Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Mondjuk én örülnék ha sasu kinyiffanna
De csak néha
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-02-12 20:50:25
(#729) Mondjuk én örülnék ha sasu kinyiffanna
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Még én is örülnék ha Deidara visszatérne az élők közé
Ő volt e kedvenc szereplőm
Szegénykét én is sajnálom de Kisimoto mindig a kedvencekkel végez!! XDŐ volt e kedvenc szereplőm
Hááát igen...
Mondjuk Sasukéval még nem végzettt (mndjuk ő a saját kedvence)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Még én is örülnék ha Deidara visszatérne az élők közé
Szegénykét én is sajnálom de Kisimoto mindig a kedvencekkel végez!! XDŐ volt e kedvenc szereplőm
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-02-12 20:16:05
(#726) Még én is örülnék ha Deidara visszatérne az élők közé
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Előre Deidara fanok, rohannyuk meg Kishi szállását s követejjük Deidara feltámadását!!!
Hát...HAJRÁÁ! Biztos lenne rá ötlete,hogy hozzza vissza,az ilyenben igen találékony....Mint a legtöbb mangaka.Ötletem az nekem is lenne.
hát igen! Jó lenne ha Deidara feltámadna, főleg mert nagyon jó harcokat láthattunk tőle...
Most vettem sézre a Sakura and Chiyo VS Sasori harcban, Sasori milyen gyönyörűen megvárja amíg Sakura meggyógyítja Chiyot és elmeséli az ellenanyagot..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-12 19:04:28
(#724) Behhehezony, de nem tudom Deidarának mi köze lenne most... Itachi és Sasuke nagyban agyfightol, majd Deidara betoppan, leveri mindkettőt, míg genjutsuznak, és meg van oldva... éljenek a művészek...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Előre Deidara fanok, rohannyuk meg Kishi szállását s követejjük Deidara feltámadását!!!
Hát...HAJRÁÁ! Biztos lenne rá ötlete,hogy hozzza vissza,az ilyenben igen találékony....Mint a legtöbb mangaka.Ötletem az nekem is lenne.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-02-12 17:46:53
(#722) Előre Deidara fanok, rohannyuk meg Kishi szállását s követejjük Deidara feltámadását!!!
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Jujjj, de tényleg... egész jól helytáll, azért meg kell adni...
És ez így van jól. Nehogy má' mindig őt verjék! Itachi már elégszer elverte a kisebbet, most megérdemli, ha kicsit ő is kikap!
Van benne valamii...de én alapból a gonoszabbank szoktam szorítani Az persze attól függ,hogy honnan nézzük ki a gonosz Azért még van bennem némi szolidarítás az Akatsuki iránt.Azt asszem tudjátok,végül is kinek szurkolok
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-02-12 17:42:54
Jujjj, de tényleg... egész jól helytáll, azért meg kell adni...
És ez így van jól. Nehogy má' mindig őt verjék! Itachi már elégszer elverte a kisebbet, most megérdemli, ha kicsit ő is kikap!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Sasuke-t meg szinte már sajnálom. Hol a testét akarják, hol annak bizonyos részeit…
Jujjj, de tényleg... egész jól helytáll, azért meg kell adni... De legközelebb mi kell majd kinek? .... hmmmm....
Bár ha belegondolsz, Orochinak is csak a szeme kellett volna.... meg ha már úgy is ottvan az egész gyerek, akkor minek pazarolná el azt a jó kis testet, ha a saját bőrében nem fér...(hogyan juss "egyszerűen" fiatalsághoz)...meg tökmindegy kinek a testében van Sasuke szeme, mindig Itachira irányul a tekintete, Orochinak is azért kellett volna(többek között!), hogy Itachit kinyírja, nem? tehát sem a gyerekkel, sem a háttérrel nincs gond... gonosz szem.... a szem a gonosz...és Orochi...
kehem
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
*sóhajtás*Itachi jól elvolt a kis Tsukiyomi-ával,de miért nem szedte ki eleve Sasuke szemét?Mármint méé' csak megmutata neki,hogy milyen lenne,ha...?Ehez a szemes dologhoz valami spec. orvosi jucu kell,mint amivel Rin kiszedte Obito szemét,nem?
Sztem azért nem, mert a Tsukiyomi valószínű 'csak' mentálisan roppantja össze azt, akin alkalmazzák, mint anno amikor Itachit először láttuk használni Kakashi-n és Sasuke-n. Lehet, most is az volt a célja, hogy Sasuket ily’ módon kiüsse és akkor majd kiszedi a szemeit. Arra azért kíváncsi lennék, hogy lehet két szemgolyót berakni oda, ahol csak egynek van hely...
Az Amaterasu-ról, akkor eddig csak szó volt? És most fogják először használni? Na erre is kíváncsi vagyok.
Sasuke-t meg szinte már sajnálom. Hol a testét akarják, hol annak bizonyos részeit…
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-02-12 16:55:15
beküldve: 2008-02-12 16:22:29
(#717) Az lehet, de tényleg haljon mag az 1ik!!!!
Vagy legalább ugorjon más témára!!
Vagy legalább ugorjon más témára!!
Szerk: knightslords 2008-02-12 16:23:13
Nekem mindegy hogy szemes lesz vagy szemtelen,a lényeg hogy az egyik dobbja fel a pacskert
Ez ám a hozzáállás....mond,vajh' te mit szeretnél,ha az egyik(mondjuk Sasuke ) meghal...egész történetben erre készültek,most mégse intézheti el 2-3 fejezettel a sensei...