Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-04-12 15:18:55
(#955) szinte 100 százalékig biztos vok benne h Itacsi nem akarta megölni Szászkét...sztem simán megölhette volna, de nekem ebből a fejezetből az jött le h nemnagyon akarta
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-04-12 15:11:39
(#954) Az egyik kedvencem Deidara...azért is ez a nevem
a másik pedig Itachi
szerintem Suigetsu elég erős lehet, lesz vele gondja majd Kisame-nak az 100%
viszont Kisame se mutatta meg eddig minden tudását, úgyhogy jó kis harc lehet majd
a másik pedig Itachi
szerintem Suigetsu elég erős lehet, lesz vele gondja majd Kisame-nak az 100%
viszont Kisame se mutatta meg eddig minden tudását, úgyhogy jó kis harc lehet majd
beküldve: 2008-04-12 15:07:32
(#953) Ki volt az a két kedvenc karaktered?
Egyébként nem hiszem, hogy megfeledkezne arról a szálról!
Kisame ott az esélyesebb, de ki tudja, mindig meg tudnak minket lepni!
Egyébként nem hiszem, hogy megfeledkezne arról a szálról!
Kisame ott az esélyesebb, de ki tudja, mindig meg tudnak minket lepni!
"Use your techniques carefully, after giving some thought to what you're doing! Or it'll be used to the other person's advantage, STUPID!!"
beküldve: 2008-04-12 14:52:46
(#952) remélem nem Sasuke öli meg Madara-t, már így is 2 kedvenc karakterem vére szárad a kezén
én Sasuke helyett szívesebben megnéznék egy Suigetsu és Kisame harcot....remélem Kishi nem feledkezett meg róluk
én Sasuke helyett szívesebben megnéznék egy Suigetsu és Kisame harcot....remélem Kishi nem feledkezett meg róluk
Madara erejéről még inkább csak hallottunk...látni nem nagyon volt alkalmunk.
Itachi szerint már csak árnyéka régi önmagának, de a konohai csapat semmit se tudott kezdeni vele.
Akkor régen milyen erős lehetett...
Itachi szerint már csak árnyéka régi önmagának, de a konohai csapat semmit se tudott kezdeni vele.
Hát akármilyen erős volt Madara, ha Sasuke kitanulja a MS kezelését, akkor legyőzheti. Vagyis remélem
"Use your techniques carefully, after giving some thought to what you're doing! Or it'll be used to the other person's advantage, STUPID!!"
beküldve: 2008-04-12 14:22:12
(#950) Itachi azt mondta hogy Madara halhatatlan lett.
Ha jól tom a ultra-mega-hiper-szuper sharingan miatt.
Ha jól tom a ultra-mega-hiper-szuper sharingan miatt.
Szerk: Dei 2008-04-12 14:25:03
beküldve: 2008-04-12 14:15:19
(#949) Igazán én azt sem értem, hogy Madara miért él még!
Nem ő volt az, aki az első hokagéval a Végzet völgyében harcolt? Akkor kb 150-200 évesnek kellene lennie!
Nem ő volt az, aki az első hokagéval a Végzet völgyében harcolt? Akkor kb 150-200 évesnek kellene lennie!
beküldve: 2008-04-12 11:00:02
(#948) Madara erejéről még inkább csak hallottunk...látni nem nagyon volt alkalmunk.
Kishi egy kicsit tulzásba viszi az Uchiha klán erejét...szerintem
Kishi egy kicsit tulzásba viszi az Uchiha klán erejét...szerintem
Szerk: Dei 2008-04-12 11:00:21
az új mangába csak 1 dolog nem jött be...Sasuke már nevetségesen erős lett
És gondolj bele, úgy tűnik, Madara ellen még ez is kevés lesz. Akkor ő milyen erős lehet?! Rossz belegondolni is.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-04-12 10:40:47
(#946) beküldve: 2008-04-12 10:01:07
(#945) Trisa, nagyon egyezik a véleményünk.
Szerintem is Madara a hunyó, és szerintem Itachi csak "megjátszotta" magát, hogy Madara ne gyanakodjon, aztán meg szépen elintézi, ill. elintézteti Sasukével. Még az utolsó pillanatában is az öccsére gondolt. Ez olyan ...
Miért kellett meghalnia????????????????
Nagyon remélem, hogy elintézik ezt az álnok Madarát!
Szegény Itachi! Hagyta, hogy őt állítsák be főgonosznak, pedig nem is volt az! Hagyta, hogy az öccse gyűlölje, ez is mekkora fájdalmat okozhatott neki! Mindezt csak azért, hogy megvédje őt.
Miért kellett meghalnia????????????????
