Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-05-25 03:58:34
(#1045) superkrumply;
itachi's girlfriend XD; az előző avatárt még értettem. De ez a mostani...akkor most barátnő vagy lányos fiúk? d:
Ez az én személyes spekulációm. Nem hiszem, vagy legalábbis nem akarok egy boldog Naruto - Sasuke duót a nagy gonosz ellen harcolni. Egymás ellen inkább, sőt! Az utolsó, epikus harcot remélem ők ketten vívják majd. Lecsapják Madarát és a maradék piros felhő rucisokat, Orochimaru maradványát és piszi-puszi ölelés? Remélem nem. Node, nemsokára majd kiderül, mekkora butaságot beszélek. (%
A Naruto - békás szállra tényleg visszakanyarodhatnánk végre. De a következő epizód még biztos Uchiha sztori lesz.
A Naruto - békás szállra tényleg visszakanyarodhatnánk végre. De a következő epizód még biztos Uchiha sztori lesz.
itachi's girlfriend XD; az előző avatárt még értettem. De ez a mostani...akkor most barátnő vagy lányos fiúk? d:
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-05-25 04:01:19
itachi's girlfriend XD; gyanúsak vagytok te és a nicked nekem a mostani rész óta. (%
[/SPOILER]
[/SPOILER]
höhö XD inkább nem mondok semmit...(nehogy aztán elszóljam magamXD LOL)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-05-24 19:44:38
(#1043) Hát ebben a részben kb semmi nem történt/derült ki. Ideje is volt már, hogy vége legyen ennek a barlangos résznek.
Someday the Dream will End
itachi's girlfriend XD; gyanúsak vagytok te és a nicked nekem a mostani rész óta. (%
Sasuke visszatérése;
Sasuke visszatérése;
Nagyon remélem, hogy nem tér vissza a faluba. Amit én elképzelhetőbbnek tartok, hogy miután abban a harmatvilág, emós lelkében elrendezte, hogy a bátyus szerette akkor Madara oldalán vagy egyedül háborút indít a falu ellen. Elvégre ő addig volt biztonságban míg Itachi élt. O-kéé, hogy most már ő a legény a gáton de nem hiszem, hogy Danzo és az a két antipatikus vénember tűrné, hogy csak úgy visszatérjen.
Madara pedig azért ilyen kedves vele mert Itachi halála után már ugyan minek tartsa be az egyezségüket, hogy nem támad a falu ellen? Nomeg két ember több mint egy ugye.
Madara pedig azért ilyen kedves vele mert Itachi halála után már ugyan minek tartsa be az egyezségüket, hogy nem támad a falu ellen? Nomeg két ember több mint egy ugye.
Hát nemtom...
Ha elrendezi magában, hogy Itachi tényleg szerette, akkor mért menne neki a falunak, amit annyira védett? Akkor Itachi mindent hiába tett volna... max kinyírja az öregeket, akik kiírtatták a klánt, de nem hiszem...
Remélem most Tsunade jön... a béka üzit akarom!!!
Remélem most Tsunade jön... a béka üzit akarom!!!
beküldve: 2008-05-24 03:58:28
(#1041) itachi's girlfriend XD; gyanúsak vagytok te és a nicked nekem a mostani rész óta. (%
Sasuke visszatérése;
Sasuke visszatérése;
Nagyon remélem, hogy nem tér vissza a faluba. Amit én elképzelhetőbbnek tartok, hogy miután abban a harmatvilág, emós lelkében elrendezte, hogy a bátyus szerette akkor Madara oldalán vagy egyedül háborút indít a falu ellen. Elvégre ő addig volt biztonságban míg Itachi élt. O-kéé, hogy most már ő a legény a gáton de nem hiszem, hogy Danzo és az a két antipatikus vénember tűrné, hogy csak úgy visszatérjen.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-05-23 16:28:17
(#1040) Hű... ez jó volt!
Na most ebből milyen sztori fog kikeveredni? És mi lesz az Akatsukival?
Nem fogom... vagyis nem csak ezt, hanem az egészet, mi fog ebből kisülni?
Azért nekem még mindig furi kicsit, hogy az eddig utált Itachi hirtelen a falu hőse lett... arra meg nagyon kivi vok, hogy Sasukének mennyi időbe tellik feldolgozni ezeket az infókat, és mikorra tudja elfogadni, hogy a bátyus tényleg imádta őt.
