• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Highschool DxD
"is fun"
Binbougami Ga!
Vampire Knight
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Oldalak: ... 99 100 101 102 103 104 105 106 107 ... <<>>
beküldve: 2008-02-17 23:32:20
(#775)
Rockypapa
Rockypapa
[ Addiktgyanús ]
Bocs Gege de ezt nem hagyom szó nélkül.
Szóval lehet hogy te már olvastad mindet, de van aki nem. Nem hiszem hogy olyan nagy fáradtság lenne egy spoilerbe írni a spoilereket.

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-02-17 23:10:23
(#774) Válasz Tayu-chan (#760) üzenetére
asx
asx
[ Megszállott ]
Azé szurkoljunk sasu nak !!!!!

És iiiigen!

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Mellesleg Syan, nem tudom, hogy a Shusanno-t (vagy mit...) látjuk-e majd, mert azért már maga a Tsukiyomi is elég húzós volt Itachinak. Nemcsak mert már olyan szinten rossz a szeme, hanem mert iszonyat sok csakra kell hozzá.... akkor egy Amaterasu biztos még többet vesz ki belőle...kérdés lesz-e még ereje erre a technikára is vagy ez megmarad nagy dobásként Madarának?
Másrészt amikor Itachi használni kezdte az Amaterasut, akkor ott vér jött a szeméből? (Bár valszeg igen, mert mi más jött volna?)

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: Admin 2008-02-18 10:11:17
beküldve: 2008-02-17 23:02:44
(#773) Válasz knightslords (#761) üzenetére
asx
asx
[ Megszállott ]
Sztem az uchinák unalmasak!!!!
És kész!

Szerintem meg nem. A Sensei pl. egy csomó csavart és fordulatot rajtuk keresztül rakott a sztoriba.
Kezdve, hogy Madara küldte a falura a rókát, folytatva azzal, hogy Itachival lemészárolta a klánt, mire Sasuke nagy hévvel utána szaladt... És most vagyunk, ahol vagyunk...

Sztem kellenek a sztoriba, bár én is kicsit elfogult vagyok ezzel a résszel szemben, mert a kedvenceim.
Nekem max. a párhuzamos történetvezetés nem mindig jön be, mert amint látom (pl. a reakciódból) aki nem szereti ezt a vonalat, az ilyenkor szétunja az agyát...és fordítva...Vagy vmi ilyesmi...

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: Admin 2008-02-18 10:11:52
beküldve: 2008-02-17 21:57:00
(#772)
Gegew40k
Gegew40k
[ Megszállott ]
má nemigaz ami ittis megy...f*xom már...legalább azt a topicot hagyátok békében amit én nyitottam...az uccsú 2 oldalon a semmitérő 1-2 szavas hszeket jelentettem modinak tovább nem bírtam menni mert k. sok dolgom lett volna...léccives legalább ebben a topicaban legyen már normális minden...köszöntem

Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-02-17 21:34:23
(#771) Válasz Necrokid Moonshadow (#769) üzenetére
Rockypapa
Rockypapa
[ Addiktgyanús ]
Magyarul olvastam el... ha nem is Yahiko Uzumaki akkoris, Yahiko az tuti Yondaime...

Nem a veszekedés és beszólások miatt de:
Hanyadikban is tanítanak olvasni? Na oda menjél vissza.

beküldve: 2008-02-17 21:02:40
(#770) Válasz Necrokid Moonshadow (#769) üzenetére
knightslords
knightslords
[ Megszállott ]
bizonyíték?

A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: Admin 2008-02-18 10:12:46
beküldve: 2008-02-17 20:47:23
(#769) Válasz Rockypapa (#768) üzenetére
Necrokid Moonshadow
Necrokid Moonshadow
[ True mangafan ]
Magyarul olvastam el... ha nem is Yahiko Uzumaki akkoris, Yahiko az tuti Yondaime...

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Admin 2008-02-18 10:13:21
beküldve: 2008-02-17 20:18:24
(#768) Válasz Necrokid Moonshadow (#762) üzenetére
Rockypapa
Rockypapa
[ Addiktgyanús ]
Abban mondja Jirayia hogy "Ez az arc....Yahiko" és ugye a negyedik igazi neve Yahiko Uzumaki... [/QUOTE]
Yahiko az egyik tanítványa volt az igaz, de az aki Nagatoékkal együtt élt, nem más. Ha nem érted angolul akkor olvasd magyarul, mert úgy látom nagyon nem vagy képben.

Szerk: Admin 2008-02-18 10:14:00
beküldve: 2008-02-17 20:18:13
(#767) Válasz knightslords (#766) üzenetére
Holci
Holci
[ Addiktgyanús ]
Semmi baj kérdezetek bátran.

Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2008-02-17 20:19:10
beküldve: 2008-02-17 20:17:05
(#766) Válasz Holci (#765) üzenetére
knightslords
knightslords
[ Megszállott ]
Aki nem hiszi el hogy Pein egyik része a negyedik hokage az nézze meg a 380. fejezetet

Abban mondja Jirayia hogy "Ez az arc....Yahiko" és ugye a negyedik igazi neve Yahiko Uzumaki...

Tévedsz az igazi neve Hamikaze Minato ,Naruto anyját meg Uzumaki Kushina-nak hívták szóval sehogy nem jön össze.
Néz utána 367. fejezet.

Bocsi de a 367. fejezet az amikor yiraia megárkezik!

És elolvastad? Vagy csak a szép képeket nézted.
De azért jó a meglátásod valóban akor érkezik és utána nekiállnak nosztalgiázni Tsunade-val.
Ja és nem yiraia hanem Jiraiya. Itt Necro is hibázot mégegyszer.

jó van na!

A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-02-17 20:11:38
(#765) Válasz knightslords (#764) üzenetére
Holci
Holci
[ Addiktgyanús ]
Aki nem hiszi el hogy Pein egyik része a negyedik hokage az nézze meg a 380. fejezetet

Abban mondja Jirayia hogy "Ez az arc....Yahiko" és ugye a negyedik igazi neve Yahiko Uzumaki...

Tévedsz az igazi neve Hamikaze Minato ,Naruto anyját meg Uzumaki Kushina-nak hívták szóval sehogy nem jön össze.
Néz utána 367. fejezet.

És elolvastad? Vagy csak a szép képeket nézted.
De azért jó a meglátásod valóban akor érkezik és utána nekiállnak nosztalgiázni Tsunade-val.
Ja és nem yiraia hanem Jiraiya. Itt Necro is hibázot mégegyszer.

Szerk: Holci 2008-02-17 20:16:25
beküldve: 2008-02-17 20:02:47
(#764) Válasz Holci (#763) üzenetére
knightslords
knightslords
[ Megszállott ]

Néz utána 367. fejezet.

beküldve: 2008-02-17 19:56:23
(#763) Válasz Necrokid Moonshadow (#762) üzenetére
Holci
Holci
[ Addiktgyanús ]

Néz utána 367. fejezet.

beküldve: 2008-02-17 19:07:01
(#762)
Necrokid Moonshadow
Necrokid Moonshadow
[ True mangafan ]

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-17 15:54:33
(#761)
knightslords
knightslords
[ Megszállott ]
Sztem az uchinák unalmasak!!!!
És kész!

Oldalak: ... 99 100 101 102 103 104 105 106 107 ... <<>>