Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-03-03 18:31:24
(#805) Egyetértek veled asx
Én is kezdek felvilágosodni, hogy miért is olyan nagy durranás ez a család...fene se gondolta volna, hogy ilyen szívósra vannak tervezve... de jut eszembe
Ez a rész kísértetiesen hasonlít a Jiraiya vs. Painre... Ott Pain is "meghalt" majd feléledt, és az erejétvesztett Jiraiyát megölte (nyugodjon békében), de a lényeg, hogy drámai fordulatot vett a cselekmény... Netán itt is előfordulhat, hogy a kisöcsi tehetetlenül nézi végig saját halálát...? hmmm...
De Itachi... hogy elveszette a kabátot... egészen visszanyerte így régi, "jóbátyus korszaki" külsőjét... ez csak jelent valamit... valami visszaemlékezésnek még nagyon lennie kell...
És Zetsu... komolyan... jobb, mint egy sportközvetítő... bár nélküle csak leshetnénk a sok "shuuuu", "whoooommm", "klack!!", "nyekkk", "csöpp", "gulp", "groááá"-t. (őt miért nem érte olyan erősen a Sasuke féle.../elfelejtettem a támdás nevét/ villám...? Begubózta magát
Izgatottan várjuk (én legalábbis) a folytatást, akkor lesz nagy riadalom, ha kimarad egy hét...
Ez a rész kísértetiesen hasonlít a Jiraiya vs. Painre... Ott Pain is "meghalt" majd feléledt, és az erejétvesztett Jiraiyát megölte (nyugodjon békében), de a lényeg, hogy drámai fordulatot vett a cselekmény... Netán itt is előfordulhat, hogy a kisöcsi tehetetlenül nézi végig saját halálát...? hmmm...
De Itachi... hogy elveszette a kabátot... egészen visszanyerte így régi, "jóbátyus korszaki" külsőjét... ez csak jelent valamit... valami visszaemlékezésnek még nagyon lennie kell...
És Zetsu... komolyan... jobb, mint egy sportközvetítő... bár nélküle csak leshetnénk a sok "shuuuu", "whoooommm", "klack!!", "nyekkk", "csöpp", "gulp", "groááá"-t. (őt miért nem érte olyan erősen a Sasuke féle.../elfelejtettem a támdás nevét/ villám...? Begubózta magát
Izgatottan várjuk (én legalábbis) a folytatást, akkor lesz nagy riadalom, ha kimarad egy hét...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2008-03-01 00:17:12
(#804) Ejha! nem mondom, ez szép volt!
Mindkét részről...
Úgy látszik mégis láthatjuk a Susano-t is... na már csak az érdekel, ezt hogy lehet kivédeni... Nem semmi a két srác...ezt bírni csakrával... kezd tisztázódni, hogy mért tartották az Uchiha klán olyan erősnek.
Úgy látszik mégis láthatjuk a Susano-t is... na már csak az érdekel, ezt hogy lehet kivédeni... Nem semmi a két srác...ezt bírni csakrával... kezd tisztázódni, hogy mért tartották az Uchiha klán olyan erősnek.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Ez már tényleg kezd uncsi lenni! mostantól azzal mennek el a részek hogy mindketten bemutatnak egy-egy jutsut?
Remélem a kövi részben végre kinyiffan az egyik, aztán megyünkl más témára!
HihiXD Igazad van , de nem baj h eggyesek az életükért küzdenek?? de már télleg mehetnénk máshova:)Remélem a kövi részben végre kinyiffan az egyik, aztán megyünkl más témára!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-02-29 23:10:02
beküldve: 2008-02-29 23:03:46
(#802) Ez már tényleg kezd uncsi lenni! mostantól azzal mennek el a részek hogy mindketten bemutatnak egy-egy jutsut?
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
ha nem akarsz spoilert télleg ne olvasd el:
391.rész: Itachi nem hal meg!!
Tudtuk ám, hogy trükkös alak, de hogy ennyire azt már nem. Sasuke végrehajtja sajátos villám támadását (valami Kirin) azután úgy kiüti vele bátyját, hogy az úgy néz ki bedobta a törülközőt. Csakhogy!! Most jön a Kishimoto csavar: Itachi valamiféle páncélt viselt, ami megvédte Sasuke támadásától, és egyben a haláltól is. Tehát megfordul a kocka. Annál is inkább, mert most Itachi készül bemutatni végső hiperspéci jutsuját, a Susanoo-t.
de Sasuke még hagyott magának egy ütőkártyát.
Vége a fejezetnek.
Már megint Sasuke van nagyobb veszélyben!
Azért remélem, nem ölik meg egymást a testvérek, hanem valaki közbelép. Monnyuk Madara... vagy mittomén!
Tudtuk ám, hogy trükkös alak, de hogy ennyire azt már nem. Sasuke végrehajtja sajátos villám támadását (valami Kirin) azután úgy kiüti vele bátyját, hogy az úgy néz ki bedobta a törülközőt. Csakhogy!! Most jön a Kishimoto csavar: Itachi valamiféle páncélt viselt, ami megvédte Sasuke támadásától, és egyben a haláltól is. Tehát megfordul a kocka. Annál is inkább, mert most Itachi készül bemutatni végső hiperspéci jutsuját, a Susanoo-t.