Nagyon remélem, hogy elintézik ezt az álnok Madarát!
Szegény Itachi! Hagyta, hogy őt állítsák be főgonosznak, pedig nem is volt az! Hagyta, hogy az öccse gyűlölje, ez is mekkora fájdalmat okozhatott neki! Mindezt csak azért, hogy megvédje őt.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-04-12 09:55:28
(#944) Nem igaaz!!!
Én tudtam, hogy Itachi jóarc, nade hogy ennyire?!?!?!
Meg... meg azért... nehogymá' ne szeresse a kicsi kis öccsét... most komolyan... egy olyan bátyót, mint, amit ő "játszott", olyat még csak tettetni sem lehet, főleg nem egy olyan kisöccsel, mint amilyen akkor Sasuke volt....
Meg mivan, ha nem is Itachi ölte meg a Clan-t, hanem Madara... meg... lehet, hogy Itachi nem is volt zizi, csak csak már akkor is Madara befolyása alatt állt... és egyszerűen... "szomorú" volt vagy én nem tudom...
Szóval... Lehet, hogy az egészben Madara a hunyó, és akkor, ha Sasuke bosszútáll mindenért rajta, akkor vállonveregetem...
Mellesleg immáron kristálytisztán kitudódott, hogy kedves Tobink nem más, mint maga Madara... ő is megmondta... (Deidara miatt is hibáztatom... csak azért nemsegített, mert kellett neki Sasuke és mert akkor még szerintem Deidara sem tudta, hogy ő Madara... elküldte, hogy ne legyen útban... )
Egyszóval: Unszimpatikus nekem ez a "főgonosz"...
Én tudtam, hogy Itachi jóarc, nade hogy ennyire?!?!?!
Meg... meg azért... nehogymá' ne szeresse a kicsi kis öccsét... most komolyan... egy olyan bátyót, mint, amit ő "játszott", olyat még csak tettetni sem lehet, főleg nem egy olyan kisöccsel, mint amilyen akkor Sasuke volt....
Meg mivan, ha nem is Itachi ölte meg a Clan-t, hanem Madara... meg... lehet, hogy Itachi nem is volt zizi, csak csak már akkor is Madara befolyása alatt állt... és egyszerűen... "szomorú" volt vagy én nem tudom...
teljesen az a kép ugrik be, mikor kicsiSasuke kérleli Itachit, hogy tanítsa, - Itachi meg veszi a cipőjét, ozt megy el - de Sasuke "rátámad" Itachi meg lepöcköli a fejét, és utána meg olyan üres a tekintetete
Szóval... Lehet, hogy az egészben Madara a hunyó, és akkor, ha Sasuke bosszútáll mindenért rajta, akkor vállonveregetem...
Mellesleg immáron kristálytisztán kitudódott, hogy kedves Tobink nem más, mint maga Madara... ő is megmondta... (Deidara miatt is hibáztatom... csak azért nemsegített, mert kellett neki Sasuke és mert akkor még szerintem Deidara sem tudta, hogy ő Madara... elküldte, hogy ne legyen útban... )
Egyszóval: Unszimpatikus nekem ez a "főgonosz"...
Update:
Bocs a Spoilerért, de jön még egy rövid kiegészítő xD
Felmerült (azt hiszem) néhány emberben...Hogy megvakulhat-e Sasuke... nem hiszem mert gondoljunk bele... Sasukének ottvolt a rendes Sharinganja, és arra még rájött Itachi képessége, tehát ez most nem ér fel azzala ténnyel, hogy Sharingan a négyzeten? Meg azzal, hogy gyakorlatilag átadta neki a Sharingant, csak a szemezős műtétet leszámítva?
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2008-04-12 10:04:17
beküldve: 2008-04-12 09:52:09
(#943) Most akkor jövő héten nem lesz manga?
Mindig a legrosszabbkor szünetelnek!
Mindig a legrosszabbkor szünetelnek!
beküldve: 2008-04-12 09:41:17
(#942) Ez nem volt semmi! Kishi mindig képes meglepetéseket okozni, na de ekkorát?!
Ennyire összezavarni mindent?!
És még várhatunk egy darabig, amíg kiderülnek a dolgok.
Ezt azért nem gondoltam volna Itachiról. Most még inkább kedvenc lesz. Miért kellett megölni?
Ennyire összezavarni mindent?!
És még várhatunk egy darabig, amíg kiderülnek a dolgok.
beküldve: 2008-04-12 09:34:03
(#941) Ezt megint sikerült jól megkeverni
A végén még kihozzák, hogy Itachi a világ megmentője akart lenni, és ezért mészárolta le az egész családját