Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-03-09 20:14:48
(#820) Ááá...csak engem idegesít már nagyon Sasukecica?Nem akar valaki bemenni a történetbe és szépen leszedni 50 méterről valami brutális lőfegyverrel?!
Ja,és Knightlords,én nem akarok kötekedni,de neked melyik fejezet tetszett utoljára?
Ja,és Knightlords,én nem akarok kötekedni,de neked melyik fejezet tetszett utoljára?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-03-09 19:02:10
(#819) az h neked nem teccett nem jelenti azt h gyenge volt...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-03-09 19:01:12
(#818) Ez a rész is gyenge volt, fogadjunk most az jön hogy megint sasu talál ki egy újabb gagyi jutsut! Abba belehalnák.
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-03-09 13:57:29
(#817) Nahh h nehajjon ki a topic, ezért kénytelen vok leirni h ez a fejezet biza ismétcsak ütött...nagyot
erre sztem nincs azaz ember aki gondolt...
de remélemhItachi kikaparja végre már azoat a szemeket
erre sztem nincs azaz ember aki gondolt...
de remélemhItachi kikaparja végre már azoat a szemeket
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-03-08 15:30:37
(#816) Így van, én is elszálltam ettől a résztől, ezt abszolute nem vártam, mindenre gondoltam... csak éppen -re nem... Kiszámíthatatlan ez az ember... ha egyáltalán ember
(amúgy nem lenne jó megtudni előre... nem tudom, de én egy filmnél is utálom, ha lelövik a poént... várjunk csak, rendes rajongóhoz híven... )
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2008-03-07 18:27:24
(#815) Wow!! Most olvastam az újat! Háááát....wow! Sztem
Hehe, pont az a poén, hogy nem tudjuk, hogy kivel mit tervez...különben mi lenne az érdeklődéssel..? j
nagyon dúrvaaaa és nekem tetszik, bár ez most megint olyan hogy egy hét múlva talán lesz vmi...
És érdekes ez a Susanoo is. Hehe, pont az a poén, hogy nem tudjuk, hogy kivel mit tervez...különben mi lenne az érdeklődéssel..? j
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-03-05 15:51:37
(#814) Ezt tényleg jó lenne tudni!!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Gondolj bele! Szegáény kishi...
Ő akart nagy mangaka lenni, ráadásul egy olyan történetet talált ki amiből nem elég egy héten egy. Hanem az ember legszívesebben addig olvasná, ameddig le nem zárul minden szál. Ez teljes mértékben az ő hibája.
Nekem az is elég lenne, ha leírná, mit tervez pontosan egy-egy karival.
NARUTO FOREVER!!
ja és még valami: MIÉRT NEM NAPONTA JELENIK MEG A MANGAAAAAAA???????!!!!!!!!!!!!!! !
mindigg húzzák az idegekett... má elegem van
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-04 17:26:03
(#811) Jajj de annyira nehéz megállnom, hogy ne írjam le a kövi részt. Csak annyit mondok,
Amugy meg akit érdekel, az neten ugyis rátalál
Amugy kétlem, hogy Sasuke meghal... Már azért is, mert néha olyan volt a történet, mintha Sasuke lenne a középpontban, Naruto pedig mellékes másodszereplő lenne. Mindig minden Szoszke körül forgott. Itachi pedig nem olyan fontos szereplő. Na mármint úgy nem, hogy ritkán szerepelt. Tehát vagy egészségesen, vagy szemtelenül de tovább szerepelni fog.
Vagy nem.....
epikus fejezetek elé nézünk
Amugy meg akit érdekel, az neten ugyis rátalál
Amugy kétlem, hogy Sasuke meghal... Már azért is, mert néha olyan volt a történet, mintha Sasuke lenne a középpontban, Naruto pedig mellékes másodszereplő lenne. Mindig minden Szoszke körül forgott. Itachi pedig nem olyan fontos szereplő. Na mármint úgy nem, hogy ritkán szerepelt. Tehát vagy egészségesen, vagy szemtelenül de tovább szerepelni fog.
Vagy nem.....
ja és még valami: MIÉRT NEM NAPONTA JELENIK MEG A MANGAAAAAAA???????!!!!!!!!!!!!!! !
mindigg húzzák az idegekett... má elegem van
NARUTO FOREVER!!
Hehe... Trisa ez nekem is megfordult a fejemben... mármint amit Itachiról írtál...csak én úgy fogalmaztam meg, hogy 'megfiatalodott' a kabát nélkül...vagy vmi ilyesmi...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-03-03 20:54:56
(#809) Wow! csak beindul újra a topik? mert mostanában úgy leült mint az iszap...
Na, amúgy Zetsura én is kíváncsi vagyok...mert az nem kétséges, hogyha
Jah és még valami amin egy ideje filóztam... mért van az hogy az AKban Madara kiléte egyes tagok előtt titok (volt)? Mert azt értem, hogy
Na, amúgy Zetsura én is kíváncsi vagyok...mert az nem kétséges, hogyha
Sasuke hal meg, akkor ... lehet most ez így izé... de már beszélt is róla, hogy megkajálja... , de ha Itachi hal meg??? őt csak nem...
Jah és még valami amin egy ideje filóztam... mért van az hogy az AKban Madara kiléte egyes tagok előtt titok (volt)? Mert azt értem, hogy
Pain, mint vezető, mért tudja...Conan is ok. Itachi is egyértelmű...Zetsu elől sem nagyon lehetett eltitkolni, hiszen ő a kémük alapból...
de pl. a többiek mért nem tudhatják? mert Kisame tuti nem tud róla és sztem Dei sem volt tisztába vele, akkor nem ez lett volna a szitu Tobival...szóval vmi felvilágosítás/ötlet/egyéb? ?? ^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-03-03 19:50:10
(#808) Egyébként Sasut tuti nemöli....azlenne a nagyon epikus hogyha a végén, chakra nélkül futnának egymásnak fejvesztve csk taijutsuval..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-03 19:48:25
(#807) áá ennek a Zetsucsávónak már télleg kiváncsi lennék az erejére
még semmitsenem láttunk tőle...
a harcról meg annyit hha a Susano sem intézi s
el Szöszkét akkor semmi...nehogymá túléjje a kis Deidaragyilkos...
még semmitsenem láttunk tőle...
a harcról meg annyit hha a Susano sem intézi s
el Szöszkét akkor semmi...nehogymá túléjje a kis Deidaragyilkos...
beküldve: 2008-03-03 18:52:30
(#806) Azért Zetsu már tényleg...a Jirayia vs Pein csatát és páholyból nézt..kíváncsi vagyok hogy ő hogy harcol...vagy lehet hogy eközben a csata közben fog ő is meghani?