• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Oldalak: ... 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... <<>>
beküldve: 2008-03-23 17:29:19
(#895)
superkrumply
superkrumply
[ Addiktgyanús ]
Itachi halála azért volt oylan furcsa, mert fejezeteken keresztül mindig előjött valami újjal. Kb. mint Sasuke.. de h kellett volna meghalni? Ha nem így akkor hogy? Fetrengjen és haldokoljon? Hirtelen lett vége.. így jó.

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-03-23 11:10:28
(#894)
Trisa
Trisa
[ Addiktgyanús ]
Én inkább azt mondanám: Sappy, sappy... hiány...
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Nem gondoltam volna, hogy így lecsapja a végét....
Valami vissszaemlékezés jó lett volna... lehet csak megpihennek, és alszanak egyet... Sasuke is hogy kidőlt!... de Zetsu... menjen inkább a másik harchoz... Tobit nézze, ne itt ezeket a szerencsétleneket... had legyenek már magukban is kicsit...

Amúgy... igen.. a tűz ott ég, amíg fel nem perzsel mindent? Még a kígyót is elégette, azt hittem annak még lesz valami fontosabb szerepe a csúszkáláson kívül... De lehet, csak a levedlett bőre égett... vagy a Kabutorochimaruban látjuk majd újra... Orochimarunak itt nincs vége... túl alattomos karakter ő ahhoz...
Megmeg... a Hebivel mi lesz? Feloszlik? ...

Narutoék... hát... most szerintem valami tinglitangli harcocska jön, Shino meg Tobi között, egy kis izgalomlevezetés, vagy lehet Kishimoto sensei is kapott a fejére, és azért vágta le így... csak nem hal meg már megint valaki..., akkor a végére nem marad senki, csak Naruto meg Tobi...

Mind1... meglátjuk

"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2008-03-23 11:12:29
beküldve: 2008-03-23 10:10:28
(#893)
knightslords
knightslords
[ Megszállott ]
Happy,happy,happy!
Itachinak kampó!!!!
És én olyan boldog vagyok! Bárcsak sasu is menne vele De a legjobb otthagytuk őket a búsba s átmentünk narutoékhoz!! Mindenesetre ez a tobi ha tényleg madara, akkor vagy nagyon jó színész vagy nen madara!!
Szerintem picit obito stílúsban harcolt. Bármelyik variáció is az igazi, az tény hogy van sharinganja(szerintem)

A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-03-22 16:02:33
(#892)
Viki
Viki
[ Addiktgyanús ]
Én is nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy Shino mit fog mutatni.
Már előre írtózom a bogaraitól.

Szerintetek most tényleg ennyi volt az Uchiha harc? Itachi csak így összeesik és kész?
Remélem, a következő fejezetben azért kitérünk már arra is, hogy mit mond a béka Tsunadének.

"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-22 13:57:51
(#891) Válasz Yazoo (#890) üzenetére
asx
asx
[ Megszállott ]
hehe...erre szokta egy kedves barátom mondani, hogy: "Nem baj, majd az utolsó két fejzetben mindent lerendez..." meg, hogy:"Remélem, ha ez a mangaka egyszer errefele, Európában jár....hoz sok testőrt!"
De attól még szeressük a Narutot! Talán pont ezért?

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-03-22 13:24:57
(#890)
Yazoo
Yazoo
[ Új arc ]
Ahogy haladunk előre a történetbe, nemhogy megoldódnának, kiderülnének a rejtélyes dolgok, hanem csak még több hasonlóba botlunk...
VÉGE LESZ ENNEK VALAMIKOR??
Lehet, hogy Kishi-san 1000 részesre tervezte a mangáját??

NARUTO FOREVER!!
beküldve: 2008-03-22 13:15:14
(#889)
asx
asx
[ Megszállott ]
Hm...Érdekes. Nem rossz!
Az eleje kicsit(?)...véres.
Ez a Tobiiii, egyre rejtélyesebb figura. Kíváncsi vagyok Shino mit fog tenni ellene. Tobi reakciója is vicces volt: "Not the bugs!!"

Ja, még valami! Akkor most mi is lett azzal a fekete tűzzel? Az ott tovább fog égni csak úgy? És az is érdekes, amit Zetsu mondott Itachiról...