Vége a fejezetnek.
Azért remélem, nem ölik meg egymást a testvérek, hanem valaki közbelép. Monnyuk Madara... vagy mittomén!
bakker!!!!!!!!!!!!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-02-26 14:50:37
(#800) ha nem akarsz spoilert télleg ne olvasd el:
391.rész: Itachi nem hal meg!!
Vége a fejezetnek.
Vége a fejezetnek.
NARUTO FOREVER!!
Szerk: Yazoo 2008-02-26 14:55:06
A következp fejezetben:
1.: Meghal Itachi
2.: Kishi új helyszínre visz minket, ahol 10-20 részen kerezstül időzni fogunk (azt nem bocsátanám meg neki)
2.: Kishi új helyszínre visz minket, ahol 10-20 részen kerezstül időzni fogunk (azt nem bocsátanám meg neki)
remélem 2.pont győz!!
beküldve: 2008-02-24 17:20:00
(#798) A következp fejezetben:
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-24 16:41:26
(#797) Hű a mindenit... Itachi haldoklik, Sasuke sincs a toppon... egyik rosszabbul áll, mint a másik... hm... ettől függetlenül nem hiszem, hogy a következő fejezet végez Itachival... és hol marad a szép visszaemlékezés? Vagy csak ilyen benyomatott villámképek lesznek, egy amolyan lepereg előttem az élet pár mp.-ben?... hmm.... majd kiderül, de én mindenesetre sajnálom Itachit... már ha meg is gondolná magát, sem menekülhetne...( ) nagyon ramatyul fest... és a jobb szeme aggasztóan le van sérülve... szegény, így a vég felé közeledve...
(Zetsura kíváncsi leszek, lesz-e komolyabb szerepe a mérkőzés közvetítésén kívül...Sasuke vajon tudja, hogy ottvan?... )
És Sasuke eddig tényleg nem mutatott sok eredetit... Orochi technikái... De szerintem e végére valami igazán egyedit dob be... Akár egy életét feláldozó Jutsut is... Bár az egyáltalán nem valószínű... még az sem, hogy kidől... borzasztó...
(Zetsura kíváncsi leszek, lesz-e komolyabb szerepe a mérkőzés közvetítésén kívül...Sasuke vajon tudja, hogy ottvan?... )
És Sasuke eddig tényleg nem mutatott sok eredetit... Orochi technikái... De szerintem e végére valami igazán egyedit dob be... Akár egy életét feláldozó Jutsut is... Bár az egyáltalán nem valószínű... még az sem, hogy kidől... borzasztó...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2008-02-24 16:42:54
Szerintem azt nem enegdnék hogy külön vegyék a két sorozatot, plána hogy a jetix már elkezdte a borzalmas szinkronos változatát..
köszi ezt nem tudtam- hogy már elkezték szinkronizálni..a folytatást...nekem mindegy melyiken agyák le csak folytasák mert az ismétlésel fekszek és kelek.
Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2008-02-24 12:30:51
(#795) Biztos valami eget rengető jutsu lesz!
Itachi majd csak ámul-bámul, hogy mikor lett a kisöcsi ennyire erős.
Szerintetek megöli Itachit, vagy van némi remény arra, hogy kikönyörgi az életet? ( Én sok esélyt nem adnék rá. De a remény hal meg utoljára. )
Itachi majd csak ámul-bámul, hogy mikor lett a kisöcsi ennyire erős.
Szerintetek megöli Itachit, vagy van némi remény arra, hogy kikönyörgi az életet? ( Én sok esélyt nem adnék rá. De a remény hal meg utoljára. )
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-02-24 12:11:10
(#794) huhh gyerekek fiuklányok anyákapk mindenki....ez a fejezet...durva...mint a többi...ésésés má megin a legjobb résznél van vége...már nagyon kiváncsi vok arra a Szászkejutsura
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-02-23 17:21:51
(#793) Szerintem azt nem enegdnék hogy külön vegyék a két sorozatot, plána hogy a jetix már elkezdte a borzalmas szinkronos változatát..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-23 17:08:39
(#792) Nem rég keztem el nézni a Naruto shippudent..edig teszet..
csak azt sajnálom hogy nem láthatom az anime szinkronos változatát.
igazán megvehetné az animax...szerintem elfér a death note és a blood + mellet.
BÁR A MANGA VERZIO JOBAN ÉRDEKELNE...
csak azt sajnálom hogy nem láthatom az anime szinkronos változatát.
igazán megvehetné az animax...szerintem elfér a death note és a blood + mellet.
BÁR A MANGA VERZIO JOBAN ÉRDEKELNE...
Kacsincs rám kicsi bárány.
Egy újabb unalmas Sasuke -Itachi harc
Hát sosem lesz vége?
Habár szerintem ez az utolsó elötti rész
Hát sosem lesz vége?
Habár szerintem ez az utolsó elötti rész
Nos tuti..Itának mindkét szeme kilőve, már csak egy finising jön..hacsak nem viszi el kisi a sztorit