Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-04-28 13:14:35
(#1000) Szervusz!
Az eddigiek alapján az tudott, hogy Tobi maga Madara. Egy teknikával "időtlen" lett. A Tobi szerep csak egy álca volt.
Az Obito elmélet nincs megerősítve. csak rajongói ábránd eddig tudtommal és valószínű az is marad...
Az Obito elmélet nincs megerősítve. csak rajongói ábránd eddig tudtommal és valószínű az is marad...
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-04-28 12:56:42
(#999) Hali! Nekem nem teljesen világos, hogy Tobi/Obito testében van Madara? vagy Obitonak nincs is köze semmihez? egyáltalán mi lett vele, hogy megúszta anno azt a balesetet?? lehet h. figyelmetlenül olvastam és volt róla szó, de valaki légyszi világosítson fel... az egész kezd már vmiféle szappanopera jelleget ölteni (számomra legalábbis)
beküldve: 2008-04-27 18:58:35
(#998) A végén lehet hogy lesz valami igazság a tengu elméletben?
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-04-27 18:58:54
beküldve: 2008-04-27 10:15:06
(#997) Mivel Danzo az egyik, aki tudja az igazságot - ő pedig a Root feje - így elképzlehető.
Amire most kíváncsibb vagyok, az Madara és a Kilencfarkú valódi története.
Amire most kíváncsibb vagyok, az Madara és a Kilencfarkú valódi története.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-04-26 19:48:43
(#996) Na ez a fejezet nem volt semmi! Itachi csk küldetést teljesített..egyébként lehetséges, h Itachi is az ANBU root tagja volt?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-26 18:46:35
(#995) Valószínű nemsokára megtudjuk. De addig is én azt tartom elképzelhetőnek, hogy ő volt csak alkalmas a feladatra a Sharinganja miatt. Talán egyfajta lojalitás-teszt. Vagy önként jelentkezett a küldetésre miután megtudta, mit akar Madara a klánnal.
Szerk: Parasikoly 2008-04-26 18:47:13
beküldve: 2008-04-26 17:21:09
(#994) Figyu! Szerintetek se akarta megölni Sasuke Sakurát és Narutot, ugye?! Mondjátok, hogy nem! Mondjátok, hogy az én cuki, imádnivaló és néha gonosz Sasukém nem tenne ilyet!
Ui.: Tudom nagyon Sasuke mániás vagyok! Nem kell mondani!
Ui.: Tudom nagyon Sasuke mániás vagyok! Nem kell mondani!
Uchihagirl95
beküldve: 2008-04-26 16:45:56
(#993) Újabb fordulat! Konoha parancsára végeztek az Uchiha klánnal! De miért pont Itachi kapta a feladatot?? Mi lesz itt!?
"Use your techniques carefully, after giving some thought to what you're doing! Or it'll be used to the other person's advantage, STUPID!!"
beküldve: 2008-04-25 20:48:42
(#992) No, az új rész elméletileg elolvasva.
Megtudjuk, hogy Itachi azért adta át Sasukénak az erejét, hogy elkerülje a Madarával való találkozást.
A klánját pedig a falu parancsára írtotta ki és csak a Harmadik, Danzo és a két tanácsadó tudták az igazat. Valamint ő maga nagyon örült neki, hogy a valóság titokban maradt. Ezért is akarta eltávolítani Madarát.
A fejezet végén Madara elkezdi mesélni Sasukénak a találkozását Senju Hashiramával.
A klánját pedig a falu parancsára írtotta ki és csak a Harmadik, Danzo és a két tanácsadó tudták az igazat. Valamint ő maga nagyon örült neki, hogy a valóság titokban maradt. Ezért is akarta eltávolítani Madarát.
A fejezet végén Madara elkezdi mesélni Sasukénak a találkozását Senju Hashiramával.
Hmm...baki(?) vagy nem tom mi...de Itachi homlokvédőjéről mintha lemaradt volna az áthúzás az utolsó oldalon...pedig ott már tuti az AK-s kabátot viselni.
De jó a szemed!
Szerintem csak baki, egy apró figyelmetlenség!
"Use your techniques carefully, after giving some thought to what you're doing! Or it'll be used to the other person's advantage, STUPID!!"
beküldve: 2008-04-14 14:44:55
(#990) Itachi;
És még valami;
Remélem, hogy ő követte el. Kényszerítve vagy sem, de ő írtotta ki a Klán nagy részét. Így lenne az a tragikus hős, akit meg lehet mégjobban kedvelni.
És még valami;
Még most sem láthattuk Madara teljes arcát. Egy hét ki is marad. O-kééé, hogy Tobi az Madara de ez már régóta tudott. A maszk mögötti arc érdekel.
Nem, szerintem a dolog ennél sokkal drámaibb,
egyszerűen ő tette. amit Sasuke látott az úgy is volt, az egész valszeg egy magasabb végső célt szolgált.
Hát szerintem is kb. erről van szó!
Egyébként az a drámai prózai akart lenni... ez van ha az ember nem alszik.
beküldve: 2008-04-13 22:26:09
(#988) Hmm...baki(?) vagy nem tom mi...de Itachi homlokvédőjéről mintha lemaradt volna az áthúzás az utolsó oldalon...pedig ott már tuti az AK-s kabátot viselni.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-04-13 22:37:17
egyszerűen ő tette. amit Sasuke látott az úgy is volt, az egész valszeg egy magasabb végső célt szolgált.
Hát szerintem is kb. erről van szó!
Szerk: Raven 2008-04-13 09:44:51
na szóval, bocsi még egyszer a spoilerek miatt!
igen, de akkor, hogy tudta megmutatni Sasukénak mi történt a szobában, ha nem ő tette? Jó a képzelőereje is?