Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
BIZONYÁM!!! Főleg a békásra(alig várom hogy megláásam naruto arcát amikor közlik vele a hírt!!!)
Na nézzük mi lesz ott: Kyuubi chakra az 100% örjöngés, mostazonnalmegölöm az Akatsukit stíulsú dühkitörés stb...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-15 19:52:02
(#744) BIZONYÁM!!! Főleg a békásra(alig várom hogy megláásam naruto arcát amikor közlik vele a hírt!!!)
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Annyira unom sasukéékat , menjen már máshová a történet!!!!!!!!!!!!!
Ja. Például a Naruto vs Tobi harcra, avgy mittomén...vagy arra hogy mi van a béka hátán...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-15 19:37:47
(#742) Annyira unom sasukéékat , menjen már máshová a történet!!!!!!!!!!!!!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-02-15 19:35:13
(#741) Majd ma úgyis lesz magyar fordítás..
Na megérkezett a követkeő része...Hát Itachi kicsit túlhasználta a mangekyout, nagyon rosszul fest...
De azért durva olt, ahogy Sasuke és itachi harcolt, végre nem buta genjutsukkal
Szerintem ez a rész is uncsi volt.
beküldve: 2008-02-15 19:29:40
(#739) Na megérkezett a követkeő része...Hát Itachi kicsit túlhasználta a mangekyout, nagyon rosszul fest...
Hát azmár kiderült..Pein az Nagato, Jirayi régi tanítványa, a másik része pedig Yondaime (4.hokage) ez asszem aan a fejezetben van amikor jira feldobja a sajtot
Hát nemtudom, de te lehet hogy a Naturo-t olvasod mert nagyon nincs olyan benne hogy a yondaime lenne a másik része....
Ami elhangzik az az hogy
minden pain-nel találkozott már korábban, az egyikkel biztosan harcolt is, eszébe jutott hogy mi pain igazi személyazonossága és egy titkos kód formályában a béka, "papó"(?) hátába égette/véste.
Az már egy másik kérdés hogy tulajdonképpen szinte meg is hal, csak egy yondaiméhoz fűződő emlékével, az akaraterejével visszataszítja magát az életbe, amíg le tudja kaparni a kódot.
Szóval azért pain azonosságát még mindíg nem lehet egyáltalán tudni, és én még mindíg nem csodálkoznék ha az egész csak egy testirányító dojutsu lenne.Az már egy másik kérdés hogy tulajdonképpen szinte meg is hal, csak egy yondaiméhoz fűződő emlékével, az akaraterejével visszataszítja magát az életbe, amíg le tudja kaparni a kódot.
beküldve: 2008-02-13 18:02:36
(#737) Hát azmár kiderült..Pein az Nagato, Jirayi régi tanítványa, a másik része pedig Yondaime (4.hokage) ez asszem aan a fejezetben van amikor jira feldobja a sajtot
beküldve: 2008-02-13 17:49:24
(#736) Én is örülnék ha megtudnánk ki Pain
Üdv!
Nem tom hogy vagytok vele de én nem örülék Sasuke halálának, de azért szurkolok neki, hogy lerendezze Itachi-val az ügyeit. De szerintem ha megölné ugyan olyan lenne mint akkor Itachi.
Nem tom hogy vagytok vele de én nem örülék Sasuke halálának, de azért szurkolok neki, hogy lerendezze Itachi-val az ügyeit. De szerintem ha megölné ugyan olyan lenne mint akkor Itachi.
Még jó hogy a spoileren kívül írtad amit spoilernek szántál.
Nem érdekel Sasuke!!
Pein személyazonossága érdekel!!!!!!!!!!!
Támogatom az ötletet!Leplezze már le a sensei Peint!!!
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-02-12 22:50:56
Üdv!
Még jó hogy a spoileren kívül írtad amit spoilernek szántál.
Nem érdekel Sasuke!!
Pein személyazonossága érdekel!!!!!!!!!!!
beküldve: 2008-02-12 21:45:04
(#733) Üdv!
Mondjuk én örülnék ha sasu kinyiffanna
De csak néha
Szerintem alapjáraton folyton kinyiffanhatna nyugodtan
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-02-12 21:23:20
Mondjuk én örülnék ha sasu kinyiffanna
De csak néha
Szerintem alapjáraton folyton kinyiffanhatna nyugodtan