Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Háát... nem a fantáziám élénk. Tényleg így lesz ahogy mondtam...
És:
És:
Az tényleg fura lesz, hogy Sasuke Konoha ellen harcol Madara oldalán. A Hebi meg Sasukéval tart. Szóval lesznek itt nagy meglepetések.
De mért megy Konoha ellen? Nem értem...
Én eléggé meg tudom érteni Sasuket, hogy megtámadja Konohát, elvégre az egész az ő hibájuk, na jó nem az egész falujé, csak a tanácsé, de a helyében valószínüleg én is ezt tenném.
Kiváncsi vagyok, hogy Naruto meg tudja e majd ezt az egészet és ha igen az esetben, hogy fog reagálni. Mert én személy szerint nem tudnék egy olyan falut védeni, ahol a vezetőség körében ilyen szintű összeesküvések folynak. Szerintem senkinek sincs joga egy csomó embert megöletnije, bármi is legyen a cél. Talán a legegyszerűbb lenne, ha a tanács tagjait nyirnák ki, Sasuke is megkapná a revanst és a falu is megmaradna.
Bár egyre inkább kezdek meggyőződni arról, hogy Sasuke is meg fog hallni , bár bízom, hogy Kisimoto még tartogat 1-2 meglepit
Kiváncsi vagyok, hogy Naruto meg tudja e majd ezt az egészet és ha igen az esetben, hogy fog reagálni. Mert én személy szerint nem tudnék egy olyan falut védeni, ahol a vezetőség körében ilyen szintű összeesküvések folynak. Szerintem senkinek sincs joga egy csomó embert megöletnije, bármi is legyen a cél. Talán a legegyszerűbb lenne, ha a tanács tagjait nyirnák ki, Sasuke is megkapná a revanst és a falu is megmaradna.
Bár egyre inkább kezdek meggyőződni arról, hogy Sasuke is meg fog hallni , bár bízom, hogy Kisimoto még tartogat 1-2 meglepit
beküldve: 2008-05-30 17:36:10
(#1089) Hát ez fejezet nem semmi volt...de végre a sokhetes beszélgetés után valami eksön van kibontakozóban! Vééégre! remélhetőleg Sasuke már a következő fejezetben megrohamozza, vagy találkoznak narutoékkal.
Mellesleg nem emlékszem...hol szerezték azt a b*szott nagy solymot?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-05-30 17:12:28
(#1088) jahh, és Jira-sama halálhíréről még senki nemtud...ha Naruto megtudja...ő is be fog kattanni...a két bekattant fog egymással harcolni LOL
1ébként sztem még lesz a rombolás előtt egy kis rész, sztem Narunak még kéne egy kicsit eddzenie, ha ki akar állni sasuval...de ez csak az én véleményem...
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-05-30 15:11:35
(#1087) Sasuke egyértelműen bekattant... de ciki. És ez az új sharingan... anyám a naruto-kunon nagyon eltalálták, olyan mint egy kötőhártyagyulladás
Még tuti sok van hátra... habár most már nem jósolgatok, mert mindig felsülök, de jópár harc még hátra van. Pl. én kívncsi vok Sai igazi erejére... nekem ő a favorit, és igazán még nem is szerepelt. Ha tényleg letámadják a falut, akkor szép kis viadalok lesznek... És Tsunade!! jajjmár...*izgul
Nah megint jósoltam
beküldve: 2008-05-30 14:57:38
(#1086) Nanááááá! xD Itachi rajongók sohasincsenek egyedül. :P Mertnagyon sok embert ismerek (kb. 100-150 xD ) akik imdáják Itachit. xD És még ismerek fórumokról olyat is, akiknek ha nem is a kedvencük, de az elsők között van. xD Meg persze olyanok is vannak, akik nem szeretik. De hát izlések és pofonok.
Akkoris Itachi a legjoooobb! xD
Akkoris Itachi a legjoooobb! xD
És én sem utálom Sasukét. xD Nálam Itachi az első.. És azis marad. xD
Helyes!!! kjáááá!!! Legalább nem vagyok egyedül!!! XD Itáccsi-imádó klub: már 2 tag!!XD
Én is már kivi vok mi lesz .
Ha erre a sharinganra gondoltok akkor szóljatok ami a képem.
Ha valaki nem tudja,hogy mit tud és hogy hívják akkorA neve mangekyou sharingan és azt tudja hogy elvisz egy világba amit a használó generál és ott ural mindent és mindenkit.A használata korlátozott mivel tönkreteszi a szemet és ezzel madara is tisztába van és ezért akarja megszerezni mert ha van három sharingan szemed amit beültetesz magadnak akkor végtelen ideig használhatod.