És végülis most már szimplán vissza is battyoghat a faluba... hiszen tényleg hős lett....
És végülis most már szimplán vissza is battyoghat a faluba... hiszen tényleg hős lett....
Na most ebből milyen sztori fog kikeveredni? És mi lesz az Akatsukival?
vagyis hát az Akatsuki gondolom megmarad. De most miért ilyen megértő nagybácsi tipus hirtelen Tobi?
Nem fogom... vagyis nem csak ezt, hanem az egészet, mi fog ebből kisülni?
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-05-23 13:47:49
(#1039) Miazhogy...
Itachinak volt barátnője???? De megölte XDXDXD
???????"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-05-23 09:48:35
(#1038) Nem rossz.
Itachi felmagasztosul. Ez aztán a testvéri szeretet...
beküldve: 2008-05-23 09:29:31
(#1037) NARUTO FOREVER!!
beküldve: 2008-05-23 03:15:23
(#1036) Ha megnézzük, Itachi Sasuke első visszaemlékezéseiben is a homloka közepére bök az öccsének mikör az arra kéri, hogy gyakoroljon vele a shuriken dobálásbam. Eltervezte ő ezt...
Node, délutánra megtudjuk, mindez mennyire igaz. Jóccakát, lurkók. (%
Ki tudja mennyire fake, de valószínű nem, hogy az új epizódban Sasuke elkezdi felfogni és elhinni, hogy Itachi tényleg megmenteni akarta. Pölö, mikor a Harmadik meghalt, hipp-hopp feltünt azért, hogy jelezze a falu időseinek, hogy Sasuke még mindig tabu. A nagy harcjelenet pedig az Orochimarus átok alóli felszabadítás volt. A manga utolsó oldalán Sasuke válltól látható csak, de ugyan olyan magas galléros ruhát visel mint Itachi azzal a külnbséggel, hogy ez fehér.
Node, délutánra megtudjuk, mindez mennyire igaz. Jóccakát, lurkók. (%
Szerk: Parasikoly 2008-05-23 03:16:24
beküldve: 2008-05-19 12:17:09
(#1035) Jah.. lehet..
És Szászúúke má megin naagyon erős lett, és Naruto má megin nem bír majd vele..
Kíváncsi vagyok mi lesz a 401. fejezet, sztem most át lehetne vinni a történetszálat pl a HEBI-hez. Rég nem volt róluk szó, nagyon lemaradtak a történetben.
És Szászúúke má megin naagyon erős lett, és Naruto má megin nem bír majd vele..
Kíváncsi vagyok mi lesz a 401. fejezet, sztem most át lehetne vinni a történetszálat pl a HEBI-hez. Rég nem volt róluk szó, nagyon lemaradtak a történetben.
NARUTO FOREVER!!
beküldve: 2008-05-18 21:26:35
(#1034) beküldve: 2008-05-18 20:35:23
(#1033) sztem meg pont nem Szöszke szeme után nyúlt hanem akk atta neki oda a MS-t...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
[/QUOTE]
ez szép történet... de ha ez igaz, akkor mi volt az az "add ide a szemed" dolog?? az csak valami spontán jött alibi dolog volt?? ezért nem kűzdött itachi teljes erejéből?? [/QUOTE]
Ezen én is elgondolkoztam, látod! amikor Itus haldoklott még akk is a szem után nyúlt ahelyett h bocsánatot kért volna sasutól vagy vmi..és simán meg is ölthette volna sasut!
ez szép történet... de ha ez igaz, akkor mi volt az az "add ide a szemed" dolog?? az csak valami spontán jött alibi dolog volt?? ezért nem kűzdött itachi teljes erejéből?? [/QUOTE]
Ezen én is elgondolkoztam, látod! amikor Itus haldoklott még akk is a szem után nyúlt ahelyett h bocsánatot kért volna sasutól vagy vmi..és simán meg is ölthette volna sasut!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-05-18 19:43:49
(#1031) 400. rész 9 év alatt ennyi?? nem viszik túlzásba az biztos.. nah mind1..
ez szép történet... de ha ez igaz, akkor mi volt az az "add ide a szemed" dolog?? az csak valami spontán jött alibi dolog volt?? ezért nem kűzdött itachi teljes erejéből??
ez szép történet... de ha ez igaz, akkor mi volt az az "add ide a szemed" dolog?? az csak valami spontán jött alibi dolog volt?? ezért nem kűzdött itachi teljes erejéből??
NARUTO FOREVER!!