Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-02-17 10:36:57
(#760) jahm...
de ita télleg nincs tul jól...bár az amaterasu erős. képzeld el 7 éjjel és 7 nappalon át égsz!...huuu nem lehet vmi kellemes XD Azé szurkoljunk sasu nak !!!!!
de ita télleg nincs tul jól...bár az amaterasu erős. képzeld el 7 éjjel és 7 nappalon át égsz!...huuu nem lehet vmi kellemes XD Azé szurkoljunk sasu nak !!!!!
A művészet olyan dolog ami csak 1 pillanatra virágzik ki mielőtt elhervadna.A művészet 1 pillanat szépsége az én műcvészetem a ROBBANTÁS hmmm...
beküldve: 2008-02-16 22:34:27
(#759) Most már a Susanno is bemutatásra kerülhetne....
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
beküldve: 2008-02-16 21:11:12
(#758) Nagyon tetszett, hogy Itachi átment kicsit mátrixosba.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Jaa ez is jó megoldás lenne de nem lenne úgy egy picikét zavaros a dolog?? XD
Lehet, hogy az lenne.
Meg, ismerve magamat, tuti, hogy akkor azon mérgelődnék, hogy miért csapong a történet ide-oda.
Na most igazodjon el valaki rajtam!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Jaa ez is jó megoldás lenne de nem lenne úgy egy picikét zavaros a dolog?? XD
Lehet, hogy az lenne.
Meg, ismerve magamat, tuti, hogy akkor azon mérgelődnék, hogy miért csapong a történet ide-oda.
Na most igazodjon el valaki rajtam!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Szerintem is még jó egy darabig el fog tartani az Uchihák harca.
De nekem tetszene az a megoldás is, ha az adott fejezetben mindenből lenne egy kicsi.
Jaa ez is jó megoldás lenne de nem lenne úgy egy picikét zavaros a dolog?? XDDe nekem tetszene az a megoldás is, ha az adott fejezetben mindenből lenne egy kicsi.
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-02-16 20:59:49
egyébként a Shippudent még nem lehet kapni sehol.....ugye?
Magyarul nem, de meg lehet szerezni.
beküldve: 2008-02-16 20:50:11
(#753) beküldve: 2008-02-16 20:20:52
(#752) Szerintem is még jó egy darabig el fog tartani az Uchihák harca.
De nekem tetszene az a megoldás is, ha az adott fejezetben mindenből lenne egy kicsi.
beküldve: 2008-02-16 19:40:09
(#751) Szerintem ell fog egy darabig tartani Itachi és Sasuke harca.....bár én ugy látom hogy Itachi a végét járja akár milyen erős.......az" új generáció mindig jobb mint a régi " annyira kíváncsi vagyok valyon Naruto és a többiek mit fognak szólni Jiraya halálához.....Naruto biztos bosszut akar állni Painon....a történet kezd más irányt venni szerintem
speed
Szerk: Kálmán Márta 2008-02-16 19:41:27
beküldve: 2008-02-16 18:38:59
(#750) Ismét nem derült ki, hogy mi Pein titka, és hogy ki hogyan reagál, amikor értesül a perverz haláláról.
Ennek ellenére nekem tetszett az új fejezet.
Ennek ellenére nekem tetszett az új fejezet.
Szerk: Viki 2008-02-16 18:39:50
beküldve: 2008-02-15 22:26:43
(#749) Amúgy nekem tetszik ez a kyuuni-chakra elzárós trükk
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-02-15 20:38:06
(#748) Vagy megjön az alkotó esze, és ahelyett hogy hülyén odarohanna,
elzárja magába a kyuubi chakrájának másik felét is.
Én is erre számítok!!
kivétel:Kyubi190%
Jaja, az is lehet hogy még az ötödik fakrat is láthatjuk (na jó, ez azért már túlzás)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-15 19:57:24
(#746) Én is erre számítok!!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!