Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-03-20 08:38:41
(#880) én annak idején a wikipedia-ban találtam rá ezekre a dolgokra
Szóval Kishimoto innen veszi a szereplőket, meg a neveket...
A japán sinto vallásból...
még jó hogy nem itt európában született...
SZENT PÉTER JUTSU!!!!
Szóval Kishimoto innen veszi a szereplőket, meg a neveket...
A japán sinto vallásból...
még jó hogy nem itt európában született...
SZENT PÉTER JUTSU!!!!
én sem álltam meg, és utánanéztem a 394. résznek. És láttam egy olyan képet....
ITACHINAK NYITVA VOLT A SZEME!!!!!!
remélem nem kel fel mégegyszer.
a szövegekből arra következtettem, hogy NEM kel fel ...
de hogy mi lesz Szoszkéval azt nem is említik. Lehet hogy sokkot kap és elájul mint egy kislány
De én szerintem ez a Sasuke vs Itachi harc még nincs lezárva. Lehet most jön a visszaemlékezős rész, amikor minden tisztázódik....
Vagy nem...
ITACHINAK NYITVA VOLT A SZEME!!!!!!
remélem nem kel fel mégegyszer.
a szövegekből arra következtettem, hogy NEM kel fel ...
de hogy mi lesz Szoszkéval azt nem is említik. Lehet hogy sokkot kap és elájul mint egy kislány
De én szerintem ez a Sasuke vs Itachi harc még nincs lezárva. Lehet most jön a visszaemlékezős rész, amikor minden tisztázódik....
Vagy nem...
NARUTO FOREVER!!
beküldve: 2008-03-19 22:51:25
(#879) Hűha mit találtam oO Mik nem rejlenek a "régi" Mondokban...
(lényegtelen miért, de) nézegettem a Mondonak a 3. számát, és már majd leragad a szemem, gondolom megyek aludni, erre az egyik oldalon mit találok? "Szuszanoo" (a kép alatt írva vagyon) nézem,... majd felé tekintek, "Amateraszu"...
Elolvastam és a (igazi észlény vagyok....) a Sintó mitológiáról szól, és annak az egyik része, hogy volt ez a Napistennő: Amateraszu, és a Hold istene: Szuszanoo, de ez még semmi... a mitológiában még van a 8 fejű "Orocsi" is a sárkány, és a Kusinadó nevű szűzlány, akit meg akar enni a kedves Orocsi... (ennél több a mitológia, de azt most nem írom le)
Itt most elmélkedőbe estem, lehet már felfedezte valaki ezt, de muszáj volt megosztani, ne haragudjatok...
(lényegtelen miért, de) nézegettem a Mondonak a 3. számát, és már majd leragad a szemem, gondolom megyek aludni, erre az egyik oldalon mit találok? "Szuszanoo" (a kép alatt írva vagyon) nézem,... majd felé tekintek, "Amateraszu"...
Elolvastam és a (igazi észlény vagyok....) a Sintó mitológiáról szól, és annak az egyik része, hogy volt ez a Napistennő: Amateraszu, és a Hold istene: Szuszanoo, de ez még semmi... a mitológiában még van a 8 fejű "Orocsi" is a sárkány, és a Kusinadó nevű szűzlány, akit meg akar enni a kedves Orocsi... (ennél több a mitológia, de azt most nem írom le)
Itt most elmélkedőbe estem, lehet már felfedezte valaki ezt, de muszáj volt megosztani, ne haragudjatok...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2008-03-19 22:17:05
(#878) Elvileg Tobi=Madara
Örülök, hogy Narutoékhoz megyünk, bár igazából arra lennék kíváncsi, hogy mit mond a béke Tsunadenek. És egy Itachi feltámad csavart is szívesen vennék.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-19 22:02:33
(#877) Ömm..én nézegettem egy oldalt ami már a 394.résszel foglalkozik és olvastam az angol szöveget.előre mondom hogy nemvagyok jó angolból,
de tényleg visszamegy a történet narutoékhoz és ott elkezdődik a "harc" és enyhén mondva "utalás" van arra hogy tobinak köze van konohához.ha nem is tobi-obito akkor is szentem elég bizi lesz hogy minimum onnan származik...nemtudtam hogy leírjam e pontosan mi történt mert nemtom hogy mit lehet és mit nem...bocska
Ha hinni lehet a szóbeszédnek, legközelebb Naruto történetszála is folytatódni fog.
tudjátok a tobi-s...
tudjátok a tobi-s...
Épp itt az ideje annak is...kicsit belecsempészhette volna már előbb is...
De mindegy...így a Sasu vs. Itachi meccs előbb lement és egyben volt.
Sztem Tobi most nem nagyon fogja "bántani" Narutot, ha már egyszer ráküldte Paint, nem? Max. kicsit bemutatkozik...persze ki tudja?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-03-19 20:22:01
(#875) Ha hinni lehet a szóbeszédnek, legközelebb Naruto történetszála is folytatódni fog.
tudjátok a tobi-s...
tudjátok a tobi-s...
NARUTO FOREVER!!
Ha már így felvetetted:
én spec nem örülnék neki...
Sztem most inkább vmi közös célt kéne kitalálni, hogy inkább újra összekovácsolódjanak...
