Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-02-17 23:32:20
(#775) Bocs Gege de ezt nem hagyom szó nélkül.
Szóval lehet hogy te már olvastad mindet, de van aki nem. Nem hiszem hogy olyan nagy fáradtság lenne egy spoilerbe írni a spoilereket.
Szóval lehet hogy te már olvastad mindet, de van aki nem. Nem hiszem hogy olyan nagy fáradtság lenne egy spoilerbe írni a spoilereket.
Azé szurkoljunk sasu nak !!!!!
És iiiigen!
Mellesleg Syan, nem tudom, hogy a Shusanno-t (vagy mit...) látjuk-e majd, mert azért már maga a Tsukiyomi is elég húzós volt Itachinak. Nemcsak mert már olyan szinten rossz a szeme, hanem mert iszonyat sok csakra kell hozzá.... akkor egy Amaterasu biztos még többet vesz ki belőle...kérdés lesz-e még ereje erre a technikára is vagy ez megmarad nagy dobásként Madarának?
Másrészt amikor Itachi használni kezdte az Amaterasut, akkor ott vér jött a szeméből? (Bár valszeg igen, mert mi más jött volna?)
Másrészt amikor Itachi használni kezdte az Amaterasut, akkor ott vér jött a szeméből? (Bár valszeg igen, mert mi más jött volna?)
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: Admin 2008-02-18 10:11:17
Sztem az uchinák unalmasak!!!!
És kész!
És kész!
Szerintem meg nem. A Sensei pl. egy csomó csavart és fordulatot rajtuk keresztül rakott a sztoriba.
Kezdve, hogy Madara küldte a falura a rókát, folytatva azzal, hogy Itachival lemészárolta a klánt, mire Sasuke nagy hévvel utána szaladt... És most vagyunk, ahol vagyunk...
Sztem kellenek a sztoriba, bár én is kicsit elfogult vagyok ezzel a résszel szemben, mert a kedvenceim.
Nekem max. a párhuzamos történetvezetés nem mindig jön be, mert amint látom (pl. a reakciódból) aki nem szereti ezt a vonalat, az ilyenkor szétunja az agyát...és fordítva...Vagy vmi ilyesmi...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: Admin 2008-02-18 10:11:52
beküldve: 2008-02-17 21:57:00
(#772) má nemigaz ami ittis megy...f*xom már...legalább azt a topicot hagyátok békében amit én nyitottam...az uccsú 2 oldalon a semmitérő 1-2 szavas hszeket jelentettem modinak tovább nem bírtam menni mert k. sok dolgom lett volna...léccives legalább ebben a topicaban legyen már normális minden...köszöntem
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Magyarul olvastam el... ha nem is Yahiko Uzumaki akkoris, Yahiko az tuti Yondaime...
Nem a veszekedés és beszólások miatt de:
Hanyadikban is tanítanak olvasni? Na oda menjél vissza.
bizonyíték?
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: Admin 2008-02-18 10:12:46
Magyarul olvastam el... ha nem is Yahiko Uzumaki akkoris, Yahiko az tuti Yondaime...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Admin 2008-02-18 10:13:21
Abban mondja Jirayia hogy "Ez az arc....Yahiko" és ugye a negyedik igazi neve Yahiko Uzumaki... [/QUOTE]
Yahiko az egyik tanítványa volt az igaz, de az aki Nagatoékkal együtt élt, nem más. Ha nem érted angolul akkor olvasd magyarul, mert úgy látom nagyon nem vagy képben.
Yahiko az egyik tanítványa volt az igaz, de az aki Nagatoékkal együtt élt, nem más. Ha nem érted angolul akkor olvasd magyarul, mert úgy látom nagyon nem vagy képben.
Szerk: Admin 2008-02-18 10:14:00
Szerk: Holci 2008-02-17 20:19:10
Aki nem hiszi el hogy Pein egyik része a negyedik hokage az nézze meg a 380. fejezetet
Abban mondja Jirayia hogy "Ez az arc....Yahiko" és ugye a negyedik igazi neve Yahiko Uzumaki...
Abban mondja Jirayia hogy "Ez az arc....Yahiko" és ugye a negyedik igazi neve Yahiko Uzumaki...
Tévedsz az igazi neve Hamikaze Minato ,Naruto anyját meg Uzumaki Kushina-nak hívták szóval sehogy nem jön össze.
Néz utána 367. fejezet.
Bocsi de a 367. fejezet az amikor yiraia megárkezik!
És elolvastad? Vagy csak a szép képeket nézted.
De azért jó a meglátásod valóban akor érkezik és utána nekiállnak nosztalgiázni Tsunade-val.
Ja és nem yiraia hanem Jiraiya. Itt Necro is hibázot mégegyszer.
jó van na!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Aki nem hiszi el hogy Pein egyik része a negyedik hokage az nézze meg a 380. fejezetet
Tévedsz az igazi neve Hamikaze Minato ,Naruto anyját meg Uzumaki Kushina-nak hívták szóval sehogy nem jön össze.
Néz utána 367. fejezet.
És elolvastad? Vagy csak a szép képeket nézted.
De azért jó a meglátásod valóban akor érkezik és utána nekiállnak nosztalgiázni Tsunade-val.
Ja és nem yiraia hanem Jiraiya. Itt Necro is hibázot mégegyszer.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2008-02-17 20:16:25
Néz utána 367. fejezet.
Néz utána 367. fejezet.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2008-02-17 19:07:01
(#762) Aki nem hiszi el hogy Pein egyik része a negyedik hokage az nézze meg a 380. fejezetet
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-17 15:54:33
(#761) Sztem az uchinák unalmasak!!!!
És kész!
És kész!