Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
-Zetsu megeszi itachit- ez az elmélet nagyon tetszik!!! Nagyon birnám ha ez lenne!!
Hát nem tudom...én nem vagyok a kannibalizmus híve...
Én inkább azon filóztam, hogy Sasuke vajon eltemetné-e a bátyust...mert... ez elég necces kérdés lenne nála.
Amúgy, miközben ment ez az Itachi vs. Sasuke erősen megkérdőjeleztem hogy Itachinak télleg el kellett-e futnia anno Jiraiya elől... Meg most esett le, hogy akkor is, amikor a békás-jutsun áttörtek, valszínű hogy az amateraszut használta, nem?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-03-15 14:47:15
Én most erősen gyászolom, hatalmas karakter volt...
és pár ponton egyetértve okvetlenkedek (bocsi) asx-el... nekem is túl hirtelen jött
illetve csatlakozom a "Itachi sirató, Sasuke átkozó táborba", de Sasuke csak időlegesen van ebben a sztátuszkóban... még akár tehet is valami olyat...
mind1...
egyszerűen lesokkoltam, mikor olvastam... nagyon meg voltam ijedve, ahogy ott közelít, mindjárt megvan, már mosolyog is és vagy 5 percig néztem az az oldalt... ez borzalmas...
És nekem is felmerül (utólag) hogy miért is halt akkor meg?! az elvi alapot értem, csak a gyakorlatit nem... a tényt... de én a végkimerültségre tippelek... Vagy egyszerűen kivégezte a saját Sharinganja... már ott sem vlt egészséges, mikor az amaterasut használta és vérzett a szeme... valami belső baj lehetett... majd Zetsu mindent kimagyaráz... elvégre azért van ott...
Ha meg meri enni Itachit... én szerintem sírva fakadok... egy ekkora hatalmas ember nem végezheti így... vagy ha Sasuke közbelép, akkor meg van bocsájtva, hogy él...
Szerintem a múltja, meg Madara összekapcsolása az majd Madaránál lesz...
ójajnekem...
mind1...
egyszerűen lesokkoltam, mikor olvastam... nagyon meg voltam ijedve, ahogy ott közelít, mindjárt megvan, már mosolyog is és vagy 5 percig néztem az az oldalt... ez borzalmas...
És nekem is felmerül (utólag) hogy miért is halt akkor meg?! az elvi alapot értem, csak a gyakorlatit nem... a tényt... de én a végkimerültségre tippelek... Vagy egyszerűen kivégezte a saját Sharinganja... már ott sem vlt egészséges, mikor az amaterasut használta és vérzett a szeme... valami belső baj lehetett... majd Zetsu mindent kimagyaráz... elvégre azért van ott...
Ha meg meri enni Itachit... én szerintem sírva fakadok... egy ekkora hatalmas ember nem végezheti így... vagy ha Sasuke közbelép, akkor meg van bocsájtva, hogy él...
ójajnekem...
-Zetsu megeszi itachit- ez az elmélet nagyon tetszik!!! Nagyon birnám ha ez lenne!!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-03-15 09:39:28
(#863) Én most erősen gyászolom, hatalmas karakter volt...
és pár ponton egyetértve okvetlenkedek (bocsi) asx-el... nekem is túl hirtelen jött
illetve csatlakozom a "Itachi sirató, Sasuke átkozó táborba", de Sasuke csak időlegesen van ebben a sztátuszkóban... még akár tehet is valami olyat...
mind1...
ójajnekem...
mind1...
ójajnekem...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2008-03-14 22:14:17
(#862) Látom többnyire mindenki(?)
Nekem nagyon tetszett ez a fejezet (is), bár az elején már épp kezdtem kiakadni hogy "ne má' megint az lesz ami eddig..." De aztán mégsem!
Itachit síratja
és ("jószokáshoz híven" ) Sasuket kívánja a pokolba, szóval gondoltam írok, nehogy nagyon egyoldalúvá váljon a topik. Nekem nagyon tetszett ez a fejezet (is), bár az elején már épp kezdtem kiakadni hogy "ne má' megint az lesz ami eddig..." De aztán mégsem!