Nem hinném hogy ilyen meccsre szükség is lenne, mert azért a durvább AK tagok ott vannak még, akiket ugye még le kéne szedni, ami meg jobban megy, ha egységben az erő...sztem.
Bár valszeg tényleg nagyot szólna...
én spec nem örülnék neki...
Sztem most inkább vmi közös célt kéne kitalálni, hogy inkább újra összekovácsolódjanak...
Nem hinném hogy ilyen meccsre szükség is lenne, mert azért a durvább AK tagok ott vannak még, akiket ugye még le kéne szedni, ami meg jobban megy, ha egységben az erő...sztem.
Bár valszeg tényleg nagyot szólna...
Szerk: asx 2008-03-18 09:25:52
beküldve: 2008-03-16 20:54:39
(#873) Ha már így shippu:
Mit szólnátok egy Final Cursed-Seal Sasuke vs Four-Tailed naruto csatához? Az nagyot szólna...
Mit szólnátok egy Final Cursed-Seal Sasuke vs Four-Tailed naruto csatához? Az nagyot szólna...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-16 20:37:07
(#872) Sasuke! Ez most hogy jött ide?
Azt eddig is tudtuk, hogy Itachi elintézte a klánt
Olvastad egyáltalán az új fejezetet?
Azt eddig is tudtuk, hogy Itachi elintézte a klánt
mint kiderült nem is egyedül
Nagyon úgy tűnik, hogy Itachi meghalt ( bár ki tudja ) , te meg jössz ezzel, hogy Sasukét kell szeretni? Valahogy most nem ez a legfőbb dolog.
Olvastad egyáltalán az új fejezetet?
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Szerk: Viki 2008-03-16 20:38:24
beküldve: 2008-03-16 11:27:47
(#871) én úgy halottam
sasuke nem hal meg és itachi kírtotta az egész klánt
És Sasuke jó fej és itachiot kell utálniMi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Szerk: SHADOW 2008-03-16 11:30:49
Durva lenne, ha Zetsu beburkolná Itachit. Sasuke ennyire nem utálhatja ( vagy mégis? ), hogy hagyja kajává válni. Remélem van benne annyi tisztesség, hogy eltemeti. De az milyen nagy lenne, ha Itachi feltápászkodna ( kár, hogy erre nincs sok esély ) .
Jé, ma mondtam egy kedves barátomnak, hogy akkor hajrá olvasd majd el az újat, mert végre történt benne vmi továbblépés, erre vmi hasonló volt a reakciója, hogy
hát, maximum az lehet érdekes ezek után már, ha vki meghal, de már abban sem hinnék, mert a következő fejezetben lehet hogy kinyúl a föld alól vmi jutsuval...
szegényt nagyon idegesíti hogy lassan halad a sztori meg ahogy néha írja a Sensei...Ja, még vmi... és anno Itachiban volt annyi tisztesség, hogy legalább a szüleit eltemesse?
Akkor most a "szemét" Sasukeben legyen??? De remélem lesz, mert legalább ez is megmutatná, hogy ő más...(Meg azért én sem örülnék, ha csak ottmaradna. ) Ha meg nem, akkor i.j., majd Zetsu elrendezi (persze nem úgy!!! ). Vagy Kisame. Télleg hol marad Kisame?...
Off.: amúgy Viki nagyon cuki az avád! Tök ari rajta Ezüstnyíl..
Szerk: asx 2008-03-16 01:45:48
beküldve: 2008-03-15 19:12:48
(#869) Hmm én még nem olvastam a mangát de most hogy itt olvasom ezt az Itachis hírt basszus... Eggyütérzésem , de reménykedem még h feltámad!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-03-15 17:25:06
(#868) Miért??
Lehet,hogy egy trükk nem??Vagy valami...Mondjuk ezt lehetett tudni,de akkor is...ez most erősíti bennem a dögöljééémegsasuke-érzést ...bár ha itachi em végzet vele,csak majdnem,akkor most ki fog?!Stb.stb.,majd még írok hozzá asszem,de most lesokklotam.Itachi R.I.P
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-03-15 17:15:57
(#867) Durva lenne, ha Zetsu beburkolná Itachit. Sasuke ennyire nem utálhatja ( vagy mégis? ), hogy hagyja kajává válni. Remélem van benne annyi tisztesség, hogy eltemeti. De az milyen nagy lenne, ha Itachi feltápászkodna ( kár, hogy erre nincs sok esély ) .
-Zetsu megeszi itachit- ez az elmélet nagyon tetszik!!! Nagyon birnám ha ez lenne!!
Hát nem tudom...én nem vagyok a kannibalizmus híve...
Én inkább azon filóztam, hogy Sasuke vajon eltemetné-e a bátyust...mert... ez elég necces kérdés lenne nála.
Amúgy, miközben ment ez az Itachi vs. Sasuke erősen megkérdőjeleztem hogy Itachinak télleg el kellett-e futnia anno Jiraiya elől... Meg most esett le, hogy akkor is, amikor a békás-jutsun áttörtek, valszínű hogy az amateraszut használta, nem?
Az amaterasut használta,hogy megmeneküljön.Utána pedig Jiraiya egy tekercset kapott elő és belezárta.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-03-15 15:30:16