Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-02-23 13:56:29
(#790) Egy újabb unalmas Sasuke -Itachi harc
Hát sosem lesz vége?
Habár szerintem ez az utolsó elötti rész
Hát sosem lesz vége?
Habár szerintem ez az utolsó elötti rész
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-02-22 20:53:11
(#789) megmondtam, hogy semmi különös nem lesz...
utánaolvastam annak a 3 manga fejezetnek, és tényleg 80-85%, hogy Tobi=Madara.
akkor feltennék még 1 kérdést, hátha valaki azt is megválszolja: Miért lett kiírtva az Uchiha klán?? nem értem, szerintem kimaradtak azok a részek is
utánaolvastam annak a 3 manga fejezetnek, és tényleg 80-85%, hogy Tobi=Madara.
akkor feltennék még 1 kérdést, hátha valaki azt is megválszolja: Miért lett kiírtva az Uchiha klán?? nem értem, szerintem kimaradtak azok a részek is
egy kis off: ezen a héten mé maradt ki az anime???
NARUTO FOREVER!!
Szerk: Yazoo 2008-02-22 20:53:55
beküldve: 2008-02-21 19:28:21
(#788) Na holnapra kiderül, hogy Sasuke visszatudj-e verni az Amateresut...(bár úgyis). Szerintem ezutéán a támadás után Itachi megvakul, mert már Tsuyomitól is eléggé padlóra került..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-21 19:12:22
(#787) Lehet, hogy fog virítani, csak burkolt üzenet volt, hogy "folytatódik az Uchiha harc" ami azt is jelentheti, hogy az ős-bagoly Uchiha is beszáll
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
NAH nemsokára kiderül, hogy mi a szitu... holnap este már lehet olvasni a mangát, és hátha tartalmaz valami nagy előrelendülést, információt, titkot, vagym mindet egyszerre
Csakhogy jelezzek, hogy itt vagyok, szevasz Holci
Halli.
Remélem belendülnek ,de ha jól hallotam akor még folytatodik a harc.
Kár pedig Madara is virithatna már valamit.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2008-02-21 18:44:52
(#785) NAH nemsokára kiderül, hogy mi a szitu... holnap este már lehet olvasni a mangát, és hátha tartalmaz valami nagy előrelendülést, információt, titkot, vagym mindet egyszerre
Csakhogy jelezzek, hogy itt vagyok, szevasz Holci
ÓÓ lécci lécci!! valaki keresse meg azt a manga részt amiben egyértelműen megmondják: tobi=madara
Ezek szerint Madara elég klinikai eset lehet, mert Tobi nem valami átlagos "legendás kemény shinobi vagyok" típusú figura.
De a Naruto vs. Tobi szálra már egyre kíváncsibb vagyok.
Azért ez a Itachi-Sasuke harc is elég jó, de ha Sasuke legyőzi Itachit, akkor nem értem, hogy Kishimoto-sama miért "fénylő feketé"-vel jellemezte ennek a harcnak a kimenetelét
Asszem lesz még egy tripla Kishimoto csavar a történetben...
Ezek szerint Madara elég klinikai eset lehet, mert Tobi nem valami átlagos "legendás kemény shinobi vagyok" típusú figura.
Azért ez a Itachi-Sasuke harc is elég jó, de ha Sasuke legyőzi Itachit, akkor nem értem, hogy Kishimoto-sama miért "fénylő feketé"-vel jellemezte ennek a harcnak a kimenetelét
Nos nagy nehezen megkererstem neked azokat a fejezeteket ahol emlitik.
364.
383.
385.
Figyelmesen olvasd végig öket mert csak ugy van értelmük.
De amugy nem tudom hogy követed az eseményeket ha ezt nem olvastad.Pedig elég nagy infok voltak ezek.
beküldve: 2008-02-21 15:13:05
(#783) ÓÓ lécci lécci!! valaki keresse meg azt a manga részt amiben egyértelműen megmondják: tobi=madara
NARUTO FOREVER!!
beküldve: 2008-02-20 22:00:45
(#782) Tobi egyenlö Madara ez már tény most meg nem mondom hogy hányadik fejezetbe tudod megnézni de már Itachi is beszélt eröl Sasuke-nek.
Ami meg Kakashi Sharingan-t illeti szerintem megvakulhat mert hát Obito sem volt az ö testvére.Bár ne igy legyen.
Hu kezd megint zavaros leni minden.
Ami meg Kakashi Sharingan-t illeti szerintem megvakulhat mert hát Obito sem volt az ö testvére.Bár ne igy legyen.
Hu kezd megint zavaros leni minden.
Nade azért ott is le vagyunk egyenlőre ragadva, hogy Madara még csak szóbeszédben létezik, persze egyértelmű, hogy kit rejt az álarc, nade akkoris... Szeretném hallani tőle, ahogy kimondja: Muahaha, ÉN vagyok Uchiha Madara, és most bevetem a(stb). Mert ugye Narutoékkal van most elfoglalva....
Mármint Tobi=Madara-ra gondolsz? Sokan gondolnak erre a megoldásra, de még nincs bizonyítva igaz? vagy megin lemaradtam valamiről??