Szerk: asx 2008-03-22 13:18:38
beküldve: 2008-03-21 10:40:09
(#888)
Yazoo
Yazoo
[ Új arc ]
Na mi a reakció az új fejezetre??
VÉGRE VÉGE AZ UCHIHA HARCNAK... bár egy kicsit még zavaros, most mi lesz a két kómás tesóval...
majd ha jön magyar fordítás, lehet többet értünk.
de végre Naruto is feltűnik!!! remélem most egy ideig nem is megyünk más story szálra, mert ez a Tobi téma már rég óta izgat. Gondolom nem csak én vagyok ezzel így..
Azért a Tsunade vs békaSMS is érdekes is hozhat meglepetéseket... A lényeg: nem fogunk unatkozni egy ideig az biztos..

NARUTO FOREVER!!
beküldve: 2008-03-20 22:33:58
(#887)
Syan
Syan
[ Addiktgyanús ]
Na és az milyen lenne ha Kishi sensei szerkesztőjének a gépét vagy magának Kishi senseinek feltörné valaki a gépét?Jó lehet nem tárolja virtuálisan,de ha a szerkesztője ismeri a történetet....

Hát ideje lenne ha Tsunade megtudná mit rejt a kód a béka hátán...

Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-03-20 22:35:45
beküldve: 2008-03-20 21:06:17
(#886) Válasz Rockypapa (#884) üzenetére
asx
asx
[ Megszállott ]
Jegyzeteket készít?

hehe...erre tippeltem volna én is.

beküldve: 2008-03-20 20:57:27
(#885) Válasz asx (#883) üzenetére
Zsolti
Zsolti
[ Megszállott ]
Azért tart szerkesztőt. (Vagy a szerkesztő tartja őt...? Ez más kérdés.)

beküldve: 2008-03-20 20:56:47
(#884) Válasz asx (#883) üzenetére
Rockypapa
Rockypapa
[ Addiktgyanús ]
Hmm...hát hinni nem hittem semmit, de amúgy ez igaz. Kell az inspiráció, van ezzel így más is...
Viszont mindenképp szép teljesítmény, hogy egy ekkora terjedelmű sztorit a fejében tud tartani és így mozgatni a szálakat...Hogy nem keveredik néha bele??

Jegyzeteket készít?

beküldve: 2008-03-20 20:42:56
(#883)
asx
asx
[ Megszállott ]
Hmm...hát hinni nem hittem semmit, de amúgy ez igaz. Kell az inspiráció, van ezzel így más is...
Viszont mindenképp szép teljesítmény, hogy egy ekkora terjedelmű sztorit a fejében tud tartani és így mozgatni a szálakat...Hogy nem keveredik néha bele??

beküldve: 2008-03-20 20:34:50
(#882)
Zsolti
Zsolti
[ Megszállott ]
Most mit hittetek, több száz nevet csak úgy magától talál ki a szerző? Jóhogy valahonnan kell az "inspiráció".

beküldve: 2008-03-20 20:31:43
(#881) Válasz Yazoo (#880) üzenetére
asx
asx
[ Megszállott ]
Wow. Asszem akkor fellapozom a régi Mondot én is.
Én amúgy először Amateraszuval a Japán hősi legendája c. könyvben találkoztam, de annyira nem esett le a dolog. Sokkal inkább mikor a napokban lapozgattam Vihar Judit japán irodalomról szóló könyvét, na akkor a Susanno-ra felkaptam a fejem...talán mert még friss az élmény...

Ez a szt. Péter no Jutsu... nagy volt!

Amúgy amikor először szó volt a Tengu-s elméletről, akkor gondoltam bele csak, hogy mi, nem ahhoz a kulturkörhöz tartozó olvasók ilyenkor mennyi plusz érdekeségtől és esetleges infótól vagyunk megfosztva...

Annak meg nem örülnék, ha most a Sasuke vs. Itachit sem zárná le rendesen. Jó lenne már néha elvarrni is a szálakat. Van elég rejtély még a sztoriban.

Szerk: asx 2008-03-20 20:35:38
Oldalak: ... 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... <<>>