A legjobban az a jelenet fogott meg, amikor Itachi homlokon pöcckölte az öcsit és utána elesett... Iszonyat jó volt! Még nem akarok semmit elszólni, de mintha kicsit visszalopta volna magát a szívembe...
Aztán meg, jött a nagy 'bambulás', hogy mi van?! Tényleg akkor most mi is? Mért halt meg Itachi(márha meghalt, de eléggé úgy néz ki). Nekem nagyon úgy tűnt, hogy Sasuke épp szorult szituban volt, de semmi csapda nem volt ott. Akkor? Azon filóztam hogy talán végkimerülés? Mert ugye elég veszélyes mennyiségű csakrát használt el, vagy talán a Susanoo-nak lehet vmi nem túl kellemes mellékhatása...Vagy mért?
Meg az is érdekes volt, ahogy a sharingan eltűnt(?) a szeméből...Nem is tudom, ez talán Sasuke 'Kirinje' és a Susanno megidézése között volt vhol...
Noha a végkifejlettel nincs gondom, mégis fura volt a 'mindig veretlen' Itachit ilyen állapotban látni. És mitha a visszaemlékezős rész is kimaradt volna... Bár abból anno kaptunk eleget, de reméltem lesz vmi olyan verzió is, amit Itachi szemszögéből látunk. Hát mindegy, még Madaránál bepótolhatja a Sensei, hogy pl.: mi volt miután Itachi kilépett a faluból és beállt AKnak...vagy vmi kis infó jó lenne.
Aztán meg, jött a nagy 'bambulás', hogy mi van?! Tényleg akkor most mi is? Mért halt meg Itachi(márha meghalt, de eléggé úgy néz ki). Nekem nagyon úgy tűnt, hogy Sasuke épp szorult szituban volt, de semmi csapda nem volt ott. Akkor? Azon filóztam hogy talán végkimerülés? Mert ugye elég veszélyes mennyiségű csakrát használt el, vagy talán a Susanoo-nak lehet vmi nem túl kellemes mellékhatása...Vagy mért?
Meg az is érdekes volt, ahogy a sharingan eltűnt(?) a szeméből...Nem is tudom, ez talán Sasuke 'Kirinje' és a Susanno megidézése között volt vhol...
Noha a végkifejlettel nincs gondom, mégis fura volt a 'mindig veretlen' Itachit ilyen állapotban látni. És mitha a visszaemlékezős rész is kimaradt volna... Bár abból anno kaptunk eleget, de reméltem lesz vmi olyan verzió is, amit Itachi szemszögéből látunk. Hát mindegy, még Madaránál bepótolhatja a Sensei, hogy pl.: mi volt miután Itachi kilépett a faluból és beállt AKnak...vagy vmi kis infó jó lenne.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-03-14 22:35:51
Tuti volt hogy Itachival lesz valami... Elvégre Kishi sensei kedvence a kis sasuke... De Itachiért kár volt Mért nem lett inkább béke sasuke odaadhatta volna a szemeit és don't worry be happy
[/QUOTE]Azér mert az gagyi, nyálas, ócska lett volna!! (hű de fel vagyok vilanyozva most hogy Itachi alulról szagolja az ilbolyát(legalábbis remélem))
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Itachinak kampec!!!!!!!!!!!!!!!
És én olyan boldog vagyok!!!!!!!!!!
Remélem a kövi részben másik témára megyünk!!!!!!!!!!!!
(és itachi nehogy föl merjen állni!!!)
Tuti volt hogy Itachival lesz valami... Elvégre Kishi sensei kedvence a kis sasuke... De Itachiért kár volt Mért nem lett inkább béke sasuke odaadhatta volna a szemeit és don't worry be happy
SASUKE! TE LESZEL A SZEMEM ÚJ FÉNYE!!!
beküldve: 2008-03-14 16:31:13
(#859) Aki nem olvasta annak úgy sem mond semmit:
Csak huss és pöcc, huss és pöcc!
