Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-03-23 17:29:19
(#895) Itachi halála azért volt oylan furcsa, mert fejezeteken keresztül mindig előjött valami újjal. Kb. mint Sasuke.. de h kellett volna meghalni? Ha nem így akkor hogy? Fetrengjen és haldokoljon? Hirtelen lett vége.. így jó.
beküldve: 2008-03-23 11:10:28
(#894) Én inkább azt mondanám: Sappy, sappy... hiány...
Nem gondoltam volna, hogy így lecsapja a végét....
Valami vissszaemlékezés jó lett volna... lehet csak megpihennek, és alszanak egyet... Sasuke is hogy kidőlt!... de Zetsu... menjen inkább a másik harchoz... Tobit nézze, ne itt ezeket a szerencsétleneket... had legyenek már magukban is kicsit...
Amúgy... igen.. a tűz ott ég, amíg fel nem perzsel mindent? Még a kígyót is elégette, azt hittem annak még lesz valami fontosabb szerepe a csúszkáláson kívül... De lehet, csak a levedlett bőre égett... vagy a Kabutorochimaruban látjuk majd újra... Orochimarunak itt nincs vége... túl alattomos karakter ő ahhoz...
Megmeg... a Hebivel mi lesz? Feloszlik? ...
Narutoék... hát... most szerintem valami tinglitangli harcocska jön, Shino meg Tobi között, egy kis izgalomlevezetés, vagy lehet Kishimoto sensei is kapott a fejére, és azért vágta le így... csak nem hal meg már megint valaki..., akkor a végére nem marad senki, csak Naruto meg Tobi...
Mind1... meglátjuk
Valami vissszaemlékezés jó lett volna... lehet csak megpihennek, és alszanak egyet... Sasuke is hogy kidőlt!... de Zetsu... menjen inkább a másik harchoz... Tobit nézze, ne itt ezeket a szerencsétleneket... had legyenek már magukban is kicsit...
Amúgy... igen.. a tűz ott ég, amíg fel nem perzsel mindent? Még a kígyót is elégette, azt hittem annak még lesz valami fontosabb szerepe a csúszkáláson kívül... De lehet, csak a levedlett bőre égett... vagy a Kabutorochimaruban látjuk majd újra... Orochimarunak itt nincs vége... túl alattomos karakter ő ahhoz...
Megmeg... a Hebivel mi lesz? Feloszlik? ...
Narutoék... hát... most szerintem valami tinglitangli harcocska jön, Shino meg Tobi között, egy kis izgalomlevezetés, vagy lehet Kishimoto sensei is kapott a fejére, és azért vágta le így... csak nem hal meg már megint valaki..., akkor a végére nem marad senki, csak Naruto meg Tobi...
Mind1... meglátjuk
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2008-03-23 11:12:29
beküldve: 2008-03-23 10:10:28
(#893) Happy,happy,happy!
Itachinak kampó!!!!
És én olyan boldog vagyok! Bárcsak sasu is menne vele De a legjobb otthagytuk őket a búsba s átmentünk narutoékhoz!! Mindenesetre ez a tobi ha tényleg madara, akkor vagy nagyon jó színész vagy nen madara!!
Szerintem picit obito stílúsban harcolt. Bármelyik variáció is az igazi, az tény hogy van sharinganja(szerintem)
És én olyan boldog vagyok! Bárcsak sasu is menne vele De a legjobb otthagytuk őket a búsba s átmentünk narutoékhoz!! Mindenesetre ez a tobi ha tényleg madara, akkor vagy nagyon jó színész vagy nen madara!!
Szerintem picit obito stílúsban harcolt. Bármelyik variáció is az igazi, az tény hogy van sharinganja(szerintem)
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-03-22 16:02:33
(#892) Én is nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy Shino mit fog mutatni.
Szerintetek most tényleg ennyi volt az Uchiha harc? Itachi csak így összeesik és kész?
Remélem, a következő fejezetben azért kitérünk már arra is, hogy mit mond a béka Tsunadének.
Már előre írtózom a bogaraitól.
Szerintetek most tényleg ennyi volt az Uchiha harc? Itachi csak így összeesik és kész?
Remélem, a következő fejezetben azért kitérünk már arra is, hogy mit mond a béka Tsunadének.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
hehe...erre szokta egy kedves barátom mondani, hogy: "Nem baj, majd az utolsó két fejzetben mindent lerendez..." meg, hogy:"Remélem, ha ez a mangaka egyszer errefele, Európában jár....hoz sok testőrt!"
De attól még szeressük a Narutot! Talán pont ezért?
De attól még szeressük a Narutot! Talán pont ezért?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-03-22 13:24:57
(#890) Ahogy haladunk előre a történetbe, nemhogy megoldódnának, kiderülnének a rejtélyes dolgok, hanem csak még több hasonlóba botlunk...
VÉGE LESZ ENNEK VALAMIKOR??
Lehet, hogy Kishi-san 1000 részesre tervezte a mangáját??
VÉGE LESZ ENNEK VALAMIKOR??
Lehet, hogy Kishi-san 1000 részesre tervezte a mangáját??