Semmi különös nem lesz az új 390. részben csak annyi, hogy Sasuke túléli az Amaterasut, és megtámadja Itachit. Végül mindketten kifogynak a chakrából. És vége a fejezetnek
Szerintem megbízható forrás:
[Link]
Szerintem megbízható forrás:
[Link]
NARUTO FOREVER!!
beküldve: 2008-02-20 18:38:40
(#780) Szerintem Kakashi nem fog megvakulni mert eredetileg nem az övé a sharingan szem.....bár vicces lenne ha fél szemére vak lenne
Sasuke meg hiába szedi ki madara szemét az nem változtat semmin mert csak ha a testvérétől szedi ki akkor veheti hasznát.....annak a bizonyos szemnek....jo lenne ha Kisimoto bácsi gyorsan lezárná ezt az iIachi vs. Sasuke harcot vagy ha nem is de férre tenné és a többi szereplőt is szerepeltetné.....
Sasuke meg hiába szedi ki madara szemét az nem változtat semmin mert csak ha a testvérétől szedi ki akkor veheti hasznát.....annak a bizonyos szemnek....jo lenne ha Kisimoto bácsi gyorsan lezárná ezt az iIachi vs. Sasuke harcot vagy ha nem is de férre tenné és a többi szereplőt is szerepeltetné.....
speed
Szerk: Kálmán Márta 2008-02-20 18:42:13
beküldve: 2008-02-20 10:42:34
(#779) Szerintem Kakashy is meg fog vakulni elöbb-utóbb!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-02-19 15:32:16
(#778) Nade azért ott is le vagyunk egyenlőre ragadva, hogy Madara még csak szóbeszédben létezik, persze egyértelmű, hogy kit rejt az álarc, nade akkoris... Szeretném hallani tőle, ahogy kimondja: Muahaha, ÉN vagyok Uchiha Madara, és most bevetem a(stb). Mert ugye Narutoékkal van most elfoglalva....
Ott az komoly lesz... és lehet Sasuke - miután elintézte Itachit( ) - megy, megkeresi Narutot, (mert kilogikázza, vagy Itachi elmondja neki, hol van Madara...) és Madarának meg kiszedi a szemét, és akkor lesz majd... Sharingan a köbön, vagy hogy?...
...
Sasuke az egy érdekes pofa lett így a "végére", mindennel és mindenkivel kapcsolatban áll, akárhogy is nézzük...
De, ami még felmerült....(kehem) hogy Kakashi Deidaránál az Amaterasut használta.... nem is kicsit... és kidőlt tőle, ahogy az szokása, de... nem vakul meg, ha már ilyen jól összeszedett egy Mangekyout? Hmmmm
Ott az komoly lesz... és lehet Sasuke - miután elintézte Itachit( ) - megy, megkeresi Narutot, (mert kilogikázza, vagy Itachi elmondja neki, hol van Madara...) és Madarának meg kiszedi a szemét, és akkor lesz majd... Sharingan a köbön, vagy hogy?...
...
Sasuke az egy érdekes pofa lett így a "végére", mindennel és mindenkivel kapcsolatban áll, akárhogy is nézzük...
De, ami még felmerült....(kehem) hogy Kakashi Deidaránál az Amaterasut használta.... nem is kicsit... és kidőlt tőle, ahogy az szokása, de... nem vakul meg, ha már ilyen jól összeszedett egy Mangekyout? Hmmmm
Azé szurkoljunk sasu nak !!!!!
És iiiigen!
Mellesleg Syan, nem tudom, hogy a Shusanno-t (vagy mit...) látjuk-e majd, mert azért már maga a Tsukiyomi is elég húzós volt Itachinak. Nemcsak mert már olyan szinten rossz a szeme, hanem mert iszonyat sok csakra kell hozzá.... akkor egy Amaterasu biztos még többet vesz ki belőle...kérdés lesz-e még ereje erre a technikára is vagy ez megmarad nagy dobásként Madarának?
Másrészt amikor Itachi használni kezdte az Amaterasut, akkor ott vér jött a szeméből? (Bár valszeg igen, mert mi más jött volna?)
Másrészt amikor Itachi használni kezdte az Amaterasut, akkor ott vér jött a szeméből? (Bár valszeg igen, mert mi más jött volna?)
Szerintem a sensei ezt a technikát meghagyja Madarának.Itachi pedig lehet ismeri ezt a technikát de szvsz.ezt Madaránál jobban senki nem mutathatja be.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-02-18 15:15:32
beküldve: 2008-02-18 15:05:59
(#776) 1. ez most nemtom hogy jön ide
2. eztmár leirtam még vmikor az ősidőkben amikor nyitottam a topicot h aki nem szeretne spoilereket tudni az ne nézzen ide be
3. nekem továbbra sem az értelmes beszélgetésekkel van bajom, hanem a 2 szavas hszekkel...+ azokkal amik hiába 2 mondatosak, de értelmük az aztán semmi...
(nyugodtan körül lehet nézni, néhol a topic chatprogrammá vált... )
2. eztmár leirtam még vmikor az ősidőkben amikor nyitottam a topicot h aki nem szeretne spoilereket tudni az ne nézzen ide be
3. nekem továbbra sem az értelmes beszélgetésekkel van bajom, hanem a 2 szavas hszekkel...+ azokkal amik hiába 2 mondatosak, de értelmük az aztán semmi...
(nyugodtan körül lehet nézni, néhol a topic chatprogrammá vált... )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-02-18 15:07:57