És a Kakhasi fajta,de ez más lapra tartozik.öhhmm... Bocs, hogy beleszólok, de valami nem stimmel. xD
Szal a te képeden Itachi MS-e van. És az igaz amit te mondtál, az-az leírtad a Tsukuyomit. De nem csak ezt az egy technikát tudta vele Itachi. Használta az Amaterasut, meg a Susanoot is. Nahde eddig naáld is stimmelt, csak azt nem értettem, hogy mit értesz azalatt, hogy: "Ha van három sharingan szemed, akkor végtelen ideig használhatod."
Madara már nem akar megszereni semmit, elvégre neki már örök Mangekyou Sharinganja van. És ezt nem három MS-sel érte el, hanem azzal, hogy elvette az öccsének a szemét. Vagyis ahogy ő mondta, az öccse ajánlotta fel neki. Az-az elvileg (kihangsúlyozom, hogy elvileg xD ) Sasukénak is lehetne örök MS. Hiszen ez egyben Itachi sharinganja is, amiért átadta a technikákat. Meg végülis, miatta lett MS-e (nem Emese xD ) Szöszkének...
Madara már nem akar megszereni semmit, elvégre neki már örök Mangekyou Sharinganja van. És ezt nem három MS-sel érte el, hanem azzal, hogy elvette az öccsének a szemét. Vagyis ahogy ő mondta, az öccse ajánlotta fel neki. Az-az elvileg (kihangsúlyozom, hogy elvileg xD ) Sasukénak is lehetne örök MS. Hiszen ez egyben Itachi sharinganja is, amiért átadta a technikákat. Meg végülis, miatta lett MS-e (nem Emese xD ) Szöszkének...
És én sem utálom Sasukét. xD Nálam Itachi az első.. És azis marad. xD
beküldve: 2008-05-30 14:23:23
(#1083) félreértés ne essék, ÉN IMÁÁÁDOM Szászke-kunt.....de nálam a first akkor is Itachi....én mindkettőjüket naon bírom...a harmadik pedig Kakashi.
beküldve: 2008-05-30 14:20:19
(#1082) És ,hogy így mindenki utálja Sasukét nekem akkor is ő a the first mielött baj lenne .Nem csak őt szeretem ,de azért mert naruto kyyubi így úgy amúgy hát Sasukének kinyirta a szüleit a saját tesója narutonak az apja pedig
Yodaime Hokage mármint akit kinyíret a róka (negyedik hokage.
szoval nem kell Sasukét gyűlöln mert tehetséges.(thx)Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Ha esetleg nem erre gondolnál akkor arról is adok infót ha kell.(kakashié)
Adhatsz ha akarsz
olyan ,hogy egy fekete lyukat generál ami átvisz egy másik dimenzóba és eltűnsz (lásd. Deidara)
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Ha esetleg nem erre gondolnál akkor arról is adok infót ha kell.(kakashié)
Adhatsz ha akarsz
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-05-30 14:08:21
(#1079) Ha esetleg nem erre gondolnál akkor arról is adok infót ha kell.(kakashié)
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-05-30 14:07:52
(#1078) De ZSÍÍÍR , remélem most h. Sasuke
bekattant
naruto kinyirja! Egy álmom válna valóra!!! De elötte az öregeket feltétlenül csináljál ki!!! A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-05-30 14:08:22
beküldve: 2008-05-30 13:53:22
(#1077) Én is már kivi vok mi lesz .
Ha erre a sharinganra gondoltok akkor szóljatok ami a képem.
Ha valaki nem tudja,hogy mit tud és hogy hívják akkorA neve mangekyou sharingan és azt tudja hogy elvisz egy világba amit a használó generál és ott ural mindent és mindenkit.A használata korlátozott mivel tönkreteszi a szemet és ezzel madara is tisztába van és ezért akarja megszerezni mert ha van három sharingan szemed amit beültetesz magadnak akkor végtelen ideig használhatod.
És a Kakhasi fajta,de ez más lapra tartozik.Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Szerk: SHADOW 2008-05-30 13:53:53
Nekem már tökmind1, hogy mi lesz. xD
Meghalt a kedvenc szereplőm... (Itachi) Nélküle nem Naruto a Naruto...
igazad van...
LOL Sasuke sírt LOL (mondjuk ki nem sírt volna amikor meghal Itáccsi???
de elég érdekes ez az új sharingan...kíváncsi vok a folytatásra!