szemlélve szinte egy "hőst" láthatunk. Nálam majdnem a "8. főbűnnek" számított, amit tett, de így szemlélve a dolgokat...jobbat nehéz lett volna mondani , na meg akkor most nincs sztori.
Volt egy csomó rész, amit szinte megkönnyeztem (pl.: legutoljára a 405-t , előtte meg még párat) és volt, ahol ehelyett inkább dühös lettem a végén… Amikor már ennyiszer csavarnak egy karakteren, hogy lehet még egyszer így kifacsarni? Ja, igen, Sasukeről beszélek…amikor volt ez a „lerombolom Konohat” megnyilvánulása, azt hittem behalok! Szerencsére nem sokkal később kicsit finomított a dolgon…(Na meg az új MS!! Akkor inkább hagyta volna meg a simát, de ez szörnyű… ) Hát nem akartam elhinni, de végülis ez várható volt, így többet lehet írni róla (elvégre Sasukeről sokat fog idén), ha csak simán visszament volna a faluba abban nem lett volna semmi abszurd. (Most még kicsit kihasználja az AK-t, mint anno Orot, esetleg összeugrik Narutoval, mint anno és csak utána megy vissza…vagy viszik. )
Jó ez a 406-os! Én is örültem, hogy Naruto-s, Konoha-s és békarejtélymegfejtős részhez érkeztünk, mer’ már kellett ez is és kíváncsi vagyok nagyon a titokra.
Ez a 106cm-es beszólás (Jiraiya-t kár volt kivenni, na!)
Tetszett Shikamaru eszmefutattása és az, hogy mennyire komoly, felelőségteljes srác lett.
Na, de most már jöjjön a titok tényleg!
Szerk: asx 2008-06-28 13:36:31
beküldve: 2008-06-28 12:05:54
(#1144) Végre Shikamaru is szerepel egy kicsit! Jó látni a többieket a hosszú Sasuke-szezon után.
"Use your techniques carefully, after giving some thought to what you're doing! Or it'll be used to the other person's advantage, STUPID!!"
beküldve: 2008-06-27 10:40:40
(#1143) Péntek és Naruto 406.
Perverted hermit rulzZz!
Számfejtegetés, Pein egyik testének a boncolgatása, Naruto kirugdosása a letargiából és ami mindent visz...106. 106 cm. (((%
Perverted hermit rulzZz!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
erről eszembe jut 1 bizonyos FWA...
Orochimaru...have you gone bald?
No, it's not you...anyway, show me what you've got!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
erről eszembe jut 1 bizonyos FWA...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Hát, tuti hogy Tsunade is meghal. Egyébként ez az egész 'kiválasztott' dolog, meg h a 'jóslat beteljesedik' tiszta Harry Potter feelinged ad az egésznek
De komolyan, Pein még simán el is mehetne Voldemortnak
Ez a Harry Potter dolog már az elejétől nagyon durván benne van, de el kell keserítenelek, mert nem Pein Voldemort, hanem OROCHIMARU!!! Gondolj csak a kígyókra, meg az eltorzult arcára (habár Orochinak alapból olyan), meg erre a furcsa kisérletező hajlamra. Úgy látszik ez a fajta gonosz mutáns archetípus több kultúrában is feltűnik egymástól függetlenül.
beküldve: 2008-06-22 15:39:42
(#1139) Hát, tuti hogy Tsunade is meghal. Egyébként ez az egész 'kiválasztott' dolog, meg h a 'jóslat beteljesedik' tiszta Harry Potter feelinged ad az egésznek
De komolyan, Pein még simán el is mehetne Voldemortnak
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-06-22 15:11:40
(#1138) Félek, hogy hamarosan Tsunade is eltávozik az élők sorából, főleg hogy Sasuke (újfent) bosszúért liheg. Miért mindig a jófejeket nyírják ki??
beküldve: 2008-06-20 23:48:51
(#1137) Sajna Tsunade és Naruto szívták meg ebben az esetben a legjobban.Pont azok,akik a legközelebb álltak Jiraiyahoz.
Bár ritkán mondok ilyet,de az utolsó oldalon amikor Jiraiya azt mondja,hogy nyugodtan írhatsz szerelmeslevelet én azt olyan édesnek találtam A kód pedig seperc alatt derüljön ki!!!
Bár ritkán mondok ilyet,de az utolsó oldalon amikor Jiraiya azt mondja,hogy nyugodtan írhatsz szerelmeslevelet én azt olyan édesnek találtam A kód pedig seperc alatt derüljön ki!!!
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
beküldve: 2008-06-20 22:30:52
(#1136) Ez elég szomorú fejezet volt, nem történt semmi, de legalább kielégültem.
Éljen Naruto!
Jiraiya pedig nyugodjék békében
És végre Shikamaru is befigyelt jeeej
Jiraiya pedig nyugodjék békében
És végre Shikamaru is befigyelt jeeej
Szerk: superkrumply 2008-06-20 22:31:12