Csak huss és pöcc, huss és pöcc!
sztem ez 1 pöpet neveccséges dehát Kishi tuggya...azért remélem nem halt meg
Én azt remélem hogy nem kel fel!!
Vagy ha mégis akkor nem a kövi 20 részben!!
Vagy ha mégis akkor nem a kövi 20 részben!!
beküldve: 2008-03-14 14:03:32
(#857) sztem ez 1 pöpet neveccséges dehát Kishi tuggya...azért remélem nem halt meg
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-03-14 13:38:02
(#856) Itachinak kampec!!!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2008-03-14 12:53:11
(#855) Itachinak annyi.
A kígyó Orochimarutól van?
A kígyó Orochimarutól van?
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-13 16:23:13
(#854) Szerintam igy lenne a legjobb:
-uchihák:kampec
-naruto:sannin
-tobi:OBITO
-kyuubi:robban
-Yiraya:visszatér
na ezt jól megaszondtam!
-uchihák:kampec
-naruto:sannin
-tobi:OBITO
-kyuubi:robban
-Yiraya:visszatér
na ezt jól megaszondtam!
Szerk: knightslords 2008-03-13 17:41:44
superkrumply:
én el tudnám képzelni, hogy visszatér a faluba, mert ölni ok nélkül nem ölt meg senkit asszem. és Narutot sem akarta megölni komolyan. mielőtt ki lett írtva a klán, elég normális érzelemvilága volt, csak azután lett depis vagy mi. ha bosszút áll Itachin és Madarán is (sikerrel) akkor sztem megint a régi lesz. mint Sai esetében, ő is visszakapja az érzéseit. (Ez is valami Kishimoto motívum lehet)
Amugy jut eszembe:
amugy a spoilereket a kövi helyekről nézem:
[Link]
[Link]
[Link]
aki nem bír várni a kövi részig... az itt majd egy héttel korábban hozzájuthat a manga tartalmához
én el tudnám képzelni, hogy visszatér a faluba, mert ölni ok nélkül nem ölt meg senkit asszem. és Narutot sem akarta megölni komolyan. mielőtt ki lett írtva a klán, elég normális érzelemvilága volt, csak azután lett depis vagy mi. ha bosszút áll Itachin és Madarán is (sikerrel) akkor sztem megint a régi lesz. mint Sai esetében, ő is visszakapja az érzéseit. (Ez is valami Kishimoto motívum lehet)
Amugy jut eszembe:
ha Sasuke most megöli Itachit, akkor még ott van Madara... sztem ő nagyobb falat lesz...
[Link]
[Link]
[Link]
aki nem bír várni a kövi részig... az itt majd egy héttel korábban hozzájuthat a manga tartalmához
Ha ez tényleg így lesz akkor még nagyon sok van hátra.. jesszus az animét h el fogják nyújtani
Amúgy a shippuuban megpróbálta őket kinyrni.. nemtom mennyire gondlta komolyan.
Narutonak meg ott van a másik nagy álma ugye, h hokage legyen... a történet így is úgy is kerek lesz. Azért drukkolok Sasukéért Amúgy köfi a linkeket, kicsit búvárkodok
Szerk: superkrumply 2008-03-12 22:17:16
beküldve: 2008-03-12 21:05:04
(#852) superkrumply:
Amugy jut eszembe:
[Link]
[Link]
[Link]
Amugy jut eszembe:
ha Sasuke most megöli Itachit, akkor még ott van Madara... sztem ő nagyobb falat lesz...
[Link]
[Link]
[Link]
NARUTO FOREVER!!
Vagy haverjai felmennek hozzá és telóval lekapják..
szegény Kishi...
csak érdekből vannak barátai
Nem csoda hogy olyan szomorú történetet ír a barátságról!!
Amugy a 394. rész címe: Sasuke győzelme... Ez sejtet valamit.
Mégis honnan szeded ezeket a dolgokat? Én is szívesen megnézegetném