NARUTO FOREVER!!
beküldve: 2008-03-22 13:15:14
(#889) Hm...Érdekes. Nem rossz!
Az eleje kicsit(?)...véres.
Ez a Tobiiii, egyre rejtélyesebb figura. Kíváncsi vagyok Shino mit fog tenni ellene. Tobi reakciója is vicces volt: "Not the bugs!!"
Ja, még valami! Akkor most mi is lett azzal a fekete tűzzel? Az ott tovább fog égni csak úgy? És az is érdekes, amit Zetsu mondott Itachiról...
Ez a Tobiiii, egyre rejtélyesebb figura. Kíváncsi vagyok Shino mit fog tenni ellene. Tobi reakciója is vicces volt: "Not the bugs!!"
Ja, még valami! Akkor most mi is lett azzal a fekete tűzzel? Az ott tovább fog égni csak úgy? És az is érdekes, amit Zetsu mondott Itachiról...
Szerk: asx 2008-03-22 13:18:38
beküldve: 2008-03-21 10:40:09
(#888) Na mi a reakció az új fejezetre??
VÉGRE VÉGE AZ UCHIHA HARCNAK... bár egy kicsit még zavaros, most mi lesz a két kómás tesóval...
majd ha jön magyar fordítás, lehet többet értünk.
de végre Naruto is feltűnik!!! remélem most egy ideig nem is megyünk más story szálra, mert ez a Tobi téma már rég óta izgat. Gondolom nem csak én vagyok ezzel így..
Azért a Tsunade vs békaSMS is érdekes is hozhat meglepetéseket... A lényeg: nem fogunk unatkozni egy ideig az biztos..
majd ha jön magyar fordítás, lehet többet értünk.
de végre Naruto is feltűnik!!! remélem most egy ideig nem is megyünk más story szálra, mert ez a Tobi téma már rég óta izgat. Gondolom nem csak én vagyok ezzel így..
Azért a Tsunade vs békaSMS is érdekes is hozhat meglepetéseket... A lényeg: nem fogunk unatkozni egy ideig az biztos..
NARUTO FOREVER!!
beküldve: 2008-03-20 22:33:58
(#887) Na és az milyen lenne ha Kishi sensei szerkesztőjének a gépét vagy magának Kishi senseinek feltörné valaki a gépét?Jó lehet nem tárolja virtuálisan,de ha a szerkesztője ismeri a történetet....
Hát ideje lenne ha Tsunade megtudná mit rejt a kód a béka hátán...
Hát ideje lenne ha Tsunade megtudná mit rejt a kód a béka hátán...
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-03-20 22:35:45
Jegyzeteket készít?
hehe...erre tippeltem volna én is.
Hmm...hát hinni nem hittem semmit, de amúgy ez igaz. Kell az inspiráció, van ezzel így más is...
Viszont mindenképp szép teljesítmény, hogy egy ekkora terjedelmű sztorit a fejében tud tartani és így mozgatni a szálakat...Hogy nem keveredik néha bele??
Viszont mindenképp szép teljesítmény, hogy egy ekkora terjedelmű sztorit a fejében tud tartani és így mozgatni a szálakat...Hogy nem keveredik néha bele??
Jegyzeteket készít?
beküldve: 2008-03-20 20:42:56
(#883) Hmm...hát hinni nem hittem semmit, de amúgy ez igaz. Kell az inspiráció, van ezzel így más is...
beküldve: 2008-03-20 20:34:50
(#882) Most mit hittetek, több száz nevet csak úgy magától talál ki a szerző? Jóhogy valahonnan kell az "inspiráció".
Wow. Asszem akkor fellapozom a régi Mondot én is.
Én amúgy először Amateraszuval a Japán hősi legendája c. könyvben találkoztam, de annyira nem esett le a dolog. Sokkal inkább mikor a napokban lapozgattam Vihar Judit japán irodalomról szóló könyvét, na akkor a Susanno-ra felkaptam a fejem...talán mert még friss az élmény...
Ez a szt. Péter no Jutsu... nagy volt!
Amúgy amikor először szó volt a Tengu-s elméletről, akkor gondoltam bele csak, hogy mi, nem ahhoz a kulturkörhöz tartozó olvasók ilyenkor mennyi plusz érdekeségtől és esetleges infótól vagyunk megfosztva...
Én amúgy először Amateraszuval a Japán hősi legendája c. könyvben találkoztam, de annyira nem esett le a dolog. Sokkal inkább mikor a napokban lapozgattam Vihar Judit japán irodalomról szóló könyvét, na akkor a Susanno-ra felkaptam a fejem...talán mert még friss az élmény...
Ez a szt. Péter no Jutsu... nagy volt!
Amúgy amikor először szó volt a Tengu-s elméletről, akkor gondoltam bele csak, hogy mi, nem ahhoz a kulturkörhöz tartozó olvasók ilyenkor mennyi plusz érdekeségtől és esetleges infótól vagyunk megfosztva...
Annak meg nem örülnék, ha most a Sasuke vs. Itachit sem zárná le rendesen. Jó lenne már néha elvarrni is a szálakat. Van elég rejtély még a sztoriban.
Szerk: asx 2008-03-20 20:35:38